Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Omerovim_Koracima
#3301 Re: FK Sarajevo
Imam neku suhvu da c emo mahnut 3 bobe iz zenice abda. idemo prekucat proslogodinju milju,dokazat po ko zna koji put ko je br 1 u drzavi.
Za bordo bijele za bordo bijele!!!!
Za bordo bijele za bordo bijele!!!!
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#3302 Re: FK Sarajevo
Neku odluku donijeti moraju. Ako ne donesu onda je prvenstvo neregularno (gdje bi to kod nas jel'?), a onda su i kantičari "džaba krečili"
.
- ultima_palabra
#3303 Re: FK Sarajevo
1946 wrote:Neku odluku donijeti moraju. Ako ne donesu onda je prvenstvo neregularno (gdje bi to kod nas jel'?), a onda su i kantičari "džaba krečili".
- Baltazar_khan
#3304 Re: FK Sarajevo
U subotu velika invazija hordi zla, najbolje i najorganizovanije navijačke grupacije na prostorima BiH 
-
King_Arthur
#3305 Re: FK Sarajevo
nadam se da sutra nece biti belaja. ali kako to obicno biva tesko da ce proci bez toga. dovoljan je jedan pojedinac da usere sve s bilo koje strane (mi,oni,drotovi). u svakom slucaju mislim da ce biti belaja ako nista izazvanog od strane robijasa ili drotova.
ocekujem fkt dobru tekmu i da se ovi nasi napokon probude iz ovog zimskog sna. al eto vidjet cemo sta ce biti i fkt bi mi bilo drago da sve protekne kako treba sto se navijaca tice i naravno da na kraju i pobjedimo
pa onda protiv sirokog aBd da nas bude 15 milja makar 
ocekujem fkt dobru tekmu i da se ovi nasi napokon probude iz ovog zimskog sna. al eto vidjet cemo sta ce biti i fkt bi mi bilo drago da sve protekne kako treba sto se navijaca tice i naravno da na kraju i pobjedimo
-
3XL
#3306 Re: FK Sarajevo
Bit ce vam sutra lagano po usima
Ostanite kuci , pametnije vam je , samo cete bezveze zivce trgati , pobjediti necete , to jest neznate ...
Ma samo nek bude posteno , nek pobjedi bolji i naravno nadam se da nece biti frke .... Sretno

Ma samo nek bude posteno , nek pobjedi bolji i naravno nadam se da nece biti frke .... Sretno
-
King_Arthur
#3307 Re: FK Sarajevo
a zato vas onako malo dolazi na kosevo ? po toj logici idete ?3XL wrote:Bit ce vam sutra lagano po usima![]()
Ostanite kuci , pametnije vam je , samo cete bezveze zivce trgati , pobjediti necete , to jest neznate ...
Ma samo nek bude posteno , nek pobjedi bolji i naravno nadam se da nece biti frke .... Sretno![]()
-
3XL
#3308 Re: FK Sarajevo
Uvijek sam tezio prema tome da bude posteno , dolazite u pogresno vrijeme na BP , zato ce vam biti po usima i jos+ cipelic ce vam presuditiEl_maestro wrote:Sam si sebi kontradiktoran. Prvo kažeš da ćete nas dobiti, a onda da će dobiti bolji, pa ne mogu i Čelik i Sarajevo dobiti (doduše mogu, Sarajevo bodove, a Čelik po ušima, ali to je već druga priča)3XL wrote:Bit ce vam sutra lagano po usima![]()
Ma samo nek bude posteno , nek pobjedi bolji i naravno nadam se da nece biti frke .... Sretno![]()
Last edited by 3XL on 16/04/2010 14:30, edited 1 time in total.
-
2005
#3309 Re: FK Sarajevo
Izgleda da ti je taj dim iz željezare udario u glavu...3XL wrote:Uvijek sam tezio prema tome da bude posteno , dolazite u pogresno vrijeme na BP , zato ce vam biti po usima i jos+ cipelic ce vam presuditiEl_maestro wrote:Sam si sebi kontradiktoran. Prvo kažeš da ćete nas dobiti, a onda da će dobiti bolji, pa ne mogu i Čelik i Sarajevo dobiti (doduše mogu, Sarajevo bodove, a Čelik po ušima, ali to je već druga priča)3XL wrote:Bit ce vam sutra lagano po usima![]()
Sretno u daljnjem takmicenju u PL..
- kamen spoticanja
#3310 Re: FK Sarajevo
vi ko da idete na ekskurziju u egzoticnu zemlju nakuBaltazar_khan wrote:U subotu velika invazija hordi zla, najbolje i najorganizovanije navijačke grupacije na prostorima BiH
kako mi se ba gadi listica
- misolino
#3311 Re: FK Sarajevo
Ocekujem sutra dobru posjetu i atmosferu,a takođe volio bih da bude dobra atmosfera sto se tiče navijača oba tima i nek pobijedi bolji.Mislim da je vise vrijeme da se opametimo i da ne bude nikakvih problema i belaja na utakmicama.Fer i korektno navijanje 
-
3XL
#3312 Re: FK Sarajevo
@2005
- Sta ti je debilu jedan komplexni , ti cijela zeljezara ............

-
Andaluzijski pas
#3313 Re: FK Sarajevo
pretpostavljam da si jedan od manjakakamen spoticanja wrote:vi ko da idete na ekskurziju u egzoticnu zemlju nakuBaltazar_khan wrote:U subotu velika invazija hordi zla, najbolje i najorganizovanije navijačke grupacije na prostorima BiHnego da vidimo to cudo sutra...no upratih da se s sirokim borite za izlazak u europu...ako je tako navijam da nas pobjedite sutra...i dobro navijanje s obe strane
![]()
ovako:
vi nećete ni te evrope izboriti
osim ako se više ne igra onaj intertoto kup
- misolino
#3314 Re: FK Sarajevo
Ovako: Sta se raspravljate vise oko te Evrope.Sta i kad se plasira neki klub iz BiH u Evropu,ne prođe ni jedno kolo nego samo služi kao kanta za nabijanje.Zato se trebamo spustit svi na zemlju a ne letit tako visoko kad smo mravi u odnosu na velike Evropske ekipe.Trebamo biti zadovoljni ako sta postignemo u Evropi a ne smijat se jedni drugima.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#3315 Re: FK Sarajevo
@3XL, ... 14 dana bana.3XL wrote:@2005- Sta ti je debilu jedan komplexni , ti cijela zeljezara ............
![]()
-
3XL
#3316 Re: FK Sarajevo
.pape wrote:@3XL, ... 14 dana bana.3XL wrote:@2005- Sta ti je debilu jedan komplexni , ti cijela zeljezara ............
![]()
zasto , sto je on prvi provocirao.... jesam li ja nekog to uvrijedio bez potrebe , pogledaj prijasnje postove .. al radi kako hoces zivio ......
- kamen spoticanja
#3317 Re: FK Sarajevo
nisam siguran da razumijem sta znaci manjak...a nisam bas ni siguran da si uopste razumio sta sam postao u ovom postu..osim ako nisi zaljubljenih lika i djela onog supka jelicaAndaluzijski pas wrote:pretpostavljam da si jedan od manjakakamen spoticanja wrote:vi ko da idete na ekskurziju u egzoticnu zemlju nakuBaltazar_khan wrote:U subotu velika invazija hordi zla, najbolje i najorganizovanije navijačke grupacije na prostorima BiHnego da vidimo to cudo sutra...no upratih da se s sirokim borite za izlazak u europu...ako je tako navijam da nas pobjedite sutra...i dobro navijanje s obe strane
![]()
ovako:
vi nećete ni te evrope izboriti
osim ako se više ne igra onaj intertoto kup
- nellington
#3318 Re: FK Sarajevo
I ti puno tražiš, hem da te ljudi razumiju, hem da te ne svrstavaju u endemsku grupu Manijaka iz Zenicekamen spoticanja wrote: nisam siguran da razumijem sta znaci manjak...a nisam bas ni siguran da si uopste razumio sta sam postao u ovom postu..osim ako nisi zaljubljenih lika i djela onog supka jelica
-
Andaluzijski pas
#3319 Re: FK Sarajevo
halali
zametnuh ovo 'nas'
zametnuh ovo 'nas'
- kamen spoticanja
#3320 Re: FK Sarajevo
vala basnellington wrote:I ti puno tražiš, hem da te ljudi razumiju, hem da te ne svrstavaju u endemsku grupu Manijaka iz Zenicekamen spoticanja wrote: nisam siguran da razumijem sta znaci manjak...a nisam bas ni siguran da si uopste razumio sta sam postao u ovom postu..osim ako nisi zaljubljenih lika i djela onog supka jelica
-
Bordolini
#3321 Re: FK Sarajevo
0:1 aBd, dosta za pocetak spasavanja sezone. 
- Rauber
#3322 Re: FK Sarajevo
Ne smije se zaboraviti da su Robijasi bili na sahrani nasem Vedranu Puljicu, i to u velikom broju, treba im se danas zahvaliti jos jednom.
A ako bude nekih provokacija od pojedinaca, pa cak i mase, nadam se da cemo znati iscoolirati, treba se samo fokusirati na podrsku igracima i pjevat im 90 minuta.
Ako Bog da 0-2 , Skoro prvi, Obuca autogol drugi
A ako bude nekih provokacija od pojedinaca, pa cak i mase, nadam se da cemo znati iscoolirati, treba se samo fokusirati na podrsku igracima i pjevat im 90 minuta.
- Distortion
#3323 Re: FK Sarajevo
Rauber
Na stranu rivalstvo i psovanje, provokacija, kako bi bilo da nema tih stvari
Mislim da ce bit dobra tekma, posteno sudjenje pa nek pobjedi bolji. Ove sezone su sve ekipe imale korektno sudjenje na Bilinom polju. Neznam kad se zadnji put Sarajevo zalilo na sudjenje u Zenici, ili Zeljo? Zeljo je imao dobro sudjenje i uzeo je bodove na pocetku kad smo bili u krizi, prelosi neorganizovani...a onda nam u ovoj polusezoni ofirno sude iako su u vrhu...
Ne vjerujem da je ukidanje prenosa tekme zbog neke kradje il sta ja znam. Velež je imao korektno sudjenje, igrali su ofanzivno i izgubili iako je moglo biti i puno vise. U prvom dijelu sezone su svirali ofiran penal u 90+ ali ni to nisu uspjeli zabit...
Neko spominje da Čelik nije slucajno uzeo bod na Kosevu protiv Olimpika uoci ove utakmice mada ne vjerujem u takve price. Neznam kako ce Obuca i Duro igrat protiv svojih
Na stranu rivalstvo i psovanje, provokacija, kako bi bilo da nema tih stvari
Mislim da ce bit dobra tekma, posteno sudjenje pa nek pobjedi bolji. Ove sezone su sve ekipe imale korektno sudjenje na Bilinom polju. Neznam kad se zadnji put Sarajevo zalilo na sudjenje u Zenici, ili Zeljo? Zeljo je imao dobro sudjenje i uzeo je bodove na pocetku kad smo bili u krizi, prelosi neorganizovani...a onda nam u ovoj polusezoni ofirno sude iako su u vrhu...
Ne vjerujem da je ukidanje prenosa tekme zbog neke kradje il sta ja znam. Velež je imao korektno sudjenje, igrali su ofanzivno i izgubili iako je moglo biti i puno vise. U prvom dijelu sezone su svirali ofiran penal u 90+ ali ni to nisu uspjeli zabit...
Neko spominje da Čelik nije slucajno uzeo bod na Kosevu protiv Olimpika uoci ove utakmice mada ne vjerujem u takve price. Neznam kako ce Obuca i Duro igrat protiv svojih
- kamen spoticanja
#3324 Re: FK Sarajevo
ovako hocuRauber wrote:Ne smije se zaboraviti da su Robijasi bili na sahrani nasem Vedranu Puljicu, i to u velikom broju, treba im se danas zahvaliti jos jednom.
ev ga live s stadiona...teren i vrijeme idealni za igru...doduse ima nekih oblaka ali mi se cini da kise nece biti...no Bozije je to...
sad se samo jos cekaju pitari i imamo sve uslove za dobru fudbalsku predstavu...i nek pobjedi bolji...
mada kad pomislim da se sibicari bore s listicom za izlazak u europu tacno mi dodje da navijam za sarajevo...masda mi samo dodje
-
emigracija
#3325 Re: FK Sarajevo
imal se gdje pratiti ova utakmica