Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i više nego strašna
ali sad je pitanje kako se do te cifre došlo, jer sam čitao da je primera u dugovima pola milijarde i toliko se diže prašina oko toga a za ovo još nisam čuo do sad
međutim mislim da klub za koji ja navijam i nije u problemima, tek ustvari idu bolji dani
"Veliki" i "pravedni " milanezi zasto ne spomente ponisten gol Gomeza zbog nepostojeceg ofsajda pri rezultatu 0-1 za Milan? Ni to defintiivno nije vise slucajno.
Koliko sam ja upućen, u Seriji A jedino su bez dugova Fiorentina i Parma. Oba kluba su već od ovog ljeta počeli poslovati prema financijskom fair-playu, koji će uskoro biti obavezan za sve klubove, tako da će ta dva kluba biti u dosta dobrim pozicijama kad to pravilo stupi na snagu.
Jeste, jedno je kad ti ne prizna čist gol, i ko garantuje da ne bi dao gol iz ovih situacija? Jedno je sigurno, sviran je nepostojeći ofsajd, i ne 1. nego 2. Milan je oštećen i to je poenta cijele priče.
I pored takvog odnosa i stanja na terenu razlika je -5 .
ganjeta wrote:Jeste, jedno je kad ti ne prizna čist gol, i ko garantuje da ne bi dao gol iz ovih situacija? Jedno je sigurno, sviran je nepostojeći ofsajd, i ne 1. nego 2. Milan je oštećen i to je poenta cijele priče.
I pored takvog odnosa i stanja na terenu razlika je -5 .
Ja ti garantujem i to ni manje ni vise nego 100% da Milan iz tih sitaucija nebi dao go
Znaci on jeste ostecen,ali i bez tih ostecenja rezultat bi bio isti. Sad kad bi pregledao cijelu utakmicu,nasao bi sigurno 1 ili 2 situacije gdje je Catania ostecena za te iste offside ali niko ne obraca paznju na to...
Da nije bilo gresaka Catania bi juce pobjedila(to je ta neka logika)...
Greske sudija u offsidima se desavaju ama bas svaku utakmicu bilo koje lige.