SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#33126 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tema o auto gumama je sigurno druga po broju reinkarnacije poslije tema jel valjo Tito. Tehnologija je napredovala dovoljno da anulira price iz davnina. Niti su danas auta na nivou stojadina, niti se u Pirotu gume izradjuju kao prije 40 godina. Pametnom dosta. Glupom nikad.
- muha_sa
#33127 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
BadBoy wrote:Gori mu rezerva, pita ga ženska šta je to kaže on "ma nisi dobro vrata zatvorila"
- O'zone
- Globalni moderator
-
noviclan
#33129 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta ti je smartphone sad pa sad predjes u kontra traku
-
made_in_sarajevo
#33130 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sinoc sam radi ovoga Hadzice i okolna mjesta dobro upoznao
. Mrak ja fulim skretanje za onu ulicicu pored wurtha i odem na sljedece, a najgore i policija tu stala i skrece auta u nista, ustvari vraca se nazad u hadzice. Pa i oni dok su skontali da se prebace nize. bosnjo ko bosnjo odma cep napravio. Kome ja da se sklonim, e nece sad niko proci. Uglavnom upoznaj zemlju da bi je vise volio 
- uglavnomja
#33131 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
made_in_sarajevo wrote:Sinoc sam radi ovoga Hadzice i okolna mjesta dobro upoznao. Mrak ja fulim skretanje za onu ulicicu pored wurtha i odem na sljedece, a najgore i policija tu stala i skrece auta u nista, ustvari vraca se nazad u hadzice. Pa i oni dok su skontali da se prebace nize. bosnjo ko bosnjo odma cep napravio. Kome ja da se sklonim, e nece sad niko proci. Uglavnom upoznaj zemlju da bi je vise volio
zamisli varijantu da se vratis od blazuja prema ilidzi pa lukavica, vojkovici, igman, hadzici
i opet stignes prije onih u koloni
ovo je bilo prije autoputa
-
made_in_sarajevo
#33132 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Priie autoputa i brze ceste pogotovo su bile posebne avantureuglavnomja wrote:made_in_sarajevo wrote:Sinoc sam radi ovoga Hadzice i okolna mjesta dobro upoznao. Mrak ja fulim skretanje za onu ulicicu pored wurtha i odem na sljedece, a najgore i policija tu stala i skrece auta u nista, ustvari vraca se nazad u hadzice. Pa i oni dok su skontali da se prebace nize. bosnjo ko bosnjo odma cep napravio. Kome ja da se sklonim, e nece sad niko proci. Uglavnom upoznaj zemlju da bi je vise volio
zamisli varijantu da se vratis od blazuja prema ilidzi pa lukavica, vojkovici, igman, hadzici![]()
- muha_sa
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#33134 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo mi izgleda kao da je novinar morao ici traziti Japu i snimiti ga te tako se iskupiti Haticu starijem. Jos iz auta snima covjeka, i kao priznao je covjek on je dobio batinemuha_sa wrote:https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/50 ... og-naselja
-
noviclan
#33135 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ipak je ovo sve placeno umotaj jasko malo nos a ja cu pricu pustiti i sta kaze na mene mogu samo pucati pretuci me ne mogu (ne smiju) a da krenu nozem da li bi se prepao kao burazerMatijevic_Vlado wrote:Ovo mi izgleda kao da je novinar morao ici traziti Japu i snimiti ga te tako se iskupiti Haticu starijem. Jos iz auta snima covjeka, i kao priznao je covjek on je dobio batinemuha_sa wrote:https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/50 ... og-naselja
- i agree
#33136 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190817043
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hro ... ovrijedeno
neko tacno ne pise,vise vjerujem cg vjestima jer se tamo desilo
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hro ... ovrijedeno
neko tacno ne pise,vise vjerujem cg vjestima jer se tamo desilo
- nepass1
#33137 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
cime se avaz baviMatijevic_Vlado wrote:Ovo mi izgleda kao da je novinar morao ici traziti Japu i snimiti ga te tako se iskupiti Haticu starijem. Jos iz auta snima covjeka, i kao priznao je covjek on je dobio batinemuha_sa wrote:https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/50 ... og-naselja
- Ommadawn
#33138 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I cekaj ko je na kraju pretucen?
Hatic ili ovaj drugi?
Hatic ili ovaj drugi?
- dječak sa šibicama
#33139 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I sta, ovaj ode kod pretucenog covjeka, uslika ga sa licnom kartom, malo izmaltretira verbalno da bi dokazao da nije on pretucen... i sve to objavi scepin bilten.
pu jebem ti drzavu.
pu jebem ti drzavu.
-
noviclan
#33140 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Izvini je li u prometu onaj potputnjak gdje prolazis one kafane prema vlakovu pa ces daljr na obilaznicu odnosno autobahnuglavnomja wrote:made_in_sarajevo wrote:Sinoc sam radi ovoga Hadzice i okolna mjesta dobro upoznao. Mrak ja fulim skretanje za onu ulicicu pored wurtha i odem na sljedece, a najgore i policija tu stala i skrece auta u nista, ustvari vraca se nazad u hadzice. Pa i oni dok su skontali da se prebace nize. bosnjo ko bosnjo odma cep napravio. Kome ja da se sklonim, e nece sad niko proci. Uglavnom upoznaj zemlju da bi je vise volio
zamisli varijantu da se vratis od blazuja prema ilidzi pa lukavica, vojkovici, igman, hadzici![]()
- uglavnomja
#33141 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
noviclan wrote:Izvini je li u prometu onaj potputnjak gdje prolazis one kafane prema vlakovu pa ces daljr na obilaznicu odnosno autobahnuglavnomja wrote:made_in_sarajevo wrote:Sinoc sam radi ovoga Hadzice i okolna mjesta dobro upoznao. Mrak ja fulim skretanje za onu ulicicu pored wurtha i odem na sljedece, a najgore i policija tu stala i skrece auta u nista, ustvari vraca se nazad u hadzice. Pa i oni dok su skontali da se prebace nize. bosnjo ko bosnjo odma cep napravio. Kome ja da se sklonim, e nece sad niko proci. Uglavnom upoznaj zemlju da bi je vise volio
ovo je bilo 96.
put ilidza, rimski most, skretanje za vrelo bosne, blazuj ...
i mene je zastoj uhvatio prije ulaska u blazuj, blizu crkve
- Tvrtko II Kotromanić
#33142 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
dječak sa šibicama wrote:I sta, ovaj ode kod pretucenog covjeka, uslika ga sa licnom kartom, malo izmaltretira verbalno da bi dokazao da nije on pretucen... i sve to objavi scepin bilten.
pu jebem ti drzavu.
avaz
ovog pretucenog covjeka poznajem, miran covjek, sam zivi, ima i zdravstvenih problema
pored tuce, scepin idiot ga ovako blamira
fuj fuj fuj
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#33143 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jeste, ali neces tamo nikuda stici do u Tarcinnoviclan wrote:Izvini je li u prometu onaj potputnjak gdje prolazis one kafane prema vlakovu pa ces daljr na obilaznicu odnosno autobahnuglavnomja wrote:made_in_sarajevo wrote:Sinoc sam radi ovoga Hadzice i okolna mjesta dobro upoznao. Mrak ja fulim skretanje za onu ulicicu pored wurtha i odem na sljedece, a najgore i policija tu stala i skrece auta u nista, ustvari vraca se nazad u hadzice. Pa i oni dok su skontali da se prebace nize. bosnjo ko bosnjo odma cep napravio. Kome ja da se sklonim, e nece sad niko proci. Uglavnom upoznaj zemlju da bi je vise volio
Nije ono dole komplikovano, samo vozi kuda te cesta vodi... i doci ces
I 96te je bio mislim put iz Nadosika u Osik, makadamski ali je bio... nisi trebao na igman
- uglavnomja
#33144 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mk ultra wrote:Jeste, ali neces tamo nikuda stici do u Tarcinnoviclan wrote:Izvini je li u prometu onaj potputnjak gdje prolazis one kafane prema vlakovu pa ces daljr na obilaznicu odnosno autobahnuglavnomja wrote:
Nije ono dole komplikovano, samo vozi kuda te cesta vodi... i doci ces
I 96te je bio mislim put iz Nadosika u Osik, makadamski ali je bio... nisi trebao na igman
oj, dobar si ... svi posli tamo, nparavila se guzva, zastoj totalni i na tom nekom skretanju ... ne znam taj kraj iskreno
ma, mozda je bilo najduze, ali ispalo najbrze
- muha_sa
#33145 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
koja budaletina moraš bit da ovo pokušaš u avion unjet
https://avaz.ba/vijesti/bih/510345/amer ... u-sarajevo
SARAJEVO Na letu za Zagreb
Amerikanac bh. porijekla uhapšen na Međunarodnom aerodromu Sarajevo
Predat Tužilaštvu BiH na daljnje postupanje
Državljanin D.D. (45) Sjedinjenih Američkih Država bh. porijekla uhapšen je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.
On je uhapšen na letu za Zagreb jer su u njegovoj putnoj torbi pronađene dvije optike za vojnu pušku s nosačem, tri drvena kundaka za vojne puške i bajonet.
On je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „neovlašten promet oružjem i vojnom opremom te proizvodima dvojne namjene“ predat Tužilaštvu BiH na daljnje postupanje.
Državljanin D.D. (45) Sjedinjenih Američkih Država bh. porijekla uhapšen je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.
On je uhapšen na letu za Zagreb jer su u njegovoj putnoj torbi pronađene dvije optike za vojnu pušku s nosačem, tri drvena kundaka za vojne puške i bajonet.
On je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „neovlašten promet oružjem i vojnom opremom te proizvodima dvojne namjene“ predat Tužilaštvu BiH na daljnje postupanje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33146 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Što, kad su oni mogli po Berlinu pun gepek granata voziti, što ne bi i on opremu za puškemuha_sa wrote:koja budaletina moraš bit da ovo pokušaš u avion unjet![]()
![]()
- muha_sa
#33147 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tomahawk11 wrote:Što, kad su oni mogli po Berlinu pun gepek granata voziti, što ne bi i on opremu za puškemuha_sa wrote:koja budaletina moraš bit da ovo pokušaš u avion unjet![]()
![]()
nakav plaho pametan--mašala
- vjeshalica
#33148 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190820061
I kad kazu hoce novo nesto
Pa onaj stari loift je taman bio za bagru idiotsku
- uglavnomja
#33149 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
otvorih tekst samo da vdim sta je loiftvjeshalica wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190820061
za stoku - nemam sta reci, ne znam sta je to sto tjera ljude unistavanju zajednickog dobra? parkovi, klupe, gras, mladice, haustori, fasade, ...
- zateznistub