SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Tomahawk11
Globalni moderator

#33101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Onda do mene, izgubilo se u ovom offu :thumbup:
Naslovnica

#33102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Gle'aj Eskima M+S (ljeto+zima), a vani jesen.
Ne ide.
8-)
made_in_sarajevo

#33103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by made_in_sarajevo »

svaka kisa je sranje u gradu. guzve, sudari, nervoza, psovanje ali bas svaka kisa. ovo je garant junak zaletio se sa brze ceste pa ga bacilo gore na mostu. nece njemu niko govoriti da treba usporiti.

maloprije guzva na semaforu prema gradu kod energoinvesta na stupu. gledam raju ono ide na sudar i nema odustajanja. on ce se prestrojiti makar sve zaustavio.
invincible1921

#33104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by invincible1921 »

made_in_sarajevo wrote:svaka kisa je sranje u gradu. guzve, sudari, nervoza, psovanje ali bas svaka kisa. ovo je garant junak zaletio se sa brze ceste pa ga bacilo gore na mostu. nece njemu niko govoriti da treba usporiti.

maloprije guzva na semaforu prema gradu kod energoinvesta na stupu. gledam raju ono ide na sudar i nema odustajanja. on ce se prestrojiti makar sve zaustavio.
Sad ce te delegati napasr da si ti sporac i da usporavs saobracaj :D

Meni licno su najjaci oni sto po guzvi oko 4 5 sati se prestrojavaju svako minut tj uvaljuju drugima konstantno rizikujuci sudar, a sve to da ne bi izgubio 1minut i 46 sekundi svog zivota jer otprilike tolilo ustedi sa tim manevrima :lol:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#33105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mk ultra »

Naslovnica wrote:
Ne ide.
8-)
samo me zanima kako mu se onaj stub onako savio, nije ovaj audi toliko valjda loš, ili je već udaran...
tempuser

#33106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tempuser »

Naslovnica wrote: Gle'aj Eskima M+S (ljeto+zima), a vani jesen.
Ne ide.
8-)
Jucer gledam Q5 nekog doktora, sminka, auto min 40k KM, a na autu raspar gume, naprijeg General ljetne kalose, nazad neke zimske! :-)
Naslovnica

#33107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

tempuser wrote:
Naslovnica wrote: Gle'aj Eskima M+S (ljeto+zima), a vani jesen.
Ne ide.
8-)
Jucer gledam Q5 nekog doktora, sminka, auto min 40k KM, a na autu raspar gume, naprijeg General ljetne kalose, nazad neke zimske! :-)
To ti je ono kada po cijenu sopstvene sigurnosti živiš iznad granica svojih mogućnosti.
noviclan

#33108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

Naslovnica wrote:
Ne ide.
8-)
Kakvi su nam putevi i kakvig rupa ima na istim dobro je da nije gore, ma u redu je i ms ali prilagodi uslovima na putu brzinu nemoj ulijetati kao po suhom itd. a ovako kad pogodis rupu baci te u drugu traku moli se da nema nikoga u suprotnoj
kloniran

#33109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kloniran »

noviclan wrote:
Naslovnica wrote:
Ne ide.
8-)
Kakvi su nam putevi i kakvig rupa ima na istim dobro je da nije gore, ma u redu je i ms ali prilagodi uslovima na putu brzinu nemoj ulijetati kao po suhom itd. a ovako kad pogodis rupu baci te u drugu traku moli se da nema nikoga u suprotnoj
ovo lola garant izletio 80+ sa brze ceste, a na ulazu na most kontra nagib, ko ne zna na ovakvom vremenu kontrolu izgubis sad pa sad plus eskim na tockovima :-)
Ommadawn

#33110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

noviclan wrote:
Nisu problem putevi, nego kultura u saobracaju.
Da u Bosni izgradis bolje puteve, to bi se opet poubijalo. Bolji put, siri put, udri po gasu do daske...
Ono kad sjedne za volan ne razmislja o drugim ucesnicima u saobracaju a za sebe misli da je besmrtno.
Raigor Stonehoof

#33111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Raigor Stonehoof »

invincible1921 wrote:
made_in_sarajevo wrote:svaka kisa je sranje u gradu. guzve, sudari, nervoza, psovanje ali bas svaka kisa. ovo je garant junak zaletio se sa brze ceste pa ga bacilo gore na mostu. nece njemu niko govoriti da treba usporiti.

Sad ce te delegati napasr da si ti sporac i da usporavs saobracaj :D

Meni licno su najjaci oni sto po guzvi oko 4 5 sati se prestrojavaju svako minut tj uvaljuju drugima konstantno rizikujuci sudar, a sve to da ne bi izgubio 1minut i 46 sekundi svog zivota jer otprilike tolilo ustedi sa tim manevrima :lol:
koji crni minut...u 90% slucajeva te mentalne bolide dostignem i prodjem pored njih ne mijenjajuci traku nikako.
JThomas

#33112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

ma kad je gužva gužva vozi, a ne vozač. nego raja bijesna, nadrkana i nekulturna, to je sve.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#33113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by _BataZiv_0809 »

Naslovnica wrote:
Ne ide.
8-)
Ovo je vise Tigar Wintera.
vjeshalica

#33114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

Plastikaner na solidno skupom autu ako se ne varam
Klasicni odraz bijede i ciganluka
Pogledas u gume i vidis koliko je sati jah jah jahhh
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#33115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mk ultra »

A6 c5 nije skup auto, ali bez obzira na starost od skoro 20god, ne bih rekao da ce se ovako raspasti ne udaran, da se ovako stub savije... kamionu nista
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#33116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

mk ultra wrote:ne bih rekao da ce se ovako raspasti ne udaran, da se ovako stub savije... kamionu nista
hoce hoce,kamioni su tvrdi :thumbup:
Ommadawn

#33117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

Ko da komšiluk i trebe gledaju kakve imaš gume.
Ha ja...
drug_profi

#33118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Nije on opalio celom, vec coskom po kamionu pa su se sve sile smjestile na malu povrsinu.
BadBoy

#33119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by BadBoy »

Ommadawn wrote:Ko da komšiluk i trebe gledaju kakve imaš gume.
Ha ja...
Hahah ovo je živa istina, jedan jaran iz mahale mi je upravo to rekao, kaže: "brate ko da one vide da gori check engine, ona samo zvijezdu na volanu vidi". Slika i prilika našeg društva.
Ommadawn

#33120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

BadBoy wrote:
Ha ja...
Hahah ovo je živa istina, jedan jaran iz mahale mi je upravo to rekao, kaže: "brate ko da one vide da gori check engine, ona samo zvijezdu na volanu vidi". Slika i prilika našeg društva.
Sto je vise lampica upaljeno, to vise neko misli da je to high-tech.
Ja se sjecam kad sam bio mali, stari kupio Skodu 105 S, svaki put kad zakoci, upali se crvena lampica, a ja dijete kontam "U jebote, koja tehnika..."
Tomahawk11
Globalni moderator

#33121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

BadBoy wrote:
Ha ja...
Imam u komšiluku jednog sa Mercom, kockasta glava, od ljetnih guma je napravio slickove :mrgreen:
Strahoba na čemu ono vozi :skoljka:
BadBoy

#33122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by BadBoy »

Gori mu rezerva, pita ga ženska šta je to kaže on "ma nisi dobro vrata zatvorila" :D
Ommadawn

#33123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

Tomahawk11 wrote:
BadBoy wrote:
Ha ja...
Imam u komšiluku jednog sa Mercom, kockasta glava, od ljetnih guma je napravio slickove :mrgreen:
Strahoba na čemu ono vozi :skoljka:
Kod mene je zlatno pravilo - Continental, Michelin, Good Year moraju biti na tockovima. Zimske Good Year. Mada ni Hankook nisu lose.
Naslovnica

#33124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Ma zavisi i šta voziš, kako i koliko.
Meni su zimi sasvim dobre bile Tigar ili S3 za većinom gradsku vožnju, za auta ispod i oko 90 KS.
Ommadawn

#33125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

Naslovnica wrote:Ma zavisi i šta voziš, kako i koliko.
Meni su zimi sasvim dobre bile Tigar ili S3 za većinom gradsku vožnju, za auta ispod i oko 90 KS.
Ja sam jednom imao Tigar na svom prvom autu, promijenio ih odmah nakon prve sezone. Tad su bile katastrofa.
Sad su zimske Good Year a ljetne su Hankook, bile su nove kad sam kupio auto i razmišljao sam “Hajde voziću jednu sezonu pa onda uzeti Continental”. Ali moram priznati da sam zadovoljan sa njima tako da ću voziti još dok ne bude vrijeme za mijenjanje.
Post Reply