hahahaha, jbga izvini
al evo nastavlju svakako
Kako možeš pomilovati suprugu ako su ti ruke uvijek uz tebe?
uzas brate, takve su zene
Sampione, ok je trolati na drugim temama, al zajebavat se na temi femicida je nisko cak i za standarde ovog foruma. Da ti je recimo otac ubio majku ili zet kcer ili sestru ili otac pretukao ili silovao sestru i dodje ti Hakiz i KONSTATUJE da je zato jer nije slusala, kako bi ti reagirao? Hajde, zamisli tu situaciju. A ima puno ubijenih majki, kceri i sestara. Jer neko musko smatra da ima pravo dici ruku na nju, ubiti je, silovati, pretuci jer ga je ostavila, nije slusala, udala se mimo njegovog pristanka, jer mora zamijeniti majku, itd.
Nikako da skontate poentu, ne ide i ne ide.ljubicasti limun wrote: ↑08/02/2022 14:46Sampione, ok je trolati na drugim temama, al zajebavat se na temi femicida je nisko cak i za standarde ovog foruma. Da ti je recimo otac ubio majku ili zet kcer ili sestru ili otac pretukao ili silovao sestru i dodje ti Hakiz i KONSTATUJE da je zato jer nije slusala, kako bi ti reagirao? Hajde, zamisli tu situaciju. A ima puno ubijenih majki, kceri i sestara. Jer neko musko smatra da ima pravo dici ruku na nju, ubiti je, silovati, pretuci jer ga je ostavila, nije slusala, udala se mimo njegovog pristanka, jer mora zamijeniti majku, itd.
Al evo, k'o da gledam, u maniru forumskog trola, reci ces, ma ja, ba, zasluzile su.
Mislim, kontam ja i primitivnu sredinu i pokusaj da se bude cool i smijesan i reflektiranje porodicnih vrijednosti, al ovo stvarno nije tema za to.
Hoćeš reći da kada moju generalizovanu izjavu komentarišeš tako da me nazoveš primitivcem, i još gore, spomeneš mi porodicu, da te to čini nekako moralno, vrijedonosno itd superiornom?ljubicasti limun wrote: ↑08/02/2022 14:46Sampione, ok je trolati na drugim temama, al zajebavat se na temi femicida je nisko cak i za standarde ovog foruma. Da ti je recimo otac ubio majku ili zet kcer ili sestru ili otac pretukao ili silovao sestru i dodje ti Hakiz i KONSTATUJE da je zato jer nije slusala, kako bi ti reagirao? Hajde, zamisli tu situaciju. A ima puno ubijenih majki, kceri i sestara. Jer neko musko smatra da ima pravo dici ruku na nju, ubiti je, silovati, pretuci jer ga je ostavila, nije slusala, udala se mimo njegovog pristanka, jer mora zamijeniti majku, itd.
Al evo, k'o da gledam, u maniru forumskog trola, reci ces, ma ja, ba, zasluzile su.
Mislim, kontam ja i primitivnu sredinu i pokusaj da se bude cool i smijesan i reflektiranje porodicnih vrijednosti, al ovo stvarno nije tema za to.
Žene treba udaratiHakiz wrote: ↑08/02/2022 14:54Hoćeš reći da kada moju generalizovanu izjavu komentarišeš tako da me nazoveš primitivcem, i još gore, spomeneš mi porodicu, da te to čini nekako moralno, vrijedonosno itd superiornom?ljubicasti limun wrote: ↑08/02/2022 14:46
Sampione, ok je trolati na drugim temama, al zajebavat se na temi femicida je nisko cak i za standarde ovog foruma. Da ti je recimo otac ubio majku ili zet kcer ili sestru ili otac pretukao ili silovao sestru i dodje ti Hakiz i KONSTATUJE da je zato jer nije slusala, kako bi ti reagirao? Hajde, zamisli tu situaciju. A ima puno ubijenih majki, kceri i sestara. Jer neko musko smatra da ima pravo dici ruku na nju, ubiti je, silovati, pretuci jer ga je ostavila, nije slusala, udala se mimo njegovog pristanka, jer mora zamijeniti majku, itd.
Ili se spuštaš na nivo direktnih i ličnih uvreda?
Nije prvi put i nisi prva, to je preovladavajući način komunikacije na forumu, kada ne znaš šta bi, ad hominem, "Vid' mu glave, mora da je genetski".
Bravo![]()
Pa pusti lika, ima on neke ispade empatije prema pedofilima,silovateljima i ubijačima žena. Doduse femicid podrazumijeva da i zena zenu ubije.ljubicasti limun wrote: ↑08/02/2022 11:38
Jel ti tako i babo dizao ruku na mamu kad nije slusala? Il je slusala, iz straha? Dedo na nanu? Mislim, morao si ovo negdje pokupiti. Hoces dizati tako ruku na zenu ili kcer ako "ne slusaju". Onda si bolestan i nisi za civiliziranog drustva. Kao ni k*ani nemocni koji se tvojoj "cool" opaski smiju.
Al fakat sramota ti je stav, Hakize. Kontam ja tvoj background i sve to, al 2022. godina je, de se dozovi malo, jbmu.
Opet ti nisi sposobna da se držiš dogovora.vjeshalica wrote: ↑08/02/2022 15:22Pa pusti lika, ima on neke ispade empatije prema pedofilima,silovateljima i ubijačima žena. Doduse femicid podrazumijeva da i zena zenu ubije.ljubicasti limun wrote: ↑08/02/2022 11:38
Jel ti tako i babo dizao ruku na mamu kad nije slusala? Il je slusala, iz straha? Dedo na nanu? Mislim, morao si ovo negdje pokupiti. Hoces dizati tako ruku na zenu ili kcer ako "ne slusaju". Onda si bolestan i nisi za civiliziranog drustva. Kao ni k*ani nemocni koji se tvojoj "cool" opaski smiju.
Al fakat sramota ti je stav, Hakize. Kontam ja tvoj background i sve to, al 2022. godina je, de se dozovi malo, jbmu.

Opet iz krajnosti u krajnost. Ko prica o ubijanju na smrt. Ponekad samar da ne prelazi granicu. Realno niko te ne moze ispizditi ko zensko.ljubicasti limun wrote: ↑08/02/2022 14:46Sampione, ok je trolati na drugim temama, al zajebavat se na temi femicida je nisko cak i za standarde ovog foruma. Da ti je recimo otac ubio majku ili zet kcer ili sestru ili otac pretukao ili silovao sestru i dodje ti Hakiz i KONSTATUJE da je zato jer nije slusala, kako bi ti reagirao? Hajde, zamisli tu situaciju. A ima puno ubijenih majki, kceri i sestara. Jer neko musko smatra da ima pravo dici ruku na nju, ubiti je, silovati, pretuci jer ga je ostavila, nije slusala, udala se mimo njegovog pristanka, jer mora zamijeniti majku, itd.
Pa razumno, osamaris je kad te iznervira. Ali ne ono nasmrt. Samo da je upozoris. A i to jer je volis. Za njeno dobro <3nepass1 wrote: ↑09/02/2022 08:58Opet iz krajnosti u krajnost. Ko prica o ubijanju na smrt. Ponekad samar da ne prelazi granicu. Realno niko te ne moze ispizditi ko zensko.ljubicasti limun wrote: ↑08/02/2022 14:46
Sipka je iz raja izasla jel ono tako bijase