Kakve tenisice nose forumasi :)
Moderator: anex
- KB9
#3302 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
nista to, kosa sto krace to boljemoonca wrote:i rascupana kosa bez gela.KB9 wrote:casual bez problema, udobno do zla bogakonektovan wrote:Je li ovo za sportske aktivnosti ili casual varijanta???![]()
Danas se sve to pogubilo, turbo folk i hip hop kultura smiksaše sve zivo i nezivo, pa je sad normala i salomon nositi na kulturnim desavanjims.neke polu-slim teksas hlace, polo majica, ove patikice, cvike i dobar parfem
- TDK-90
#3303 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Razumijem te i podrzavam misljenje, ALI to je jednostavno konzervativan stav ne primjeren ovom vremenuzippoo87 wrote: ono sto hocu da kazem da te patike ne vrijede 15 KM u proizvodnji,zna se sta je koza a sta platno...zna se i cijena koze i cijena platna a cijena finalnog proizvoda je ista na kraju
Skoro svi su se pretvorili u konzumentsko drustvo kupuj novo trebalo ti ili ne (najbolji primjer su iPhone-i
Evo iste patike u kozi i textilu , kada se kozne namazu odgovarajucom kremom i uglancaju - budu
Cijena je cesto ista

Last edited by TDK-90 on 11/02/2018 22:07, edited 3 times in total.
-
channel10
#3305 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Nista ste dok ovo ne uradite
-
zippoo87
#3306 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
iako ne volim ovakve modele,ove prve kozne sa slike su i na slici 100 puta bolje,plus mozes po kisi ,ako te pljusak uhvati i plus se ociste lagano i jos se mogu mazati kremom,pa su uvijek kao nove a ove druge,kupi 99 od 100 kupaca a one prve jedan...i objasni onda da ljudi nisu ovceTDK-90 wrote:Razumijem te i podrzavam misljenje, ALI to je jednostavno konzervativan stav ne primjeren ovom vremenuzippoo87 wrote: ono sto hocu da kazem da te patike ne vrijede 15 KM u proizvodnji,zna se sta je koza a sta platno...zna se i cijena koze i cijena platna a cijena finalnog proizvoda je ista na kraju.
Skoro svi su se pretvorili u konzumentsko drustvo kupuj novo trebalo ti ili ne (najbolji primjer su iPhone-i) = koje je opet motor privrede.
Evo iste patike u kozi i textilu , kada se kozne namazu odgovarajucom kremom i uglancaju - budu![]()
![]()
a ove textilne ima ih 100-ine modela, sve razlicite a u stvari sve iste bezlicne ali sarene.
Cijena je cesto ista![]()
ja ne namecem nikome nista...neka svako nosi sto zeli i nije to poenta mog posta
ali ja sam gledao malo nove modele,uzmem u ruku...ono kao da sam gace uzeo u ruku,pamucne patike
lagano,ne osjeti se,djon od nekakve spuzve ili sta vec ono dodje...nije guma...nije ni bitno...cijena 250 KM
pipkam,gledam,trazim to cudo u njima sto ce opravdati cijenu...nadjem jedino etiteketu adidas,nike,reebok,puma,new balance...sve isto
sarenilo ubija...i patike su nam sada RGB,kao i tastature,misevi i sve ostalo
i sutra ja trebam u tom sarenilu otici na posao,izaci u grad...katastrofa
isto tako,trazio nove cipele,tacnije su to cizme...ja volim duboke kozne ali ono niski profil,tanki...da se tako izrazim,da mogu hlace preko njih navuci...cijeli Bingo City Centar obisao neki dan i nisam niti jedne nasao,ni slicne...pokazem na nozi ove svoje,pitam imate li ovakve...kaze nema i nigdje ne nadjo
gojzerice vec imam i to nisam trazio...vecinom su gojzerice u ponudi ili one plitke,fensi...nigdje pravih zimskih cipela
evo ove sto trenutno nosim,nosim ih 3 godine i vec su se raspale iznutra ...a gdje naci nesto normalno...e to je pitanje
i sada ce jos neko pomisliti da sam tezak a trazim najobicnije cipele i toga nema
meni je ovo sve jadno,na sta je spala ta takozvana moda...
isto tako,trazio majice,kratki rukav...odem u BCC u tom taylor,pokazuje mi ona majice neke...znaci bukvalno providne,kada stavis na sebe bez potkosulje,brdavice se vide kroz tu majicu...pitam prodavacicu,sta je ovo...kaze tako se sada proizvode hahah...boze spasi me
-
moonca
#3307 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Zasto da ne kupis majicu ako ti se svidja. Za bradavice nabavis 'ovo' sto zene koriste i sve bude.zippoo87 wrote: meni je ovo sve jadno,na sta je spala ta takozvana moda...
isto tako,trazio majice,kratki rukav...odem u BCC u tom taylor,pokazuje mi ona majice neke...znaci bukvalno providne,kada stavis na sebe bez potkosulje,brdavice se vide kroz tu majicu...pitam prodavacicu,sta je ovo...kaze tako se sada proizvode hahah...boze spasi me

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3308 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ja teška insana majko moja.
Kad je ljeto, neces nositi valjda full kozne patike, pa da napraviš bunar od njih?!
Kad je ljeto, neces nositi valjda full kozne patike, pa da napraviš bunar od njih?!
-
moonca
#3309 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
A zasto ne.Kako mislis bunarkonektovan wrote:Ja teška insana majko moja.![]()
- konektovan
#3310 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Pa da se znoje noge,...moonca wrote:A zasto ne.Kako mislis bunarkonektovan wrote:Ja teška insana majko moja.![]()
Ljeti obavezno neke platnene i prozracne.
-
moonca
#3311 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Nije obavezno, znoje se noge zimi vise. Ja i ljeti nosim carape i kozne cipele i nikakvih problema-znoja -smrada.konektovan wrote:Pa da se znoje noge,...moonca wrote:A zasto ne.Kako mislis bunarkonektovan wrote:Ja teška insana majko moja.![]()
Kad je ljeto, neces nositi valjda full kozne patike, pa da napraviš bunar od njih?!![]()
Ljeti obavezno neke platnene i prozracne.
Jedno je sigurno-ne bez carapa,bilo cipele ili teniske.
- konektovan
#3312 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Meni se ne znoje zimi, ne znam kako je to moguce?!
Nekad carape na carape, i opet hladno.
Nekad carape na carape, i opet hladno.
- TDK-90
#3313 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ma nemas ti vise ni obicne hlace , tj. farmerke ilitiga Jeanszippoo87 wrote:
i sada ce jos neko pomisliti da sam tezak a trazim najobicnije cipele i toga nema
sve neke kerefeke neki kajsici nepotrebni dzepovi
- KB9
#3314 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
budimo realni, pooojma vi nemate
-
zippoo87
#3315 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
ili je obrnutoKB9 wrote:budimo realni, pooojma vi nemate
-
zijancer
#3316 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
zippoozippoo87 wrote: iako ne volim ovakve modele,ove prve kozne sa slike su i na slici 100 puta bolje,plus mozes po kisi ,ako te pljusak uhvati i plus se ociste lagano i jos se mogu mazati kremom,pa su uvijek kao nove a ove druge,kupi 99 od 100 kupaca a one prve jedan...i objasni onda da ljudi nisu ovce
ja ne namecem nikome nista...neka svako nosi sto zeli i nije to poenta mog posta
ali ja sam gledao malo nove modele,uzmem u ruku...ono kao da sam gace uzeo u ruku,pamucne patike
lagano,ne osjeti se,djon od nekakve spuzve ili sta vec ono dodje...nije guma...nije ni bitno...cijena 250 KM
pipkam,gledam,trazim to cudo u njima sto ce opravdati cijenu...nadjem jedino etiteketu adidas,nike,reebok,puma,new balance...sve isto
sarenilo ubija...i patike su nam sada RGB,kao i tastature,misevi i sve ostalo
i sutra ja trebam u tom sarenilu otici na posao,izaci u grad...katastrofa
isto tako,trazio nove cipele,tacnije su to cizme...ja volim duboke kozne ali ono niski profil,tanki...da se tako izrazim,da mogu hlace preko njih navuci...cijeli Bingo City Centar obisao neki dan i nisam niti jedne nasao,ni slicne...pokazem na nozi ove svoje,pitam imate li ovakve...kaze nema i nigdje ne nadjo
gojzerice vec imam i to nisam trazio...vecinom su gojzerice u ponudi ili one plitke,fensi...nigdje pravih zimskih cipela
evo ove sto trenutno nosim,nosim ih 3 godine i vec su se raspale iznutra ...a gdje naci nesto normalno...e to je pitanje
za te majice, pogledaj ponekad u waikiki i coton, moze se povremeno naici na pristojan pamuk i model
-
zijancer
#3317 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

bile skroz snižene u onoj radnji u ferhadiji
lagane k'o perce, jedini problem je uložak od pjene koji je izgleda impregniran tutkalom
za sada djeluju nepoderive..već 2 god
- pizarro
#3318 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
a sto li su bile skroz snizene...

- pizarro
#3319 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
prave sminkerskeStrpljiva wrote:
NB 410
-
moonca
#3320 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Jel' ove Merlin dizajnirao.zijancer wrote:![]()
Zijancer -M/Z?
-
channel10
#3321 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Fulali su kontinentpizarro wrote:a sto li su bile skroz snizene...
Ubile se za Havaja...
-
zippoo87
#3322 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
hah ne treba nista prijavljivati...nacekati cu jazijancer wrote: zippoocipele i cizme neces naci, tako da furaj u tenama koznim (koje mogu i po kisi
) komotno
za te majice, pogledaj ponekad u waikiki i coton, moze se povremeno naici na pristojan pamuk i model
oces da ti ja ovdje prijavljujem kad spazim nesto normalno
danas bio u planet obuci i waikikiju...brat mi rekao ima u waikikiju jeftino majica ali razabralo se,ostale bezvezne neke,mada kod njih stalno ima snizenja i akcija i tako to
sto se obuce tice...pitam ja prodavacicu za cipele koje trazim,pokazem joj na nozi...kaze znam sta trazis ali nemamo vise ni jedan takav model,bile i nisu isle,kaze preskupe...reko koliko preskupe,kaze takvi modeli bili 300-400 KM...ja zinuo u nju ,reko ja sam ove platio oko 150 KM...kaze mozda ti je neko dao ispod cijene haha
reko nema sanse da cu dati 400 KM za cipele
ja stvarno ne znam sta se ovo desava i pored milion stvari sto se sada proizvodi,kvaliteta nema a i dizajn je ako mene pitas sve gori i gori
vidim sada IN cipele sa petom...a mene ta peta bas nervira i zapinje mi kada hodam
-
moonca
#3323 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Samo dok ovo Fadil procitazippoo87 wrote:hah ne treba nista prijavljivati...nacekati cu jazijancer wrote: zippoocipele i cizme neces naci, tako da furaj u tenama koznim (koje mogu i po kisi
) komotno
oces da ti ja ovdje prijavljujem kad spazim nesto normalno
danas bio u planet obuci i waikikiju...brat mi rekao ima u waikikiju jeftino majica ali razabralo se,ostale bezvezne neke,mada kod njih stalno ima snizenja i akcija i tako to
sto se obuce tice...pitam ja prodavacicu za cipele koje trazim,pokazem joj na nozi...kaze znam sta trazis ali nemamo vise ni jedan takav model,bile i nisu isle,kaze preskupe...reko koliko preskupe,kaze takvi modeli bili 300-400 KM...ja zinuo u nju ,reko ja sam ove platio oko 150 KM...kaze mozda ti je neko dao ispod cijene haha
reko nema sanse da cu dati 400 KM za cipele
ja stvarno ne znam sta se ovo desava i pored milion stvari sto se sada proizvodi,kvaliteta nema a i dizajn je ako mene pitas sve gori i gori
vidim sada IN cipele sa petom...a mene ta peta bas nervira i zapinje mi kada hodam
- cLo
#3324 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
A meni su offe zijancerove kjutiš ♡.♡ Mini šorcić, baggy maja, ćalkice i gasićmoonca wrote:Jel' ove Merlin dizajnirao.zijancer wrote:![]()
Zijancer -M/Z?
- Steph