Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#33051 Re: Edin Džeko
Malo je reprezentacija u Europi,a usudit cu se napisati i u Svijetu koje bi bez problema imale zamjenu za Edina.
Mi igrati moramo.Bilo bi puno lakse sa Edinom,ali i bez njega idemo po pobjedE.
- insomnia78
#33052 Re: Edin Džeko
Pa kako onda oni, jadni bez Edina?MOSALJOZE wrote:Malo je reprezentacija u Europi,a usudit cu se napisati i u Svijetu koje bi bez problema imale zamjenu za Edina.
- DonEmir
#33053 Re: Edin Džeko
Da.Idemedosumom wrote:Šta ste se nasekirali toliko? Imamo mi još igrača u repki, mimo Džeke
Jedno je sigurno Kvrzic nece igrati napadaca.
- trcicu trceci
#33054 Re: Edin Džeko
Visca, Ibisevic I onaj mali iz Dinama, ja bih poceo protiv Velsa I sa Ibisevicem I sa Viscom
- thekupus
#33055 Re: Edin Džeko
a sta mislite o 4-2-1-2-1trcicu trceci wrote:Visca, Ibisevic I onaj mali iz Dinama, ja bih poceo protiv Velsa I sa Ibisevicem I sa Viscom
..................Begovic
........Mujdza, Spahic, Sunjic, Zukanovic
...........Vrancic, Hadzic/Susic
...................Pjanic
........Visca desno,......Lulic lijevo na krilima
.................Ibisevic spic
-
bosn.om
#33056 Re: Edin Džeko
A sad se bune sto ga je stavio u tim, kad ga ne stavi onda ga salju da dudla...haj mozda i Benitez Bale-a zajebe protiv kakvog Getafe-a s malo srece 
- trcicu trceci
#33057 Re: Edin Džeko
Bicakcic je redovan, mislim da ce ga Mesa drzati u prvoj. Tu je i Kolasinac, tako da su slatke muke za odbranu. Mislim da je nama problem vezni red vise nego napad i fali nam Miske vise nego ikadathekupus wrote:a sta mislite o 4-2-1-2-1trcicu trceci wrote:Visca, Ibisevic I onaj mali iz Dinama, ja bih poceo protiv Velsa I sa Ibisevicem I sa Viscom
..................Begovic
........Mujdza, Spahic, Sunjic, Zukanovic
...........Vrancic, Hadzic/Susic
...................Pjanic
........Visca desno,......Lulic lijevo na krilima
.................Ibisevic spic
- thekupus
#33058 Re: Edin Džeko
Kolasinac igra svaku trecu utakmicu, bolji je zukanovic u ovom trenutku
stvarno vezni red jeste najveci problem. NI hajrovic, ni besic ni medunjanin ne konkurisu
mozda stilica da vrati, koliko znam on igra dosta u izraelu
stvarno vezni red jeste najveci problem. NI hajrovic, ni besic ni medunjanin ne konkurisu
mozda stilica da vrati, koliko znam on igra dosta u izraelu
- BarbaDue
#33060 Re: Edin Džeko
kakvo je ovo oftopičenje, gdje su modratoripashasolidni wrote:jebemo ti lacijo
-
samkoF
#33061 Re: Edin Džeko
Eh sad ono sto sam I vjerovao I bio optimist da ce mo se plsirati u baraz , sad su nade skroz splasnule da ne kazem ispuhale.Za mene ce biti ogromno iznenadjenje ako bez dzeke dobijemo obje tekme , to je meni se cini nemoguca misija.
- noiserr
#33062 Re: Edin Džeko
3-4 sedmice, ali mozda se oporavi prije roka kao Pjanic.
-
Korisničkoime
#33063 Re: Edin Džeko
Sad ce strucnjaci koji su prizeljkivali da vide nekad repku i bez Dzeke doci na svoje.
- Jack Be Nimble
#33064 Re: Edin Džeko
Ma to Roma znajuci da dolazi repkin termin digli paniku da ga slucajno Mesa ne bi koristio. To ce nas onaj Dr. Karabegovic procjenuti da se moze oblogom kamilice smanjiti otok i zaigrace on.
- limeni
#33065 Re: Edin Džeko
--------------------BEGOVICH------------------------------
--MUIJJA--BECHUCKCICH--SPAHICH--KOLASHINAZ----
-----------ZUKANOVICH-----PJANICH---------------------
---VISHCHA------SALIHOVICH---------LULICH----------
-------------------IBISEVICH--------------------------------
--MUIJJA--BECHUCKCICH--SPAHICH--KOLASHINAZ----
-----------ZUKANOVICH-----PJANICH---------------------
---VISHCHA------SALIHOVICH---------LULICH----------
-------------------IBISEVICH--------------------------------
- drug_profi
#33066 Re: Edin Džeko
Ako nista, bice spreman za dvomec baraza, aBd.
- woodman
#33067 Re: Edin Džeko
pa gledali smo je protiv izreala i vidjeli smo kako je zavrsilo. nadamo se da cemo ovaj put proci boljeKorisničkoime wrote:Sad ce strucnjaci koji su prizeljkivali da vide nekad repku i bez Dzeke doci na svoje.
- BarbaDue
#33068 Re: Edin Džeko
igrač koji se tek oporave su uvijek šuhvelinoiserr wrote:3-4 sedmice, ali mozda se oporavi prije roka kao Pjanic.
-
Timotije
#33069 Re: Edin Džeko
[quote="Point."]Jebem ti romu i sve, zar ga je morao ovaj francuski supak stavljati protiv mrtvog Caprija. Pu u q krasni, sad ga pusimo.[/quN
Nemoj tako, ipak je to ekipa koja je dobila ime po istoimenoj pizzeriji ili je bilo obrnuto...
Kako god,bez njega smo 50 % losija ekipa i to je cinjenica
Ulazi lagano u ozbiljne godine, tuku ga odavno, neki cehovi tek sad dolaze na naplatu
Nemoj tako, ipak je to ekipa koja je dobila ime po istoimenoj pizzeriji ili je bilo obrnuto...
Kako god,bez njega smo 50 % losija ekipa i to je cinjenica
Ulazi lagano u ozbiljne godine, tuku ga odavno, neki cehovi tek sad dolaze na naplatu
-
Korisničkoime
#33070 Re: Edin Džeko
Svejedno svako malo se javi neki strucnjak koji zakljuci kako je Dzeko kloc i kako bi bilo dobro nekad u repki poceti bez njega jer se ne zalaze, jer seta po terenu, jer ne grize itd. Sada ce gledati vjerovatno Ibisevica u vrhu napada koji je meni ekstra drag igrac i koji radi sve nabrojano, zalaze se, grize, nema setanja ali je za klasu slabiji napadac od Dzeke cak i u njegova najbolje vremena.woodman wrote:pa gledali smo je protiv izreala i vidjeli smo kako je zavrsilo. nadamo se da cemo ovaj put proci boljeKorisničkoime wrote:Sad ce strucnjaci koji su prizeljkivali da vide nekad repku i bez Dzeke doci na svoje.
Protiv Izraela je puno toga bilo za zaborava neponovilo se.
- Troll_Happens
#33071 Re: Edin Džeko
Pitanje hoce li biti spreman za amru? Nek on sjedi i bude pasivan player a nek ona bude aktivna...thekupus wrote:i amra....BarbaDue wrote:Ovoga sam se i bojao...jedino što ga može zeznuti u karijeri su povrede.
- BarbaDue
#33072 Re: Edin Džeko
Za Amru mora biti spreman 
-
ja71
#33073 Re: Edin Džeko
Ako nisi zdrav bolje da ne pocinjes jer:
1. si onda na terenu igrac manje (bar pola igraca). vidjeli smo kako Barcelona izgleda kada povrijedjen Messi igra.
2. je zdravlje najvaznije na svijetu. mozes obnoviti povredu. a to bi moglo znaciti kraj karijere. a ti nama trebas i godini i posle 2 godine i dokle god budes mogao igrati.
ligamenti su jako osjetljivo mjesto. inace povreda prednjeg ligamenta koljena spada medju najcesce sportske povrede.
Ako Edine dragi ne vjerujes meni, pitaj Vedu. On je u Hofenhajmu pauziro ljetnu polusezonu zbog operacije prednjeg ligamenta.
Inace mislim da tucemo i Vels i Kipar bez vecih problema.
1. si onda na terenu igrac manje (bar pola igraca). vidjeli smo kako Barcelona izgleda kada povrijedjen Messi igra.
2. je zdravlje najvaznije na svijetu. mozes obnoviti povredu. a to bi moglo znaciti kraj karijere. a ti nama trebas i godini i posle 2 godine i dokle god budes mogao igrati.
ligamenti su jako osjetljivo mjesto. inace povreda prednjeg ligamenta koljena spada medju najcesce sportske povrede.
Ako Edine dragi ne vjerujes meni, pitaj Vedu. On je u Hofenhajmu pauziro ljetnu polusezonu zbog operacije prednjeg ligamenta.
-
SSemir
#33074 Re: Edin Džeko
Sta doktori znaju. Ne mogu znati ko jedan forumas...ja71 wrote:Ako nisi zdrav bolje da ne pocinjes jer:
-
ja71
#33075 Re: Edin Džeko
i doktori su samo ljudi. pitaj dvojicu i dobices 3 misljenja.SSemir wrote:Sta doktori znaju. Ne mogu znati ko jedan forumas...
Sta mislis da li bi istu preporuku dali onaj nas jel se ono zove Karabeg i klupski ljekar iz Rome ?