FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kakotakonikako

#3301 Re: FK Željezničar

Post by kakotakonikako »

Tomahawk11 wrote:Zasto ni jedna TV kuca ne prenosi Zeljine meceve? Nema ponuda (slaba ponuda), nema dogovora, neki bojkot....
svojevremeno je tako radila c.zvezda. nema dzabe.
Izlija

#3302 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Izlija »

Ljubitelju plavobijelog nije žao sve dati što ima a internet hejtrerima svega je i feninga žao :run:
Senad_Duster

#3303 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Senad_Duster »

Je l' mi se cini ili ta Omonia je zadnjih sezona u krizi i u borbi za ostanak u ligi ?
Tomahawk11
Globalni moderator

#3304 Re: FK Željezničar

Post by Tomahawk11 »

kakotakonikako wrote:
Tomahawk11 wrote:Zasto ni jedna TV kuca ne prenosi Zeljine meceve? Nema ponuda (slaba ponuda), nema dogovora, neki bojkot....
svojevremeno je tako radila c.zvezda. nema dzabe.
OK, hoces da kazes da je razlog sto nisu ponudili Zelji dovoljno. Ono za prvo pretkolo sam i nekako razumio, ali ovo drugo da nema bar domacih utakmica prenos mi bilo cudno.
Charuga
Globalni moderator

#3305 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

http://www.radiosarajevo.ba/novost/159363/

''Direktan televizijski prijenos utakmice nismo dogovorili. Teško je procijeniti da li je interes veliki, niko to ne zna dok utakmice ne počne'', kratko nam je kazao Šiljak podsjetivši navijače da će prodaja karata početi sutra.
Šibicar

#3306 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Senad_Duster wrote:Je l' mi se cini ili ta Omonia je zadnjih sezona u krizi i u borbi za ostanak u ligi ?
Istina je,inače u kiparskoj ligi predzadnji ide u kvalifikacije za EL a zadnji u kvalifikacije LP,dok prvi na tabeli direktno ispada a drugi razigrava za ostanak u ligi.
Charuga
Globalni moderator

#3307 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

:lol: :lol:
vryzas

#3308 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Šibicar wrote:
Senad_Duster wrote:Je l' mi se cini ili ta Omonia je zadnjih sezona u krizi i u borbi za ostanak u ligi ?
Istina je,inače u kiparskoj ligi predzadnji ide u kvalifikacije za EL a zadnji u kvalifikacije LP,dok prvi na tabeli direktno ispada a drugi razigrava za ostanak u ligi.

:D :sax:
Izlija

#3309 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Izlija »

Ovo izgleda pitari imaju konkurs "ko će izvalit najveću glupost na Željinim temama". Pobjednik će dobiti tapšanje po guzi od amidže.
Pol_Pot

#3310 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Pol_Pot »

Šibicar wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dinobjelave

#3311 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by dinobjelave »

Samo mali osvrt na zeljo tv i cijenu.ovako radim nocu pa nisam mogao inace bih platio tih 8€, mada za deset mozes gledati HSV sa sjevera.dakle uzivo.malo se pretjeralo s cijenom ,bilo bivse raje da je recim3,4,5€ .kazem ja bih platio .da odgovorim ovom gore ligu sampiona ,bundesligu cijelu zezonu mozes gledati za 14€ pa ti sad vidi.volimte zeljo
Senad_Duster

#3312 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Senad_Duster »

Šibicar wrote:

A norvezani ovi sto vas dobise, cinimi se da su 14-15 na tabeli vjerovatno kod njih to pravilo vazi ;)

Nemoj se praviti pametan kad' ocigledno nisi....kazem da su u krizi i ovu sezonu im prognoziraju borbu za opstanak xD
Šibicar

#3313 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Dobiše nas na guzove,ali mi prolazimo Norvežane 100%...7-0 im je gore...

Inače,pošto ne znaš ni šta si prvobitno napisao,pokušaj opet pročitati možda uspiješ povezati...
Charuga
Globalni moderator

#3314 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

Dajte ljudi prvo naučite ko za koga navija pa onda probajte sa "šukovima" ... :mrgreen:
Šibicar

#3315 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Šta da ti kažem Čaruga,kad sve i sam vidiš,prekrsti me frajer u sekundi. :mrgreen:
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#3316 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Picajzla »

Senad_Duster wrote:
Šibicar wrote:

A norvezani ovi sto vas dobise, cinimi se da su 14-15 na tabeli vjerovatno kod njih to pravilo vazi ;)

Nemoj se praviti pametan kad' ocigledno nisi....kazem da su u krizi i ovu sezonu im prognoziraju borbu za opstanak xD
Senad ne zna gdje udara. Razbile vam se forumske formacije. Kako stanje u klubu vam tako i na forumu pojedini ne znaju jesu li dosli ili posli.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Charuga
Globalni moderator

#3317 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

Da li i tvoja priča isto govori? "Predstavljaš" li i ti klub i navijače ... 8-)
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#3318 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Picajzla »

Charuga wrote:Da li i tvoja priča isto govori? "Predstavljaš" li i ti klub i navijače ... 8-)
Ne znam je li se na mene ovo odnosi a ako da onda da odgovorim.

Ja ne pretstavljam nista. Ja sam vi, vase ogledalo, bumerang i samo pisem sto ste vi pisali, pametovali i otvarali oci. Sad ja malo vama otvaram oci i pisem ispravno, iskreno i u najboljoj namjeri.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Šibicar

#3319 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

:lol: :lol: :lol:

Picajzla filozofira :shock: ..u najboljoj namjeri. :lol:
e_svasta

#3320 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by e_svasta »

Picajzla voli Želju :thumbup:
Rampage

#3321 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Rampage »

Ide li se sutra na tekmu :) ?

Glupo mi pitanje, naravno da se ide :D

Što se tiče TV prenosa utakmice, moje lično mišljenje je (vjerovatno je to neko već spomenuo:)) da se na oavj način naš Željo ne popularizira dalje od Sarajeva i bliže okoline, obzirom da će na tekmu doći uglavnom oni kojima Sarajevo nije daleko... Al' ko sam ja da sudim... :D
Chill Out

#3322 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Chill Out »

e_svasta wrote:Picajzla voli Želju :thumbup:

U dubini duše navija za Želju :D
MOSALJOZE

#3323 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by MOSALJOZE »

Šibicar wrote:Šta da ti kažem Čaruga,kad sve i sam vidiš,prekrsti me frajer u sekundi. :mrgreen:
Šibicar zla hordi :lol: :lol:
Senade Norvežani igraju prvenstvo nekad od aprila,i sve do jeseni.Dakle rezultat iz prethodne sezone te može odvesti u EL/LŠ.
Muhamed Đakmić

#3324 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Muhamed Đakmić »

http://sport033.com/plavi-odradili-posl ... -utakmicu/

Jest vas čudno vidjeti na Hasetu, baš ne stojite nekako ovom ambijentu :oops: :oops:
Charuga
Globalni moderator

#3325 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

Picajzla wrote:Ja ne pretstavljam nista. Ja sam vi, vase ogledalo, bumerang i samo pisem sto ste vi pisali, pametovali i otvarali oci. Sad ja malo vama otvaram oci i pisem ispravno, iskreno i u najboljoj namjeri.
Hvala ti na svemu, baš si srce ... :kiss:
Post Reply