Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tacno, i meni je citajuci izgledao smijesan - eto, cak i nasilje se pominje.
Napadač je, primijetivši dvije djevojke, počeo da trči prema njima, te im prijetio i iznosio homofobne uvrede. Iako im je napadač prijetio fizičkim nasiljem, obje djevojke su prošle bez fizičkih povreda. Napad je odmah prijavljen policiji Kantona Sarajevo
moonca wrote:Tacno, i meni je citajuci izgledao smijesan - eto, cak i nasilje se pominje.
Napadač je, primijetivši dvije djevojke, počeo da trči prema njima, te im prijetio i iznosio homofobne uvrede. Iako im je napadač prijetio fizičkim nasiljem, obje djevojke su prošle bez fizičkih povreda. Napad je odmah prijavljen policiji Kantona Sarajevo
Primjetio ih - daljina ?? --- i poceo trcati ...
Divne napredne i humane LGBT aktiviste ovi drugi necivilizirani i primitivni cuvari zastarjelih prevazidjenih musko/zenskih odosa I nekakvih kobajagi tradicionalnih porodica koje su ostatak necivilizirane primitivne neolitske kulture, nanjuse sa Ilidze i pretrce do Vjecne vatre brzinom koja je svojstvena samo vrstama koje progone druge vrste radi hrane.
Inace radi zapisnika da se zna nauka je dokazala da LGBT aktivisti nemaju sposobnost da trce niti da se brane, pa zbog toga imaju cijelu hrpu odvjetnika koji registritraju napade i stite svoje klijente u svakoj neprilici a najcesce prilici.
Ima ih koji bi svašta zbog publiciteta napravili, ali se ne može isključiti ni to da se napad stvarno desio. Sudeći samo po komentarima na portalu u posljednje vrijeme kad je riječ o LGBT-u takvi napadi se itekako mogu očekivati. Dovoljna je jedna budala.
Postoje nadležni organi pa neka istraže slučaj. Nisam fan pravljenja senzacija od nepotvrđenih događaja.
To je ujedno i moja kritika metoo pokreta kad neka žena optuži muškarca za silovanje i slično, pa onda krene inkvizicija putem medija i društvenih mreža samo na osnovu optužbi, a bez konkretnih dokaza. I ovdje bi vjerovatno bila inkvizicija da su LGBT prava puno bolja i da je narod puno liberalniji.
Zivim u zemlji gdje su homici i lezbejke dio drustva sto u ulici na poslu skoli itd.Sasvim dobri ljudi i cak sta vise bolji OD vecine takozvanih hetero vjernika i slicno.Mi nismi naucili na nesto drukcije pa nam odma to nevalja.Pustite in nek prosetaju nece vas Niko OD njih ni pipat ni ljubit a ni fatat za guzove.Dakle ignora nek prosetaju oni svojim kucama vi svojim obavezama i bice bolje i njims i vama a novinari nece imat sta pisat jer je sve proslo u redu.
DZONPI wrote:Zivim u zemlji gdje su homici i lezbejke dio drustva sto u ulici na poslu skoli itd.Sasvim dobri ljudi i cak sta vise bolji OD vecine takozvanih hetero vjernika i slicno.Mi nismi naucili na nesto drukcije pa nam odma to nevalja.Pustite in nek prosetaju nece vas Niko OD njih ni pipat ni ljubit a ni fatat za guzove.Dakle ignora nek prosetaju oni svojim kucama vi svojim obavezama i bice bolje i njims i vama a novinari nece imat sta pisat jer je sve proslo u redu.
U Francuskom postoji npr izreka “c’est pas un truc de pédé” otprilike “nije to za pedere”. Ono pitas nekog mogul ja da probam on ti to kaze
Ili “on n’est pas des pédés” “nismo mi pederi”
To kod mene na poslu cesto koriste
Sta, vec gotovo?
On n’est pas des pedes la ono ko pa normala nismo mi pederi ovdje
insomnia78 wrote:U Francuskom postoji npr izreka “c’est pas un truc de pédé” otprilike “nije to za pedere”. Ono pitas nekog mogul ja da probam on ti to kaze
Ili “on n’est pas des pédés” “nismo mi pederi”
To kod mene na poslu cesto koriste
Sta, vec gotovo?
On n’est pas des pedes la ono ko pa normala nismo mi pederi ovdje
Sa tim da “pede” kod njih nije vise striktno uvreda na bazi seksualnog opredjeljenja nego je postalo isto kao “krkane” .