Zahiragić opet jaše
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3302 Re: Zahiragić opet jaše
Vi samo njegovo pisanje tumacite juglslovenskim standardom promisljanja diskursa.
-
hAZNADAR
#3303 Re: Zahiragić opet jaše
Samo to drugovi iz iste raje? Pa nije ni vasa horska sprdacina kao sto je nekad bila,... ima li jos koja duhovita doskocica sa tribine ili je to - to?
Vidim prisutna je plisana mudra glava foruma koja je nekoc ustanovila da nemere covjek biti protiv YU i SDA,.. - ergo kriticari YU lazu da su i protiv SDA. Mudro nema sta.
Nije Becirovic prvi sa ovakvim nastupom. Imao je i Lagumdzija ovakvih nastupa i poziranja.
Ali za oduzimanje barjaka dusebriznika, sticenika, bosnjastva,.. od SDA je potrebno mnogo vise. Domaca ljevica treba restart, totalni, generalni, pocetak sa nule,.... ako misli ista dobro i konstruktivno donijeti.
A sad nastavite
Vidim prisutna je plisana mudra glava foruma koja je nekoc ustanovila da nemere covjek biti protiv YU i SDA,.. - ergo kriticari YU lazu da su i protiv SDA. Mudro nema sta.
Nije Becirovic prvi sa ovakvim nastupom. Imao je i Lagumdzija ovakvih nastupa i poziranja.
Ali za oduzimanje barjaka dusebriznika, sticenika, bosnjastva,.. od SDA je potrebno mnogo vise. Domaca ljevica treba restart, totalni, generalni, pocetak sa nule,.... ako misli ista dobro i konstruktivno donijeti.
A sad nastavite
- Chmoljo
- MarlboroGold
#3305 Re: Zahiragić opet jaše
Nekad je i jedna osoba potrebna da se provede restart...
-
Fudo387
#3306 Re: Zahiragić opet jaše
Ovi nasi forumski liberali i mlade nade socijaldemokratije se sprdaju sa njim, a lik uopste nije glup.
Hare je buduci president of Republic of Bosnia.
Izbrisace vam Hercegovinu i svi cete biti redovni na Dzumi.
- JThomas
#3307 Re: Zahiragić opet jaše
šta ćeš kad je neko genije koji uže od nacije i naroda ne vidi. jednostavno preširokih shvatanja i ne može sebi pomoći.
pa tako on i ismijavanje njega lično diže na nivo naroda...nous sommes haznadar.
pa tako on i ismijavanje njega lično diže na nivo naroda...nous sommes haznadar.
- JThomas
#3308 Re: Zahiragić opet jaše
i nikad nisam tvrdio da neko ne može biti protiv jugoslavije i protiv sda. samo da nekoliko vas konkretnih loše glumi da je protiv sda. i da, to uključuje i tebe. ja to najotvorenije kažem a ne vašom razrađenom formulom:
jedna rečenica protiv
ALI...
dvadeset rečenica za
jedna rečenica protiv
ALI...
dvadeset rečenica za
-
Fudo387
#3309 Re: Zahiragić opet jaše
S kim si ti u sukobu? 
- Banksy
#3310 Re: Zahiragić opet jaše
"Jugoslavija je iščezla država koja kao aktualitet ili kao prijetnja postoji samo u glavama zapijenjenih i poludjelih etnonacionalista i fašista koji već 28 godina ne prestaju plašiti svoja stada fantomom Jugoslavije. Jugoslavija je živa samo u glavama nacionalističkih i klerofašističkih luđaka i kriminalaca. Ako govorimo o Jugoslaviji kao kulturnom i identifikacijskom prostoru svijeta koji se naziva svijetom južnih Slavena (…), mi zapravo govorimo o nečemu što je starije od te države koja izaziva kleronacionalističke paranoje; govorimo o nečem što se tiče naših identiteta, privatnih sjećanja, naših kolektivnih povijesti i naše kulture u najširem smislu te riječi", ocjenjuje Jergović naglasivši kako takva Jugoslavija, koja nije ni država, a ni politički projekt, zapravo je u svakom trenutku i postojeća i egzistentna, kao i to da je na neki način važna za naš kulturni i kolektivni opstanak.
http://ba.n1info.com/a271212/Vijesti/Vi ... za-N1.html
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3311 Re: Zahiragić opet jaše
geniju je domet kaHve srkat od sebilja do trznice, do marin dvora more sanjat
-
Fudo387
#3312 Re: Zahiragić opet jaše
Zapravo je u svakom trenutku postojeca i egzistentna?Banksy wrote:
"Jugoslavija je iščezla država koja kao aktualitet ili kao prijetnja postoji samo u glavama zapijenjenih i poludjelih etnonacionalista i fašista koji već 28 godina ne prestaju plašiti svoja stada fantomom Jugoslavije. Jugoslavija je živa samo u glavama nacionalističkih i klerofašističkih luđaka i kriminalaca. Ako govorimo o Jugoslaviji kao kulturnom i identifikacijskom prostoru svijeta koji se naziva svijetom južnih Slavena (…), mi zapravo govorimo o nečemu što je starije od te države koja izaziva kleronacionalističke paranoje; govorimo o nečem što se tiče naših identiteta, privatnih sjećanja, naših kolektivnih povijesti i naše kulture u najširem smislu te riječi", ocjenjuje Jergović naglasivši kako takva Jugoslavija, koja nije ni država, a ni politički projekt, zapravo je u svakom trenutku i postojeća i egzistentna, kao i to da je na neki način važna za naš kulturni i kolektivni opstanak.
Ozbiljno?
- Banksy
#3313 Re: Zahiragić opet jaše
Fudo387 wrote:Zapravo je u svakom trenutku postojeca i egzistentna?Banksy wrote:
Ozbiljno?
-
Fudo387
#3314 Re: Zahiragić opet jaše
Ma budalastina, ucimo mi istoriju rimskog carstva, koriste se izreke, prave filmovi, odrzava sjecanje
...jugoslavije ima koliko i cezarovih legija. Bizi.
- HAVANA
#3315 Re: Zahiragić opet jaše
I ja?Fudo387 wrote:Ovi nasi forumski liberali i mlade nade socijaldemokratije se sprdaju sa njim, a lik uopste nije glup.
-
Fudo387
#3316 Re: Zahiragić opet jaše
Pa mene cudi kako se ti vec nisi uvalio u prvi safHAVANA wrote:I ja?Fudo387 wrote:Ovi nasi forumski liberali i mlade nade socijaldemokratije se sprdaju sa njim, a lik uopste nije glup.
-
hAZNADAR
#3317 Re: Zahiragić opet jaše
JThomas wrote:i nikad nisam tvrdio da neko ne može biti protiv jugoslavije i protiv sda. samo da nekoliko vas konkretnih loše glumi da je protiv sda. i da, to uključuje i tebe. ja to najotvorenije kažem a ne vašom razrađenom formulom:
jedna rečenica protiv
ALI...
dvadeset rečenica za
Dušo, jel ti vise vjeruješ svojim ocima il meni?
Takvi mudri zakljucci i horska sprdacina su vam bili i ostali krajnji domet u diskusiji.
vala ste postali i dosadni sa tom Jugom vise,.. i Bogu i narodu,...
Last edited by hAZNADAR on 10/07/2018 15:04, edited 1 time in total.
- HAVANA
#3318 Re: Zahiragić opet jaše
Ne gumo,kad je puno takvih oko mene,nesta mi dodje,ko da cu se usrat... 
- Chmoljo
#3319 Re: Zahiragić opet jaše
nije on glup. ali nije ni nešto pametan. samo je ekstreman džon obraz i licemjer, a takvi ovdje, danas, najbolje prolaze. kao što se vidi i iz njegovog slučaja.Fudo387 wrote:Ovi nasi forumski liberali i mlade nade socijaldemokratije se sprdaju sa njim, a lik uopste nije glup.
-
Fudo387
#3320 Re: Zahiragić opet jaše
Stisni se i za hodzom, ne moras ti ni znati sta se desava, on odradi za tebe, ti samo gore dole.HAVANA wrote:Ne gumo,kad je puno takvih oko mene,nesta mi dodje,ko da cu se usrat...
Vidio si Budnje
- HAVANA
#3321 Re: Zahiragić opet jaše
Pa ja.Ja ko levat cekam dozvolu po 3 godine.Gor,dol,gor,dol i eto je. 
- HAVANA
#3322 Re: Zahiragić opet jaše
Al ne mogu,u desnom koljenu mi geler, a lijevo operiso meniskus. 
-
Fudo387
#3323 Re: Zahiragić opet jaše
Haj dobro,Chmoljo wrote:nije on glup. ali nije ni nešto pametan. samo je ekstreman džon obraz i licemjer, a takvi ovdje, danas, najbolje prolaze. kao što se vidi i iz njegovog slučaja.Fudo387 wrote:Ovi nasi forumski liberali i mlade nade socijaldemokratije se sprdaju sa njim, a lik uopste nije glup.
U cemu se konkretno ogleda taj dzon obraz i licemjerstvo?
Sama cinjenica sto je politicki angazovan?
- HAVANA
- HAVANA
#3325 Re: Zahiragić opet jaše
De ba fudo ne dipr.
Frajer ba tenkre klasicni,isto top lista nadrealista.