Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
racionalista wrote:Prikazaše Beth kao u nekom sanatorijumu i pod "tretmanom", a meni se učinilo kao da je neko i promatra. Hoćeli se sad ispostaviti da radnja serije ima i nekih elemenata iz Rezident Evila, gdje iza širenja smrtonosnog virusa stoji moćna korporacija "Umbrella".
kako me japanac nervira kad napravi onu facu cudjenja,kao da nikad ricka nije vidio kako ubija zlikovce.pa sam on je bio na rubu smrti kad su ga htjeli udarit palicom i zaklat nad kadom ko svinju.i opet on ko kakvo nevinasce ,kao da je on svecenik
Magarece_godine wrote:Jebote scenarij iskopiran od serije Falling sky...ili kako se vec zove ona serija sa vanzemaljci ma...
Falling Skies: 2011. godina
Walking dead serija: 2010. godina
Walking dead strip: 2003. godina
Ozbiljan sam drugar... nije bitno kada je koja pocela, bitno je da sam ovaj odlazak u dc u potrazi za boljim i normalnim svijetom vec gledao u falling skies kad su isli u onaj grad gdje je sve normalno...
Magarece_godine wrote:Jebote scenarij iskopiran od serije Falling sky...ili kako se vec zove ona serija sa vanzemaljci ma...
Falling Skies: 2011. godina
Walking dead serija: 2010. godina
Walking dead strip: 2003. godina
Ozbiljan sam drugar... nije bitno kada je koja pocela, bitno je da sam ovaj odlazak u dc u potrazi za boljim i normalnim svijetom vec gledao u falling skies kad su isli u onaj grad gdje je sve normalno...
Ma drug, ta ideja je provučena kroz strip mnogo prije nego u Padajućim nebesima. Uz to, manje-više se provlači kroz većinu postapokaliptičnih scenarija. Logično, ako si preživio apokalipsu tražit ćeš neko utočište.
Odavno sam prestao da trazim logiku u ovoj seriji, jer je ona, ipak, predaleka od kvaliteta koji nudi Game of Thrones ili Boardwalk Empire. Za mene je ova serija ono sto amerikanci zovu "trashy fun".
Mozda zato nisam primjetio da niko ne spominje Beth, a da budemo iskreni, kad je ona to ikad bila imalo vazan lik u ovoj seriji?
Pa ne mjerimo ovdje koja je bolja ili gora serija. Zato postoji post o svakoj seriji... A sigurno negdje ima i gdje si možete međusobno mjeriti koja je bolja. Za sad TWD ide prema nebu sa dinamikom i frkom! I neka tako i ostane pa makar imala k'o Esmeralda sezona i epizoda