Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
StupskaBitanga

#3301 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Nema glumca i osobe koje ovakve životinjske i primitivne krikove iz usta A.A može skinuti u orginalu i po tome moje mišelje je da bi rijetko ko mogao sumnjati u vjerodostojnost istog
Nero Histrion

#3302 Re: Federalna televizija

Post by Nero Histrion »

Uvali Avdaga i Sahbaza, "u paketu" :lol: :lol:. Pa zna li se koliko Avdi dobije po obavljenom poslu, htjedoh reci po razgovoru?
karanana

#3303 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

a ko ovo prisluskuje i snima?
goibos

#3304 Re: Federalna televizija

Post by goibos »

karanana wrote:a ko ovo prisluskuje i snima?
A to je bitno zbog... ?
Banksy

#3305 Re: Federalna televizija

Post by Banksy »

goibos wrote:
A to je bitno zbog... ?
:lol:

Zbog sitnice za koju se krivično odgovara, neovlašteno prisluškivanje, snimanje i slične tričarije ...
It_is_a_Leclerc

#3306 Re: Federalna televizija

Post by It_is_a_Leclerc »

Ko sa vragom tikve sadi, od glavu mu se razbijaju.

Neka probaju samo šta reći ova dv kriminalca protiv ovog snimka. Pa da ih odmah pitamo šta to i kako to Avdo Avdić "završava sa Aljošom" ? (Aljoša Čampara, državni tužilac)
karanana

#3307 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

goibos wrote:
A to je bitno zbog... ?
cisto me interesuje. na osnovu kojeg naloga ili istrage se spijunira telefon. jel u pitanju avdin ili zivkov? a i ako se prisluskuje u cilju necega, i ako to radi neke drzavna agencija, ko je odobrio i pustio snimak u javnost?

vjerovatno nema odgovora na ova pitanja, ali cisto me interesuje. apsolutno ne branim nikog nit me ova dva klauna interesuju.
goibos

#3308 Re: Federalna televizija

Post by goibos »

karanana wrote:
goibos wrote:
A to je bitno zbog... ?
cisto me interesuje. na osnovu kojeg naloga ili istrage se spijunira telefon. jel u pitanju avdin ili zivkov? a i ako se prisluskuje u cilju necega, i ako to radi neke drzavna agencija, ko je odobrio i pustio snimak u javnost?

vjerovatno nema odgovora na ova pitanja, ali cisto me interesuje. apsolutno ne branim nikog nit me ova dva klauna interesuju.
Snimala SIPA ovlašteno kad su vodili istragu protiv budimira zbog prodaje slobode zatvorenicima.
A sad kako je procurilo ne znam. Al nek, je.
trebaju sve informacije biti slobodne, pogotovo ovakve
snaga_znanja

#3309 Re: Federalna televizija

Post by snaga_znanja »

Pa sta smo novo saznali osim toga da su generalno uposlenici Javnih servisa obicne prostitutke. Od voditeljica i voditelja, pa evo sad i ovih kvazi nepismenih novinara.
julisiz es grant

#3310 Re: Federalna televizija

Post by julisiz es grant »

snaga_znanja wrote:Pa sta smo novo saznali osim toga da su generalno uposlenici Javnih servisa obicne prostitutke. Od voditeljica i voditelja, pa evo sad i ovih kvazi nepismenih novinara.
Avdo nije kvazi nepismen, on je pravo nepismen.
StupskaBitanga

#3311 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Kupleraj odavno se zna
snaga_znanja

#3312 Re: Federalna televizija

Post by snaga_znanja »

julisiz es grant wrote:
snaga_znanja wrote:Pa sta smo novo saznali osim toga da su generalno uposlenici Javnih servisa obicne prostitutke. Od voditeljica i voditelja, pa evo sad i ovih kvazi nepismenih novinara.
Avdo nije kvazi nepismen, on je pravo nepismen.
Nepismeni kvazi novinar... :D
goibos

#3313 Re: Federalna televizija

Post by goibos »

najžalosnije je kako mnogi mediji ignorišu ovaj skandal...
počev od klixa, avaza ... itd

odmah ti sve jasno
archi_a

#3314 Re: Federalna televizija

Post by archi_a »

Davno sam rekao da je Avdo novinarska kurva. Mnogi su mi to spocitavali..... E pa Avdo, znam da citas.... Rekao sam ti, kad tad. Dolijao si, shupchino..... Hajmo sad malo pricati o moralu.
DaffyDuck

#3315 Re: Federalna televizija

Post by DaffyDuck »

Sve debelokosci, ni da mu neko da otkaz, niti da ga sam podnese... I on i Darjan...
Mislim kad su ih vec uhvatili i objavili :-)
StupskaBitanga

#3316 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Stvarno je nevjerovatno kako se ova vijest pokušava zataškati, skloniti kao da se nikad ništa nije desilo
Strahota
kamen spoticanja

#3317 Re: Federalna televizija

Post by kamen spoticanja »

StupskaBitanga wrote:Stvarno je nevjerovatno kako se ova vijest pokušava zataškati, skloniti kao da se nikad ništa nije desilo
Strahota
pa njima se nista i nije desilo...hebi ga ljudi navikli na taj nacin funkcionisanja...nekad sdp,sad sda,sutra neko treci
mislim da se njihovo uho i mozak na ovo toliko navikao da ovakve stvari uopste ne smatraju problematicnim
ili sto bi darijan rekao "apsolutno,apsolutno"
DaffyDuck

#3318 Re: Federalna televizija

Post by DaffyDuck »

Jos mi dodje neko i kaze da je duznost placat rtv taksu !?
Ahaaaaaaa :roll:
StupskaBitanga

#3319 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Toliko smo silovani svim strahotama i glupostima da nam je sve sada normalno. Gdje je onaj vrli kvazi nevladin sektor ili udruženje novinara da reaguje??? oh wait
Moram u toku dana vidjeti jel makar Mimo na OBN šta govorio o ovome
Banksy

#3320 Re: Federalna televizija

Post by Banksy »

StupskaBitanga wrote:
Toliko smo silovani svim strahotama i glupostima da nam je sve sada normalno.
Nije ni čudo, pragovi su spušteni. Nakon Bakira Hadžiomerovića i SDP-a, u sezoni 2006. - 2010, ovo je kamilica.
Styling

#3321 Re: Federalna televizija

Post by Styling »

Banksy wrote:
goibos wrote:
A to je bitno zbog... ?
:lol:

Zbog sitnice za koju se krivično odgovara, neovlašteno prisluškivanje, snimanje i slične tričarije ...
Oni koji su ovo prisluskivali kod nas vjerovatno ne mogu krivicno odgovarati. :wink:
Banksy

#3322 Re: Federalna televizija

Post by Banksy »

Styling wrote:
Banksy wrote:
Oni koji su ovo prisluskivali kod nas vjerovatno ne mogu krivicno odgovarati. :wink:
Naravno da mogu i trebaju, ali neće jer su politički zaštićeni.

Analizirajući dokaze koje su, nakon višemjesečne istrage, tužitelji priložili Sudu BiH, ustavni suci su, u najkraćem, zaključili kako nije zadovoljen standard „osnovane sumnje“ da je Živko Budimir počinio kaznena djela koja mu se stavljaju na teret. „Ustavni sud zapaža da su izjave svjedoka na koje se Sud BiH pozvao uopćene i da spadaju u kategoriju rekla-kazala dokaza. Takve izjave svjedoka nisu potkrijepljene drugim, objektivnim dokazima, kako to traže standardi u odnosu na postojanje osnovane sumnje“, navodi se, između ostalog, u odluci Ustavnog suda BiH.

tužitelji Oleg Čavka i Diana Kajmaković za trajanja istrage svjesno su zloupotrijebili svoje ovlasti i obmanjivali Sud, barem kada je posrijedi njihova glavna meta Živko Budimir.

Prema do sada poznatim informacijama, odobrenje za prisluškivanje mobilnog telefona Živka Budimira Kantonalni sud u Sarajevu (pitanje je zašto odobrenje nije traženo od Suda BiH) izdao je 8. januara. Tužitelji, međutim, Sudu nikada nisu otkrili da je N.N. osoba, čije su prisluškivanje tražili, Živko Budimir, premda su to bez sumnje morali znati.
Živko Budimir, naime, nije koristio ultra karticu kupljenu na trafici, nego službeni mobitel, uredno registriran na Ured predsjednika Federacije BiH, za koji je plaćao pretplatu, tako da se vlasniku broja telefona koji je kao N.N. osoba prisluškivan tri i pol mjeseca, bez ikakvih poteškoća, odmah moglo ući u trag.

Budimirovi su odvjetnici, nakon detaljne analize sudske dokumentacije, otkrili da je najmanje dvadeset dana za vrijeme provođenja posebnih istražnih radnji, predsjednik Federacije BiH prisluškivan bez sudskog naloga?!

It_is_a_Leclerc

#3323 Re: Federalna televizija

Post by It_is_a_Leclerc »

Ovo me podsjeća na onaj slučaj kad je čovjek prebio silovatelja koji je progonio neku curu, i na kraju završio u pritvou pod otpužbom za fizički napad.

Bravo za objavljivača videa !
goibos

#3324 Re: Federalna televizija

Post by goibos »

StupskaBitanga

#3325 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Strašno a još je strašnije da se ovo pokušava zataškati i učiniti kao da ne postoji :(
Post Reply