Mozda bude bolje
BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#3301 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Evo tekme ponovo na TV1
Mozda bude bolje
Mozda bude bolje
-
missko
#3302 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Zar treba para ovima sto je izgledalo da su prodali ( Spaha, Dzeko, Ibricic, Misimovic)?pirmin wrote:Ovo je utakmica sa najvise transakcija na azijskom podrucju na kladioni Betfair, ne bi me cudilo da se
za koji mjesec, godinu ispostavi da je prodana na neki nacin.
A i ne ide mi u glavu da se onoliko zalaganje u Zenici pretvori u onaj strajk na terenu sinoc.
Prije bi rekao da je ManU sa SAF-om i Evrom i Gigsom za dobrobit kluba i dobrog odnosa sa Azijskim dionicarima odradio finale LP i popunio budzet kluba i odigrao 2 pa iz x u 2 i vise od 3 gola i oba tima daju gol.
- mrtva kokoš
#3303 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
koji je rezultatEdin H. wrote:Evo tekme ponovo na TV1
Mozda bude bolje
-
elSaik
#3304 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nakon dovođenja brojnijih novih igrača koji mogu adekvatno zamijeniti sad ili u bližoj budućnosti igrače koji nisu ili neće više biti za reprezentaciju, za šta sam ga pohvalio nakon utakmice sa Meksikom, Pape se iskazao i kao vrstan motivator sa čvrstom rukom kojom uspjeva održati disciplinu u ekipi i koji zna šta i kako hoće, ali koji uprkos takvoj naravi ipak zna kada sasijeći problem u korijenu i izvršiti neophodne izmjene sopstvenih odluka kada stvari ne idu baš najbolje.
Pape.
Novi bekovi.
Stari vezni.
Džeko.
Jedino bi Rahimić trebao poraditi na svojoj formi. U 35. godini života igrati tako da jedan Haris Medunjanin pored njega izgledao dječak pun snage nije nivo za reprezentacije. Makar ne za ove. Neka ostane naredni put u Rusiji i neka ganja loptu. Rumunke neka ostavi drugima. Nije on za toga.
Pape.
Novi bekovi.
Stari vezni.
Džeko.
Jedino bi Rahimić trebao poraditi na svojoj formi. U 35. godini života igrati tako da jedan Haris Medunjanin pored njega izgledao dječak pun snage nije nivo za reprezentacije. Makar ne za ove. Neka ostane naredni put u Rusiji i neka ganja loptu. Rumunke neka ostavi drugima. Nije on za toga.
Last edited by elSaik on 04/06/2011 12:35, edited 1 time in total.
- smoki_choko
#3305 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
valjda bod izvucemoEdin H. wrote:Evo tekme ponovo na TV1
Mozda bude bolje
- Obuca9
#3306 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A da malo spustimo loptu na zemlju? Zanmerite drugu utakmicu koja ce se igrati u utorak izmedju Bjelorusije i Luksemburga, koji će jedini odigrati svoju sedmu utakmicu, pa da pogledamo tabelu kako bi izgledala u slucaju pobjede nad Albanijom, na kojoj su sve ekipe odigrale po 6 utakmica
1. Francuska 13
2. Bosna i Hercegovina 10
3. Bjelorusija 9
4. Rumunija 8
5. Albanija 8
6. Luksemburg 1
Dakle imamo priliku da preuzmemo drugo mjesto, zar to nije ono što nam je donekle cilj u ovim kvalifikacijama?
1. Francuska 13
3. Bjelorusija 9
4. Rumunija 8
5. Albanija 8
6. Luksemburg 1
Dakle imamo priliku da preuzmemo drugo mjesto, zar to nije ono što nam je donekle cilj u ovim kvalifikacijama?
- van Basten
#3307 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
da... i još ako maznemo francuze sa 3:0 u Parisu bilo bismo prvi
sreća da nisam direktno gledao utakmicu do snimka sam se već smirio pa gledao hladne glave... ono je užas, klasična sabotaža. Za meč protiv Albanije je kasno bilo šta mijenjati, ali već protiv bjelih rusa očekujem da bar 4-5 igrača NE dobiju poziv uopšte. Naravno, ako Pape uopšte preživi na klupi ovaj igrački bezobrazluk
sreća da nisam direktno gledao utakmicu do snimka sam se već smirio pa gledao hladne glave... ono je užas, klasična sabotaža. Za meč protiv Albanije je kasno bilo šta mijenjati, ali već protiv bjelih rusa očekujem da bar 4-5 igrača NE dobiju poziv uopšte. Naravno, ako Pape uopšte preživi na klupi ovaj igrački bezobrazluk
-
Frankyee
#3308 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A ako uzmemo bod ili nulu kako ce onda izgledati? nije problem gubitak bodova vec raspad sistema.hz__semir wrote:A da malo spustimo loptu na zemlju? Zanmerite drugu utakmicu koja ce se igrati u utorak izmedju Bjelorusije i Luksemburga, koji će jedini odigrati svoju sedmu utakmicu, pa da pogledamo tabelu kako bi izgledala u slucaju pobjede nad Albanijom,![]()
![]()
![]()
na kojoj su sve ekipe odigrale po 6 utakmica
1. Francuska 13
3. Bjelorusija 9
4. Rumunija 8
5. Albanija 8
6. Luksemburg 1
Last edited by Frankyee on 04/06/2011 12:46, edited 1 time in total.
-
elSaik
#3309 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pape ne zna dovoljno naših igrača, tako da, ukoliko otjera još 4-5, nećemo imati za sastaviti minimalan broj ljudi. A još nema ni Lige Prvaka na BHT. Možda da zamoli Jagodića da mu sastavi repku. Ili Tulića.van Basten wrote:da... i još ako maznemo francuze sa 3:0 u Parisu bilo bismo prvi![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3310 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Poraz od Rumunije ili eventualna pobjeda nad Albanijom,to nije poenta. Nije poenta ni to drugo mjesto koje bi zauzeli,trenutno. Poenta cijele price je drskost pojedinih igraca,majmuni iz medija koji ih okivaju u zvijezde i dizu im ego,i ideopoklonstvo navijaca koji gledaju u te zvjezdice kao u svevisnja bica.
Realna kritika,spustanje na zemlju pojedinaca,napokon da novinari prestaju napuhivati price i stvarati atmosferu nerealnih ocekivanja.
Dodao bih jos vise discipline,nema izlazaka po klubovima i zajebancije,to kada kuci dodjes pa pokusaj svojim klubovima to uraditi (tamo pisnuti ne smiju,ni jedan)..vise postovanja prema grbu i dresu,postovanje prema naciji i navijacima koji ih prate gdje god igrali.
I da baraz izborimo,a licno mislim da ce biti jako tesko,nista ne mjenja na stvari. Pred baraz utakmice ce oper biti naprijed zmajevi,naprijed nadljudi,supermeni...naslovi po novinama,velicanje i tripovanje da su najveci i nepobjedljivi...i onda bi dosla jedna Slovenija ili Crna Gora ,a da ne kazem neka ozbiljnija i uredjenija reprezentacija ,i hladno nas izbace.
Realna kritika,spustanje na zemlju pojedinaca,napokon da novinari prestaju napuhivati price i stvarati atmosferu nerealnih ocekivanja.
Dodao bih jos vise discipline,nema izlazaka po klubovima i zajebancije,to kada kuci dodjes pa pokusaj svojim klubovima to uraditi (tamo pisnuti ne smiju,ni jedan)..vise postovanja prema grbu i dresu,postovanje prema naciji i navijacima koji ih prate gdje god igrali.
I da baraz izborimo,a licno mislim da ce biti jako tesko,nista ne mjenja na stvari. Pred baraz utakmice ce oper biti naprijed zmajevi,naprijed nadljudi,supermeni...naslovi po novinama,velicanje i tripovanje da su najveci i nepobjedljivi...i onda bi dosla jedna Slovenija ili Crna Gora ,a da ne kazem neka ozbiljnija i uredjenija reprezentacija ,i hladno nas izbace.
- Ridjobrki
#3311 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jedini moj komentar:
Imamo samo dva reprezentativca koji imaju svoje JA i karakter koji ova ekipa treba. Šteta što nisu u reprezentaciji...
Imamo samo dva reprezentativca koji imaju svoje JA i karakter koji ova ekipa treba. Šteta što nisu u reprezentaciji...
- nosara
#3312 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ko je trazio analizu...? Evo je, bujrum... Potpisujem svako slovo...-LIBERO- wrote:Poraz od Rumunije ili eventualna pobjeda nad Albanijom,to nije poenta. Nije poenta ni to drugo mjesto koje bi zauzeli,trenutno. Poenta cijele price je drskost pojedinih igraca,majmuni iz medija koji ih okivaju u zvijezde i dizu im ego,i ideopoklonstvo navijaca koji gledaju u te zvjezdice kao u svevisnja bica.
- BH_Patriot
#3313 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne znam zašto ste sad svi udarili na Spahića i Džeku, jesu stvarno loše sinoć odigrali, ali svi znamo da Spaha igra srcem i nemoj te sada protiv njega. Jeste da i ja imam primjedbi na njega, ali opet se strpim. Nadam se da ćemo eventualnom pobjedom protiv Albanije vratiti izgubljeno samopouzdanje i da ćemo se vratiti u bitku za Euro !
-
SaPnA
#3314 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
mislim da u repki trbaju napravit jednu veliku cistku
dzeko, spahic, misimovic,ibricic, mujdza,mravac KLUPA
besic,stilic,muslimovic,ibisevic, maletica ugurat i jos nekog iz domace premijer lige koji bi poginuo na terenu za loptu. IN
medunjanin moze momak bolje igrati vidi se na njemu, juce nije imao svoj dan i to je to
mislim da taktika i nije toliko bitna bitno je zalaganje trcanje borbenost i patriotizam
i lagano sa albanion nacocat ih jedno 3-4 razlike bas kao sto neko rece vratit gol razliku i to je to
nadam se da ce se sejo vratit to nam je jedini igrac koji bi poginuo za loptu a koji ima sve u zivotu
besic,stilic,muslimovic,ibisevic, maletica ugurat i jos nekog iz domace premijer lige koji bi poginuo na terenu za loptu. IN
medunjanin moze momak bolje igrati vidi se na njemu, juce nije imao svoj dan i to je to
mislim da taktika i nije toliko bitna bitno je zalaganje trcanje borbenost i patriotizam
i lagano sa albanion nacocat ih jedno 3-4 razlike bas kao sto neko rece vratit gol razliku i to je to
nadam se da ce se sejo vratit to nam je jedini igrac koji bi poginuo za loptu a koji ima sve u zivotu
- BH_Patriot
#3315 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Prijatelji svi bi mi to želili, ali nema šanse da se to desi. Pa ja mislim da bi Papetu odmah bio uručen otkaz.SaPnA wrote:mislim da u repki trbaju napravit jednu veliku cistku
- vee-jay
#3316 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ako nije njegov brod neka ide sa njega.shalla wrote:Svi ovdje znate koliko sam imao primjedbi na Sušića ali mislim da je sinoćnja utakmica pokazala koliko je on nebitan faktor u svoj ovoj priči. Njegova najveća greška je što nema autoriteta i što odabire pogrešnu taktiku ali taman da je postavio igru ko Mourinho džaba mu kad mu se zvjezdice šetkaju po terenu, bez i najmanje želje da potrče, ukližu i sl...
Jad, tuga i čemer, evo i nakon prospavane noći sam toliko razočaran i ogorčen da mi je muka.
Fuj, nek vas bude sram ljudi koji vas vole i bodre svim srcem, koji čupaju kosu, grizu nokte (ja nakon sinoćnje tekme nemam noktiju, došao sam do kostiju), NEK VAS BUDE SRAM!!!
pa eto nek im dodje ah taj cuveni trener Barbarez, pa da vidimo rezultate
na Albaniju nek ide sa uobicajenom postavom, nakon toga se zahvatili Spahicu i Misimovicu, pa da vidimo ostale kako ce dalje...
- JThomas
#3317 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ma vi se zajebajite, al' vlado jagodić je ozbiljan lik sa mudima i ako ne bi bolje ovo izgledalo, ne bi sigurno ni gore.
o amaru neću ni počinjati
o amaru neću ni počinjati
- madFlava
#3318 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
SaPnA wrote:mislim da u repki trbaju napravit jednu veliku cistku
slazem se, za cistku na klupu ovu sestorku zajedno sa hasagicem
medunjanin je pozitivan lik,samo mora se malo trznut zajedno sa pjanicem i besicem iz ovog sivila jer imaju talenta da uspiju.
albaniju ne mozemo nacocat 3-4 razlikle
- Šef
#3319 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Odsustvo realnosti je najveći problem. Tu najveću krivicu snose "sportski novinari". To su uglavnom ljudi bez ikakve ozbiljnije edukacije. Tipovi koji su se ko zna kako dočepali prilike da iznose svoje stavove uglavnom ničim utemeljene a da nikome pritom ne polažu račune. Rade to površno, ulizivački, euforično, navijački, pristrasno, neobjektivno, ignorišu činjenice i tako djeluju na javnost, oblikuju javno mnijenje sasvim pogrešno i nije čudno da javnost očekuje pobjedu nad Rumunima od giganta ravnom Mesiju Džeke, novog Arsenalovog stopera Spahića, vanzemaljca bosanskog Žuninha Pjanića, fenomenalnog Misketa...
A niko da kaže otvoreno da Džeko u City-ju grije klupu, isto kao i Pjanić u Lionu, Misimović otjeran iz Galatasaraya u neki prosječni ruski klub, Spahić fakin koji se više bije na utakmicama, kažnjen i ne igra mjesecima, i tako dalje i tako redom.
Pogledajte kolumne koje piše neki Bakir Tiro na ovom portalu, pa to bi dijete iz osnovne škole bolje radilo. Ili izvjesni Jasmin Ligata iz Oslobođenja, Sinan Sinanović... Mene je sramota kad to čitam. I takvi da mi formiraju mišljenje, oblikuju svijest, pomognu da iskristališem stav?
Ma hajde.
A niko da kaže otvoreno da Džeko u City-ju grije klupu, isto kao i Pjanić u Lionu, Misimović otjeran iz Galatasaraya u neki prosječni ruski klub, Spahić fakin koji se više bije na utakmicama, kažnjen i ne igra mjesecima, i tako dalje i tako redom.
Pogledajte kolumne koje piše neki Bakir Tiro na ovom portalu, pa to bi dijete iz osnovne škole bolje radilo. Ili izvjesni Jasmin Ligata iz Oslobođenja, Sinan Sinanović... Mene je sramota kad to čitam. I takvi da mi formiraju mišljenje, oblikuju svijest, pomognu da iskristališem stav?
Last edited by Šef on 04/06/2011 13:10, edited 1 time in total.
-
north
#3320 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Zar ne igra Bjelorusia sa Luksemburgom isti dan kad i mi, tako da nećemo biti drugi ili sam ja pogrešno informisan?hz__semir wrote:A da malo spustimo loptu na zemlju? Zanmerite drugu utakmicu koja ce se igrati u utorak izmedju Bjelorusije i Luksemburga, koji će jedini odigrati svoju sedmu utakmicu, pa da pogledamo tabelu kako bi izgledala u slucaju pobjede nad Albanijom, na kojoj su sve ekipe odigrale po 6 utakmica
1. Francuska 13
3. Bjelorusija 9
4. Rumunija 8
5. Albanija 8
6. Luksemburg 1
- cyprus
#3321 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Dajte ba, ne valja pretjerivat...

-
SaPnA
#3322 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
a sto nemozemo? kad mozemo belgiju paobijediti 3-4 razlike ili estonije 6-7 sto nemozemo albaniju na svom terenu pred svojom publikommadFlava wrote:SaPnA wrote:mislim da u repki trbaju napravit jednu veliku cistku
slazem se, za cistku na klupu ovu sestorku zajedno sa hasagicem![]()
medunjanin je pozitivan lik,samo mora se malo trznut zajedno sa pjanicem i besicem iz ovog sivila jer imaju talenta da uspiju.
albaniju ne mozemo nacocat 3-4 razlikle
hasagic jeste ostario al nije zasluzio da se tek tako izbaci treba mu objesnit stvari pa lagano na klupu ubacivat ga sa laksim protivnicima(iako ih sad vie nece bit)
a jel mi moze neko ovo objasnit
"(Ne)kvalitet naših protivnika u grupi, čak nakon osam izgubljenih bodova u pet mečeva, nije nas udaljio od drugog mjesta u grupi, koje nas može čak i direktno odvesti na Euro 2012, što govori da ništa nije izgubljeno, te da objektivne šanse još uvijek postoje"
- Obuca9
#3323 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pa pročitaj šta pišenorth wrote:Zar ne igra Bjelorusia sa Luksemburgom isti dan kad i mi, tako da nećemo biti drugi ili sam ja pogrešno informisan?hz__semir wrote:A da malo spustimo loptu na zemlju? Zanmerite drugu utakmicu koja ce se igrati u utorak izmedju Bjelorusije i Luksemburga, koji će jedini odigrati svoju sedmu utakmicu, pa da pogledamo tabelu kako bi izgledala u slucaju pobjede nad Albanijom, na kojoj su sve ekipe odigrale po 6 utakmica
1. Francuska 13
3. Bjelorusija 9
4. Rumunija 8
5. Albanija 8
6. Luksemburg 1
Igraju, ali to će biti prva utakmica 7. kola, a ovo je tabela zakljucno sa 6. kolom. Dakle, tabela nakon koje ostaju po 4 utakmice svima.
- Lakat Jebić
#3324 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
igra, al ce imati utakmicu vise, ovo je tabela, kako i stoji, na kojoj su sve ekipe odigrale po 6 utakmicanorth wrote:Zar ne igra Bjelorusia sa Luksemburgom isti dan kad i mi, tako da nećemo biti drugi ili sam ja pogrešno informisan?hz__semir wrote:A da malo spustimo loptu na zemlju? Zanmerite drugu utakmicu koja ce se igrati u utorak izmedju Bjelorusije i Luksemburga, koji će jedini odigrati svoju sedmu utakmicu, pa da pogledamo tabelu kako bi izgledala u slucaju pobjede nad Albanijom, na kojoj su sve ekipe odigrale po 6 utakmica
1. Francuska 13
3. Bjelorusija 9
4. Rumunija 8
5. Albanija 8
6. Luksemburg 1
-
Ali_G
#3325 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Dzeko i Spahic su itekako zreli za klupe, al mislim da nismo u situaciji da ih se rijesavamo sada. Al zato Mravac, hajducki supak i Zvjezdan, ne da trebaju na klupu, nego da lete iz reprezentacije. Prva dvojica svakako ne umiju i nisu kalibri za reprezentaciju. Ubijedjen sam da bi bilo ko od domacih fudbalera bolje odigrao. Ne pratim druge klubove nase lige, al je Torlak profesor doktor za Mravca. Sto se tice zvjezdana, znao si, al dosta je vise. Godinu i po cekamo nesto, te ne valja Wolf, te Hagi, koji je sad qrac?
Prosjecna smo reprezentacija i cao. Da nije gazda Citya ludi sheik, Dzeko bi sjedio jos u Wolfu. Satro Arsenal trazi Spahica? Inter pJanica? Grohotom se smijem.
Sljedeci ciklus treba zrtvovavati i napraviti ekipu iz korijena. Rahimic je star, Keno povrijedjen, prva alternativa Muslimivoci koji ne zna kad je zadnji put zaigrao za reprezentaciju i tako dalje.
Prosjecna smo reprezentacija i cao. Da nije gazda Citya ludi sheik, Dzeko bi sjedio jos u Wolfu. Satro Arsenal trazi Spahica? Inter pJanica? Grohotom se smijem.
Sljedeci ciklus treba zrtvovavati i napraviti ekipu iz korijena. Rahimic je star, Keno povrijedjen, prva alternativa Muslimivoci koji ne zna kad je zadnji put zaigrao za reprezentaciju i tako dalje.