Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
marakes wrote:u subotu stigao sat narucen pocetkom aprila, te par sitnih stvarcica narucenih pocetkom maja....za nepovjerovat!
fakat si rekorder, ja davno otvorio caseove na paypalu...
na kraju mozda bude i jare i pare ... (samo sto sam ja pa na kraju uvijek platim i ono sto mi dodje sa sedmicama zakasnjenja, osim ako je naruceno iz DXa )
Meni je jedan sat došo' nakom 6mjeseci i čak sam se žalio al mailom prodavcu pa mi kao drugi poslo' i et'
Može li malo pojašnjenje kako idu ti caseovi, za ubuduće ako zatreba (netrebalo)?
Pola godine čekao i došlo?!Nemogu vjerovat!44 dana čekaj i otvori slučaj.
agent_001 wrote:Ma imam neke cvikere za tušnuti, pa kontam da ih ebayom tušnem pa da vidim jeli neko imao iskustva sa slanjem pošiljke..
Može, idu pošiljke, ja sam prodao memoriju za laptop i jedan S3. Kod uređaja sa baterijom vodite računa da se baterije ne mogu slati, osalo sve OK. Lično smatram da je prodaja preko e bay-a iz BiH mučna, puno zezancije za malo para. Jedino ako imate neke super jeftine artikle više stotina ili hiljada komada k'o Kinezi onda se isplati.
Kofer wrote:Može li se izgubiti pošiljka ako ima tn?Jeli se to ikome događalo?
Dešava se, ali onda pošta odgovara za deklarisanu vrijednost. Tako je bilo u ovoj situaciji u mom prethodnom postu.
U ovom slučaju je paket ipak stigao, ali nekad ne stigne. Tebe eBay štiti bez obzira da li imaš tn
agent_001 wrote:Ma imam neke cvikere za tušnuti, pa kontam da ih ebayom tušnem pa da vidim jeli neko imao iskustva sa slanjem pošiljke..
Može, idu pošiljke, ja sam prodao memoriju za laptop i jedan S3. Kod uređaja sa baterijom vodite računa da se baterije ne mogu slati, osalo sve OK. Lično smatram da je prodaja preko e bay-a iz BiH mučna, puno zezancije za malo para. Jedino ako imate neke super jeftine artikle više stotina ili hiljada komada k'o Kinezi onda se isplati.
Kao si onda uputio taj S3? I jeli taj cjenovnik pošte fiksan, da nepostavim cjenu shipinga jednu a ono bude duplo?!
eh da pitam je li iko zainteresovan za jednu uslugu koju bih naravno platio
zatvorio sam karticu u raifaizen banci pa nemam trenutno karticu za online (uglavnom zbog onog mjesecnog obracuna) pa bih pitao ima li ko zainteresovan da mi naruci to i ja placam bukvalno sve sto se treba platiti i nakon svih tih procedura i uslugu kupovine
respo wrote:eh da pitam je li iko zainteresovan za jednu uslugu koju bih naravno platio
zatvorio sam karticu u raifaizen banci pa nemam trenutno karticu za online (uglavnom zbog onog mjesecnog obracuna) pa bih pitao ima li ko zainteresovan da mi naruci to i ja placam bukvalno sve sto se treba platiti i nakon svih tih procedura i uslugu kupovine
Evo ja ću ti.
Uplati mi na račun i biće ti kupljeno
respo wrote:eh da pitam je li iko zainteresovan za jednu uslugu koju bih naravno platio
ako ti ne uspije neko drugi narucit svrati o mene u radnju envera sehovica 54 radim od 08-18:30 il ako hoces broj telefunkena pa da se zdogovorimo