evo mancesterovog dresa iz 92 godine
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Govorim o statistci te godine, posto su nju i spomenuo, a dobro, sad kao nema veze sto ManU nije tad dobio BArcu i zavrsio drugi u grupi a post prije toga pises kako su zasluzeno uzeli finale, kako ovo kako ono, odluci se vec za jednu varijantu!dragonz wrote:Brøndby je pobjedio 2:1, a ne 1:0 i to što MAN UTD nije pobjedio barsu meni ni onda nije predstavljalo problem već što debili na državnoj televiziji nisu prenosili prvu utakmicu kad se igrala na Old Trafford-u jer je bila utakmica za gledanje i uživanje puno bolja od one sa camp nou stadionu koja se završila istim rezultatom 3:3.BHF_Manijak wrote: Smijesno je to sto kazes da je Manchestr zasluzeno osvojio finale, upravo to! Bayern pogadja stativu, pa kasnije precku, ima bolje prilike i onda ti neko prica o zasluzenosti, kako onda tek karakterises nezasluzeno!A da, Bayern jeste izgubio od Brodnbya 1:0 ali i uprkos toga ostao prvi u grupi sa tim istim MANCHESTEROM koji nijednom nije mogo da dobije, tada prosjecnu, Barcu vec oba puta x, kad vec pricas o statistici onda i dovrsi!
Ako hoćeš statistike MAN UTD nemaš ti vremena za čitanje dostignuća kluba kao što je MAN UTD lakše ti je da odeš na temu man city-a brže ćeš pročitati i imat ćeš prijatan san jer malo brojeva ti neće poremetit moždane vijuge.
hladan.preminger wrote:Champ19ns!
leet wrote:raspravlja se vise nego mi kad se zavrsi derby
k'o da ste rodjeni u manchesteru pa vam jako bitno koliko je zavrsila utakmica![]()
+ se ponasate kao balavci
ee leet ne podcjenjuj bol kao najžešću osnovu za kreiranje doživljajaleet wrote:znaci ti dozivljavas taj derby kao neko ko citav zivot navija za united/city ( samim tim je 90% rodjen tamo ) pa imas potrebu da se 10 dana prepires na forumu ?
nikad ti neces dozivjeti pravi osjecaj derbija !!
p.s.
vi ste obicni simpatizeri, ni n od navijaca..i ne, ne moras ti biti rodjen tamo da bi navijao za njih ( i FKS ima navijace sirom zemlje ) ali kao sto rekoh, nema sanse da ti dozivljavas tu utakmicu kao oni..
Gdje ja kazem da dozivljavam derbi kao neko ko je rođen u Manchesteru? Nigjde.znaci ti dozivljavas taj derby kao neko ko citav zivot navija za united/city ( samim tim je 90% rodjen tamo )
Ja na ovoj temi imam maximalno 10 postova, vecinu prije derbija sa Shitijem.pa imas potrebu da se 10 dana prepires na forumu
O gdje si ti jedan i jedini autoritet i sud o tome koje je kakav navijac i kojeg kluba? Nismo te prepoznali, pa se ovom prilikom izvinjavam.vi ste obicni simpatizeri, ni n od navijaca..
S obzirom na tvoj avatar, ti nikad neces vidjeti fudbal na utakmicama i derbijima koje pratis. Nesto ces mozda i vidjeti ali to nije fudbal.nikad ti neces dozivjeti pravi osjecaj derbija !!
Haj bar jedna pametna!ne moras ti biti rodjen tamo da bi navijao za njih
Ako se ta zemlja zove Sarajevo, onda ima.FKS ima navijace sirom zemlje
Vidi pod 1, 3 i 4.nema sanse da ti dozivljavas tu utakmicu kao oni..

Champ19ns!quasar wrote:Ma dobro sve to, ali 1:6
Budali pokazes prst ona se smije.pa ti si smijesan![]()
mozda zbog nedostatka sive mozdane mase
Kakav je ovo argument. Kako kome? Ima ljudi koji vole govna jesti, pa su u manjini.bolje ici gledati taj fudbal nego sjediti ispred pc-a buljeci u stream i "navijati"
Gdje trebas sta pisati govori ti naslov teme. Bar je to jasno.e nek si ti autoritet koji ce mi reci gdje da pisem na FORUMU![]()
hladan.preminger wrote:S obzirom na evidentan manjak sive moždane mase, pojasnit ću ti rečenicu po rečenicu.
Ako nastavis ovako, dobit ces nagradno putovanje!hladan.preminger wrote:Budali pokazes prst ona se smije. Kome fali sive mase vidi se iz priloženog.
To legendo! A primate se samo tako. Niste vala mutavi, dobro je. Sta cu, ja popijem pola Viagre pa malo pod*ebavam cijeli dan.fidoremilienko wrote:Ti quasar, opasno prijetiš da budeš unaprijeđen u struĆnjaka
Joooj, sad mogu i timove sastavljat, jelde?fidoremilienko wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Samo ti podjebavaj, samo pazi da te neko ne ZAjebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj uzdravlje, struĆnjak![]()
![]()
![]()
Ne možeš. Možeš samo davati struĆna mišljenja. A timove kad budNeš menaĐerquasar wrote:Joooj, sad mogu i timove sastavljat, jelde?fidoremilienko wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Samo ti podjebavaj, samo pazi da te neko ne ZAjebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj uzdravlje, struĆnjak![]()
![]()
![]()