Tacno,samo slijep covjek zaduzen za transfere i cisti diletant je mogao ovo napraviti.Analiticarr wrote: ↑17/04/2021 21:03Ispravka; ne 2 nego 4 najbolja igraca
Serbecic, Ahmetovic, Tatar i Rahmanovic
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Van Halen
#33101 Re: Utakmice.
- Dinostula
#33102 Re: Utakmice.
Davno jos rekao samo smo pravili rezultate na indvidualni kvalitet i na zalost bio sam u pravu.Malo te vadi Tatar, pa onda Rahman, uskoci Susic koju pa Fanimo i eto pobjede.Koliko samo Ahmetovic fali.
- Grean
#33103 Re: Utakmice.
I zasto Zinedin ne igra ama bas nikako. Cak se i propali Milanovic ozivljava ali onog malog nema nigdje.last mohicans wrote: ↑17/04/2021 20:46 Počet cu vjerovati u priče dotičnog. Zašto ovaj karinaš igra svaku kad to apsolutno ne zaslužuje.
Zao mi je Vinka, fin je, drag ali mozda ce trebati sok terapija. Mozda Mirza Varesanovic do ljeta.
I meni Hadzija nije bas toliko kriv. Koga je mogao dovesti? Doveo mu je Mustedanagica, Jukica, njegove igrace iz mlade koje valjda on treba da zna, doveo Fanima, Susica, Mesanovica. Neka brate nesto izmisli.
Da je doveo Hadzica umjesto Mesanovica prvi bi Analiticar izjavio da puni dzepove vlasniku Mladosti kao sto je rekao valjda za Fanima.
- emigrazione
#33104 Re: Utakmice.
Ovo je namjerno i svjesno neko napravio, ekipi treba pod hitno novi trener da ovo razdrma, Vinko je ovdje izgleda samo slucajni prolaznik
-
sencobih
#33105 Re: Utakmice.
Dođoše hrakači na svoje, prizivali i dočekaše, sad uživajte u trenutku
-
last mohicans
#33106 Re: Utakmice.
Kakav crni Dzeno, zaostaje skoro 20 bodova za Zvijezdom iz Stanisica. Eto gdje su nase prekaljene zvijezde.
-
last mohicans
- emigrazione
- Maharadza
#33109 Re: Utakmice.
Prvi sa +2 i polufinale kupa sa golim prosjekom od ekipe i trenerom neznalicom je ravno čudu, a svi koji drugačije kažu su samo pljuvači, zato guraj vinkec kad levati ne znaju boljeg dovesti.
-
sencobih
#33110 Re: Utakmice.
Jesam svaku. I ne uživam u tome, a posebno mi nije drago kad izgubimo utakmicu.last mohicans wrote: ↑17/04/2021 21:15Ti žmiri pored očiju. Jesi ti gledao sve nase utakmice u proljetnom dijelu?
-
Anquilla
#33111 Re: Utakmice.
Uh...
Nemam riječi
Ma ništa se odlaskom Hadžića sad neće dobiti, svejedno je išao sad ili na kraju sezone.
A koga umjesto Vinka dovesti?
Nalića ili nekog sličnog koji nije nikakav napredak?
A s druge strane, spali smo na 2 boda prednosti, možda je i vrijeme da nekako se spašava sezona...
Ne može čovjek pametan biti...
Nemam riječi
Ma ništa se odlaskom Hadžića sad neće dobiti, svejedno je išao sad ili na kraju sezone.
A koga umjesto Vinka dovesti?
Nalića ili nekog sličnog koji nije nikakav napredak?
A s druge strane, spali smo na 2 boda prednosti, možda je i vrijeme da nekako se spašava sezona...
Ne može čovjek pametan biti...
- Logovan
#33112 Re: Utakmice.
Došao napadač Mešanović, a Marinović ga u većini utakmica upotrebljavao na poziciji ofanzivnog veznog. Ispade da je došao kao zamjena Rahmanoviću. Igrao momak jednom kao napadač i sad kao krilo ili mu je ovo drugi put kao krilo.Grean wrote: ↑17/04/2021 21:12 I zasto Zinedin ne igra ama bas nikako. Cak se i propali Milanovic ozivljava ali onog malog nema nigdje.
Zao mi je Vinka, fin je, drag ali mozda ce trebati sok terapija. Mozda Mirza Varesanovic do ljeta.
I meni Hadzija nije nista bas toliko kriv. Koga je mogao dovesti? Doveo mu je Mustedanagica, Jukica, njegove igrace iz mlade koje valjda on treba da zna, doveo Fanima, Susica, Mesanovica. Neka brate nesto izmisli.
Da je doveo Hadzica umjesto Mesanovica prvi bi Analiticar izjavio da puni dzepove vlasniku Mladosti kao sto je rekao valjda za Fanima.
Doveo Mustedanagića, čak mislim da je ovo Marinovićeva želja, a momak ne igra nikako. Kako će postati upotrebljiv ako ne igra? Šta će nam na klupi ako nikako ne igra? Samo zauzima mjesto na klupi.
A kako smo onako mrtvi, bezvoljni, bezidejni, bez snage, itd? Ne razumijem. Šta su radili na pripremama, šta rade na treninzima?
- Analiticarr
#33113 Re: Utakmice.
100% istina. Samo nije NEKO nego samoproglaseni SD koji se ovako bogati a klub ispasta. Ali nije on jedini, mene vise zabrinjava direktorica koja ga stiti. Mene su blokirali i ne javljaju mi se na tel niko osim jedne jedine osobe iz kluba. Siguran sam da to nije slucajno nego planski jer im smetam i ja i svako ko razmislja svojom glavom i ne cuti.emigrazione wrote: ↑17/04/2021 21:13 Ovo je namjerno i svjesno neko napravio, ekipi treba pod hitno novi trener da ovo razdrma, Vinko je ovdje izgleda samo slucajni prolaznik
- Grean
- emigrazione
#33115 Re: Utakmice.
Sve puževa što je na tržištu slobodno bilo mi smo doveli, čak smo neke i kupovali...sramota jebote, svi se trude da igraju brže mi teško da možemo sporije, a šatro hoćemo u Evropu, hoćemo u kurac krasni...3,5 godine će Jasmin Mešanović igrati u ovoj ekipi, hej 
- Maharadza
#33116 Re: Utakmice.
Da ima 1% "gospodina" u njemu, makar bi još večeras ponudio ostavku za ovaj kriminalni i pičkasti antifudbal bez ikakvog plana...sama činjenica što je dozvolio da mu se prodaju ponajbolji igrači bez da zucne i požali se, dovoljno govori o kakvom beskičmenjaku je riječ... samo nek je plata redovna, ha-ya.Pitar sa Kariba wrote: ↑17/04/2021 21:04 Realno nazalost ovo je Sarajevo sa ovim na prvom mjestu SŠ pa onda i igracima u rangu Sarajeva kad smo se u martu oprastali od titule i kupa. Ides na Kosevo i nemas se cemu nadati. Kao ono haj' makar da golova bude a znas da nismo za veci domet. Vinko je mozda i dobar trener i gospodin ali nije za Sarajeva.
Cak nisam ni ljut jbg....
- Leopard_SA
#33117 Re: Utakmice.
A to je iz razloga jer nemamo igrača koji će završiti akciju i dati gol. Ahmetović povrijeđen, a dovedena dva napadača od kojih jedan ne igra na poziciji napadača, a drugi često ne bude ni u zapisniku
- ruud
- Maharadza
#33119 Re: Utakmice.
Prvi onaj debeli ćelo što je selektirao najsporije igrače kao i najgoreg i najbezobraznijeg trenera ikada koji krivicu svaljuje na igrače jer su "izgubili samopouzdanje"... PA KO JE ZA TO KRIV I KO IM TREBA POMOĆI DA SE TO NE DESI MATER TI JEBEM ONU BEZOBRAZNU?!?!?!
-
Anquilla
#33120 Re: Utakmice.
Nemanja Bilbija je više putao pominjao pritisak, onih sezona kad je Zrinski osvajao.
Tada su ga pitali za Želju, a on je uvijek spominjao kako je igrao kod nas i kako zna kakav je strašan pritisak igrati ovdje.
Nadam se da ćemo mi izdržati i ipak uspjeti osvojiti.
Puno će nam reći i ova utakmica u KUP-u protiv Tuzle, ako prođemo, moglo bi se malo samopouzdanje podići.
Tada su ga pitali za Želju, a on je uvijek spominjao kako je igrao kod nas i kako zna kakav je strašan pritisak igrati ovdje.
Nadam se da ćemo mi izdržati i ipak uspjeti osvojiti.
Puno će nam reći i ova utakmica u KUP-u protiv Tuzle, ako prođemo, moglo bi se malo samopouzdanje podići.
- East_side
#33121 Re: Utakmice.
Meni već neko vrijeme izgleda da su ovdje u pitanju stvari koje su van dometa i kluba i SŠ i igrača.Logovan wrote: ↑17/04/2021 21:20Došao napadač Mešanović, a Marinović ga u većini utakmica upotrebljavao na poziciji ofanzivnog veznog. Ispade da je došao kao zamjena Rahmanoviću. Igrao momak jednom kao napadač i sad kao krilo ili mu je ovo drugi put kao krilo.Grean wrote: ↑17/04/2021 21:12 I zasto Zinedin ne igra ama bas nikako. Cak se i propali Milanovic ozivljava ali onog malog nema nigdje.
I meni Hadzija nije nista bas toliko kriv. Koga je mogao dovesti? Doveo mu je Mustedanagica, Jukica, njegove igrace iz mlade koje valjda on treba da zna, doveo Fanima, Susica, Mesanovica. Neka brate nesto izmisli.
Doveo Mustedanagića, čak mislim da je ovo Marinovićeva želja, a momak ne igra nikako. Kako će postati upotrebljiv ako ne igra? Šta će nam na klupi ako nikako ne igra? Samo zauzima mjesto na klupi.Doveo Jukića više je na klupi, nego što je na terenu, a isto je sada i za Cmiljanića. Ovaj protiv Veleža nije ni bio u rosteru.
![]()
A kako smo onako mrtvi, bezvoljni, bezidejni, bez snage, itd? Ne razumijem. Šta su radili na pripremama, šta rade na treninzima?![]()
Ne znam, ne kontam. Imaš 9 bodova prednosti i umjesto da lagano sezonu privedeš kraju ti sve prospeš 'eto onako'.
Vico došao na čelo saveza a mi naglo grohnuli. Kao da je već sve dogovoreno. Tako izgleda. Ne tvrdim da je tako ali eto, svašta insanu prođe kroz glavu, pogotovo kad je razočaran...
O utakmicama koje slijede ne smijem ni razmišljati. Bojim se da će ovo biti sezona upamćena po gorkom okusu na kraju.
- Logovan
#33122 Re: Utakmice.
Ma vala daj Bože. Evo ja vazda nešto pozitivan, optimističan, iz utakmice u utakmice vjerujem da će se desiti pobjeda koja će biti prekretnica i koja će nas voditi do titule, ali sad me tačno strah svake utakmice. Sad ide Zrinjski, pa derbi pa Tuzla. Borac sljedeće kolo dočekuje Široki.
Toliko smo nemoćni da to nije normalno.
-
El_comadante
#33123 Re: Utakmice.
mene je Vinko razočarao, mislio sam da če imati boje rezultate. ali nažalost koga dovesti umjesto njega za trenera? Nalića?
- emigrazione
#33124 Re: Utakmice.
Ciru Blazevica ako ikako mozeEl_comadante wrote: ↑17/04/2021 21:45 mene je Vinko razočarao, mislio sam da če imati boje rezultate. ali nažalost koga dovesti umjesto njega za trenera? Nalića?
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#33125 Re: Utakmice.
Slazem se, jedan je Dragan Jovic.Maharadza wrote: ↑17/04/2021 21:24 Da ima 1% "gospodina" u njemu, makar bi još večeras ponudio ostavku za ovaj kriminalni i pičkasti antifudbal bez ikakvog plana...sama činjenica što je dozvolio da mu se prodaju ponajbolji igrači bez da zucne i požali se, dovoljno govori o kakvom beskičmenjaku je riječ... samo nek je plata redovna, ha-ya.![]()
Ali nisam ni za smjenu, nek' ide do kraja jebat ga.
Mislim mi smo potrosili 30M i sad da nas Dzeno vodi... ne ide jbg.
Ja iskreno mislim da je Nam digao ruke poslije onoga sa Seatima. Barem ako je suditi po FB. Frajer je svaki dan spominjao klub, od Rumenog mozda jednom da je podijelio neku vijest vezanu za klub. Mozda ne bas digao ruke ali sigurno dosta ohladio.
Ne znam, ne mora nista znaciti al' iskustvo mi govori drugacije.