FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
slucajan

#3301 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

LSD wrote:
slucajan wrote:Je li ulazio Boris Bračulj u igru ili se on oprostio od aktivnog igranja.
Pitanje se odnosi samo na one koji su bili na utakmici ili znaju ovosezonski sastav Zeljeznicara.

Unaprijed, hvala.
jel to još sređuješ utiske sa utakmice :-)
Ne lutko, Zeljeznicar pratim samo u pisanoj formi, osim kada igra protiv voljenog mi kluba, tako da sam rezultat maloprije procitao.

Btw. Drugi put kada budes na utakmici tima koji simpatises slobodno pitaj nekoga starijeg pored tebe ko vam je "ona osmica, petica, dvadesetdvojka, tridesetosmica...", vjeruj mi da ti niko zbog toga nece glavu razbiti, to ti je mnogo pametnije nego da nagadjas, mozes postati ili nastaviti biti predmet sprdancije. Nisam se jednom nasao u situaciji da me neki klinac pita ko je koji igrac, nikada mi nije bilo tesko odgovoriti mu.
Jer ovo je vrijeme kad se uci... Slovo po slovo, rijec po rijec... Sjedi mali... ;-)
Ripicipi

#3302 Re: FK Zeljeznicar

Post by Ripicipi »

"SAMPIONSKA KRECE PLAVA PRUGA !!!" :-) :lol:
Last edited by Ripicipi on 24/08/2009 01:47, edited 1 time in total.
LSD

#3303 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

eno sad Lutko :-) ...danas suhoparno dno dna,veceras lutka i mali...šta li je slijedece :? vrijeme ce pokazati
ovo lutko mi malo homo zvuci...a gdje ti je onaj hot brother ecstasy?? nešto ga nema ovih dana..da i on koji pametnu iznese :-)
slucajan

#3304 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

LSD wrote:eno sad Lutko :-) ...danas suhoparno dno dna,veceras lutka i mali...šta li je slijedece :? vrijeme ce pokazati
ovo lutko mi malo homo zvuci...a gdje ti je onaj hot brother ecstasy?? nešto ga nema ovih dana..da i on koji pametnu iznese :-)
U konverzaciji s tobom, nije tesko ispasti pametan... Sta god napisao, on, ja, peti, deseti...

Lahku noc zelim ;-)
LSD

#3305 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

slucajan wrote:
LSD wrote:eno sad Lutko :-) ...danas suhoparno dno dna,veceras lutka i mali...šta li je slijedece :? vrijeme ce pokazati
U konverzaciji s tobom, nije tesko ispasti pametan... Sta god napisao, on, ja, peti, deseti...

Lahku noc zelim ;-)
imaš pravo ;-) vazda si bio u pravu...pametan si,boli te briga :-)
The 51st State

#3306 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

LSD wrote:
slucajan wrote:

Lahku noc zelim ;-)
imaš pravo ;-) vazda si bio u pravu...pametan si,boli te briga :-)
lolcina, bice bodova bolan, ne daj da te isprovociraju ovi pitari :oops: .
Petit_Beurre

#3307 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

potres_mozga wrote:"SAMPIONSKA KRECE PLAVA PRUGA !!!" :-) :lol:
nick ti sasvim odgovara psihičkom stanju, idi lezi! :skoljka:
Ripicipi

#3308 Re: FK Zeljeznicar

Post by Ripicipi »

Petit_Beurre wrote:
hajd budi iskren pa priznaj da presmjesno zvuci !?! :lol:
The 51st State

#3309 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

potres_mozga wrote:
Petit_Beurre wrote:
hajd budi iskren pa priznaj da presmjesno zvuci !?! :lol:
jos nigdje i nikad u svijetu nijedna pruga nije krenula, ali dobro the maniacs su to...
slucajan

#3310 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

Jeste, na klizištu :mrgreen:
The 51st State

#3311 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

slucajan wrote:Jeste, na klizištu :mrgreen:
bas si pacijent, sta vise radis na ovoj temi, kakav kompleksas i pitarski menzes si... :oops: :D
LSD

#3312 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

šta vam je ljudi??....51 drzava,potres mozga,slucajan prenosi vas opasno...dajte malo normalizacije,pa dokle više sa ovakvim ponašanjem :? ...smirite se,sad ce sehur...malo se posvetite duhovnim stvarima.
The 51st State

#3313 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

LSD wrote:šta vam je ljudi??....51 drzava,potres mozga,slucajan prenosi vas opasno...dajte malo normalizacije,pa dokle više sa ovakvim ponašanjem :? ...smirite se,sad ce sehur...malo se posvetite duhovnim stvarima.
neka malo, iako u zavadi ali komsije smo, pa da malo podijelimo iskustva nakon gubitka bodova...
aze

#3314 Re: FK Zeljeznicar

Post by aze »

Pruga brcko-banovici stize u beograd u 19:30 :D ding dong :D
LSD

#3315 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

The 51st State wrote:
LSD wrote:šta vam je ljudi??....51 drzava,potres mozga,slucajan prenosi vas opasno...dajte malo normalizacije,pa dokle više sa ovakvim ponašanjem :? ...smirite se,sad ce sehur...malo se posvetite duhovnim stvarima.
neka malo, iako u zavadi ali komsije smo, pa da malo podijelimo iskustva nakon gubitka bodova...
ja sam bio ozbiljan kad sam napisao da se posvetite duhovnim stvarima,da malo proširite svjetonazore,horizonte i vidike (vidiš li da pokušavam da djelujem afirmativno na vas,kad nece efendija Alaim :-) ...a bodovi ce se nadoknaditi vrlo brzo,ne sekiraj se ti za to...npr.od vas je sigurnih 6 bodova,Olimpik isto,Slavija 4 minimalno itd itd
nikad_izvini

#3316 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Zaslužen bod Zrinjskog. Penal nisam vidio al s tim da je Mehić bio ispred odbrambenog igrača Zrinjskog i da je lopta išla "pješke" logično mi je da je bio penal al se ne bih mogao zakleti, vidjećemo snimak. Kad je poništen gol, igrači Zrinjskog se nisu bunili pa je sve jasno.

Što se tiče Želje,
Neko napisa da ga je razočarao Mehić. Koliko sam upućen, momak je bolovao 7-8 mjeseci od mononukleoze. Počeo je da trenira tek u Maju. Dečko ima potez, bori se, željino je dijete, nadolazi, meni je bio solidan kao što su bili Cocalić, Čolić, Šeha :D
Sve željina djeca, neka ih, neka igraju, bolje oni nego da igra KLOC kao što je Bekrić. Igračina, umjesto čiste kontre on nam izbaci komplet odbranu i pokloni gol Zrinjskom. Bešlija, šta reći :roll: Serdarević je bio nako, loš. Al imajući u vidu da mu je ovo tek prva utakmica koju je započeo u prvih 11 ne bih da sudim. Vidjećemo kako igra u najvećem parku na svijetu :D
Mešanović je bio loš, par puta se nije snašao u dobrim situacijama koje su mogle biti opasne po gol Zrinjskog. S tim da su ušli Stanić i Popović, znači igrali smo sa tri napadača i opet se ništa nije desilo. Znači, nije do broja napadača nego je do veznog reda i distribucije lopte kao i kretanja. Također, Dino je takav-kakav je al po meni ima par igrača koji su veći problem od njega.
Bekrić meni ne bi vidio tribine Grbavice a kamoli klupe. Napuhani igrač u prošlogodišnjoj odron ekipi.
Lijepa stvar je što smo fizički spremni, treba dovesti barem dva vezna igrača na polusezoni, Rovčanin će se valjda nekad oporaviti. Popović nije ostavio neki utisak na mene al ne valja suditi o igraču nakon odigranih 30-ak minuta.

Nije mi jasno što se ne forsira pjesma

Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
pjeva cijeli stadion

Sve u svemu, idemo u parkić pa na pauzicu :D

PS vidim da pitari prate svoje idole, već znaju i sastav Želje. Lijepo je znati da djeca poštuju onog koji ih je napravio. Jeste da su djeca malo zakržljala i tupava al nema veze. Naša su :D
nikad_izvini

#3317 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Jedno pitanjce za slučajnog, Ćiru, potres mozga, 51 državu ako nije problem :

Guzite li vi šta ili vam je domet forum :D :-D
Petit_Beurre

#3318 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

nikad_izvini wrote:Jedno pitanjce za slučajnog, Ćiru, potres mozga, 51 državu ako nije problem :

Aha, kad prebace miš u lijevu ruku :oops:
aze

#3319 Re: FK Zeljeznicar

Post by aze »

nikad_izvini wrote:Jedno pitanjce za slučajnog, Ćiru, potres mozga, 51 državu ako nije problem :

Vi izgleda bas aktivno guzite.... jedni druge :D
Image
nikad_izvini

#3320 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

aze wrote:

Vi izgleda bas aktivno guzite.... jedni druge :D
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:

Odličan fol,nasmijao sam se od srca :D

Hajde sada pitaj kolege što su tako frustrirani. Samo kod junfera ili klasičnih zagora se može prijetiti takav vid ponašanja :D
Petit_Beurre

#3321 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

veoma mi je drago što imaš naše slike na svom kompjuteru. vjerovatno ti je i sad miš bio u lijevoj ruci dok si gledao tu sliku i smišljao kako da nam spustiš...
aze

#3322 Re: FK Zeljeznicar

Post by aze »

Petit_Beurre wrote:veoma mi je drago što imaš naše slike na svom kompjuteru. vjerovatno ti je i sad miš bio u lijevoj ruci dok si gledao tu sliku i smišljao kako da nam spustiš...
Nemam je na svom kompjuteru nego sam nasao na fksinfo forumu.... :-) Ako time "mis u lijevoj ruci" insinuiras na masturbaciju ili ti popularno receno drk*nje time se sluzim samo kad je kriza (nea mesa 2 sedmice :mrgreen: ) a hvala bogu trenutno je situacija dobra :D
Petit_Beurre

#3323 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

aze wrote:
Petit_Beurre wrote:veoma mi je drago što imaš naše slike na svom kompjuteru. vjerovatno ti je i sad miš bio u lijevoj ruci dok si gledao tu sliku i smišljao kako da nam spustiš...
Nemam je na svom kompjuteru nego sam nasao na fksinfo forumu.... :-) Ako time "mis u lijevoj ruci" insinuiras na masturbaciju ili ti popularno receno drk*nje time se sluzim samo kad je kriza (nea mesa 2 sedmice :mrgreen: ) a hvala bogu trenutno je situacija dobra :D
samo se nadam da si svjestan kakve si gluposti napisao u svom postu,ali neka, doći će to s godinama. Valjda...
elSaik

#3324 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

aze wrote:
:-)
denny84

#3325 Re: FK Zeljeznicar

Post by denny84 »

aze wrote:
dovoljno je reci, pitar :lol:
Post Reply