Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
markomilanov

#3301 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Bespredmetno je raspravaljati o Amaru,pored Robija i Okuke,da su htjeli da ga izaberu,to bi učinili na prošloj sjednici.(šta mi uradi forum,skroz sam prešo na ijekavicu i bhs).
SSemir

#3302 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by SSemir »

Dino Djurbuzovic wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/urbuzovi ... ika/259738

Sad je kasno već ...
Najveci gospodine medju bh ttenerima, je li vas neko kiontaktirao it saveza sa ponudom za selektorsko mjesto
Dino Djurbuzovic

#3303 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Dino Djurbuzovic »

SSemir wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/urbuzovi ... ika/259738

Sad je kasno već ...
Najveci gospodine medju bh ttenerima, je li vas neko kiontaktirao it saveza sa ponudom za selektorsko mjesto
Ma nemam ja reference, mislim da bi mogao biti odlican pomocnik.
kudrilo

#3304 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by kudrilo »

Sve hvalospjevke za novi angažman :thumbup:
Radio Sarajevo

#3305 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

Point. wrote: Ne mrzim ga ni sekunde, samo smatram da nije na nivou da vodi reprezentaciju. Jeste za Zelje ali ipak repka je svemirski brod. Reko sam i razloge zasto smatram tako.

Ti, sa druge strane, uzdizes Amara isto da je Ferguson iz samo JEDNOG razloga a to je sto je Zeljin. To ti je smo bitno. Nama ostalim se jebe je li bordo ili plavi, ako je kompetentan. A nije. To je razlika izmedju nas.

Pljujes Prosineckog i ko sta je on vodio, a vodio je ekipe koje Amar samo moze sanjati. Kazes titule, a te mu silne titule nisu mogli obezbjediti neki pristojan angazman u Evropi. To ti ne vidis. Ne zelis da vidis.

I da, htio ti to priznati ili ne, nasa liga je kurac od ovce i bila je tako od nezavisnosti. To i statistika i rezultati dokazuju. To ne tvrdim samo ja, nego 95% raje koja je pogleda vise od 15 utakmica godisnje. Ni to ne zelis da vidis. Zivis u nekom alternativnom svijetu gdje je nasa liga odlicna (kamo srece), a Amrovih 11 titula iz te lige je rame uz rame sa recimo Mourinhovim titulama.

Wake up!
Statistika kaže da je trenutno 12 igrača reprezentacije stiglo iz te toliko loše lige. Pola od njih je u seniorski fudbal gurnuo Amar Osim, neznalica i babin sin.

Pametnom dosta.

Over and out, s tobom nema više rasprave, već jednom rekoh...
SSemir

#3306 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by SSemir »

Jel ono radio sarajevo brojao modrica kao igraca it bh lige :lol: :lol:
Radio Sarajevo

#3307 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

SSemir wrote:Jel ono radio sarajevo brojao modrica kao igraca it bh lige :lol: :lol:
Pročitaj druge postove iznad, ja ih nisam ni brojao, nego je to neko drugi uradio.

Je li se to sam sebi smiješ što si provalio? :)
shalla

#3308 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by shalla »

Znam da idemo sa teme ali evo malo i Šaš o kvaliteti lige. Al 'ta će on...

http://sportsport.ba/bh_fudbal/to-je-bi ... ata/259754
luckylaka

#3309 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

I onaj Rudonja begic kaze,,ne treba zuriti sa izborom selektora,ima vremena"Narvno ostane mjesecno 30.000 od selektorske plate taman da se mozete svi u savezu nakrkati za praznike Da Bog da vam zadnje bilo.Hrvati nasli zamjenu za 24 sata,Srbi nasli zamjenu za Muslina samo nasi zohari ne mogu ni kandidate naci a kamo li selektora.Sad negdje nadje podatak njemci za 90 godina promijenili 10 selektora :-)
Point.

#3310 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Radio Sarajevo wrote:
Point. wrote: Ne mrzim ga ni sekunde, samo smatram da nije na nivou da vodi reprezentaciju. Jeste za Zelje ali ipak repka je svemirski brod. Reko sam i razloge zasto smatram tako.

Ti, sa druge strane, uzdizes Amara isto da je Ferguson iz samo JEDNOG razloga a to je sto je Zeljin. To ti je smo bitno. Nama ostalim se jebe je li bordo ili plavi, ako je kompetentan. A nije. To je razlika izmedju nas.

Pljujes Prosineckog i ko sta je on vodio, a vodio je ekipe koje Amar samo moze sanjati. Kazes titule, a te mu silne titule nisu mogli obezbjediti neki pristojan angazman u Evropi. To ti ne vidis. Ne zelis da vidis.

I da, htio ti to priznati ili ne, nasa liga je kurac od ovce i bila je tako od nezavisnosti. To i statistika i rezultati dokazuju. To ne tvrdim samo ja, nego 95% raje koja je pogleda vise od 15 utakmica godisnje. Ni to ne zelis da vidis. Zivis u nekom alternativnom svijetu gdje je nasa liga odlicna (kamo srece), a Amrovih 11 titula iz te lige je rame uz rame sa recimo Mourinhovim titulama.

Wake up!
Statistika kaže da je trenutno 12 igrača reprezentacije stiglo iz te toliko loše lige. Pola od njih je u seniorski fudbal gurnuo Amar Osim, neznalica i babin sin.

Pametnom dosta.

Over and out, s tobom nema više rasprave, već jednom rekoh...
Statistika kaze da je PLBiH na solidnom 40-tom mjestu, od 55 zemalja. Ispred nas su fudbalske sile poput Makedonije, Moldavije, Islanda, Kazahstana, Bjelorusije pa i Azerbejdjana kojeg ti ismija. Mi smo jedna od rijetkih zemalja koja jos nije imala svog predstavnika u grupnim fazama CL i EL, stavljajuci nas u istu raju kao sto su Estonija, San Marino, Irska i slicno. U toj PL renomirani strucnjaci nisu prepoznali kvalitet Edina Dzeke, pa je "uvaljen", po vlastitim kazanjima, Teplicama za sitan kes i prozvan kloc. Istoriju znamo. U toj istoj PL Ervin Zukanovic je protjeran i nije mu bilo dozvoljeno trenirati, pa se sam morao zaputiti u Evropu da pokaze svoj talenat. I sad ti takvu ligu uzdizes a dva njena igraca koja su najvise uspjela u karijeri su otjerani iz nje sa ismijavanjem i epitetima kloceva. Kazem ti, zivis u imaginarnom svijetu, podsjeca me kad alkoholicar ili ovisnik hrane nece da prizna da ima problem pa kaze ma sve je ok.
I iz takve lige traziti potencionalnog selektora je suludo i neodgovorno.

Wake up!
SSemir

#3311 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by SSemir »

Radio Sarajevo wrote:
SSemir wrote:Jel ono radio sarajevo brojao modrica kao igraca it bh lige :lol: :lol:
Pročitaj druge postove iznad, ja ih nisam ni brojao, nego je to neko drugi uradio.

Je li se to sam sebi smiješ što si provalio? :)
Smijem se sam sebi stalno sto se upustam u raspravu sa likovima kojima je amar kvalitet za profesionalni fudbal...
markomilanov

#3312 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Razmišljajmo trezveno,savezu i repki je potreban mir,a to je moguće samo sa Robijem i Okukom.
LSD

#3313 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by LSD »

markomilanov wrote:Razmišljajmo trezveno,savezu i repki je potreban mir,a to je moguće samo sa Robijem i Okukom.
Jarane, opra na ruke sa tim Okukom :lol:
Logovan

#3314 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

markomilanov wrote:Razmišljajmo trezveno,savezu i repki je potreban mir,a to je moguće samo sa Robijem i Okukom.
Misliš Zavojem. :D
markomilanov

#3315 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

LSD wrote:
Jarane, opra na ruke sa tim Okukom :lol:
Ja to zbog viših interesa i dobrobiti bih repke.
luckylaka

#3316 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Cini mi se da Kek ceka prvu povoljnu ponudu da razguli iz Rijeke.Tamo je rasulo,pa ima li kakav blento da ga kontaktira.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#3318 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

Aaaaaaaaajmooooooo

:bih:
Bazinga1234

#3319 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Jimmy McNulty wrote:
Aaaaaaaaajmooooooo

:bih:
:bih: :bih:
markomilanov

#3320 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Dobar je Robi,ali Okuka je iskusniji,a i vrijeme je da izbornik bude,znate i sami :-D
Edin H.

#3321 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

markomilanov wrote:Dobar je Robi,ali Okuka je iskusniji,a i vrijeme je da izbornik bude,znate i sami :-D
Sergej Barbarez :izet:
markomilanov

#3322 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Edin H. wrote:
markomilanov wrote:Dobar je Robi,ali Okuka je iskusniji,a i vrijeme je da izbornik bude,znate i sami :-D
Sergej Barbarez :izet:
Okuka igrao u Veležu,dao gol u kupu

https://www.youtube.com/watch?v=yD1iuyMTnQk
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#3323 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

Nešto smo se ušutili u zadnje vrijeme poslije ove bruke na Grbavici :lol:

Ima li novih informacija za selektora, pa sjednica je bila 16.11. i rekli su da će za 10 dana ponovo zasjedat i donijet konačnu odluku. Eto prođe otad 10 dana ništa novo haman osim što je sad Prosinečki vs Amar Osim kako stvari stoje. :)

Postoji li opcija za novu anketu da vidimo, ali da se u opticaj stave samo imena koja su sad da kažem "u toku". Dakle Prosinečki i Osim i eto da ugodimo markomilanovu pa da stavimo i Okuku.

Baš me zanima ko bi sad odnio većinu glasova.

Hajmo moderatori :bih:
Charuga
Globalni moderator

#3324 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Charuga »

Eto ti nova anketa.
Logovan

#3325 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Selektora ćemo dobiti 31. decembra, kao poklon za 2018. godinu. :oops:
Locked