Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
Rampage

#3301 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Rampage »

General War wrote:
bh.tornjak wrote:zena lijepo objasnila:

Ovaj moj post FB je obrisao I priglasio "govorom mrznje".Mozete vi brisati sta hocete, ali Istinu obrisat ne mozete, a ja nisam pisala o mrznji nego o istini.

Ako ovaj narod nije ustao na noge za pravdu:
za 102 ubijene djece u genocidu u Prijedoru,
za 1601 ubijenim djetetom opkoljenog Sarajeva,
za desetine hiljada ubijenih u genocidu,
za pravdu tek rodjene Fatime Muhic koju ubise srpski vojnici, ciji je pripadnik bio I uhapseni Dragicevic, zbog sest ubijenih sinova Have, Nazije I Garibovica,
a ustaje zbog Davida I njegovog oca koji se ponosi sto se borio za genocidnu tvorevinu,
a ne ustaju zbog zivih visegradskih lomaca, 40000 silovanih djevojcica, djevojaka, zena Bosnjakinja, onda smo dotakli dno.
Ja sam svoje suze isplakala za nevinim zrtvama genocida, da me obracuni genocidnih okota ne doticu.
Da Bog pa se zubima isjeki, hapsili jedni druge do kijametskog dana.
Sad bi se Sarajevo trebalo dici zbog Dragicevica, a sutimo kad nam hapse generale I komadante I gazije.
Ma haram bilo onome ko izadje I da podrsku.
Ja, i ovaj narod nije ustao za dejton, pa kad je vec dejton potpisan nije ustao sto ti isti sjede u institucijama BiH, nije ustao kada povratnici nisu mogli da se vrate a njihovi predstavnici nista nisu uradili, nije ustao ni kada ocigledno politicki predstavnici iz njihovog naroda zdusno saradjuju na pokopavanju ove zemlje, nije ustao sto u sudu i tuzilastvu sjede ljudi koji kojima nije interes ni pravo ni pravda....
Svaki novcic ima dva lica.
Patetican post, osim neka prva uzme pusku.

Kakvu pušku, gdje je žena spomenula bilo kakvo oružje?

Vama samo nek je puške i Cece i mirna Bosna :-)
dzevad gazibara 1978

#3302 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dzevad gazibara 1978 »

zrakomlat wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote:.....oprostiti DA,zaboraviti NIKAD :thumbup:
Onda i zaboravi ako ćeš već opraštati, isti qrz. (nevezano za dragicevice)
Koja logika jbt....mene samo intersuje gdje vi zivite ljudi,nije valjda da je sve dijaspora u pitanju jer ovih nekoliko znam sa tema o fudbalu da jesu....ali ako neko misli zivjeti u BiH onda mora eacunati na to da mora zivjeti i sa jednim i sa drugim...ili da se razidjemo ko ljudi,popisati se po mrtvim koji su zivot dali za BiH i nastaviti ko dzamahirijica :thumbup:
Santic_Aleksa

#3303 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Santic_Aleksa »

zrakomlat wrote:
Kakav je to rezon života ti, zaboraviti isto što i oprostiti? :run:
General War

#3305 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

A "vama" da problem se sam od sebe rijesi u medjuvremenu cemo ponavljat ovo i kad brasno poskupi.
Ima i druga strana svasta isto reci i sto jest i sto nije...i tako jos sto godina na pocetnim pozicijama, zena i nije ovo napisala da bi nesto uradila vec...
Last edited by General War on 26/12/2018 23:17, edited 1 time in total.
dzevad gazibara 1978

#3306 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

insomnia78 wrote:A koji ces kurac pamtiti ako opeostis
Hava koja je izgubila 7 sinova nema takvo razmisljanje :run:
zrakomlat

#3307 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zrakomlat »

dzevad gazibara 1978 wrote:
zrakomlat wrote:
Koja logika jbt....mene samo intersuje gdje vi zivite ljudi,nije valjda da je sve dijaspora u pitanju jer ovih nekoliko znam sa tema o fudbalu da jesu....ali ako neko misli zivjeti u BiH onda mora eacunati na to da mora zivjeti i sa jednim i sa drugim...ili da se razidjemo ko ljudi,popisati se po mrtvim koji su zivot dali za BiH i nastaviti ko dzamahirijica :thumbup:
u Mostaru, al kao posljedica UZP-a. Inače nebih tu živio. Bio ko djete i u logoru. Lijepa osnova za oprostiti. A dje ti živiš?
smijesni_ste

#3308 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by smijesni_ste »

Da, žena je objasnila što se tiče činjenica iz rata.

Medjutim, ovakvi poput nje će klicati prvom Srbinu koji da go za BiH, a ovamo proklinje ljude :roll:

Žao mi je, ali to je licemjerstvo.

Kao što dževad napisa, stvarno se treba odlučiti, barem simbolični i prividni zajednički život ili konačno razdruživanje.

P.S. nazivanje ljudi genocidnim okotima jeste govor mržnje u kojem god kontekstu napisano
zrakomlat

#3309 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zrakomlat »

Santic_Aleksa wrote:
zrakomlat wrote:
Kakav je to rezon života ti, zaboraviti isto što i oprostiti? :run:
U Mostaru si sad Budak_Mile, samo da znaš.
MarshalDodik

#3310 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by MarshalDodik »

Nikad zaboraviti, nikad oprostiti, samo nastaviti kao do sada, po mogucnosti jos i jace svi i sa svih strana :bih:
dzevad gazibara 1978

#3311 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

U Sarajevu,gradu koji je bio pod opsadom najduze od II svjetskog rata ....
insomnia78

#3312 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Kaka Hava, sta Hava?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3313 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by plain vanilla »

dzevad gazibara 1978 wrote: Koja logika jbt....mene samo intersuje gdje vi zivite ljudi,nije valjda da je sve dijaspora u pitanju jer ovih nekoliko znam sa tema o fudbalu da jesu....ali ako neko misli zivjeti u BiH onda mora eacunati na to da mora zivjeti i sa jednim i sa drugim...ili da se razidjemo ko ljudi,popisati se po mrtvim koji su zivot dali za BiH i nastaviti ko dzamahirijica :thumbup:
Evo ti njihove logike
Svi Srbi su cetnici. Ako vec nisu, bit ce.
Nema s njima zivota, borili se protiv nas.
Ne damo da otcijepe RS, i to je BiH.
Prvi ih necemo napasti, mi smo miroljubivi Bosnjaci (a i nema vise budala koje bi pusku uzele). Doduse, Bakir vise ne bi morao biti na birou, trebalo bi trezor cuvati.

Zato aplaudiraju ovom sto se desava u BL, cekaju da se Srbi pobiju i istrijebe medjusobno, pa da mi zivimo u rahatluku.
Santic_Aleksa

#3314 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Santic_Aleksa »

Helikopteru, nemoj bježat od pitanja. Budi ljubazan i objasni mi kako je oprostiti isto što i zaboraviti?
dzevad gazibara 1978

#3315 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

insomnia78 wrote:
Kaka Hava, sta Hava?
Eto dokaza koliko znas :oops: a grlat si pravo kad je iz Francuske soliti panet sta i kako....izguglaj ko je Hava Tatarevic :run:
Nadzorna_ploca

#3316 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nadzorna_ploca »

Svako ima pravo da radi sta hoce. Ne znam zasto pljujete ove sto nesto kao protestuju. Njima na cast. Oni opet nemaju pravo da kritikuju ove koje boli mudo marijanovo za ovaj slucaj. Mijenjate ba ljudi sebe i gledajte svoja posla. Sta njuskate noseve u tudje zivote. I znajte da nikad ne mozete biti 100% upravu.
Hajde lagano i z.
insomnia78

#3317 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

plain vanilla wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote: Koja logika jbt....mene samo intersuje gdje vi zivite ljudi,nije valjda da je sve dijaspora u pitanju jer ovih nekoliko znam sa tema o fudbalu da jesu....ali ako neko misli zivjeti u BiH onda mora eacunati na to da mora zivjeti i sa jednim i sa drugim...ili da se razidjemo ko ljudi,popisati se po mrtvim koji su zivot dali za BiH i nastaviti ko dzamahirijica :thumbup:
Evo ti njihove logike
Prvi ih necemo napasti, mi smo miroljubivi Bosnjaci (a i nema vise budala koje bi pusku uzele). Doduse, Bakir vise ne bi morao biti na birou, trebalo bi trezor cuvati.

Zato aplaudiraju ovom sto se desava u BL, cekaju da se Srbi pobiju i istrijebe medjusobno, pa da mi zivimo u rahatluku.
Ti si nesto naprasno promjenila misljenje. Mora da ke mastu zagolico nakav iz Beljine
insomnia78

#3318 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

dzevad gazibara 1978 wrote: Eto dokaza koliko znas :oops: a grlat si pravo kad je iz Francuske soliti panet sta i kako....izguglaj ko je Hava Tatarevic :run:
Znam ja ko je Hava nego sta Hava?
dzevad gazibara 1978

#3319 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

insomnia78 wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote: Eto dokaza koliko znas :oops: a grlat si pravo kad je iz Francuske soliti panet sta i kako....izguglaj ko je Hava Tatarevic :run:
Znam ja ko je Hava nego sta Hava?
Eno sad zna....vozdrica ba,ni u fudbal se ne razumiješ a kamoli u politiku u BiH :run:
General War

#3320 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

plain vanilla wrote:
Evo ti njihove logike

PatrJote nikako da shvate poentu...odnosno shavataju ali da im je da ikako useru.

Image
Last edited by General War on 26/12/2018 23:28, edited 2 times in total.
zrakomlat

#3322 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zrakomlat »

dzevad gazibara 1978 wrote:U Sarajevu,gradu koji je bio pod opsadom najduze od II svjetskog rata ....
Super :thumbup:
hAZNADAR

#3323 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

plain vanilla wrote:
Evo ti njihove logike

Naravno da nisu svi cetnici u BL. Ustvari vec je veliko odusevljenje u BL sarajevskim solidarisanjem i mnogi koji su bili skepticni prema Davoru ga sad podrzavaju. Sta vise - poziva se na revoluciju i zajednicko zbacivanje nacionalnih stranaka silom.
dzevad gazibara 1978

#3324 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

zrakomlat wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote:U Sarajevu,gradu koji je bio pod opsadom najduze od II svjetskog rata ....
Super :thumbup:
Naravno da je super :thumbup: samo je znam sto se to vi ne borite za svoj Mostar,nije valjda da vam je kriv Dragicevic ?
Last edited by dzevad gazibara 1978 on 26/12/2018 23:29, edited 1 time in total.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3325 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by plain vanilla »

insomnia78 wrote: Ti si nesto naprasno promjenila misljenje. Mora da ke mastu zagolico nakav iz Beljine
Bit ce da si me zamijenio s nekim.
Meni valja ovdje zivjeti. Ne mozemo svi hejtati iz dijaspore, mora neko i zivjeti ova sranja koja su vama zabavno trolanje pred spavanje.

A ovo za Bijeljinu..nema potrebe da budes bezobrazan. Nikad i nisam pricala druge price.
Post Reply