FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- tzipiripi
#33051 Re: FC Barcelona
"Blow for Barcelona as Vermaelen is sidelined with hamstring injury."
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#33052 Re: FC Barcelona
Pa uz Vermaelen ide rijec injury. U paketu.tzipiripi wrote:"Blow for Barcelona as Vermaelen is sidelined with hamstring injury."
- lua
#33053 Re: FC Barcelona
Tokom dana ćemo znati šta je s likom.New first team goalkeeper Marc-Andre Ter Stegen suffered lumbar contusion during the second of Monday’s two training sessions. The club doctors will examine the extent of the back injury on Tuesday, which should shed more light on his availability for training.
- lua
#33054 Re: FC Barcelona
Btw, znam da nije o Barci.
http://prosoccertalk.nbcsports.com/2014 ... f-chelsea/
Ali ako je ovaj ičija budućnost slijedi im sodoma i gomora.
- ultima_palabra
#33055 Re: FC Barcelona
Wenger im opet prodao cigluTomahawk11 wrote:Pa uz Vermaelen ide rijec injury. U paketu.tzipiripi wrote:"Blow for Barcelona as Vermaelen is sidelined with hamstring injury."
- lua
#33056 Re: FC Barcelona
ultima_palabra wrote:Wenger im opet prodao cigluTomahawk11 wrote:Pa uz Vermaelen ide rijec injury. U paketu.tzipiripi wrote:"Blow for Barcelona as Vermaelen is sidelined with hamstring injury."

-
faraon_s_krilima
#33057 Re: FC Barcelona
Cescu nije lezao Barcin stil igre pa opet nije bio los, a u Premier ligi i Mourinhovom sistemu ce opet cvjetati.lua wrote:Btw, znam da nije o Barci.
- lua
#33058 Re: FC Barcelona
Znam da postoje ljudi koji smatraju da je on dobar igrač. Gledala sam čovjeka u ovim prijateljskim Čelzija. Cvjetao je samo protiv one smijurije iz Slovenije. Loš je igrač, al' loš do bola. Gubi lopte k'o da mu je to zadatak, završnica mu je nula bodova, fizički je spreman k'o morž. Uglavnom mislim da nema to "stil igre ne odgovara" kad je neko dobar igrač, dobar je svakako. A svakako da će mu Murinjov bunker više goditi. Imat će manje kontakta s loptom.faraon_s_krilima wrote:
Cescu nije lezao Barcin stil igre pa opet nije bio los, a u Premier ligi i Mourinhovom sistemu ce opet cvjetati.
- tzipiripi
#33059 Re: FC Barcelona
Messi i Tata Martino jope zajedno, potvrđen kao novi selektor Argentine.
-
faraon_s_krilima
#33060 Re: FC Barcelona
To sto on nije ostvario ocekivanja mnogih navijaca barce ne mora znaciti da je 'los do bola'. I ja sam ocekivao vise od njega al tvrditi takve stvari je klasicno bosansko pretjerivanje i blacenje. Barca je u zadnjih par godina vec stvorila reputaciju da dovodi igrace koji su u svojim klubovima bili glavni igraci, a u barci onda iz nekog razloga postaju 'tarabe' (Alexis, Song, Cesc, Chygrinsky,..).lua wrote:Znam da postoje ljudi koji smatraju da je on dobar igrač. Gledala sam čovjeka u ovim prijateljskim Čelzija. Cvjetao je samo protiv one smijurije iz Slovenije. Loš je igrač, al' loš do bola. Gubi lopte k'o da mu je to zadatak, završnica mu je nula bodova, fizički je spreman k'o morž. Uglavnom mislim da nema to "stil igre ne odgovara" kad je neko dobar igrač, dobar je svakako. A svakako da će mu Murinjov bunker više goditi. Imat će manje kontakta s loptom.faraon_s_krilima wrote:
Cescu nije lezao Barcin stil igre pa opet nije bio los, a u Premier ligi i Mourinhovom sistemu ce opet cvjetati.
Garantujem da bi 90% igraca za koje ti trenutno tvrdis da su odlicni igraci kada bi dosli u barcu postali 'losi do bola'.
- lua
#33061 Re: FC Barcelona
Očigledno me nisi razumio. Gledala sam Fabregasa i u Arsenalu, pa nadalje u Barceloni (nažalost) i sad u Čelziju. Nikad me nije impresionirao. Nikad. Nije ovo nikakvo bosansko pretjerivanje i blaćenje, jer očigledno kad izraziš svoje mišljenje odmah si pljuvator i hobi selektor, a nisam. Gledala sam ga dovoljno i tvrdim da ne valja. Hvala bogu da je otišao, eto nek' i proigra u Čelziju. Ja ti kažem najiskrenije, ne može čovjek meda. Da se ne gađamo statistikama, obzirom da su iste pola istine, ja ti kažem da je meni Cesc odron loš i da je Thiago Alcantara za njeg svojevremeno u Barceloni bio doktor nauka. Moje mišljenje, možeš se ne slagati, al' Boga ti nemoj mi te šuplje oko "pljuvanja" osipam se na te stvari.faraon_s_krilima wrote:
To sto on nije ostvario ocekivanja mnogih navijaca barce ne mora znaciti da je 'los do bola'. I ja sam ocekivao vise od njega al tvrditi takve stvari je klasicno bosansko pretjerivanje i blacenje. Barca je u zadnjih par godina vec stvorila reputaciju da dovodi igrace koji su u svojim klubovima bili glavni igraci, a u barci onda iz nekog razloga postaju 'tarabe' (Alexis, Song, Cesc, Chygrinsky,..).
Garantujem da bi 90% igraca za koje ti trenutno tvrdis da su odlicni igraci kada bi dosli u barcu postali 'losi do bola'.
-
faraon_s_krilima
#33062 Re: FC Barcelona
Moze te ta prica nervirati ali je cinjenica da je pljuvanje i hejtanje sada 'in'. Al et izgleda da znas o cemu pricas pa ne spadas u tu kategoriju, ostaje na tome da se samo ne slazemo.lua wrote:
Očigledno me nisi razumio. Gledala sam Fabregasa i u Arsenalu, pa nadalje u Barceloni (nažalost) i sad u Čelziju. Nikad me nije impresionirao. Nikad. Nije ovo nikakvo bosansko pretjerivanje i blaćenje, jer očigledno kad izraziš svoje mišljenje odmah si pljuvator i hobi selektor, a nisam. Gledala sam ga dovoljno i tvrdim da ne valja. Hvala bogu da je otišao, eto nek' i proigra u Čelziju. Ja ti kažem najiskrenije, ne može čovjek meda. Da se ne gađamo statistikama, obzirom da su iste pola istine, ja ti kažem da je meni Cesc odron loš i da je Thiago Alcantara za njeg svojevremeno u Barceloni bio doktor nauka. Moje mišljenje, možeš se ne slagati, al' Boga ti nemoj mi te šuplje oko "pljuvanja" osipam se na te stvari.
- Saian
#33063 Re: FC Barcelona
aupichku, jesu l' se to Stegen i ovaj Vermalen fakat ugruhali, pa JE BO TE
-
omar little
#33064 Re: FC Barcelona
kako pametno sad izgleda odluka da se kupi claudio, a 
- suncica24
#33065 Re: FC Barcelona
Fakat lice

- MOSALJOZE
#33066 Re: FC Barcelona

Jedna zaebancija za skenderiju i co.
- skenderija04
#33067 Re: FC Barcelona
Fino, fino....
Ambijent slican ljetu 2008.
Jebavaje svega Laporti, opklade u stilu "hoce li Pep trajati 3 ili 4 kola" Keita nije igrac za Barcelonu, Alves je ljubitelj nocnog zivota, Pique ce igrati jer mu je dedo u upravi, Pedro i Busquets su treceligaski igraci...
Jebavaje svega Laporti, opklade u stilu "hoce li Pep trajati 3 ili 4 kola" Keita nije igrac za Barcelonu, Alves je ljubitelj nocnog zivota, Pique ce igrati jer mu je dedo u upravi, Pedro i Busquets su treceligaski igraci...
- ultima_palabra
#33068 Re: FC Barcelona
Grom ne udara dvaput na isto mjestoskenderija04 wrote:Fino, fino....
-
sumirprimus
#33069 Re: FC Barcelona
bogami udara...ultima_palabra wrote:Grom ne udara dvaput na isto mjestoskenderija04 wrote:Fino, fino....
- skenderija04
#33070 Re: FC Barcelona
Sutra u 15:00 odluka o Suarezu
- HB_BHF
#33071 Re: FC Barcelona
Deulofeu posudba u Sevillu?
Ne kontam što bi to uradili ako su momka tek doveli sa posudbe.
- lua
#33072 Re: FC Barcelona
Ne bih rekla da je to istina.HB_BHF wrote:Deulofeu posudba u Sevillu?![]()
- skenderija04
#33073 Re: FC Barcelona
Talenat bez rada ne sluzi nicemu. Pruzila mu se sansa ali ako misli da barsa postoji da bi on igrao a ne obratno jos jedna godina posudbe. Steta, ali Gerard bi mogao imati problema zbog svog stava.
- dječak sa šibicama
#33074 Re: FC Barcelona
Sto jest jestsuncica24 wrote:Fakat lice![]()
ali ima i vece slicnosti

ili ipak ovako

-
sizifinho
#33075 Re: FC Barcelona
hmm, paaa dooobro ima logike. Daj momka koji je potencijalna zvijezda na posudbu u everton, onda ga posalji u Sevillu. Pa ce iz Seville u Napoli u Italiju, a odatke ce u Ajax. Krasno, upropasti jos jedan nogometni talenat, nema veze imamo para za penzionere koji puse ali problem je Deulofeu. Ne mogu ovog preseravanja i kora na erendeskenderija04 wrote:Talenat bez rada ne sluzi nicemu. Pruzila mu se sansa ali ako misli da barsa postoji da bi on igrao a ne obratno jos jedna godina posudbe. Steta, ali Gerard bi mogao imati problema zbog svog stava.