General War wrote:Ja, i ovaj narod nije ustao za dejton, pa kad je vec dejton potpisan nije ustao sto ti isti sjede u institucijama BiH, nije ustao kada povratnici nisu mogli da se vrate a njihovi predstavnici nista nisu uradili, nije ustao ni kada ocigledno politicki predstavnici iz njihovog naroda zdusno saradjuju na pokopavanju ove zemlje, nije ustao sto u sudu i tuzilastvu sjede ljudi koji kojima nije interes ni pravo ni pravda....bh.tornjak wrote:zena lijepo objasnila:
Ovaj moj post FB je obrisao I priglasio "govorom mrznje".Mozete vi brisati sta hocete, ali Istinu obrisat ne mozete, a ja nisam pisala o mrznji nego o istini.
Ako ovaj narod nije ustao na noge za pravdu:
za 102 ubijene djece u genocidu u Prijedoru,
za 1601 ubijenim djetetom opkoljenog Sarajeva,
za desetine hiljada ubijenih u genocidu,
za pravdu tek rodjene Fatime Muhic koju ubise srpski vojnici, ciji je pripadnik bio I uhapseni Dragicevic, zbog sest ubijenih sinova Have, Nazije I Garibovica,
a ustaje zbog Davida I njegovog oca koji se ponosi sto se borio za genocidnu tvorevinu,
a ne ustaju zbog zivih visegradskih lomaca, 40000 silovanih djevojcica, djevojaka, zena Bosnjakinja, onda smo dotakli dno.
Ja sam svoje suze isplakala za nevinim zrtvama genocida, da me obracuni genocidnih okota ne doticu.
Da Bog pa se zubima isjeki, hapsili jedni druge do kijametskog dana.
Sad bi se Sarajevo trebalo dici zbog Dragicevica, a sutimo kad nam hapse generale I komadante I gazije.
Ma haram bilo onome ko izadje I da podrsku.
Svaki novcic ima dva lica.
Patetican post, osim neka prva uzme pusku.
Kakvu pušku, gdje je žena spomenula bilo kakvo oružje?
Vama samo nek je puške i Cece i mirna Bosna