FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#3301 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:
mikelandjelo wrote:spanska liga je stvarno postala dosadna
previse su se izdvojili real i barsa. Od ostalih jedino im mogu otkinut bodove su sevilla, valencia i atletiko.
Ostali su prejadni.
Sta si to novo rekao?! O tome se prica cijele sezone, prema tome :run:
Ne vidim sta ce biti drugacije iduce sezone, opet ce se strasno pojacavati Real i Barcelona, ostali ce prodavati svoje najbolje igrace (Sevilla, Atletico, Valencia, Villareal, Deportivo) tako da su automatski nekonkurentni.
Pare, pare, pare... 8-)
Pare od TV prava dijeliti ravnopravno...od toga će profitirati i dva velika kluba, imaće konkurentniju ligu sa više teških mečeva i neće nespremni dočekivati utakmice u Ligi prvaka...Xerez je recimo imao samo jednog igrača u timu koji je koštao neke pare, ostalo su bili džabni transferi i posudbe :oops:
Ali kako će se onda Perez i Laporta, odnosno neka njegova marioneta razbacivati pojačanjima, o čemu će pisati Marca i As, odnosno Sport i El Mundo Deportivo :-) Španska liga je oboljela, a to bi se moglo osjetiti već na Svjetskom prvenstvu (nadam se da griješim) :roll:
Zmijuga loma

#3302 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Dje si @Tomahawk11. Kasno se nesto javljas, jel bila teska noc? Jel se grizo jastuk? :D
Kumerle

#3303 Re: FC Barcelona

Post by Kumerle »

Spanska liga propada i ja koa ljubitelj fudbala sa radoscu pozdravljam tu vijest! :thumbup:

Dva kluba kupuju igrace drugih klubova, ko sto kaze ultima tv prava samo njima idu jer logicno njih samo i gledaju nece valjda neko gledati derbije davljenika i timova iz dna npr. Patetico-Malaga?
Tomahawk11
Globalni moderator

#3304 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Zmijuga loma wrote:Dje si @Tomahawk11. Kasno se nesto javljas, jel bila teska noc? Jel se grizo jastuk? :D
Sto ce biti teska?! Ne kontam te, samo bi lud ocekivao da ce Valladolid iznenaditi Barcelonu. Cuj grizo jastuk :-) jesam, jesam i njedra bijela :mrgreen:
Vise su Barcelonini navijaci grizli kad im je Espanyol izbio titulu u posljednjim minutama 8-)
Nego, jel' to zbor u 08:00 bio, pa sam okasnio :lol:
LSD

#3305 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Kumerle wrote:Spanska liga propada i ja koa ljubitelj fudbala sa radoscu pozdravljam tu vijest! :thumbup:

Dva kluba kupuju igrace drugih klubova, ko sto kaze ultima tv prava samo njima idu jer logicno njih samo i gledaju nece valjda neko gledati derbije davljenika i timova iz dna npr. Patetico-Malaga?
A zašto ti je drago što španska liga propada ako si ljubitelj fudbala?? logicno bi bilo da ti nije drago što propada fudbal u španiji.
Kumerle

#3306 Re: FC Barcelona

Post by Kumerle »

LSD wrote:
Kumerle wrote:Spanska liga propada i ja koa ljubitelj fudbala sa radoscu pozdravljam tu vijest! :thumbup:

A zašto ti je drago što španska liga propada ako si ljubitelj fudbala?? logicno bi bilo da ti nije drago što propada fudbal u španiji.
Pravi ljubitelji fudbala ne vole spanske simulatore i dajvere.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3307 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

Kumerle wrote:
LSD wrote:

onakve ko Eduardo? :mrgreen: :oops:
Kumerle

#3308 Re: FC Barcelona

Post by Kumerle »

Eduardu su ponistili kaznu nakon pregleda snimke gdje se utvrdilo da je bilo kontakta stoga ne vidim svrhu prozivanja Arsenalovog igraca.
mikelandjelo

#3309 Re: FC Barcelona

Post by mikelandjelo »

Kumerle wrote:
LSD wrote:

mislis ovako:

Vjeruj!

#3310 Re: FC Barcelona

Post by Vjeruj! »

:lol:

Ljudi se pobili, sta je cudno?!

To je strast i ljubav prema klubu, al' daba ja to tebi govorim.

PS.Trebali su onog simulatora izgazat.
mikelandjelo

#3311 Re: FC Barcelona

Post by mikelandjelo »

mislio sam na ono padanje na pocetku videa.
nesto kao ovo:
Vjeruj!

#3312 Re: FC Barcelona

Post by Vjeruj! »

Na 0:25 se jasno vidi da ga Arteta udara u nogu i mijenja istoj putanju, te Kapiten udara samog sebe.
Cist zuti karton jer je namjera bila da povrijedi Fabregasa, nije bio ni blizu lopte.
ja.neron

#3313 Re: FC Barcelona

Post by ja.neron »

Vjeruj! wrote::lol:

Ljudi se pobili, sta je cudno?!

To je strast i ljubav prema klubu, al' daba ja to tebi govorim.

PS.Trebali su onog simulatora izgazat.
nije bio simulator već je promašio penal u 90 i nekoj minuti nakon toga 7 ili 8 igrača arsenala ga napada
kulminacija svega je bilo zasluženo kažnjavanje svih arsenalovih idiota sa po nekoliko utakmica neigranja

fakat ti misliš da se niko ne sjeća takvih maloumnika zato i niste osvojili ni jedan trofej od 2004.godine
Vjeruj!

#3314 Re: FC Barcelona

Post by Vjeruj! »

ja.neron wrote:
nije bio simulator već je promašio penal u 90 i nekoj minuti nakon toga 7 ili 8 igrača arsenala ga napada
kulminacija svega je bilo zasluženo kažnjavanje svih arsenalovih idiota sa po nekoliko utakmica neigranja

fakat ti misliš da se niko ne sjeća takvih maloumnika zato i niste osvojili ni jedan trofej od 2004.godine
Tj. pogodio precku ili preko gola, nisam najsigurniji.
Nisu se nasi hrabri momci zbog toga bunili, deder pogledaj zbog cega je sviran penal pa ce ti biti jasnije.

Adams, Keown, Vieira, ljepota, mali misevi iz Manchestera nisu smjeli ni pisnit, odmah zic!
sumirprimus

#3315 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

negdje na fuel-u sam dobio poruku pedrooooooooo :)
na nothing else je vec bilo sampioneeee sampioneeeee ole ole oooooleeeeeee :)
koji dan/noc za pamcenje,mada iskren da budem nisam ni sumnjao 8-)
al na masteru pade mi na um messi.. :dance: :dance: 8-)
Djokej

#3316 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Samo da kazem, VISE OD KLUBA...
ultima_palabra

#3317 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Real can sign whoever they like in the summer , but if Barca add Cesc to the signing of Villa then all of Madrids efforts will be in vain , Madrid need to overhaul this Galactico philosophy if they want respect , and sucsess.
Nađoh komentar negdje na netu, nevjerovatno kako jedni aršini vrijede za jedne, a drugi za druge :-)
mrtva kokoš

#3318 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

Image
idi jebala te barcelona, ako ne vjerujes da cemo sl. sezone uzeti titulu otvorena su ti vrata ja te necu vise zadrzavati, eno ti ih, idi ! :D
Vjeruj!

#3319 Re: FC Barcelona

Post by Vjeruj! »

...............a navijaci Barce ove tvrdnje temelje na clanku iz Ass-a, naglasavam Ass, u kojem izmedu ostalog pise da se Kapiten danas sastao sa Wengerom, a Wenger uopce nije u Londonu. :lol:
Zmijuga loma

#3320 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Ako bude šta od toga moraće se za Cesca muški odriješiti kesa. Ako se vec neko mora slati njima, nek im uvale Bošnju (taman da danskog kloca ekskomuniciraju iz ekipe), Yaya mora ostati. Ako i ne dođe, no big deal, mašina nastavlja da melje. :D

Image

Image

8)
omar little

#3321 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

ako dodje villa, ode ibro iz barce :( meni zao.
a, davat' tourea za fabregasa je gluparija...ja ne znam cija je to ideja, guardiolina ili laportina, ali je idiotluk.bolje im je stopera nekog da uzmu i da ga pripremaju, nece puyol jos dugo moci igrati. chygrynsky je epic fail od kupovine bio.
sumirprimus

#3322 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Neka pojacanja trebace,ako smorinjo dodje,eto bar drogbe i jedno 4 5 portugalaca :evil:
darius_maximus

#3323 Re: FC Barcelona

Post by darius_maximus »

Meni bi također bilo zao da Ibra ode iz Barce slijedece sezone, ne znam inace sto trpi tolike kritike...

Ne mislim da Ibra ima razloga da ide iz Barce sada posto dolazi Villa, jer Villa dolazi umjesto Henrya koji je vec u Americi... Sto bi bio problem da Barca ima dva vrhunska napadaca? Uostaom Ibra je ove sezone imao solidnu statistiku, nije briljirao, ali mu je prva sezona u klubu, plus je bio povrijedjen...
Nece sigurno otici u Arsenal koji prodaje najboljeg igraca klubu u kojem igra (ako se to desi)... Tako da je pitanje sta ce biti, mozda u Arsenal ode Krkic, posto Wenger voli mladje igrace... :D :lol:

Kako god, Barca i slijedece sezone glavni kandidat za sve titule, napokon imaju svjezu kkrvu napadu, ako jos Fabregas dodje, bit ce svega... :D :-)
sumirprimus

#3324 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Ihhh potrpo bi ja njih sve odjednom pa nek ganjaju loptu...
LJevo villa, u sredini ibro,desno KRALJ,a iza njih iniesta,xavi i fabregas...iza yaya toure... 8-)
Svi u napaaadd :lol: :bih:

i onda iz duboke pozadine uleti manirom klasnog centarfora piKe i zabije golcinu :lol: :lol: :D
ultima_palabra

#3325 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Laporta pravi cirkus ko i Florentino :-) A još u tehničkom mandatu...
Post Reply