Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote: ↑23/01/2025 12:43
S25 ne nudi nista u odnosu na S23 a kamo li na S24... tako da ja mozda ovim tempom tek S27 uzmem u razmatranje
Meni nudi novu bateriju jer sam na s24U ovu za manje od godine shebo. Valjda je to dosta
Otišla ti od onog njihovog prebrzog punjenja?
Prosjek svaki dan Dex 3h, SAP stalno vrti u pozadini ( ne pitaj niko to ne zna objasnit sto to radimo).
Imamo laptope ali prokleta navika
Baterija izdrzi nekih 5-6h i na pumjacu je svaki moguci momenat
Ja imam S24U i baterija je dobra jos uvijek. Nemam nikakvih problema. I fakat ne vidim ni jedan razlog da promjenu. Ako ovako ostane i S26 je upitan. Ovo sa AI ce biti brzo obsolete, plus ide iza paywall od kraja godine...
Meni nudi novu bateriju jer sam na s24U ovu za manje od godine shebo. Valjda je to dosta
Otišla ti od onog njihovog prebrzog punjenja?
Prosjek svaki dan Dex 3h, SAP stalno vrti u pozadini ( ne pitaj niko to ne zna objasnit sto to radimo).
Imamo laptope ali prokleta navika
Baterija izdrzi nekih 5-6h i na pumjacu je svaki moguci momenat
S takvim korištenjem se nećeš usrećiti ni s novom Ultrom.
Kažu da ovaj novi procesor SD Elite daje 30% više. Po sadašnjim cijenama i još kada se krene prodaja u telekomima do marta će se približiti cijenom S24U.
skupljac_zeljeza wrote: ↑24/01/2025 10:10
Kažu da ovaj novi procesor SD Elite daje 30% više. Po sadašnjim cijenama i još kada se krene prodaja u telekomima do marta će se približiti cijenom S24U.
imas u technomagu vec izlozenu s25 ultru dobar je al kamera je onako nisam mogao da vjerujem da na mom pixelu ispadnu slova manje mrljavija nego na ultri
Random rant:
Napokon je izaso u evropi samsung sa sd chipom, prebacio sam se sa pixela 8 na s25 i veca je razlika nego kad sam prelazio sa k800i na nexus s...
Odavno sam htio pixel zbog americkih reviewera al koje je to sranje od mobitela kod nas na balkanu nepojmljivo... jedva sam ceko da ga se riješim, nista od featurea cime se pixel reklamira ne radi, tensor chip je toliko sranje da je oneplus 5t bio performantniji od njega, stalno dropao callove a i kad nije jedva fata mrezu i prelos call quality, sto niko vise ne testira phone reception i call quality kako preko mreze tako i u najpopularnijim aplikacijama ???
Google aplikacije, na google mobitelu su ubugane i nije se moglo fiksati, google maps 1 frame po sekundi ima animaciju kad krene navigirati i nista nije moglo to fiksati... srecom koristim waze.
Koristio sam iphone 12 3 god od kad je izasao i prije pixela, i nakon sranja sa pixelom trazio sam neki lagani mob hardverski slican iphoneu al android da je lagan i manji ( danas kad kazem manji mislim na 6.1 screen) i za sad s25 je stvarno top i sve sto sam htio
Prije nisam samsung ni probavao zbog exynos chipa ali sam pozitivno iznenadjen sa oneui, pogotovo jer sam uvijek volio vanila, minimalistic, ali android bez one ui i svih featurea koje samsung dodao i koji rade bez problema je stvarno sranje pogotovo na pixelu.
Samo jos da su dodali magnete da mogu magsafe bez casea u autu nakacit i da fino stoji i da se puni ali ima onaj magnetni ring na temu da se kupi pa naljepit direktno na mob jbt ga..
/rant
rijads wrote: ↑02/02/2025 10:01
.... i za sad s25 je stvarno top i sve sto sam htio
Koristio sam svašta od Sonija, BlackBerry, Nokie, Motorole...i dok nisam uzeo Note 3 od Samsunga i do danas sam na njihovoj Ultri što je ustvari bivši Note. Kad se navikneš na nešto sa čim nikada nemaš problem, onda se teško odvići. Godinu dana koristim S24 Ultra i planiran je update na UI7 za sedmicu do 10 dana i nemam potrebe za novim iako se polovna S serija može prodati dobro i još malo namiriti za novo. Posebno će pasti cijena kada uskoro dođe u telecome.
moze preporuka za Samsung tel do 600 KM, preporuka prodavnice koja daje pravu garanciju, bitno je da je kamera prednja i zadnja dobra, da je baterija ok...vjerujem neki iz A serije, hvala
Odes na olx i slozis po cijeni i novo. Najskuplji ti je najbolji Mislim da se A54 moze uzeti za te pare. Sve ispod, po meni, ne valja ako trazis iole ozbiljniji telefon.
A54 trenutno ne vrijedi platiti više od 550 KM sve da je ne znam kakva garancija. Sve preko toga je previše. A ako pođeš od najveće cijene, vjerovatno će iskočiti i neki od 800 KM.
S23 serija je najbolja od s22, s23 i s24. S25 nista novo. Trebalo bi flagship seriju izbaciti svako dvije godine. Telefoni su dostigli svoj vrhunac sto se tice procesora. Ima likova na yt pokrenu GTA 5 na s24 ultri. Ono što je samsungu preostalo je da ubaci pravo brzo punjenje i bateriju od 6-7 000 mA, kameru pojacaju optički zum i recimo ekran da nema odsjaja svjetlosti.
Ja sam sa S22U na S24U prešao. Razlike ima, ali ne tolike. S23U je možda neki beat buy, ali prednost S24 je duža podrška, malo bolja kamera, i meni se sviđa flat izgled, nema zakrivljenog, i samim tim pre osjetljivog ekrana...