Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neka, pusti dijete nek' spava, cijelu noć je ovde navigirala poslastice
wewa wrote:
kolega wrote:u kojoj trećini ramazana je džaiz i dečka da pozoveš na family iftar, ima li tu kakvih tradicijskih utemeljenja
bojim se da tradicija nije predvidjela decka kjafira
a porodica jos manje
pa dobro, može se tu nekih improvizacija napraviti, kažeš dečku da ništa ne jede od ručka a babi objasniš nekako da poslije iftara ne obavljaju džematile akšam ... i extended family iftar uspješno oseferan
kolega wrote:neka, pusti dijete nek' spava, cijelu noć je ovde navigirala poslastice
wewa wrote:
kolega wrote:u kojoj trećini ramazana je džaiz i dečka da pozoveš na family iftar, ima li tu kakvih tradicijskih utemeljenja
bojim se da tradicija nije predvidjela decka kjafira
a porodica jos manje
pa dobro, može se tu nekih improvizacija napraviti, kažeš dečku da ništa ne jede od ručka a babi objasniš nekako da poslije iftara ne obavljaju džematile akšam ... i extended family iftar uspješno oseferan
mudro zborite, kolega
srecom (ili nazalost ), nema potrebe za improvizacijama kad mi dragi nije ni u istoj drzavi, a kamoli na dometu iftara...
nego, kontam sta da narucim za iftara - ima li rostilj smisla?
i fakat, gdje nam je elizabeta? najlakse je zaglaviti do nekih doba - a onda nema ko da odbrojava
ih pa ti bi barbikju za iftar organizovala ... nemoj, nije to u tradiciji, nije zdravo to roasty kad je, nego treba da je nešto saftali i ne previše masno ... jel' imaš već neku ideju
@elizabeta, de im se javi i opet se ti vrati na spavanje
kolega wrote:ih pa ti bi barbikju za iftar organizovala ... nemoj, nije to u tradiciji, nije zdravo to roasty kad je, nego treba da je nešto saftali i ne previše masno ... jel' imaš već neku ideju
imam ja hrpu ideja - recimo sataras od povrcki iz baste. a uz to rostilj
gdje je onaj ofr, on me razumije garant