BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#3301 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by todd_smith »

za U19

http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=28506

zabio i hattrick za juniore protiv Borca veceras :thumbup:
todd_smith

#3302 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by todd_smith »

http://israelfootball.wordpress.com/201 ... or-bremen/

bilo gdje, samo van Izraela u Evropsku peticu :thumbup:
Baudelaire

#3303 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

todd_smith wrote:http://israelfootball.wordpress.com/201 ... or-bremen/

Gdje ovo nađe? 8 juli datum, staro brate :D
todd_smith

#3304 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by todd_smith »

Baudelaire wrote:

Gdje ovo nađe? 8 juli datum, staro brate :D
prije 2-3 dana, na nekom transfer sajtu vidio spominju da je Leverkusen zainteresovan nisam mogao naci taj link, gdje je pisano 1.12.2012 pa ovaj stavio :lol: :lol: :mrgreen:
Baudelaire

#3305 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Hahahah :thumbup:

Dobro bi bilo da se ovo obistini. Šta dobro, ekstra bi bilo :D
bahonnen

#3306 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bahonnen »

Pa, iskreno, odavno je vrijeme da zbriše iz Izraela. Bilo gdje od liga petice, iznad polovine tabele, ako će igrati, bilo bi odlično.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3307 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by odesveuhonduras »

Jel ovo Begović izgubio mjesto u Stoke-u... nakon onog 5:0 zijana samo je jednu utakmicu od 5 branio. Doduše, vidim da je danas ušao u 73. minuti, ako se nije povrijedio Sorensen, šta li
alica.k

#3308 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by alica.k »

odesveuhonduras wrote:Jel ovo Begović izgubio mjesto u Stoke-u... nakon onog 5:0 zijana samo je jednu utakmicu od 5 branio. Doduše, vidim da je danas ušao u 73. minuti, ako se nije povrijedio Sorensen, šta li
je, dobio je sorensen udarac u glavu, pokusao jos malo, al onda ga zamjeni asmir. bas ga hoce s tim povredama drugog golmana (uglavnom onog sto nije on). imao je malo posla u tih 20 min, al je dobro branio sta je naislo na njegov put :D.
a branio je u europa ligi, u cetvrtak.
splend

#3309 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by splend »

odesveuhonduras wrote:Jel ovo Begović izgubio mjesto u Stoke-u... nakon onog 5:0 zijana samo je jednu utakmicu od 5 branio. Doduše, vidim da je danas ušao u 73. minuti, ako se nije povrijedio Sorensen, šta li
kako nece izgubiti, te sedmice primio 11 golova :mrgreen:

bolje im je da kenu dovedu, to se njemu nebi desilo da mu jedna ruka bude u gipsu :razz:
shalla

#3310 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

Znam da je ovaj Galešić igrao za našu mladu reprezentaciju ali me interesuje jel on može sad recimo promijeniti odluku i igrati za neku drugu repku obzirom da ima 22 godine?

http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 86790.aspx
Baudelaire

#3311 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

shalla wrote:Znam da je ovaj Galešić igrao za našu mladu reprezentaciju ali me interesuje jel on može sad recimo promijeniti odluku i igrati za neku drugu repku obzirom da ima 22 godine?

Ne vidim zašto ne bi mogao, ako su recimo Asmir Begović i Haris Medunjanin uradili isto.
shalla

#3312 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

Baudelaire wrote:
shalla wrote:Znam da je ovaj Galešić igrao za našu mladu reprezentaciju ali me interesuje jel on može sad recimo promijeniti odluku i igrati za neku drugu repku obzirom da ima 22 godine?

Ne vidim zašto ne bi mogao, ako su recimo Asmir Begović i Haris Medunjanin uradili isto.
Ma ne znam jel ono do 21 ili do 23-e mogu promijeniti reprezentaciju...
Korisničkoime

#3313 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Prije sezone se Werder za njega zanimao ali nisu imali love sad kad su prodali Mertesakera Arsenalu možda će to opet postati aktualno ali nisu sve već spićkali :D .
Baudelaire

#3314 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Nema više ograničenja koliko ja znam, samo kad jednom promijeni, više ne može mijenjati.
kokuz_sa

#3315 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by kokuz_sa »

Ibisevic za sada dao 2 komada
BHF_Manijak

#3316 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

'Ta ce Ibisevic, parmak obicni...E moji strucnjaci! :lol: :roll:
IlijaLadin

#3317 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by IlijaLadin »

danas sam gledao spahu, vedu i seju. spaha je loše odigrao, vedo mnooogo lošije. sejo dao gol, iznudio crveni. solidan.

teško da neko i može održati formu tokom cijele sezone, pa spahina i vedina predstava danas ne zabrinjava previše. ipak, ono što je indikativno su vedino dobro kretanje i, potom - promašaji.
BHF_Manijak

#3318 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Vedad ne moze nikako da konstantu uhvati, evo otkako se oporavio, jednu partiju strasno odigra, drugu zajebe, eno protiv HSV do balcaka los, potom raskuje sam Nurnberg, pa evo danas los...Zato ga je jedno vrijeme i drzo na klupi Stanislawski, ali skonto je da mu je jedini napadac koji moze zabiti, oni drugi se ne mogu ni naci u sansi! :mrgreen:
burekodsira

#3319 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by burekodsira »

Šovšić: Reprezentacija BiH za mene je gotova stvar

˝Kada sam igrao za BiH, tadašnji selektor Bubalo me jedne prilike izveo iz igre i optužio me da sam nakon toga bacio dres. Ta lažna osuda mi je jako teško pala", rekao je član "pjesnika"

Image

Iako ima tek 21 godinu, Damir Šovšić slovi za najboljeg igrača Zagreba, što nije prošlo nezapaženo od strane uprave Dinama, koja ga pod hitno na zimu želi dovesti u redove „modrih“. Damir je rođen u Goraždu, i nekad je nastupao za omladinske selekcije BiH, međutim zbog nečijeg neprofesionalizma Damir danas nastupa pod zastavom Hrvatske.

˝Kada sam igrao za BiH, tadašnji selektor Bubalo me jedne prilike izveo iz igre i optužio me da sam nakon toga bacio dres. Ta lažna osuda mi je jako teško pala. Kada sam se malo sabrao upitao sam selektora Bubala gdje sam to bacio dres, ali odgovor nisam dobio. Nakon toga je došao poziv iz Hrvatske i odazvao sam se, jer sam ja mlad igrač i ako hoću da uspijem moram igrati za mladu reprezentaciju. Nisam imao drugog izbora. Jedino što mogu reći ovom trenutku jeste da je reprezentacija BiH za mene gotova stvar˝, kazao je mladi fudbaler Zagreba.

Damir svoje slobodno vrijeme trenutno provodi u rodnom Goraždu, gdje se odmara sa svojim prijateljima.

˝Trenutno sam u Goraždu, odmaram se igrajući tenis sa svojim prijateljima. Jako mi je lijepo, malo sam se udebljao od mamine kuhinje ali nema veze˝, kaže fudbaler koji je prije nešto više od mjesec dana debitovao za mladu reprezentaciju Hrvatske.

Nakon sjajnih partija u dresu Zagreba, za Šovšića su pokazali interes mnogi evropski klubovi.

˝Stvarno imam dosta ponuda, nedavno mi je menadžer javio da postoje kontakti sa Kolnom, Salzburgom i Dinamom. Postoji mogućnost i da ostanem do ljeta u Zagrebu, vrijeme će pokazati˝, istakao je veznjak „pjesnika“.

Nedavno se juniorima Zagreba priključio mladi Josip Tomić iz Kaknja, i prema svemu sudeći on će naslijediti Šovšićevu desetku u Zagrebu.

Armin Pašić
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=3 ... 7186784864
Baudelaire

#3320 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Ma sve i da je taj selektor prema njemu ispao đubre, jel to on odmah morao potrčati da nastupa za Hrvatsku? Ne voli se tako zemlja, razguli Šovšiću i ne traži jeftine izlike.
jeza u ledja

#3321 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Sovsic je davno zavrsena prica.
Corola

#3322 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

burekodsira wrote:
Šovšić: Reprezentacija BiH za mene je gotova stvar

˝Kada sam igrao za BiH, tadašnji selektor Bubalo me jedne prilike izveo iz igre i optužio me da sam nakon toga bacio dres. Ta lažna osuda mi je jako teško pala", rekao je član "pjesnika"

Image

Iako ima tek 21 godinu, Damir Šovšić slovi za najboljeg igrača Zagreba, što nije prošlo nezapaženo od strane uprave Dinama, koja ga pod hitno na zimu želi dovesti u redove „modrih“. Damir je rođen u Goraždu, i nekad je nastupao za omladinske selekcije BiH, međutim zbog nečijeg neprofesionalizma Damir danas nastupa pod zastavom Hrvatske.

˝Kada sam igrao za BiH, tadašnji selektor Bubalo me jedne prilike izveo iz igre i optužio me da sam nakon toga bacio dres. Ta lažna osuda mi je jako teško pala. Kada sam se malo sabrao upitao sam selektora Bubala gdje sam to bacio dres, ali odgovor nisam dobio. Nakon toga je došao poziv iz Hrvatske i odazvao sam se, jer sam ja mlad igrač i ako hoću da uspijem moram igrati za mladu reprezentaciju. Nisam imao drugog izbora. Jedino što mogu reći ovom trenutku jeste da je reprezentacija BiH za mene gotova stvar˝, kazao je mladi fudbaler Zagreba.

Damir svoje slobodno vrijeme trenutno provodi u rodnom Goraždu, gdje se odmara sa svojim prijateljima.

˝Trenutno sam u Goraždu, odmaram se igrajući tenis sa svojim prijateljima. Jako mi je lijepo, malo sam se udebljao od mamine kuhinje ali nema veze˝, kaže fudbaler koji je prije nešto više od mjesec dana debitovao za mladu reprezentaciju Hrvatske.

Nakon sjajnih partija u dresu Zagreba, za Šovšića su pokazali interes mnogi evropski klubovi.

˝Stvarno imam dosta ponuda, nedavno mi je menadžer javio da postoje kontakti sa Kolnom, Salzburgom i Dinamom. Postoji mogućnost i da ostanem do ljeta u Zagrebu, vrijeme će pokazati˝, istakao je veznjak „pjesnika“.

Nedavno se juniorima Zagreba priključio mladi Josip Tomić iz Kaknja, i prema svemu sudeći on će naslijediti Šovšićevu desetku u Zagrebu.

Armin Pašić
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=3 ... 7186784864
Ovom Sovsicu pristaju kockice k'o i sir sa burekom ,pardon burek sa sirom:-)
Cuj burek sa sirom,isto k'o da si napisao cevap sa marcipanom. :run:
todd_smith

#3323 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by todd_smith »

ne znam zasto se raspravlja o njemu uopste, nije BH reprezentativac niti je potencijalni reprezentativac
Eborg

#3324 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

I da hoće, ne može više igrati za nas jer je jednom "prešao" i to je to po pravilima FIFA-e, njihov je do kraja karijere a vjerovatno će se kad-tad ujesti za guzicu kao Jakupović i slični.

Glabaj ga Šovšiću. :bih:
Post Reply