Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#3301 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:Ma ne kontam šta nekog ima boliti kurac kakva je on osoba? I još da mahala o tome po forumu... ne kontate vi izgleda koliko je to jadno.

Vjerovatno nije osoba s kojom bih se družio, i šta sad? I inače se ne družim sa sportistima i poznatim osobama općenito. Možda je i u tome kvaka... kad vidim koliko se kvazi-novinara, mahalaša, uvlakača i ostalih debilčića vazda mota oko reprezentacije, po Hrasnici, Ilidži, Zenici, onda moram pomisliti da su ovi hejteri neki od tih koje je Spaha mršnuo, nije im dao marku ili da okinu selfie sa njim :mrgreen:
@ultima, ne razumijes ti to....kad se budes slikao i izadju ti slike na klix nightlife, pa budes sa poznatima.....e onda mozes pricati o ovakvim stvarima :oops:
kamen spoticanja

#3302 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

Emir Spahic=Josip Broz :thumbup:
bosanska senzacija

#3303 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bosanska senzacija »

Eh to je Spahić, da nema ovako kratak fitilj igrao bi sigurno za vrhunske evropske klubove.

A vidim miševi i ekskluziva ba novinarčići opet polahko počinju da izviruju i proviruju iz svojih rupa.
House

#3304 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by House »

još jednom podrška generalu Spahiću :bih: :kiss:

mahalci i hejteri napustite temu :D
zenit dozic

#3305 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zenit dozic »

Samo za miševe :mrgreen:
Image
alijagoro

#3306 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by alijagoro »

zenit dozic wrote:Samo za miševe :mrgreen:
Image
I redare :mrgreen:
splend

#3307 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by splend »

spaha - mozda i najbolji stoper u bundesligi ove godine - za godinu 5 stranica ispisano na podforumu 'fudbal'
spaha - brani brata i napada neke random likove, 10 strana na istom podforumu, za dva sata.

dzeko zabije gol cini mi se arsenalu na strani za pobjedu, odigra dobro --- 20 postova
dzeko na istoj tekmi ima natpis 'za moje mahalce/jarane' tako nesto, 20 stranica ispisano kome je to posvetio, zasto, jel trebao, nije trebao bla bla

jel ovdje pisu zene ili likovi koji prate a i vole fudbal :shock:

jebote kakva smo mi mahala, mogu samo da zamislim pricu ovim likovima sto mahalaju na forumu, kako im izgledaju popodnevne kafe sa rajom. te vidi onog, vidi mu kombinacije,plavi dzemper i crni sat, a vidi tek ovog, gledaj mu cipela, crne a smedje hlace, a vidi onih treba, ko ih je sminkao onako, a vidi tek one, torbica joj isfurala prije 5 godina.... zene bi im vjerovatno pozavidjele na tracevima..
House

#3308 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by House »

zenit dozic wrote:Samo za miševe :mrgreen:
Image

:D :thumbup:
burekodsira

#3309 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burekodsira »

splend wrote:spaha - mozda i najbolji stoper u bundesligi ove godine - za godinu 5 stranica ispisano na podforumu 'fudbal'
spaha - brani brata i napada neke random likove, 10 strana na istom podforumu, za dva sata.

dzeko zabije gol cini mi se arsenalu na strani za pobjedu, odigra dobro --- 20 postova
dzeko na istoj tekmi ima natpis 'za moje mahalce/jarane' tako nesto, 20 stranica ispisano kome je to posvetio, zasto, jel trebao, nije trebao bla bla

jel ovdje pisu zene ili likovi koji prate a i vole fudbal :shock:

jebote kakva smo mi mahala, mogu samo da zamislim pricu ovim likovima sto mahalaju na forumu, kako im izgledaju popodnevne kafe sa rajom. te vidi onog, vidi mu kombinacije,plavi dzemper i crni sat, a vidi tek ovog, gledaj mu cipela, crne a smedje hlace, a vidi onih treba, ko ih je sminkao onako, a vidi tek one, torbica joj isfurala prije 5 godina.... zene bi im vjerovatno pozavidjele na tracevima..
vidio si sta ljudi deenu ucinise :D :lol:
limeni

#3310 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by limeni »

sjasite vise od emira spahica pljuvaci dezurni...
optuzujete ga da namjesta ekipu, bojkotuje susica, samara hasana, druzi se sa jalijom, namjesta utakmice, udara protivnike, davi uposlenike kluba, davi medjeda golim rukama..
VOLIM KAD SPAHA SAMARA!!!
MOSALJOZE

#3311 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Zaboravio si da je prebio Vedada.Oni šupci sa BHT-a su sve ovo i započeli.Spaha nije davao izjave,za medije dok je bio kapiten,nije želio ni da učestvuje u BHT emisiji koja je pojedinačno predstavljala svakog igrača,i to je glavni razlog,zašto su "slučajno" onog smećara Spahu pustili u programu da onako priča.
Itakoto

#3312 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

Pozdrav hejterima
Image
It_is_a_Leclerc

#3313 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Vidim, vaš entuzijazam za siledžijsko ponašanje rečenog Emira ne dijele policijske strukture njemačke države, kao ni šefovi njegovog kluba. Zato Njemačka i jest gdje jest, a mi smo tu gdje jesmo. Samo nek' je naš, pa nek' radi šta hoće :roll:

Sigurno bi nam bio od koristi da ovako žvajzne npr. sudiju, protivničkog igrača, delegata ili nekog drugog na utakmici reprezentacije.

"Hrabro srce", "general" i ostala patetika :D
SSemir

#3314 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SSemir »

todd_smith wrote: zlatan je krkan, to se ne moze osporavati, ali lik ima PR tim koji spinuje to

i kako nije otkaz ako te se klub proaktivno rijesi? nije dosla ponuda za njega nego su oni trazili. I sada kada "ode" tj nece dobiti otkaz jer to je nemoguce eto, sta ce biti taj klub mjesecima prati spahica pa sada ODJEDNOM dosli da ga kupe? daj ba, nisi ti naivan

ti meni evo reci da radis u 4 razlicite firme, i u svakoj pravis belaj nakon kojeg ides u drugu firmu...bil` tebe bilo imalo stid?
evo da ti ja odgovorim za ovo boldirano. za puno manje vremena nego spaha promijenio sam tri firme. i nije me nimalo stid! svaki put sam bolje uslove obezbijedio sebi, bas kao sto je i spaha.

jest ispao kao najveca seljacina sa ovom tucom, ne bi mi ga bilo zao da nikad vise ne zaigra ni za jedan klub. ali reci da je spaha los igrac, i da je eto dosao u leverkuzen "samo zato sto je jeftino placen" je bezobrazluk cak i za forumase klixa koji su poznati po tome da su seratori bez imalo stida.
u trideset i nekoj godini je najbolji stoper bundeslige jbt
nas najbolji stoper u reprezentaciji. i u situaciji kada mu niko nije ni blizu, forumski otpad prizeljkuje i predlaze da ga se otjera..
cvrčak_na_hedonizmu

#3316 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Spahić kao igrač, u zadnje vrijeme naročito, je vrh vrhova. Realno jedan od boljih stopera Europe, znači hladno to tvrdim. Zbog temperamenta, načina života, fitilja i ko zna čega nije napravio bolju karijeru ( a ovo što je napravio je san snova 90% igrača na svijetu ). Kakav je kao čovjek, ne znam i ne zanima me, iskreno. Među popularno nazvanim :oops: "hejterima" vjerovatno ima ljudi koji su na naki način nagaženi od Spahića ili ekipe oko njega. Da sam u takvoj situaciji vjerovatno ne bih mislio ovo što trenutno mislim. Opet, čovjek nam je valjao, valja i valjaće. Jebiga, kolaterali su vazda bili jebana strana u životu. Šta da radim. Potrudi se da ne budeš kolateral u životu :oops:

Fol pobio se, izblamirao se, ja i ? Zidan, Ibrahimović, Kantona, Keane....bla, bla, bla su likovi koji su radili mnogooooo veće pizdarije i who cares ? Naš standardni erenede kor i moralisanje. Jah. Već mi se kaki od muke i naprezanja :oops:
Edin H.

#3317 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

emko1234 wrote:Seljak, primitivac, kompleksaš.
Sjećam ga se iz jedne scene iz Dubrovnika od prije par godina. maxi skuter, bermude, gore bez ičega, gol do pasa. Stojim na semaforu u autu, on hoće da se provuče, neki mu čeh stao ružno, ne može da prođe.
Spaha mu jeba mater, pope motor na trotoar, prođe i stade prvi. I opet se okreće i jebe mater čovjeku. Frajer u monovolumenu, sa ženom i troje djece uključujući i bebu.
U tom momentu me bilo stid što se i ja i on dičimo istim pasošem.
Žao mi je samo što mu se ovi ne najebaše kompletne familije.
Čovjek od 35 godina, profi sportaš i fudbaler da si ovo dopusti? FUj.
Sta radi Ceh u Spahinom rodnom gradu? :oops:

:D

A iskreno jos uvijek me nervira onaj drot u Zenici sto je pored Spahinog naredjenja htio skrenuti autobus drugim putem :zzzz:
Last edited by Edin H. on 10/04/2015 00:13, edited 1 time in total.
Itakoto

#3318 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

It_is_a_Leclerc wrote:Vidim, vaš entuzijazam za siledžijsko ponašanje rečenog Emira ne dijele policijske strukture njemačke države, kao ni šefovi njegovog kluba. Zato Njemačka i jest gdje jest, a mi smo tu gdje jesmo. Samo nek' je naš, pa nek' radi šta hoće :roll:

Sigurno bi nam bio od koristi da ovako žvajzne npr. sudiju, protivničkog igrača, delegata ili nekog drugog na utakmici reprezentacije.

bla bla bla
Precijenjujete njemacko drustvo a jos vise njemacke redare na sportskim dogadjajima. To je obicni olos iz najnizih obrazovnih i socijalnih struktura. Dalje, niko od nas ne zna sta se je tacno desilo i ko je poceo tucu. I ne zaboravimo, nije se tukao sa policajcima na sluzbenoj duznosti vec sa obicnom redarom/ redarima. Krivicna prijava protiv Emira, koliko sam ja citao na njemackim portalima, nije podnesena. Rijec je samo o kaznenoj prijavi koju je i sam Emir mogao podnijeti. To sto nasi novinari vole napuhati pricu jer opet prica za sebe.

Klub ce ga vjerovatno kazniti jer se kao profesionalni fudbaler ne smije onako ponasati u javnosti. I neka ce kad je glup k'o ponoc. :-)
Tito_i_Partija

#3319 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

It_is_a_Leclerc wrote:Vidim, vaš entuzijazam za siledžijsko ponašanje rečenog Emira ne dijele policijske strukture njemačke države, kao ni šefovi njegovog kluba. Zato Njemačka i jest gdje jest, a mi smo tu gdje jesmo. Samo nek' je naš, pa nek' radi šta hoće :roll:

Sve pravo u sridu, samo si zaboravio na kraju "gazija" i "ustat' kad mu se spomene ime". :D

A ovo boldirano je uzrok svega, to zaostalo razmisljanje cime se sve pravda. U fazonu "sta me briga koga je udario, tam' neki svabo, ko mu jebe mater, Spaha je moj pa makar i trudnice tuk'o".

Jadno.
Itakoto

#3320 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

Vazno je da je on "smetljar", zar ne? :D
cyprus

#3321 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cyprus »

Joj svijumi Spahe cara, kako ga založi glavom... Trebo ga je još štocirat u vugla... To legendo samo šamaraj... Boli te kurac, nedaj nase ni na svoje... Ove mu švabske pičke diraju brata i jarane... Šta ba oni misle da su?????? Spaha, Alpašino je uz tebe.............

A ovi miševi što su izvirili... Šta je pičke, bisteli imali muda ovo sve u lice da mu kažete??? Ha?

:mrgreen: :mrgreen:
betametazon

#3322 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by betametazon »

nisam ni u kakvom klanu ni sa njim ni protiv njega samo mi nikad nije bio presimpatican. intuicija mi govori da je od onih ufuranih likova sto vole da su glavni i baje, ljepuskasto lice i onaj po meni hinjski osmjeh samo se uklapaju u tu sliku.

eto gorepomenuti slucaj sa skuterom u dubrovniku potvrdjuje to...

i ono "gazija", "hrabro srce" i sl...sad eto ako se neki nas igrac ne tuce nije ljudina, pichkica? jebo begovica? lulica? sto ti je bosanski mentalitet - ha, vidi ga sto se lijepo bije i brani cast bosne u svijetu...

i sve pomenuto nema veze sa njegovim sportskim kvalitetama koje su takve kakve jesu
ganjeta

#3323 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ganjeta »

Ja sve ovo nebih vjerovao da skutera nije bilo, ovako nemam šta reći, osim da jedva čekam da se navuče na bjelinu :oops:
Tito_i_Partija

#3324 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Itakoto wrote:Vazno je da je on "smetljar", zar ne? :D
Nekome jeste, nekome nije, ali volim da se zajebajem na ovoj temi, jer kad vidim na koje se sve nacine brani "vladanje" bivseg nam kapitena i kako su poneki spremni na ljute psovke i uvrede zbog toga, pomislim da ovo mora da je neka vrsta forumske skrivene kamere. :D

Ali da ne duljim dzabe, kao sto rece Konjic "aaaajmo bit' pozitivni": evo jedna od naseg Gazije kako modelira na travi pored lopte. Izvanredna postavka, forma fantasticna, poza perfektna. Nemam rijeci. :D

Image
betametazon

#3325 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by betametazon »

ganjeta wrote:Ja sve ovo nebih vjerovao da skutera nije bilo, ovako nemam šta reći, osim da jedva čekam da se navuče na bjelinu :oops:
pa jbg, svako ispadne fin kad mu izrelativiziras sve moguce ispade i zasmiris na sto stvari :oops:
Post Reply