SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

beni-bu-man

#33051 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by beni-bu-man »

Ja bi reko da je psihicki bolesnik cim se zaltei na 17 specijalaca
90minut

#33052 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

beni-bu-man wrote:Ja bi reko da je psihicki bolesnik cim se zaltei na 17 specijalaca
Pa Beni po svemu prikazanom ja bi rekao da si ti jedan od rijetkih koji je imao nekog dodira s nasiljem ili si jedan od onih pozera? :kiss:
tempuser

#33053 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tempuser »

90minut wrote:
Kaže PM ako te vide s obilježjem MUPA-a skidaju te golog na alipašinu tako je rekao.

Stani da li stvarno hoces da mi kazeš da ti gomila drugova u MUP-u nije korumpirana?

I prestani mi stavljati po 5 put rijeci usta napisao sam da je bio u ratu dakle prisutan s puškom to da li je jurišao ne znam ocigledno nije kao recimo moj stari koji je izgubio život u tom jurišanju pa opet deblokade na mapi nije bilo.
Ako ti ja napises da sam tenkove davio zicom, da sam se goloruk postrojavao u vrstu po visini 150 alpasinskih mangupa hoces li prodat tu pricu drugom?
Niko ne prica o korupciji u policiji nego o kriminalcima od kojih pravis heroje.
Ako nista drugo zbog stvog rah. starog prestani sa pricom kako jedan marginalac ima muda i kako ga treba ostaviti na miru i kako ne treba pisati ga je kriminalac jer ga 15 god nema u kriminalu.
sumirprimus

#33054 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sumirprimus »

:lol:
alaumesali :lol:
invincible1921

#33055 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by invincible1921 »

90minut wrote:
tempuser wrote:
90minut wrote:
Konačno nešto od tebe što ima smisla to i govorim od pocetka upravo što si napisao niti u jednom postu ja nisam njega glorificirao vec ste vi to spominjali.Inace kad bi te s ovih 130 kila ubacio na sparing pao bi za 20 sekundi. :lol: :kiss:
Kako nisi? Nisko ima muda, Nisko ono, Nisko sav fin jedna sastavlja kraj s krajem. Ili ga glorificiras ili imas problema sa elemntarnom logikom.
Vezano za izazov, nisam fizickih radnik da se bakcem sa 130 kila hemije, postoje puno kulturniji nacini.
Pa jedva sastavlja kraj s krajem znam preko poznanika to sam napisao jer je ocigledno da više nije u tim kriminalnim šemama.
Covjek se osušio možda je fasovao i neku bolest..

Ranije sam napisao ako je istina da se zaletio na 17 specijalaca onda to i jesu muda dakle napisao sam AKO JE ISTINA.
Po mom iskustvu znam da specijalci udaraju bez razloga u jedno 90 posto situacija tako da ako se zaletio jer su recimo ovi udarali neke koji se ne mogu braniti onda mu svaka čast šta je tu čudno?
Ja samo ne znam kako moze neko pomislit da najveci ljudski olos poput navednog i slicnih njemu moze imati nesto moralno u sebi poput toga da eto on se zaleti na specijalce jer je vidio nepravdu :-) :-) pa mislim dan nije komicno bilo bi zalosno.

Najjaca prica ikad kae udaraju sepcijalci u 90 slucajeva....pa vala ja mimo utakmica gdje uglavnom raja prva izazove pa poslije kuka tesko da sam vidio da bas nekoga bez razloga ubise od batina....

Jos ce Cele i slicni ispast intelektualci i moralne gromade...
beni-bu-man

#33056 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by beni-bu-man »

90minut wrote:
beni-bu-man wrote:Ja bi reko da je psihicki bolesnik cim se zaltei na 17 specijalaca
Pa Beni po svemu prikazanom ja bi rekao da si ti jedan od rijetkih koji je imao nekog dodira s nasiljem ili si jedan od onih pozera? :kiss:
Nebitno sta sam ja. Al kontam nako, koji sklop moras biti da se zaletis na 17 specijalaca a dobro su poznati kako marisu
90minut

#33057 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

Oj ja ne vjerujem frajer i dalje piše da ja glorificiram Karkelju pa gdje samo mi reci gdje u mom postu vidiš moje onanisanje na njega eto majke ti tvoje?

Ne pišem da ga treba ostaviti na miru vec je cinjenica da lika više nema nigdje DA SE OSUŠIO U ODNOSU NA KAKAV JE BIO da to nije više ni sjena starog Karkelje vidiš da pucaju na njega u njegovoj birtiji što mu se prije nikad ne bi desilo.

Ne zanima me da li ce sutrašnji dan docekati živ on, prvobitno sam ovom dijasporcu rekao da se ne obazire na to što ga novinar neki naziva posljednjim sarajevskim donom jer je realnost drugacija a on napisao " Sarajevo šta ti rade ". :-) :-) :-)
90minut

#33058 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

beni-bu-man wrote:
90minut wrote:
Nebitno sta sam ja. Al kontam nako, koji sklop moras biti da se zaletis na 17 specijalaca a dobro su poznati kako marisu
Zaletio sam se ja s svega 18 na njih 10 dobio oko 15tak pendreka i prespavao ništa strašno. :lol:
Ommadawn

#33059 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

:thumbup:
tempuser

#33060 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tempuser »

90minut wrote:
Pa jedva sastavlja kraj s krajem znam preko poznanika to sam napisao jer je ocigledno da više nije u tim kriminalnim šemama.
Covjek se osušio možda je fasovao i neku bolest..

Ranije sam napisao ako je istina da se zaletio na 17 specijalaca onda to i jesu muda dakle napisao sam AKO JE ISTINA.
Po mom iskustvu znam da specijalci udaraju bez razloga u jedno 90 posto situacija tako da ako se zaletio jer su recimo ovi udarali neke koji se ne mogu braniti onda mu svaka čast šta je tu čudno?
Pa ako jedva sastavlja kraj s krajem bez kriminala to ti je najboji dokaz da je nesposoban zovjeti posteno i jel kafanu mogao posteno zaradit.
Po kojem tvom iskustuv? Koliko te je puta specijalac na ulici iz cista mira i bez povoda spucao stocem? Nedavno sam na ulici gledao situaciju jednog od 130 kila kako se raspravlja sa specijalcima prilikom kontrole saobracaja i koji ga su ga bar 10 x opomenuli da spusti ruke i da se ne dernja po cesti prije nego su ga povalili ko kurbana. Jel i to bez razloga?
I opet raspravljas o stvarima kad si imao 6 godina! :lol:
beni-bu-man

#33061 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by beni-bu-man »

90minut wrote: Zaletio sam se ja s svega 18 na njih 10 dobio oko 15tak pendreka i prespavao ništa strašno. :lol:
jel onaj gumeni s oprugom unutra il klasicni tvrdi pendrek ?
sumirprimus

#33062 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sumirprimus »

:lol: najaći!odgovorno!
PM72

#33063 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by PM72 »

Ommadawn wrote:
A šta je onaj koji se zaleti na njih 18? :lol:
sumirprimus

#33064 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sumirprimus »

najaći! :lol:
beni-bu-man

#33065 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by beni-bu-man »

PM72 wrote:
Ommadawn wrote:
A šta je onaj koji se zaleti na njih 18? :lol:
urbana legenda :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#33066 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

beni-bu-man wrote:
90minut wrote:
Beni tuče samo neodgovorne žene u saobraćaju.
90minut

#33067 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

beni-bu-man wrote:
90minut wrote: Zaletio sam se ja s svega 18 na njih 10 dobio oko 15tak pendreka i prespavao ništa strašno. :lol:
Nisam siguran ne obračaš paznju u tim momentima samo se namjestiš u fetus poziciju. :D

Kad sam se digao u butinu me spičio i dan dana imam grimase na faci kad se sjetim.
Last edited by 90minut on 14/08/2019 11:46, edited 1 time in total.
vjeshalica

#33068 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

Jebo vas raspali Nisko Karkelja obicna propalica ostavite ga na smecu kriminalaca i zavrsena diskusija
Frajeru zapalili paščaru samo sto hodze niste zovnuli da mu mevlud drze
beni-bu-man

#33069 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by beni-bu-man »

Tomahawk11 wrote: Beni tuče samo neodgovorne žene u saobraćaju.
pa hoce ravnopravnost, et im je :lol: :lol: :lol:
90minut

#33070 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

vjeshalica wrote:Jebo vas raspali Nisko Karkelja obicna propalica ostavite ga na smecu kriminalaca i zavrsena diskusija
Frajeru zapalili paščaru samo sto hodze niste zovnuli da mu mevlud drze
To vješalice
tempuser

#33071 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tempuser »

Ommadawn wrote:
Nkson je bio psihicki bolesnik koji je izazivao muriju pred stanicom da ga biju i od toga je na kraju i 100% poludio, ali Nikson nije zivio od krminala kao sto je bio Nisko, nego bio obicni jalijas i psihopata, a to ovaj piJonir ne moze da razumije.
90minut

#33072 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

tempuser wrote:
Ommadawn wrote:
Nkson je bio psihicki bolesnik koji je izazivao muriju pred stanicom da ga biju i od toga je na kraju i 100% poludio, ali Nikson nije zivio od krminala kao sto je bio Nisko, nego bio obicni jalijas i psihopata, a to ovaj piJonir ne moze da razumije.
Jeste to je baš teško razumjeti ee pa ti si genije! :lol:
beni-bu-man

#33073 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by beni-bu-man »

90minut wrote:
beni-bu-man wrote:
Nisam siguran ne obračaš paznju u tim momentima samo se namjestiš u fetus poziciju. :D

Kad sam se digao u butinu me spičio i dan dana imam grimase na faci kad se sjetim.
da je bio onaj gumeni ne bih samo prespavo, da vidis kako se fino uvija kad te s njim spuca
tempuser

#33074 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tempuser »

90minut wrote:
tempuser wrote:
Jeste to je baš teško razumjeti ee pa ti si genije! :lol:
Pa ti ocgledno ne razumijes.
90minut

#33075 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

Poštedili su me drotovi tad bez zajebancije, još su mi u stanici uzeli da jedem jer svi s kojima sam bio su bježali glavom bez obzira ja jedini krenuo u skoku na njih uz psovanje svega i svacega.
Post Reply