Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

512MB

#33101 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Plenki se izblamiro kod Macrona kmecuci o Komsicu.. kme :lol:
Maharadza

#33102 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maharadza »

pici wrote:doslHla i braČa prekodrinska u ispomoĆ nemere kolidnica i afizaga protiv podivljaliH dziHatlija... odo im pušČit lavove

Image

tamam jutarnji obrok su nevinom čeljadi
Pa poznato je da mi u Teheranu držimo lavove gladne i "u postu" kako bi pojeli što više šumsko-latinske čeljadi...a dok čekaju na "Iftar", samo im ovo puštamo...

:evil:
Heller

#33103 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Heller »

512MB wrote:Plenki se izblamiro kod Macrona kmecuci o Komsicu.. kme :lol:
Više se izblamiro na Sorboni dok je laprdo o BiH :lol:
DonieBrasco

#33104 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Kakve mi dusmane imamo u ovoj Hrvatskoj to je stranso, ni oni kao ni srbi nisu odustali od djela kolača zvanog BiH.
Better Man

#33105 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Better Man »

Optuženik za ratne zločine u Konjicu pobjegao u Hrvatsku, a riječ je o zetu Bože Ljubića. Samo da se vidi koji ološ i šljam od ustaša i fašista predstavlja Hrvate. Ne treba ništa HDZ-u dati, niti popustiti. Treba im sve oduzeti i uskratiti i pokazati hrvatskom narodu kakava ih je bagra predstavljala.
Maharadza

#33106 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maharadza »

Sve je to UZP s razlogom, pajdo moj! :evil:
Point.

#33107 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Štovatelji krivouste zločinačke politike iz Hrvatske se nastavlja miješati u unutrašnje stvari BiH. Kmečanje prelazi granice.
Kolinda

#33108 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Heller wrote:
Čim mu se vi rugate znači da radi dobar posao, problem se diže na najviši mogući nivo.
It_is_a_Leclerc

#33109 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by It_is_a_Leclerc »

Kolinda wrote:
Heller wrote:
Čim mu se vi rugate znači da radi dobar posao, problem se diže na najviši mogući nivo.
Što se najvišeg mogućeg nivoa tiče, ja bih samo da podsjetim da je "glavni baja" u ovoj državi, nj.e. Marueen Cormack praktično pozdravila izbor Komšića i oštro zaprijetila pokušaju dijela hrvatskog naroda da balvan revolucijom iznudi povlašteni ustavni položaj. To, gotovo sam siguran, nećete dobiti. Ja znam da ste vi navikli da od SDA dobijete što poželite, ali budite sigurni da mi imamo dovoljno mehanizama da spriječimo da bilo koji narod bude povlašten u odnosu na druga dva. ;)

Također, dozvolite me da vas podsjetim da se na hrvatskom jeziku kaže razina, a da riječ nivo kao takva ne postoji ;)
Mirza007

#33110 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Kolinda wrote: Čim mu se vi rugate znači da radi dobar posao, problem se diže na najviši mogući nivo.
Što se najvišeg mogućeg nivoa tiče, ja bih samo da podsjetim da je "glavni baja" u ovoj državi, nj.e. Marueen Cormack praktično pozdravila izbor Komšića i oštro zaprijetila pokušaju dijela hrvatskog naroda da balvan revolucijom iznudi povlašteni ustavni položaj. To, gotovo sam siguran, nećete dobiti. Ja znam da ste vi navikli da od SDA dobijete što poželite, ali budite sigurni da mi imamo dovoljno mehanizama da spriječimo da bilo koji narod bude povlašten u odnosu na druga dva. ;)

Također, dozvolite me da vas podsjetim da se na hrvatskom jeziku kaže razina, a da riječ nivo kao takva ne postoji ;)
Nemoj mi na malu! Cuna joj je pamet pomutila. Ima opravdanje.
Kolinda

#33111 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

I onda vi pričate o suverenosti, nezavisnosti kurcima palcima, a čim netko iz Hrvatske nešto kaže svi vrište "što se oni miješaju" dok se u isto vrijeme pozivate na sve moguće i nemoguće ambasade u državi. Iako su prošle 23 godine od kraja rata ova država sve manje sliči na državu. Ma što god pričali na kraju je to jedan klasični protektorat. A sad opet iznova čekajte priopćenje najdraže ambasade, možda ujutro ranije napišu nešto, ostavite dežurnog...
It_is_a_Leclerc

#33112 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by It_is_a_Leclerc »

Kolinda wrote:I onda vi pričate o suverenosti, nezavisnosti kurcima palcima, a čim netko iz Hrvatske nešto kaže svi vrište "što se oni miješaju" dok se u isto vrijeme pozivate na sve moguće i nemoguće ambasade u državi. Iako su prošle 23 godine od kraja rata ova država sve manje sliči na državu. Ma što god pričali na kraju je to jedan klasični protektorat. A sad opet iznova čekajte priopćenje najdraže ambasade, možda ujutro ranije napišu nešto, ostavite dežurnog...
Klasičan protektorat. No, do boljeg ćemo se morati strpiti u njemu.

Ja ću ipak upozoriti da SAD nisu osuđene da su organizovale udruženi zločinački poduhvat s ciljem da se ono što se sad predlaže u formi "izbornog zakona" provede puškom i robovskim radom - a to je svođenje jednog naroda na "glasove manje vrijednosti". Pa prema tome, dozvolite Bošnjacima da se posebno iziritiraju "brigom" Hrvatske za BiH jer ta "skrb" obično završava na grljenju sa djecoubicama iz Ahmića. ;)

Opet kažem - sve možemo dogovoriti u institucijama. Predstavnici HDZ-a, kao i drugih stranaka sa hrvatskim predznakom, treba da sjedu sa strankama iz ostalih dijelova FBiH i da otvoreno razgovaraju o mehanizmima izmjena izbornog zakona, ali ne kroz princip da HDZ bude pobjednička stranka za vijek vijekova, da Bošnjaci u HNK budu "glas manje vrijednosti", i da se crtaju bilo kakve crte, linije i granice tamo gdje su stali sukobi HVO-a i ARBIH.

Ali pobunom, ucjenama i prijetnjama sagovornika u Bošnjacima nećete imati. Mi se od ove države umoriti nećemo.
Kolinda

#33113 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

It_is_a_Leclerc wrote:
Kolinda wrote:I onda vi pričate o suverenosti, nezavisnosti kurcima palcima, a čim netko iz Hrvatske nešto kaže svi vrište "što se oni miješaju" dok se u isto vrijeme pozivate na sve moguće i nemoguće ambasade u državi. Iako su prošle 23 godine od kraja rata ova država sve manje sliči na državu. Ma što god pričali na kraju je to jedan klasični protektorat. A sad opet iznova čekajte priopćenje najdraže ambasade, možda ujutro ranije napišu nešto, ostavite dežurnog...

Ja ću ipak upozoriti da SAD nisu osuđene da su organizovale udruženi zločinački poduhvat s ciljem da se ono što se sad predlaže u formi "izbornog zakona" provede puškom i robovskim radom - a to je svođenje jednog naroda na "glasove manje vrijednosti". Pa prema tome, dozvolite Bošnjacima da se posebno iziritiraju "brigom" Hrvatske za BiH jer ta "skrb" obično završava na grljenju sa djecoubicama iz Ahmića. ;)

Opet kažem - sve možemo dogovoriti u institucijama. Predstavnici HDZ-a, kao i drugih stranaka sa hrvatskim predznakom, treba da sjedu sa strankama iz ostalih dijelova FBiH i da otvoreno razgovaraju o mehanizmima izmjena izbornog zakona, ali ne kroz princip da HDZ bude pobjednička stranka za vijek vijekova, da Bošnjaci u HNK budu "glas manje vrijednosti", i da se crtaju bilo kakve crte, linije i granice tamo gdje su stali sukobi HVO-a i ARBIH.

Ali pobunom, ucjenama i prijetnjama sagovornika u Bošnjacima nećete imati. Mi se od ove države umoriti nećemo.
Hrvatska nije osuđena ni za što, jer nije ni bila na optuženičkoj klupi.
GandalfSivi

#33114 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GandalfSivi »

Hocemo i ovdje majstore? Nije problem nikakav. Obrces teze, mozda si zaboravio, ali normalan kandidat je usao u Predsjednistvo, nismo mi ti koji kmece, nego onih par hiljada Covicevih ovaca. Bilo koje saopcenje ambasada najjace drzave na svijetu samo dodje kao kec na desetku...
Kolinda

#33115 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

GandalfSivi wrote:
Hocemo i ovdje majstore? Nije problem nikakav. Obrces teze, mozda si zaboravio, ali normalan kandidat je usao u Predsjednistvo, nismo mi ti koji kmece, nego onih par hiljada Covicevih ovaca. Bilo koje saopcenje ambasada najjace drzave na svijetu samo dodje kao kec na desetku...
Ako je priopćenje "ambasade" dobrodošlo onda se ne dižite na zadnje noge kad Hrvatska ovo gura na sva zvona po Europi. A živjeti od priopćenja nižerangiranih diplomata kakvi jedino nas mogu dopasti je u najmanju ruka jadno, tužno i žalosno.
Heller

#33116 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Heller »

Kolinda wrote:
Heller wrote:
Na kraju predavanja Plenković je odgovarao na pitanja prisutnih, a pomalo ga je zbunio jedan iseljenik.

Ante Glibota, koji je 70-ih emigrirao iz Hrvatske nakon Hrvatskog proljeća, pitao je Plenkovića kako objašnjava da je 10 posto stanovništva pobjeglo od kada je on premijer.

:lol:
Point.

#33117 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Kolinda wrote:
GandalfSivi wrote:
Ako je priopćenje "ambasade" dobrodošlo onda se ne dižite na zadnje noge kad Hrvatska ovo gura na sva zvona po Europi. A živjeti od priopćenja nižerangiranih diplomata kakvi jedino nas mogu dopasti je u najmanju ruka jadno, tužno i žalosno.
Što je bilo? Malo vokri što se Macron nije ni počešao kad je Plenković spomenuo izbore u BiH? Hrvatska meda ne može u EU, mogu samo kmečati kao i njihovi sateliti u zapadnoj Hercegovini.
Maharadza

#33118 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maharadza »

To je i sve što im je ostalo od 'velike 'rvaCke'...KMECHANJE, MASOVNI EGZODUS i naravno vječita stigma zločinca i agresora - UZP!!! :P
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#33119 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

SVE PO STAROM
Plenković pričao Macronu o izboru Komšića, a studentima na Sorbonni o stanju u BiH
Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#33120 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Tomahawk11 »

Nema razloga za nekim tezama koje u stvarnom svijetu nemaju prolaz. Kakava suverenost i nezavisnost, garant stabilnosti i mira na ovim prostorima je jedino američka čizma. Evropa je pokazala da vole samo pričati, kad treba djelovati, ubiše ih protokoli.
Nego, ista ta Hrvatska je imala dopust da riješi pitanja nekakvih Krajina i dijelova zemlje koji su bili pod agresorom, pa je kraj rata dočekala sa čistom situacijom.
Istovremeno, u BiH to nije dopustano, pa smo završili u krnjoj situaciji sa dva entiteta i težnjom za trećim.
Pošteno bi bilo da su se stvari odigrale kao i u Hrvatskoj, zar ne?!
Streptokok

#33121 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Kolinda wrote:[
osim za uzp i osim što je potpisnica dejtona u svojstvu zaraćene strane, zločinačke u našem slučaju.

mlada, mani se ti politike i ufati se onog što vole sve mlade djevojke.
512MB

#33122 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Hej kmechi Macronu, pa mogo je odma kod Merkel il mozda bolje Klintona :lol: haj da je kmecho Salviniju al Mavronu, e hajvana tita mi :-)

Nevjerovatan blam. Kmechi po EU kako bi trebalo uvest aparthajd u BiH i svaki put dobiju pod nos komentar ala "aha interesting indeed. Next please."...
hizo ramidovic

#33123 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hizo ramidovic »

zrakomlat wrote:
hizo ramidovic wrote: strasno, uzas, katastrofa....
i to samo zato sto je hrvat...i kako sad graditi zajednicku drzavu
#RIP_Democracy_KLIX
#Not_My_Forum

#Not_My_Administrator
512MB

#33124 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Dodik za New York Times poslije posjete Beogradu: Nisam protiv Bosne i Hercegovine, postovacu Deytonski mirovni sporazum i Ustav. Nisam spreman djelovati protiv Ustava Bosne i Hercegovine.
Razgovarali Vucic i Erdogan: Jacati odnose na svim poljima.
Covic: kme

:mrgreen:
General War

#33125 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

Kolinda wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

HA? :?
Post Reply