daree wrote:mrva/mrve wrote:Mozetel se logovati na Elite?
Sa kompa ne mogu, dok sa telefona mogu
Jeste li rjesili ovaj problem ?
Moderator: anex
daree wrote:mrva/mrve wrote:Mozetel se logovati na Elite?
uracunat je.daree wrote:858658
Answer One Question About A Business (intl)
A jel uracunat u statistiku?
Ja jesam, instairao novi os.Slo Burner wrote:daree wrote:mrva/mrve wrote:Mozetel se logovati na Elite?
Jeste li rjesili ovaj problem ?
mOgu li ja biti debil pa pitati kako autofill kako to frcera?dek1g wrote:koristim autofill i skrollom otvaram linkove.kako_kad wrote:kako uspijes prije minut?dek1g wrote:858658
Answer One Question About A Business (intl)
Jel isao neko submit pre minut?
ima li caka na odgovorima
aminaze123 wrote:Ako neko radi ovaj njemački 858989 Einigungsbestrebungen,
ovaj je Ablehnung - Ich glaube, man kann das net einfach stehn lassen, denn es heißt ja, wir stimmen dem zu, tun wir ausdrücklich nicht.
a ovaj cetvrti (u prevodu " I can not really agree so") je ja msm rejectionaminaze123 wrote:Mislim da je ovaj treći Keine Zustimmung und keine Ablehnung, ove ne znam sigurno i ja koristim Google translate
evo ga sadAbelNR wrote:Pusta li tw danas ikako ???
Nisam ni ja bio ujutro, ali sad ok otvara, 5 rješenihkako_kad wrote:Nisam citav dan za racunarom i jos uvijek nisam. Zanima me kakva je situacija sa RF-om. Jesul se "sredili". Da li ste imali posla?
crophil wrote:Nisam ni ja bio ujutro, ali sad ok otvara, 5 rješenihkako_kad wrote:Nisam citav dan za racunarom i jos uvijek nisam. Zanima me kakva je situacija sa RF-om. Jesul se "sredili". Da li ste imali posla?
A računaj tjedan dana, nekad manje, nekad više...babaroga1x wrote:pozdrav ekipa
vi koji ste na clixsensu, koliko vam treba prosječno da vam isplate lovu na paypal? čekam nekih 70 dolara, malo su se ulijenili s brzinom isplate u zadnje vrijeme pa me zanima kako je kod vas...
Baba
da, opet app errorkako_kad wrote:Jel i vama sporo ucitava tw???
Rade nešto,a i na manjem smo sistemu trenutnokako_kad wrote:Jel i vama sporo ucitava tw???
ahabegsoon1510 wrote:Rade nešto,a i na manjem smo sistemu trenutnokako_kad wrote:Jel i vama sporo ucitava tw???
da,htjeli su povećat ga medjutim nešto se sjebalo i sa onog standardnog sitema prebace na još manje dok ne riješe problemkako_kad wrote:ahabegsoon1510 wrote:Rade nešto,a i na manjem smo sistemu trenutnokako_kad wrote:Jel i vama sporo ucitava tw???
a to se izgleda nisu uspjeli dogovoriti sa onim providerom sto su spominjali cim je ovakvo stanje