Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis

#33001 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Novak20 wrote:Šta kaže Čović ? Može li mu neko izbiti "adute" iz ruku ?

https://www.dnevnik.ba/teme/covic-izmje ... avu-vlasti
Što precizno znače vaši navodi o Izbornom zakonu. Je li to uvjet za ustroj vlasti?!

- Apsolutni uvjet za uspostavu vlasti. Izborni zakon mora biti prethodna faza traženja partnerstava sa strankama s kojima ćemo napraviti novu reformsku agendu u kojoj bi trebalo definirati ekonomsku stabilnost, pravnu sigurnost i europski put BiH.

Što kažu vaši izračuni za Dom naroda, hoće li Hrvati moći kontrolirati ovaj dom koji je ključan za ustroj i funkcioniranje vlasti u FBiH i razini države?

- Oni su, rekao bih, vrlo dobri. Iako danas pričamo o Domu naroda, a nemamo odredaba Izbornog zakona koje je izbrisao Ustavni sud, i po najgorim, koje su izbrisane, mi imamo dominantnu većinu. To znači da u FBiH imamo iznad 12 nužnih mandata za kontrolu ovoga doma, a na razini države najmanje četiri od pet hrvatskih mandata. To je kapital koji bi bilo suludo prokockati. Po mom mišljenju, vlast će u BiH doći sama po sebi. Mi ne smijemo imati nikakvu krizu, ali uvjet je dobiti partnere za izgradnju posve nove BiH i novih odnosa.
Ćaća se naljutio.
Nije mi jasno kojom se to Komšo matematikom vodio kada je rekao Senadu H na pitanje o Ćoviću, da gradžani imaju dovoljno glasova u svim domovima da ga prejebu.
Najsmješniji su mi oni delegati u Senada na Face TV neku večer kada kombiniraju sastav buduće vlasti.... i gledaju kako će naguziti SDA i nabiti se u vlast.... a HDZ im je bio izgleda tabu tema...ni oni ni Senad ni mukajet o tome...već onako općenito o izbornoj pobjedi za predsjedništvo...a kako, što.... ni slova.
Da zaokružim, izgleda da će Ćaća ustrajati u ovim gore zahtjevima.
Point.

#33002 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Znači blokadom u put koji vodi BiH u euroatlantske integracije. Pa čime se ovaj Cirilicar udara da mi je znati.

Ko dijete kakvo, nisam izabran buhuhuhu pa ću sad malo da blokiram. :lol:
Hafis

#33003 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Eo Pointa aka kurcemučelo.
Jadan ne bio trpaj tu ćunu u gaće, otiće ti prostata, pa ćeš ostatak forumskog staža provesti na onoj temi zdravlje razmjenjujući recepte i savjete.
vatrogasac

#33004 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

Hafis wrote: Jadan ne bio trpaj tu ćunu u gaće, otiće ti prostata, pa ćeš ostatak forumskog staža provesti na onoj temi zdravlje razmjenjujući recepte i savjete.
Ne čuva se tako prostata nego ovako.

Image
mO k3

#33005 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Vatrogasca šta ti znaš ... kada medicinski tehničar kaže da je tako onda je tako :)
vatrogasac

#33006 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

mO k3 wrote:Vatrogasca šta ti znaš ... kada medicinski tehničar kaže da je tako onda je tako :)
Nije mi jasno jedno, nositi bijele vunene čarape i opet da natalitet pada zbog prostate da prostiš? U čemu li je kvaka?
mO k3

#33007 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

vatrogasac wrote:
mO k3 wrote:Vatrogasca šta ti znaš ... kada medicinski tehničar kaže da je tako onda je tako :)
Nije mi jasno jedno, nositi bijele vunene čarape i opet da natalitet pada zbog prostate da prostiš? U čemu li je kvaka?
Znaš šta kažu da je dužina penisa itekako važna , nije samo “ dokle ne može da dojde može da pljune “
bh.tornjak

#33008 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

Point. wrote:Znači blokadom u put koji vodi BiH u euroatlantske integracije. Pa čime se ovaj Cirilicar udara da mi je znati.

covjek taman pomisli sad ce ono da puca iz svih raspolozivih cijevi....kad ono puce kubura ..a i to ćorak...!!!

nego...ima li struje...???
oce´l se klanjat dzenaza Aluminijumu.....??
Da mu halalimo...
Heller

#33009 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Heller »

bh.tornjak wrote:
Point. wrote:Znači blokadom u put koji vodi BiH u euroatlantske integracije. Pa čime se ovaj Cirilicar udara da mi je znati.

covjek taman pomisli sad ce ono da puca iz svih raspolozivih cijevi....kad ono puce kubura ..a i to ćorak...!!!

Da mu halalimo...
Red je da Dodik i Vučić uzvrate uslugu i dovedu dvije babe narikače nakon što su dočekani s trubačima
Tomahawk11
Globalni moderator

#33010 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Tomahawk11 »

Hafis wrote: Ćaća se naljutio.
Nije mi jasno kojom se to Komšo matematikom vodio kada je rekao Senadu H na pitanje o Ćoviću, da gradžani imaju dovoljno glasova u svim domovima da ga prejebu.
Najsmješniji su mi oni delegati u Senada na Face TV neku večer kada kombiniraju sastav buduće vlasti.... i gledaju kako će naguziti SDA i nabiti se u vlast.... a HDZ im je bio izgleda tabu tema...ni oni ni Senad ni mukajet o tome...već onako općenito o izbornoj pobjedi za predsjedništvo...a kako, što.... ni slova.
Da zaokružim, izgleda da će Ćaća ustrajati u ovim gore zahtjevima.
Ovo ekvivalent babi iz Krajine?
Vidi, imaš legitiman pravo na izbor, ali ako je Čović pravi (ne i jedini, kao što je u ovom slučaju) izbor za Hrvate, onda ste najebali.
Prije da ga možeš zvati baja, svakako vuče poteze kao partner mu iz RS.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#33011 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

BiH između sekularne i vjerske politike: Kardinal Puljić uporedio Komšića s Hitlerom
aha nacisti ponovo jasu

Image
Hafis

#33012 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Meni je uzoriti kardinal referenca...nije to neki seoski kapelnik ili hodža. Ako je on to rekao, tu ima istine.
pici

#33013 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:Meni je uzoriti kardinal referenca...nije to neki seoski kapelnik ili hodža. Ako je on to rekao, tu ima istine.
kolko je puljke pjenio da ga ne sele iz stana... jebiga uvalio se na dobrom mjestu, s sve muslimani okonjeg
Heller

#33014 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Heller »

pici wrote:
BiH između sekularne i vjerske politike: Kardinal Puljić uporedio Komšića s Hitlerom
aha nacisti ponovo jasu

Image
Pa čekaj jel to onda znači da ga uzoriti smatra legitimnim?
pici

#33015 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

"U vrijeme 1945. zakon nam je oteo imovinu i uništio sve što je hrvatsko i inteligentno. Po zakonu smo bili protjerivani i po zakonu je i Hitler došao na vlast. No pitanje je kakav je taj zakon pod kojim se oduzimaju prava jednom narodu i želi se izbrisati da je tu živio, kao što se to želi Hrvatima u Bosni i Hercegovini", rekao je kardinal Puljić u propovijedi na misi u povodu 560. godišnjice prvog spomena općine Žepče.
"Očekujemo da će i međunarodni čelnici i domaći ljudi shvatiti da se ne može ovakvim putem stvarati zadovoljstvo suživota i saradnje. Očekujem da se to što prije riješi, a meni je prihvatiti zakone i živjeti po njima, osim ondje gdje su protiv morala, savjesti i Božjeg zakona. U tom duhu se moram postaviti. Međutim, očekujem odgovornost i međunarodne zajednice i domaćih političara", izjavio je Puljić pred same izbore.
"Ne znam koliko se on (Komšić) priznaje Hrvatom. Koliko znam, u njegovim dokumentima nije riječ Hrvat, nego nešto drugo, tako da ja ne mogu to smatrati zakonitim", rekao je kardinal Puljić.

Image
General War

#33016 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

bh.tornjak wrote:

Da mu halalimo...
General War

#33017 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

Hafis wrote:Meni je uzoriti kardinal referenca...nije to neki seoski kapelnik ili hodža. Ako je on to rekao, tu ima istine.
Mmm daaa

Image
General War

#33018 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

pici wrote:
"U vrijeme 1945. zakon nam je oteo imovinu i uništio sve što je hrvatsko i inteligentno. Po zakonu smo bili protjerivani i po zakonu je i Hitler došao na vlast. No pitanje je kakav je taj zakon pod kojim se oduzimaju prava jednom narodu i želi se izbrisati da je tu živio, kao što se to želi Hrvatima u Bosni i Hercegovini", rekao je kardinal Puljić u propovijedi na misi u povodu 560. godišnjice prvog spomena općine Žepče.
"Očekujemo da će i međunarodni čelnici i domaći ljudi shvatiti da se ne može ovakvim putem stvarati zadovoljstvo suživota i saradnje. Očekujem da se to što prije riješi, a meni je prihvatiti zakone i živjeti po njima, osim ondje gdje su protiv morala, savjesti i Božjeg zakona. U tom duhu se moram postaviti. Međutim, očekujem odgovornost i međunarodne zajednice i domaćih političara", izjavio je Puljić pred same izbore.
"Ne znam koliko se on (Komšić) priznaje Hrvatom. Koliko znam, u njegovim dokumentima nije riječ Hrvat, nego nešto drugo, tako da ja ne mogu to smatrati zakonitim", rekao je kardinal Puljić.

Image
Znaci, crkva daje ausvajs ko je hrvat a ko nije...pa jesu li hrvati narod ili vjerska grupa? :mastakazes:
Hafis

#33019 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
kolko je puljke pjenio da ga ne sele iz stana... jebiga uvalio se na dobrom mjestu, s sve muslimani okonjeg
Pametan, zna što valja.
Hafis

#33020 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

ja mislim da bošnjački unitaristiti trebaju izdavati halal uvjerenja tko je pravi Hrvat a tko ne. Mislim da bi nekih 10-15 Hrvata u cijeloj BiH ispunilo te stroge kriterije. Svi ostali spadaju u sivu UZP zonu.
Za Vinka nema šanse da bi dobio takvo uvjerenje.
Last edited by Hafis on 15/10/2018 15:48, edited 1 time in total.
General War

#33021 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

Da se podsjetimo izjava moralnih vertikala:
WARSAW, Poland - The president of Croatia’s bishops’ conference condemned “unjust verdicts” at a United Nations war crimes trial, after a jailed general publicly committed suicide when his appeal was rejected.

“We have to live well with each other and cooperate, but we can’t build a future when lies are told about our history,” said Archbishop Zelimir Puljic of Zadar, Croatia.

“Unfortunately, this tribunal has acted from political motives and followed political goals in attempting to show everyone is equally guilty and responsible,” he said following the Nov. 29 suicide of Bosnian Croat military chief Slobodan Praljak, who died of heart failure after drinking potassium cyanide during a hearing with five other Croatian-Bosnian military leaders in The Hague.

In a Dec. 1 Croatian Radio interview, Puljic said he believed the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia had not “taken account of historical facts” in accusing the officers of a “joint criminal enterprise,” and would not “contribute to reconciliation” with its “unjust verdicts.”

He added that he regretted Praljak’s action, but believed his claim to be “giving his life for the truth” had “positive connotations.” He said the tribunal judge had “reacted indecisively and coldly,” without “elementary human solidarity and compassion.

“(Praljak’s) final act cannot be approved, because nobody can take a life. But the circumstances need to be taken into account, as well as his disappointment in seeing this as the only way out,” the archbishop said.

Ninety political and military officials, two-thirds of them ethnic Serbs, have been convicted and sentenced by the tribunal for war crimes during the 1992-1995 Bosnian war. The conflict ended with the formation of separate Serb- and Muslim-dominated territories in a single state after leaving 100,000 people dead and 2.2 million displaced.

Praljak’s appeal of a 20-year prison sentence was the last to be heard by the tribunal, which was to close Dec. 31. He denied being a war criminal and said he rejected the verdict “with contempt,” before drinking the poison.

In his interview, the archbishop said the international community had helped end the war under the 1995 U.S.-brokered Dayton Peace Accords, but had also “done a terrible injustice” to Croats by denying them rights in the new state.

He said the tribunal unjustly placed Croats “on the same pillar as Serbs,” ignoring that they were “victims of aggression” and had merely “defended themselves.”

Meanwhile, the bishops’ conference of Bosnia-Herzegovina said silence was “the most appropriate expression of feelings” after Praljak’s death, but added that it also believed Croats were victims of injustice.

“We reiterate what we repeated throughout this war, that we oppose and condemn every crime, and we are most pained by crimes perpetrated by those washed in the baptismal water of the Catholic Church,” the bishops said in a Nov. 30 statement signed by Cardinal Vinko Puljic of Sarajevo, Bosnia-Herzegovina.

“Nevertheless, we cannot and must not close our eyes before the obvious fact that, since the peace agreements, members of the domiciled Croatian nation have continued to be sent messages that Bosnia-Herzegovina is not their homeland and has no place for them. We consider this immoral, dangerous and unacceptable for the future,” the statement said.

Share:
General War

#33022 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

Ne znam sto sveta stolica se vec nije prekomandovala u Ljubuski ili Grude...nema dalje, hrvati izmislili katolicizam i katolicizam izmislio hrvate...pitanje je sad?
Hafis

#33023 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Eno i SDP ljutu muku muči s Hrvatima....,.nema ih 0,2% u članstvu. Ono malo što su isturili na izborne liste je cjelokupan lager.
Taman će morati uvoziti tu robu iz UZP krajeva.
General War

#33024 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

Eto sanse za Covica :D
Hafis

#33025 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

A tek DF, teška agonija. Jedva jednoga prikrpili u HNŽ-u. Doduše taj je već bio Komšin ambasador, pa veli daj šta daš, odnio vrag šalu.
Post Reply