deadshot i harley quinn bukvalno jedini kvalitet u filmu (ne racunam pojavljivanja batmana)
prica - smece
efekti - smece
montaza - smece
uzas od filma koji je jos gori kad ga drugi put gledas
Moderator: _BataZiv_0809
KB9 wrote:suicide squad je tesko opisiva gomila smeca
deadshot i harley quinn bukvalno jedini kvalitet u filmu (ne racunam pojavljivanja batmana)
prica - smece
efekti - smece
montaza - smece
uzas od filma koji je jos gori kad ga drugi put gledas
ostala ga hvalit samo raja koja slijepo prati dc a mrzi marvelExNihilo wrote:Agreed. Nakon 40 minuta ugasio, furiozno obrisao i nisam mogao vjerovati kakav proljev je u pitanju, a još manje zašto ga raja hvali.
To!!!:)))Jack Be Nimble wrote:Ja ugasio Civil War nakon 40 minuta, kao i onaj drugi dio Avengers-a. Ali BvS, iako ima dosta rupa, mi se svidioIpak sam zvanicno digao ruke od super heroja sto u filmovima, sto u serijama.
upravojohnnykola wrote:Nema tru ništa komplikovano.
Dobro, opet, podsvijest je komplikovana, a na nju udara Linč.KB9 wrote:upravojohnnykola wrote:Nema tru ništa komplikovano.
zato i jest problem sto ga ogromna vecina ljudi pokusava prikazat kao takvog
Ovo sve o čemu pričaš su značenja i teorije koje su pojedini gledaoci stvorili. Što ne znači da je to ono štoKB9 wrote:Mulholland Drive
klasicno preseravanje na osnovu kojeg se kasnije ljudi furaju da su skontali i povezali nesto epski tesko i komplikovano, primjer iz udzbenika za navikan film, eto narod mutav pa ne konta da se radi o snovima, ljubavi, narkomanima, idealima vec objasnjenja su kao moras pratit detalje, sve ima svoj smisao, svaki potez, treptaj, izgovoreno slovo, treba gledat nebrojeno puno puta da sve pohvatas, itd, a u konacnici samo eto film koji trebas odgledat jednom i nikad vise ako imas bar malo klikeranije film toliko los al mi stvarno pice po zivcima komentari vezani za isti, eto cisti genijalac trebas bit da shvatis film kao, mnooogo je komplikovan, slojevit i sta sve ne, ma nemoj, nije sala
slozit cemo se da je film ni blizu komplikovan, dubok i sta sve vec, kao sto se stvorila slika od te neke lafo profinjene publike? il je ta navodna publika samo prilicno mutava i navikla na full pitke filmove pa im ovaj dodje nesto strasno drugacije i netipicno?dale cooper wrote:Ovo sve o čemu pričaš su značenja i teorije koje su pojedini gledaoci stvorili. Što ne znači da je to ono štoKB9 wrote:Mulholland Drive
klasicno preseravanje na osnovu kojeg se kasnije ljudi furaju da su skontali i povezali nesto epski tesko i komplikovano, primjer iz udzbenika za navikan film, eto narod mutav pa ne konta da se radi o snovima, ljubavi, narkomanima, idealima vec objasnjenja su kao moras pratit detalje, sve ima svoj smisao, svaki potez, treptaj, izgovoreno slovo, treba gledat nebrojeno puno puta da sve pohvatas, itd, a u konacnici samo eto film koji trebas odgledat jednom i nikad vise ako imas bar malo klikeranije film toliko los al mi stvarno pice po zivcima komentari vezani za isti, eto cisti genijalac trebas bit da shvatis film kao, mnooogo je komplikovan, slojevit i sta sve ne, ma nemoj, nije sala
je Lynch namjeravao. Njegov stav je uvijek bio da gledalac od svakog njegovog filma uzme i stvori ono
što njemu odgovara, odnosno da su njegovi filmovi otvoreni za interpretacije. Meni će značiti jednu stvar,
tebi neku drugu. Ali svi zajedno možemo i jednostavno uživati u ljepoti samog filma.
I, dobro, koje je tvoje viđenje filma?KB9 wrote:slozit cemo se da je film ni blizu komplikovan, dubok i sta sve vec, kao sto se stvorila slika od te neke lafo profinjene publike? il je ta navodna publika samo prilicno mutava i navikla na full pitke filmove pa im ovaj dodje nesto strasno drugacije i netipicno?dale cooper wrote:Ovo sve o čemu pričaš su značenja i teorije koje su pojedini gledaoci stvorili. Što ne znači da je to ono štoKB9 wrote:Mulholland Drive
je Lynch namjeravao. Njegov stav je uvijek bio da gledalac od svakog njegovog filma uzme i stvori ono
što njemu odgovara, odnosno da su njegovi filmovi otvoreni za interpretacije. Meni će značiti jednu stvar,
tebi neku drugu. Ali svi zajedno možemo i jednostavno uživati u ljepoti samog filma.
A ovo, ništa:KB9 wrote:sto se mene tice evidentno je da se radi o napucanoj lezbi narkomanki i njenim psiho dogodovstinama, nista manje i nista vise od toga na nasu radost il zalost, zavisi kako gledas na to