NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JThomas

#3301 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by JThomas »

lakerse čeka lik koji ih je već jednom zakopao kad su svi mislili da nema šanse za to, i koji je generalno jedan od naj, najpotcjenjenijih igrača NBA lige iz godine u godinu. biće to mnogo, mnogo gušće nego što ljudi misle. ako je odom stvarno pao, moglo bi nam se smiješiti i finale denver - cleveland.
JThomas

#3302 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by JThomas »

pa chauncey billups.
cikcanga

#3303 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by cikcanga »

Denver je najkompletnija ekipa u ligi i ne vidim nacin da ih neko zaustavi ove godine.
Valja docekat 3:30h hmmmmmmmmmmmmm
sesalmir

#3304 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by sesalmir »

Izgleda povreda odoma nije ozbiljna, jer se evo vec ocekuje nastup i u sljedecoj utakmici, tako da od njegovog propustanja playoffa nema nista. A slazem se sa JThomas-om u potpunosti da bi lakersi mogli jako velike probleme sa billupsom imati, koji je ocitao lekcije u playoffu i paulu i kiddu, pa zasto nebi i fisheru, ali ipak uz prednost domaceg terena i kompletnu ekipu, lakersi su ipak, veliki, veliki favoriti protiv denvera i iskreno ocekujem 4-1 rezultat u serij (btw. ne navijam za lakerse, da ne bude da navijacki komentarisem).
btw. veceras na obn, po 1. put ove sezone jedna tekma zapada, u 3 sata dallas-denver.
mercur

#3305 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by mercur »

Cleveland je pobjednik NBA doigravanja

a Lebron je ekstra klasa ( i kao košarkaš i kao tip)
cikcanga

#3306 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by cikcanga »

mercur wrote:Cleveland je pobjednik NBA doigravanja

Upravo si se diskvalifikovao iz daljnje rasprave.
sesalmir

#3307 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by sesalmir »

mercur wrote:Cleveland je pobjednik NBA doigravanja

cemu ovaj font i to kao 1. post na ovoj temi, pa nije niko slijep ovdje :?: i odakle ti ideja da je lebron ekstra klasa i kao tip, to ti sa njim redovno kafice pijes :?: :roll:
M-16

#3308 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by M-16 »

jest ovaj dirk levat ispo hahah...trebalo bi ga stavit under veceras
jasko_ba

#3309 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by jasko_ba »

off: ako nije problem da u naslovu teme bude samo NBA, moderatori?
poz
Neelix

#3310 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

jest problem, zato sto ima seljaka (prosurfaj prethodne stranice) koji namjerno postavljaju rezultate prije nego snimak na faking obn-u bude gotov.

sesalmire, mozda se lik zaljubio, sta znas :D
cikcanga

#3311 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by cikcanga »

kakavdanakneiskustvu wrote: i ti poslije ovakvog tvog posta očekuješ da te neko shvata ozbiljno kada pišeš o fancy dresovima
Ja sam svoje argumentovanotvrdio nesta.
Ti nemas protuargumenata,tako da ..............
Zux

#3312 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Zux »

kakavdanakneiskustvu wrote:
cikcanga wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: i ti poslije ovakvog tvog posta očekuješ da te neko shvata ozbiljno kada pišeš o fancy dresovima
Ja sam svoje argumentovanotvrdio nesta.
Ti nemas protuargumenata,tako da ..............

a argument je da boja dresa utiče na uspjeh.
Ma daj bolan to je naucno dokazano :lol: :lol:

Mislim da bi se Dallas mogao veceras spasiti metle, proslu su tijesno izgubili zbog sudijskih odluka u zadnjem napadu, kako kazu.

A ovaj poraz Lakersa tipicno njihovo ponasanje, identicno kao prosle sezone protiv Utah. Je li to neko potcjenjivanje, manjak motiva ko ce im ga znati...
cikcanga

#3313 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by cikcanga »

Zux wrote: Ma daj bolan to je naucno dokazano :lol: :lol:

Mislim da bi se Dallas mogao veceras spasiti metle, proslu su tijesno izgubili zbog sudijskih odluka u zadnjem napadu, kako kazu.

A ovaj poraz Lakersa tipicno njihovo ponasanje, identicno kao prosle sezone protiv Utah. Je li to neko potcjenjivanje, manjak motiva ko ce im ga znati...
Nisi mi odgovorio na pitanje.
Kako se osjecas kao covjek koji veze nema o kosarci?
Haris.ba

#3314 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Haris.ba »

kakavdanakneiskustvu wrote:a argument je da boja dresa utiče na uspjeh.
To su NAUCNICI "dokazali". Nemoj tako. On ima "argumente".

Gledajuci neke utakmice i pregledajuci osvrte na ostale, priznacete da svaka ekipa igra dobru kosarku. Sve su to nijanse izmedju timova. Mislim da odavna nije bilo toliko kvalitetnih ekipa. Bilo je kvalitetnih igraca - toga ima uvijek u nba, ali ove godine narocito (a priznacete poslije nekoliko godina ipak zatisja) povecana je timska borba i podignuta na jedan novi nivo. Stvaraju se neki novi, a jacaju postojeci antagonizmi. Naravno i mediji to malo napusu.

Ko ce kazati da Rakete sigurno ce ispasti? Da, ja mislim da ce LA proci. Ali ako i Houston prodje, nece niko reci da je nezasluzeno - ili nepravedno. Denver- Dallas, iako je denver poslije dugo vremena poslozio neke kockice, mislim da ga ne treba gledati kao sigurna finalista. Eno, gledam kakve Novicki ima probleme sa zenom koja se izdaje da je njegova vjerenica. Koliko god neko mislio da to ne utice na covjeka, vara se. Ali mozda se trgne. A kad se on zafura - to je onemanteam.

Cleveland? Neko rece da je smijesno reci da je LBJ dobar covjek. Covjek se ne drogira, ne mlati zenu, ne krade, ne pravi kontroverze(barem nema nista u javnosti). Mozda nekoga nervira sto zna biti toliko dominantan na terenu. Sve su to pricali i protiv Jordana. Njihovi protivnici? Trenutno nemaju puno sansi.
Boston - nisam vjerovao da ce pruziti ovoliku borbu. Nedostaje im ipak pokretac igre. Ne pley, pokretac. Boston nije isti tim ni psihicki ni koncepcijom igre sa il bez Garneta. Hoce li moci proci finale Istoka. Sumnja. Ali nikada ne potcjenjujte srce sampiona (patko Rajli)
Orlando, iako ima dobrih igraca, fali mu /izmedju ostalog/ malo bolji nastupi Howarda. Tom igracini treba jos malo da postane nevjerovatno dominantan (posjeca me na Wilta, i ne samo gradjom tijela).
cikcanga

#3315 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by cikcanga »

Haris.ba wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:a argument je da boja dresa utiče na uspjeh.
Ko ce kazati da Rakete sigurno ce ispasti? Da, ja mislim da ce LA proci. Ali ako i Houston prodje, nece niko reci da je nezasluzeno - ili nepravedno. Denver- Dallas, iako je denver poslije dugo vremena poslozio neke kockice, mislim da ga ne treba gledati kao sigurna finalista. Eno, gledam kakve Novicki ima probleme sa zenom koja se izdaje da je njegova vjerenica. Koliko god neko mislio da to ne utice na covjeka, vara se. Ali mozda se trgne. A kad se on zafura - to je onemanteam.
Cinjenice da se niti jedna ekipa nije vratila sa 0-3 u historiji su dovoljne da se zakljuci da ce Denver u finale.
Dirk Digler ne moze bolje igrati od onoga sto vec pruza,tako da ti argument pada u vodu.
Takoder je cinjenica da je Denver proslu utakmicu odigrao katastrofalno lose i da to sigurno nece ponoviti,tako da je veceras metla.
Zux

#3316 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Zux »

kakavdanakneiskustvu wrote:
cikcanga wrote:
Zux wrote: Ma daj bolan to je naucno dokazano :lol: :lol:

Nisi mi odgovorio na pitanje.
Kako se osjecas kao covjek koji veze nema o kosarci?

mene ovaj podsjeća na jednog sa košarka.hr foruma koji je sam sebe proglasio dr mr nba košarke i bio je poznat po tome što nije volio lakerse.
Ma presmijesan je. Samo ignore. Zasluzuje jedino paznju nekog strucnjaka, ali iz podrucja psihijatrije :-) :-D
cikcanga

#3317 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by cikcanga »

Ponovno se zahvaljujem na uvredama,ali opet naglasavam da ja sve sto kazem argumentujem za razliku od vecine ovdje,cast izuzecima.
Moje prognoze i kritike su izuzetno cijenjene kod ostalih forumasa,a to sto pojedinci zele da svojim prostim
komentarima uskoce u prvi plan,je njihov problem.
Zux

#3318 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Zux »

cikcanga wrote:Ponovno se zahvaljujem na uvredama,ali opet naglasavam da ja sve sto kazem argumentujem za razliku od vecine ovdje,cast izuzecima.
Moje prognoze i kritike su izuzetno cijenjene kod ostalih forumasa,a to sto pojedinci zele da svojim prostim
komentarima uskoce u prvi plan,je njihov problem.
Ma nema na cemu, ja samo uzvratio onako kako si ti poceo. Argumentovano ti je "Rondo je limitiran igrac i Orlandu ne prijeti nikakva opasnostod njega", a on u toj iducoj tekmi napravi triple-double i uz to sve u cijelom play offu mu treba "pola skoka" za triple double ucinak (PPG 18,3; RPG 9,50; APG 10,5)? Denver najkompletnija ekipa lige? Argumenti? Itd. itd. stvarno nema svrhe nabrajati sve jer bi predugo trajalo, a i nema ni potrebe dokazivati bilo sta, sve se vidi.
M-16

#3319 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by M-16 »

da je bosni fancy dresove, uzela bi euroligu! 8) treba nesto skontat s borcem iz travnika
cikcanga

#3320 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by cikcanga »

Zux wrote: Ma nema na cemu, ja samo uzvratio onako kako si ti poceo. Argumentovano ti je "Rondo je limitiran igrac i Orlandu ne prijeti nikakva opasnostod njega", a on u toj iducoj tekmi napravi triple-double i uz to sve u cijelom play offu mu treba "pola skoka" za triple double ucinak (PPG 18,3; RPG 9,50; APG 10,5)? Denver najkompletnija ekipa lige? Argumenti? Itd. itd. stvarno nema svrhe nabrajati sve jer bi predugo trajalo, a i nema ni potrebe dokazivati bilo sta, sve se vidi.
Rondo jeste limitiran igrac.
Njegova je sreca sto Boston u protivnicima kao sto su Bullsi i Orlando ima protivnike koji izuzetno lose brane protivnicke
playeve,ali ti to sigurno ne znas.
Vidio bi Ronda sto bi se naigrao protiv Denvera,al' to je naucna fantastika jer je Bostonu full stop protiv Orlanda.
Naravno da je Denver najkompletnija ekipa.
Imaju najbolju klupu lige,jedino sto bi Nene trebao se malo bolje angazovati u defanzivi.

Podrzavam ideju da Bosni dizajniramo fancy dresove.
madner

#3321 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by madner »

cikcanga wrote:
Zux wrote: Ma nema na cemu, ja samo uzvratio onako kako si ti poceo. Argumentovano ti je "Rondo je limitiran igrac i Orlandu ne prijeti nikakva opasnostod njega", a on u toj iducoj tekmi napravi triple-double i uz to sve u cijelom play offu mu treba "pola skoka" za triple double ucinak (PPG 18,3; RPG 9,50; APG 10,5)? Denver najkompletnija ekipa lige? Argumenti? Itd. itd. stvarno nema svrhe nabrajati sve jer bi predugo trajalo, a i nema ni potrebe dokazivati bilo sta, sve se vidi.
Rondo jeste limitiran igrac.
Njegova je sreca sto Boston u protivnicima kao sto su Bullsi i Orlando ima protivnike koji izuzetno lose brane protivnicke
playeve,ali ti to sigurno ne znas.
Vidio bi Ronda sto bi se naigrao protiv Denvera,al' to je naucna fantastika jer je Bostonu full stop protiv Orlanda.
Naravno da je Denver najkompletnija ekipa.
Imaju najbolju klupu lige,jedino sto bi Nene trebao se malo bolje angazovati u defanzivi.

Podrzavam ideju da Bosni dizajniramo fancy dresove.
Sto mi ogadi Denver sa ovim glupostima. :roll:
Svabo je juce bio luuud.
Neelix

#3322 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

oho deranja guzova :D trenutnoRockets 52 at Lakers 83
shalla

#3323 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by shalla »

Naravno, samo kad je meni trebalo izbiti 100 KM iz džepa Lakersi su odigrali ko Zenica Čelik...
Zux

#3324 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Zux »

Konacno odigrase ozbiljno i kao tim, sto potvrdjuje to da su cak sedmorica bili dvocifreni. A bogme su i u odbrani stisli, bijednih 78 poena Rocketsa
MaroonBrigade

#3325 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by MaroonBrigade »

Samo se pitam koliko bi poena postigli da nisu nosili "fensi" crvene dresove? :D :lol:

:run:
Post Reply