Zaslužen bod Zrinjskog. Penal nisam vidio al s tim da je Mehić bio ispred odbrambenog igrača Zrinjskog i da je lopta išla "pješke" logično mi je da je bio penal al se ne bih mogao zakleti, vidjećemo snimak. Kad je poništen gol, igrači Zrinjskog se nisu bunili pa je sve jasno.
Što se tiče Želje,
Neko napisa da ga je razočarao Mehić. Koliko sam upućen, momak je bolovao 7-8 mjeseci od mononukleoze. Počeo je da trenira tek u Maju. Dečko ima potez, bori se, željino je dijete, nadolazi, meni je bio solidan kao što su bili Cocalić, Čolić, Šeha
Sve željina djeca, neka ih, neka igraju, bolje oni nego da igra KLOC kao što je Bekrić. Igračina, umjesto čiste kontre on nam izbaci komplet odbranu i pokloni gol Zrinjskom. Bešlija, šta reći

Serdarević je bio nako, loš. Al imajući u vidu da mu je ovo tek prva utakmica koju je započeo u prvih 11 ne bih da sudim. Vidjećemo kako igra u najvećem parku na svijetu
Mešanović je bio loš, par puta se nije snašao u dobrim situacijama koje su mogle biti opasne po gol Zrinjskog. S tim da su ušli Stanić i Popović, znači igrali smo sa tri napadača i opet se ništa nije desilo. Znači, nije do broja napadača nego je do veznog reda i distribucije lopte kao i kretanja. Također, Dino je takav-kakav je al po meni ima par igrača koji su veći problem od njega.
Bekrić meni ne bi vidio tribine Grbavice a kamoli klupe. Napuhani igrač u prošlogodišnjoj odron ekipi.
Lijepa stvar je što smo fizički spremni, treba dovesti barem dva vezna igrača na polusezoni, Rovčanin će se valjda nekad oporaviti. Popović nije ostavio neki utisak na mene al ne valja suditi o igraču nakon odigranih 30-ak minuta.
Nije mi jasno što se ne forsira pjesma
Hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
pjeva cijeli stadion
Sve u svemu, idemo u parkić pa na pauzicu
PS vidim da pitari prate svoje idole, već znaju i sastav Želje. Lijepo je znati da djeca poštuju onog koji ih je napravio. Jeste da su djeca malo zakržljala i tupava al nema veze. Naša su