sjedis, gledas tv i mases ovim - dernek
Moderator: anex

đe ima ovo čudoAmazonka27 wrote:bacajte joj loptice, kupi onu pecaljku
sjedis, gledas tv i mases ovim - dernek
E ima da joj nanu naninu samo da nađe ovo...ima da heftu spava...Amazonka27 wrote:U svakoj prodavnici za kucne ljubimce
samo ovo...smorite ga igrom i leći će da odmara...ja uzmem špagu pa je cimam s kreveta na fotelju pa u kuhinju pa nazad pa do sobe i to da skoči skroz i na ormar, pa opet nazad u dnevni i tako par puta i njoj jezik do poda a ja mogu da spavamlijepa u dusi wrote:Izmorite ga prije nego krenete spavati, laser ili neka spaga su zakonzateznistub wrote:Zasto mi mačk podivlja kad krenem spavati?
k'o da je svi kerovi dobrinjski progone
vamo-tamo po sto puta isto vela havle....![]()
jalijas74 wrote:Evo gakakav nered wrote:Daj slikujalijas74 wrote: Ovaj isti nas i on ima ovaj bjelu fleku na stomaku na istom mjestu![]()
![]()
Samo sto ja nema jedno oko. kao mace sa ulice je dobio infekciju pokusali smo ga ljeciti ali ali nismo uspjeli tako da je morao biti operisan
![]()
http://www.svijetljubimaca.ba/products.php?cat_id=53zateznistub wrote:E ima da joj nanu naninu samo da nađe ovo...ima da heftu spava...Amazonka27 wrote:U svakoj prodavnici za kucne ljubimce
Ma nemam je problem u 5 ujutro...tada dođe i hripa, frka je kad pomahnita oko 23:30 kad hocu spavati...ko da joj neko šilo zabije u gujicu...Banksy wrote:http://www.svijetljubimaca.ba/products.php?cat_id=53zateznistub wrote:E ima da joj nanu naninu samo da nađe ovo...ima da heftu spava...Amazonka27 wrote:U svakoj prodavnici za kucne ljubimce
Vrijedi ... Mada, i s ovim i bez njega, veselje u 5 ujutro je neizbježno ...
zateznistub wrote: Ma nemam je problem u 5 ujutro...tada dođe i hripa, frka je kad pomahnita oko 23:30 kad hocu spavati...ko da joj neko šilo zabije u gujicu...
nemojzivabilaBanksy wrote:zateznistub wrote: Ma nemam je problem u 5 ujutro...tada dođe i hripa, frka je kad pomahnita oko 23:30 kad hocu spavati...ko da joj neko šilo zabije u gujicu...
Znam ...
Mlada je, smiriće se kad napuni godinu, dvije ...
ahaaaBanksy wrote:zateznistub wrote: Ma nemam je problem u 5 ujutro...tada dođe i hripa, frka je kad pomahnita oko 23:30 kad hocu spavati...ko da joj neko šilo zabije u gujicu...
Znam ...
Mlada je, smiriće se kad napuni godinu, dvije ...
Amazonka27 wrote:ahaaaBanksy wrote:zateznistub wrote: Ma nemam je problem u 5 ujutro...tada dođe i hripa, frka je kad pomahnita oko 23:30 kad hocu spavati...ko da joj neko šilo zabije u gujicu...
Znam ...
Mlada je, smiriće se kad napuni godinu, dvije ...mojoj u zdravlju šesta
kao da pokazuje znakove da ce se malo smiriti
Jedino se poslije okota malo ko'fol uozbiljila.... Tacno smo skontali da kada hoce da kaki...rastrci se pa se zagleda u nesto...prestravljeno...pa se i mi prestravimo
moj je maxuzije cekao da zaspimo i nakon 5 minuta lom. krsi i ganja sta stigne. sutanje upaljaca po parketu... neprocjenjivozateznistub wrote:Zasto mi mačk podivlja kad krenem spavati?

Isto vrijedi i za druge situacije kada je mačka u opasnosti. Bez obzira na to koliko se mačka zbližila sa mnom i vjerovala mi, ako bi se pojavio pas, a ja je uzeo u ruke da je zaštitim, ona bi me izgrebala i sama sebi tražila spas.pici wrote:jaaaaaoooooo šta se meni juče ujutro desilo... skočimi mačor s terase u baštu i žena umene drža ga dole ponjega i ja u bašČu sve mi bježi...ganjamo se jedno pola sata kad najedanput iskoči neki ulični sivi mačor i ovaj moj put njega... vidim gledaju se i zavijaju jedan na drug, kad ovaj moj skoči skemba ga to vriska to panika to perje leti, jedva sam spasio ovog sivog...i sad moja pametna žena de uzmi tikija brzo i ukuču, ja da ga uzmem kad je mene safato po rukama grebat i ujedat jaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
... bacim ga od sebe i onako u šoku opet put njega samo sad ga agresivnije lijevom rukom zgombam za vrat a desnom da ga podignem.... maaa jooojjjj opet na mene sav sam izČamban i izujedan po rukama flastere i zavoje evo drugimdan nosam
![]()
![]()
![]()
NI SLUČAJNO NEMOJTE DIRATI MAČKU KAD SE ZGOMBA SA DRUGOM NI POD RAZNO !!! ja sam najebo...evo sad smo se pomirili al sad štreca od mene jer je dobio batina