FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Chuckie

#3301 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Face bi trebao zaposliti Velida Spahu. :D
ultima_palabra

#3302 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

escobar__ wrote:Rekoh ja vama ba, baliluk klasični se provlači ovom temom. Kad prenosi BHT, ne valja komentator, ne valja slika, ne valja ton, qratz, palac... Kad prenosi Face, ne valja Senad, ne valja kartica od 110 eura, ne valja Marjan (kojeg su, btw, isti likovi kojima danas iz ko zna kog razloga ne štima ranije u zvijezde kovali)...

Yebo te, je l' vi gledate tekme il' brojite piksele na ekranima? Da Bog sačuva i sakloni...
Pa kad realno ništa od toga ne valja :mrgreen: Ok, Marjan je sinoć bio bolji nego u Slovačkoj, a i Senad se više kontrolisao.
Diwan

#3303 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Diwan »

KatarinaKosaca wrote:
Havatar wrote:
Nucleo1985 wrote:Ljudi se malo opustali, emocije, slavlje, historija je napisana, i vi trazite dlaku u jajetu.
I poredjenje sa svabskim i ostalim medijima nikako ne ide, ama nikako u isti recenicu, ma ni pod razno.
:thumbup:
Kome god smeta sto je Senad slavio historijski uspjeh reprezentacije svoje zemlje i kome je to papanluk nesto sigurno nije u redu sa njim
Ili je čisto zloban i drzak. Davno je Selimović napisao da će ti u Bosni oprostiti sve sem uspjeha. Za razliku od ovih koji očito nisu sastanak udruženja mjesne zajednice radi proebrojavanja čizama civilne zaštite organizirali, sinoć je face tv izvještavao uživo sa 6 improviziranih studija. I to zavidne, boli, razdire, ubi.
A onda dođe netko pametan kao na temu da kaže da su ovo samo novinarska prepucavanja, a uopće nisu.
Kakav bolan ili bona uspjeh? Ne možete vi od uspjeha reperezentacije da pravite uspjeh jedne malograđanske televizije!

Koji uspjeh? Šta? Uspjeh što se uspjeli da prenosite utakmicu ..?

Valjda se to podrazumijeva ... ne znam na koji uspjeh mislite ... vjerovatno mislite na euforiju, ali i to je zahvaljujuci uspjehu reperezentacije i svi ti ljudi koji su izasli na ulice su izasli radi reperezentacije ne radi vas.
paranormalan

#3304 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by paranormalan »

bug wrote:je l' ovo taj nivo?
http://www.youtube.com/watch?v=0JaJmWu8IO0
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wXyQDYBcok
bilo je zaista tužno za gledati kako se ova nekadasnja novinarska gromada, danas samodopadljiva pijanica ovako blamira pred kamerama... džaba tehnika, džaba linkovi...
Ok ovo i nije bas za neku pohvalu, tipa to je tvoj posao budi profesionalac ali opet lako je to reci samo sto emocije i cine stvari zbog koji cesto se blamiramo ali to bi opet ponovili jer je osjecaj bio dobar :nargila:

Senad nije na terenu.. ne utice na igru ali se osjeca dijelom ekipe, svaki dobar rezultat gleda tako da ima i njegove zasluge pa makar se nekad i blamirao u pokazivanju tih emocija navijaca, i kao takvog ga treba posmatrati.. samo idiot se nebi radovao u takvoj utakmici u kojoj se vratimo iz ponora i zakoracimo u Brazil.
Tako da sve drugo su hejterska posla koja prevazilaze temu novinarstva.

A sto se tice Spahe sta reci :stidljiv: :facepalm: :tooo:
SSemir

#3305 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by SSemir »

neka su vama ovo profesionalci:
Image

taaa ce senad..cuj, novinar da place u live javljanju..neprofesionalizam
uglavnomja

#3306 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by uglavnomja »

ne vjerujem da je spaho bio pijan :-?

a sta mu je bilo :? misterija :D
van helsing

#3307 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

Chuckie wrote:Face bi trebao zaposliti Velida Spahu. :D
I nasu Katarinu sa foruma ;-)

Tapatalk 2
bug

#3308 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bug »

paranormalan wrote:
bug wrote:je l' ovo taj nivo?
http://www.youtube.com/watch?v=0JaJmWu8IO0
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wXyQDYBcok
bilo je zaista tužno za gledati kako se ova nekadasnja novinarska gromada, danas samodopadljiva pijanica ovako blamira pred kamerama... džaba tehnika, džaba linkovi...
Ok ovo i nije bas za neku pohvalu, tipa to je tvoj posao budi profesionalac ali opet lako je to reci samo sto emocije i cine stvari zbog koji cesto se blamiramo ali to bi opet ponovili jer je osjecaj bio dobar :nargila:

Senad nije na terenu.. ne utice na igru ali se osjeca dijelom ekipe, svaki dobar rezultat gleda tako da ima i njegove zasluge pa makar se nekad i blamirao u pokazivanju tih emocija navijaca, i kao takvog ga treba posmatrati.. samo idiot se nebi radovao u takvoj utakmici u kojoj se vratimo iz ponora i zakoracimo u Brazil.
Tako da sve drugo su hejterska posla koja prevazilaze temu novinarstva.

A sto se tice Spahe sta reci :stidljiv: :facepalm: :tooo:
slazem se s tobom, u svemu
Senad nikome ne mora dokazivati svoj patriotizam, davno ga je dokazao i svi smo ga mi itekako svjesni, rekoh covjek je legenda, bio. Ni njegovi egotripovi mu nisu za uzeti za zlo, covjek se voli slikati i zato je otvorio svoju televiziju, svaka cast, neka radi sta mu se prohtije. Pa i njegova figura u prvom planu na billboardu najave utakmice nase reprezentacije... moze mu se, sam svoj gazda.

Ali reci da je to profesionalno i da je ovo sinoc proslo jako uspjesno... to je zlocin nad medijskim izrazajem. Mozda je ogorcena Katarina htjela reci samo da su oni bolji od BHRT-a, ali ni u tom slucaju to nije nikakav uspjeh hvale vrijedan.

Kako bilo, svi biramo sta gledati, u ovom slucaju ja biram da necu gledati Senada u sportskoj varijanti vise nikad, ali ne mislim da to ne treba prihvatati k srcu ovako tragicno kao Katarina. Nece propast' FACE sigurno....
ZPP

#3310 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ZPP »

uglavnomja wrote:ne vjerujem da je spaho bio pijan :-?

a sta mu je bilo :? misterija :D
Slažem se, nije bio pijan. Bio je balzamovan. :mrgreen:
Styling

#3311 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

KatarinaKosaca wrote:Primjer "profesionalnosti" državne tv je i večerašnja emisija sa legendom Osimom i Papetom od strane Darjana Babića. Lagumdžiji pu**i i klima glavom kao na komandu, a iživljava se na jednom Osimu..
Samo se pitam kojem i kakvom mentalnom sklopu i intelektualnom kapacitetu odnosno plitkoći ova tv kuća može biti nekakav primjer nečaga?
:thumbup: Emisija je bila totalni odron. Imati onakva dva stručnjaka i ne uspjeti od toga napraviti pravu emisiju može samo neko ko se ne razumije u svoj posao. Da su ova dvojica bili kod Senada, to bi bila emisija. Ovaj Darjan niti zna postaviti pitanje, niti animirati goste. Bilo mi je mučenje gledati. I ono uključivanje gledalaca, totalno bez veze. pape ne zna šta bi na nebulozna pitanja odgovorio, čovjeku prosto neprijatno.
Styling

#3312 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

Ja u većini ovih postova naslućujem neki tračak ljubomore i zlobe.
Jer, Senad je osnovao svoju televiziju, i šta sad on nama tu prosipa. Njegova je televizija ali mi ćemo mu reći šta i kako treba da radi. Organizovati 6 studija i prenos utakmice, kao da je to neka filozofija. Pokrivanje troškova, sponzori, veze i konekcije....hajde, Bogati, kao da je to sad nešto.

Bujrum, svi koji mislite da je ovaj poduhvat "piece of cake", upustite se u sličnu avanturu pa da vidim dokle ćete dogurati. Danas ne možeš bez patnje i muke ni trafiku otvoriti a kamoli pokrenuti televiziju sa svom mašinerijom i svim pratećim elementima koji se za to vežu. Pogotovo ako nisi stranački vezan. Niste ni svjesni na kakve opstrukcije je Face Tv nailazio kod kupovine i organizovanja prenosa. Omogućili su cijeloj naciji da gleda prenos i da uživa i sada to treba popljuvati. Otključali su satelitski signal za raju širom svijeta i dali dozvolu za prenos lokalnim televizijama sa kojima sarađuju da bi što više ljudi moglo gledati.

Ali, čudan smo mi narod. Nama niko ne valja. Pogotovo onak ko napreduje i ko želi da se izdigne iz ove naše žabokrečine. Ovakve teme i forumi su idealni da mediokriteti pod nikovima skrivenog identiteta istresaju svoje frustracije.
Revolver

#3313 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Revolver »

ovaj zadnji prenos je nešto najpapanskije što sam gledao na tv u zadnje vrijeme. i tu ne mislim na Senada i Marjana. recimo onaj tip što je bio na bini ispred BBI-a sa onom debilnom majicom. njegov kolega postavi neko pitanje gostu, a on uleti sa: Samo da dodam nešto, i onda drži monolog pola sata :D A ovi iza njega kolutaju očima i možeš osjetiti koliko je ljudima neugodno :lol:
Averus

#3314 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Averus »

Revolver wrote:ovaj zadnji prenos je nešto najpapanskije što sam gledao na tv u zadnje vrijeme. i tu ne mislim na Senada i Marjana. recimo onaj tip što je bio na bini ispred BBI-a sa onom debilnom majicom. njegov kolega postavi neko pitanje gostu, a on uleti sa: Samo da dodam nešto, i onda drži monolog pola sata :D A ovi iza njega kolutaju očima i možeš osjetiti koliko je ljudima neugodno :lol:
Slažem se. Onaj lik je attention-whore, ali u pravom smislu te riječi!
Kako mi je samo izvuk'o živce svojim upadanjem i traženjem pažnje i držanjem govora :oops:

Debil, pravi mali mamin derpečić koji mora pod svaku cijenu biti u centru pažnje Image
_mufljuz_

#3315 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _mufljuz_ »

Micaha wrote:
_mufljuz_ wrote:ima l dje kakav snimak - jebi ga ja sam irgetio...
Mufljuz, imas li ikakvu informaciju sta bi sa likom sa avatara :D
ne znam - al cini mi se da se krije na forumu pod nikom "jeza u ledja" 2 :mrgreen:
Diwan

#3316 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Diwan »

Styling wrote:Ja u većini ovih postova naslućujem neki tračak ljubomore i zlobe.
Jer, Senad je osnovao svoju televiziju, i šta sad on nama tu prosipa. Njegova je televizija ali mi ćemo mu reći šta i kako treba da radi. Organizovati 6 studija i prenos utakmice, kao da je to neka filozofija. Pokrivanje troškova, sponzori, veze i konekcije....hajde, Bogati, kao da je to sad nešto.

Bujrum, svi koji mislite da je ovaj poduhvat "piece of cake", upustite se u sličnu avanturu pa da vidim dokle ćete dogurati. Danas ne možeš bez patnje i muke ni trafiku otvoriti a kamoli pokrenuti televiziju sa svom mašinerijom i svim pratećim elementima koji se za to vežu. Pogotovo ako nisi stranački vezan. Niste ni svjesni na kakve opstrukcije je Face Tv nailazio kod kupovine i organizovanja prenosa. Omogućili su cijeloj naciji da gleda prenos i da uživa i sada to treba popljuvati. Otključali su satelitski signal za raju širom svijeta i dali dozvolu za prenos lokalnim televizijama sa kojima sarađuju da bi što više ljudi moglo gledati.

Ali, čudan smo mi narod. Nama niko ne valja. Pogotovo onak ko napreduje i ko želi da se izdigne iz ove naše žabokrečine. Ovakve teme i forumi su idealni da mediokriteti pod nikovima skrivenog identiteta istresaju svoje frustracije.
Spusti loptu na zemlju i smanji doživljaj.

Senad nije ništa omogučio naciji, vć je obezbjedio prenos radi SVOG SOPSTVENOG INTERESA, dakle EURI, DOLARI, MARKICE ...

Da Senad nije uletio i prigrabio prijenose RADI SVOG SOPSTVENOG INTERESA, našao bi se neko drugi, a sigurno je bilo vise TV u opticaju.

Tu nema nikakvog 'omogučavanja naciji', nego isključivo vlastiti interes i dodatno dizanje cijene samome sebi.

Ono što vjerujem večini ljudi smeta je baš taj malograđanski odnos , tipa 'Mi smo najbolji, mi smo najveći, nitko drugi veze nema, mi smo došli itd.', kao da nije postojala prije ni jedna televizija, niti novinar prije njega, te se on čekao kao spasitelj.

Da si realan, vidio bi da tu najviše ima samo-marketinga i prosipanja šuplje priče.
Styling

#3317 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

Diwan wrote:
Styling wrote:Ja u većini ovih postova naslućujem neki tračak ljubomore i zlobe.

Spusti loptu na zemlju i smanji doživljaj.

Senad nije ništa omogučio naciji, vć je obezbjedio prenos radi SVOG SOPSTVENOG INTERESA, dakle EURI, DOLARI, MARKICE ...

Da Senad nije uletio i prigrabio prijenose RADI SVOG SOPSTVENOG INTERESA, našao bi se neko drugi, a sigurno je bilo vise TV u opticaju.

Tu nema nikakvog 'omogučavanja naciji', nego isključivo vlastiti interes i dodatno dizanje cijene samome sebi.

Ono što vjerujem večini ljudi smeta je baš taj malograđanski odnos , tipa 'Mi smo najbolji, mi smo najveći, nitko drugi veze nema, mi smo došli itd.', kao da nije postojala prije ni jedna televizija, niti novinar prije njega, te se on čekao kao spasitelj.

Da si realan, vidio bi da tu najviše ima samo-marketinga i prosipanja šuplje priče.
Pa naravno, tako se opstaje . Od marketinga privatne televizije i žive. Bio prvi u redu, skonto fol i kupio prenose. I, šta tu ima loše? Kome se ne sviđa neka ne gleda.
Država

#3318 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Država »

Ja jednostavno ne mogu da gledam FACE tv. Imam slab želudac...
Chuckie

#3319 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

I nije Senad nista omogucio niti otkljucao kanal za raju koja gleda na satelitu, to je shuplja. Kanal se nikad nije ni zakljucao.
Zagor te-nej

#3320 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Zagor te-nej »

senad je običan krelac istjeran prvo sa državnih TV a onda i sa hayata
vjerovatno će ubrzo kaput i ove kvazi TV
Revolver

#3321 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Revolver »

NenjiA wrote:
Revolver wrote:ovaj zadnji prenos je nešto najpapanskije što sam gledao na tv u zadnje vrijeme. i tu ne mislim na Senada i Marjana. recimo onaj tip što je bio na bini ispred BBI-a sa onom debilnom majicom. njegov kolega postavi neko pitanje gostu, a on uleti sa: Samo da dodam nešto, i onda drži monolog pola sata :D A ovi iza njega kolutaju očima i možeš osjetiti koliko je ljudima neugodno :lol:
Slažem se. Onaj lik je attention-whore, ali u pravom smislu te riječi!
Kako mi je samo izvuk'o živce svojim upadanjem i traženjem pažnje i držanjem govora :oops:

Debil, pravi mali mamin derpečić koji mora pod svaku cijenu biti u centru pažnje Image
:thumbup:
i jednostavno ne mogu ozbiljno shvatiti televiziju koja onakvom debilu da prostor u onako važnoj situaciji.
Havatar

#3322 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3323 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Chuckie wrote:I nije Senad nista omogucio niti otkljucao kanal za raju koja gleda na satelitu, to je shuplja. Kanal se nikad nije ni zakljucao.
Nije ni zaključao, ali je njegova privatna tv, ne dajemo mu pretplatu niti feninga. Dalje, da li je itko od ovih što palamude o njegovom vlastitom interesu radio na tržištu? Mislim da nije, jer ne bi onda imao takav način razmišljanja. Dakle, moraš platiti prava prijenosa, moraš platiti struju, moraš platiti raku dozvolu, moraš bar mjesec prije poslati ponude potencijalnim oglasivačima, media plan, cijene, rabate, ugovore sa agencijama, dati valutu plaćanja, čekati naplatu, platiti link Litvanskoj tv kući, obezbjediti prijenos uživo iz 6 studija, i onda moraš šutiti kao riba u programu, ne smiješ reći da si to napravio. A građani i dalje plaćaju pretplatu za plaću Darjana Babića, Elme Kazagić i Suzane Stambol. Ma, da, kako da ne... ima da šute da se nisu drznuli reći da su uradili prijenos, jer to pojedinima sa foruma pobogu smeta. Smeta im i pjesma "Šta nas ima mashallah" radije bi oni slušali Dženis Džoplin :-) :-)
Mene ovdje komentari podsjećaju na jedan iz Istočnog Sarajeva kad je nasumice upitan prolaznik na ulici rekao da je "BIH samo imala sreće i laku grupu. Dok smo baš jutros prvi put osvanuli na (upsss, lažem, drugi put, nakon preksinošnje kvalifikacije) marca.com, sa slikom iz titove, ali i komentarima Španaca da smo zaslužili, da ćemo biti iznenađenje na mundijalu, javljao se netko i ko je bio u BIH hvalio Bosance kao ljude, našu hranu, naš nogomet itd.

Da Face tv ima greški, i te kako. Očito Senad nije imao para, a ni kredita od Ramiza Dž, da dovede Mirjanu Hrgu ili Gorana Milića. Uzeo je mlade ljude da ih obučava. A ta obuka je trnovit, dug put i oni još uvijek imaju da uče. Kao na primjer ova nesretna Adaleta ili spomenuti momak koji upada u riječ. Ali, daleko je to od "Krkanluka, papanluka itd", to je jednostavno neznanje, neiskustvo i doći će vremenom na svoje. Sad za sad imaju svi bolju dikciju od nekoliko voditelja iz Sivog doma što je već nešto.
A, sad glede mog navodnog angažmana ili ambicije angažmana na tv. Meni je davno na ovom forumu rečeno i da sam ambasador BIH negdje vani (nikad ovo odsanjati, kako su me lijepo uznapredovali :D ), ali uvijek ću biti na strani onih koji počinju, trude se i žele u zemlji gdje je glavna finta pitati "Imal štele u Telecomu" "kome platiti da se uvalim na budžet" itd. Žena u mom kvartu je otvorila dućan, mada mi je lakše i jeftinije otići u neki veliki trgovniski centar, uvijek kupujem kod nje. Da, jutros sam i njenom sinu rekla da sam teta... i oslovila ga "sine".. Da nisam pedofil????

Još jednom šteta što će nas iz Brazila prenositi uspavani (na stranu pijanstvo od preksinoć, ne zamjeram to uopće) Velid Spaho i što će komentirati Darjan Babić, ako uopće i naprave tematsku emisiju povodom utakmice. MOžda stave i Suzanu Stmbol da istuče goste :D
agent_zero

#3324 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by agent_zero »

Vedator! :thumbup: :bih:
Haris033

#3325 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Haris033 »

Teško nama sa javnim servisom i Mundijalom. Komentatori kriza, kvalitet slike iz 1974.g.,... Užas! :(
Locked