To mi je bio i prvenstveni cilj, jer narod ne zna sta su nuspojave. Cak i ginekomastiju ne primjete dok se to ne otegne pa izgledas ko tele. A ginekomastija se ukloniti ne moze, mora se pod noz ici. Sto to da nekome dozvolim ako mogu sprijeciti? Sto da neko ide pod noz, sto da neko izlijece hrpu novca jer ga je neko lose informiro? Svako ima pravo na informacije, svako ima pravo na znanje. Ja sam samo pokuso, barem jedan mali dio, da objasnim koliko toliko. Vjerujem, neko bi ovo objasnio puno puno ljepse, cak i slikovitije ali ja doista nemam volje.Tkd wrote:
I vjeruj mi da ljudi trebaju biti zahvalni bilo kome ko želi pomoći .
Razumijem vašu raspravu, no svakako treba ukazati na "nuspojave".
Isto tako kad sam pravio sebi neke sprave, nisam majstoru palamudio koji alat treba da koristi, i zasto koristi taj a ne ovaj. Jednostavno, drzi se svoje vode bit ce ti bolje. Nema potrebe pametovati negdje u sta se ne razumijes. Ne mogu ti ja davati savjete u vezi powerliftinga, a oba sporta su vezani s tegovima, jer ja o tom sportu pojma nemam. Nacin treniranja nije isti, nacin ishrane nije isti. Ja sam zelio da podijelim informacije i znanje o onome sto sam JA PROBO na SVOM TIJELU i za sta ja znam da je tako. Ono sto nisam probo kazem, ne znam nisam koristio.