SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Onda do mene, izgubilo se u ovom offu 
-
Naslovnica
#33102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gle'aj Eskima M+S (ljeto+zima), a vani jesen.
Ne ide.
-
made_in_sarajevo
#33103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
svaka kisa je sranje u gradu. guzve, sudari, nervoza, psovanje ali bas svaka kisa. ovo je garant junak zaletio se sa brze ceste pa ga bacilo gore na mostu. nece njemu niko govoriti da treba usporiti.
maloprije guzva na semaforu prema gradu kod energoinvesta na stupu. gledam raju ono ide na sudar i nema odustajanja. on ce se prestrojiti makar sve zaustavio.
maloprije guzva na semaforu prema gradu kod energoinvesta na stupu. gledam raju ono ide na sudar i nema odustajanja. on ce se prestrojiti makar sve zaustavio.
-
invincible1921
#33104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sad ce te delegati napasr da si ti sporac i da usporavs saobracajmade_in_sarajevo wrote:svaka kisa je sranje u gradu. guzve, sudari, nervoza, psovanje ali bas svaka kisa. ovo je garant junak zaletio se sa brze ceste pa ga bacilo gore na mostu. nece njemu niko govoriti da treba usporiti.
Meni licno su najjaci oni sto po guzvi oko 4 5 sati se prestrojavaju svako minut tj uvaljuju drugima konstantno rizikujuci sudar, a sve to da ne bi izgubio 1minut i 46 sekundi svog zivota jer otprilike tolilo ustedi sa tim manevrima
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#33105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
samo me zanima kako mu se onaj stub onako savio, nije ovaj audi toliko valjda loš, ili je već udaran...Naslovnica wrote:Gle'aj Eskima M+S (ljeto+zima), a vani jesen.O'zone wrote:A Jes krenulo
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190814053
https://static.klix.ba/media/images/vij ... 53.jpg?v=1
Ne ide.
-
tempuser
#33106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jucer gledam Q5 nekog doktora, sminka, auto min 40k KM, a na autu raspar gume, naprijeg General ljetne kalose, nazad neke zimske!Naslovnica wrote: Gle'aj Eskima M+S (ljeto+zima), a vani jesen.
Ne ide.
-
Naslovnica
#33107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To ti je ono kada po cijenu sopstvene sigurnosti živiš iznad granica svojih mogućnosti.tempuser wrote:Jucer gledam Q5 nekog doktora, sminka, auto min 40k KM, a na autu raspar gume, naprijeg General ljetne kalose, nazad neke zimske!Naslovnica wrote: Gle'aj Eskima M+S (ljeto+zima), a vani jesen.
Ne ide.
-
noviclan
#33108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kakvi su nam putevi i kakvig rupa ima na istim dobro je da nije gore, ma u redu je i ms ali prilagodi uslovima na putu brzinu nemoj ulijetati kao po suhom itd. a ovako kad pogodis rupu baci te u drugu traku moli se da nema nikoga u suprotnojNaslovnica wrote:Gle'aj Eskima M+S (ljeto+zima), a vani jesen.
Ne ide.
- kloniran
#33109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ovo lola garant izletio 80+ sa brze ceste, a na ulazu na most kontra nagib, ko ne zna na ovakvom vremenu kontrolu izgubis sad pa sad plus eskim na tockovimanoviclan wrote:Kakvi su nam putevi i kakvig rupa ima na istim dobro je da nije gore, ma u redu je i ms ali prilagodi uslovima na putu brzinu nemoj ulijetati kao po suhom itd. a ovako kad pogodis rupu baci te u drugu traku moli se da nema nikoga u suprotnojNaslovnica wrote:Gle'aj Eskima M+S (ljeto+zima), a vani jesen.
Ne ide.
- Ommadawn
#33110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisu problem putevi, nego kultura u saobracaju.noviclan wrote:
Kakvi su nam putevi i kakvig rupa ima na istim dobro je da nije gore, ma u redu je i ms ali prilagodi uslovima na putu brzinu nemoj ulijetati kao po suhom itd. a ovako kad pogodis rupu baci te u drugu traku moli se da nema nikoga u suprotnoj
Da u Bosni izgradis bolje puteve, to bi se opet poubijalo. Bolji put, siri put, udri po gasu do daske...
Ono kad sjedne za volan ne razmislja o drugim ucesnicima u saobracaju a za sebe misli da je besmrtno.
- Raigor Stonehoof
#33111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
koji crni minut...u 90% slucajeva te mentalne bolide dostignem i prodjem pored njih ne mijenjajuci traku nikako.invincible1921 wrote:Sad ce te delegati napasr da si ti sporac i da usporavs saobracajmade_in_sarajevo wrote:svaka kisa je sranje u gradu. guzve, sudari, nervoza, psovanje ali bas svaka kisa. ovo je garant junak zaletio se sa brze ceste pa ga bacilo gore na mostu. nece njemu niko govoriti da treba usporiti.
maloprije guzva na semaforu prema gradu kod energoinvesta na stupu. gledam raju ono ide na sudar i nema odustajanja. on ce se prestrojiti makar sve zaustavio.![]()
Meni licno su najjaci oni sto po guzvi oko 4 5 sati se prestrojavaju svako minut tj uvaljuju drugima konstantno rizikujuci sudar, a sve to da ne bi izgubio 1minut i 46 sekundi svog zivota jer otprilike tolilo ustedi sa tim manevrima
- JThomas
#33112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma kad je gužva gužva vozi, a ne vozač. nego raja bijesna, nadrkana i nekulturna, to je sve.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#33113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo je vise Tigar Wintera.Naslovnica wrote:Gle'aj Eskima M+S (ljeto+zima), a vani jesen.
Ne ide.
- vjeshalica
#33114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Plastikaner na solidno skupom autu ako se ne varam
Klasicni odraz bijede i ciganluka
Pogledas u gume i vidis koliko je sati jah jah jahhh
Klasicni odraz bijede i ciganluka
Pogledas u gume i vidis koliko je sati jah jah jahhh
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#33115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A6 c5 nije skup auto, ali bez obzira na starost od skoro 20god, ne bih rekao da ce se ovako raspasti ne udaran, da se ovako stub savije... kamionu nista
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#33116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hoce hoce,kamioni su tvrdimk ultra wrote:ne bih rekao da ce se ovako raspasti ne udaran, da se ovako stub savije... kamionu nista
- Ommadawn
#33117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko da komšiluk i trebe gledaju kakve imaš gume.
Ha ja...
Ha ja...
- drug_profi
#33118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije on opalio celom, vec coskom po kamionu pa su se sve sile smjestile na malu povrsinu.
-
BadBoy
#33119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hahah ovo je živa istina, jedan jaran iz mahale mi je upravo to rekao, kaže: "brate ko da one vide da gori check engine, ona samo zvijezdu na volanu vidi". Slika i prilika našeg društva.Ommadawn wrote:Ko da komšiluk i trebe gledaju kakve imaš gume.
Ha ja...
- Ommadawn
#33120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sto je vise lampica upaljeno, to vise neko misli da je to high-tech.BadBoy wrote:Hahah ovo je živa istina, jedan jaran iz mahale mi je upravo to rekao, kaže: "brate ko da one vide da gori check engine, ona samo zvijezdu na volanu vidi". Slika i prilika našeg društva.Ommadawn wrote:Ko da komšiluk i trebe gledaju kakve imaš gume.
Ha ja...
Ja se sjecam kad sam bio mali, stari kupio Skodu 105 S, svaki put kad zakoci, upali se crvena lampica, a ja dijete kontam "U jebote, koja tehnika..."
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imam u komšiluku jednog sa Mercom, kockasta glava, od ljetnih guma je napravio slickoveBadBoy wrote:Hahah ovo je živa istina, jedan jaran iz mahale mi je upravo to rekao, kaže: "brate ko da one vide da gori check engine, ona samo zvijezdu na volanu vidi". Slika i prilika našeg društva.Ommadawn wrote:Ko da komšiluk i trebe gledaju kakve imaš gume.
Ha ja...
Strahoba na čemu ono vozi
-
BadBoy
#33122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gori mu rezerva, pita ga ženska šta je to kaže on "ma nisi dobro vrata zatvorila" 
- Ommadawn
#33123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kod mene je zlatno pravilo - Continental, Michelin, Good Year moraju biti na tockovima. Zimske Good Year. Mada ni Hankook nisu lose.Tomahawk11 wrote:Imam u komšiluku jednog sa Mercom, kockasta glava, od ljetnih guma je napravio slickoveBadBoy wrote:Hahah ovo je živa istina, jedan jaran iz mahale mi je upravo to rekao, kaže: "brate ko da one vide da gori check engine, ona samo zvijezdu na volanu vidi". Slika i prilika našeg društva.Ommadawn wrote:Ko da komšiluk i trebe gledaju kakve imaš gume.
Ha ja...![]()
Strahoba na čemu ono vozi
-
Naslovnica
#33124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma zavisi i šta voziš, kako i koliko.
Meni su zimi sasvim dobre bile Tigar ili S3 za većinom gradsku vožnju, za auta ispod i oko 90 KS.
Meni su zimi sasvim dobre bile Tigar ili S3 za većinom gradsku vožnju, za auta ispod i oko 90 KS.
- Ommadawn
#33125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja sam jednom imao Tigar na svom prvom autu, promijenio ih odmah nakon prve sezone. Tad su bile katastrofa.Naslovnica wrote:Ma zavisi i šta voziš, kako i koliko.
Sad su zimske Good Year a ljetne su Hankook, bile su nove kad sam kupio auto i razmišljao sam “Hajde voziću jednu sezonu pa onda uzeti Continental”. Ali moram priznati da sam zadovoljan sa njima tako da ću voziti još dok ne bude vrijeme za mijenjanje.