mad_max_ba wrote:ma svidja se to i meni i rado bihbeni-bu-man wrote:Bjazi trolamo temu![]()
nego ono gore mi se pravo svidja, sator fazoni ovo ono
ali meni ne izvodivo...
Znam, zato se moram peglat po hotelima
Moderator: anex
mad_max_ba wrote:ma svidja se to i meni i rado bihbeni-bu-man wrote:Bjazi trolamo temu![]()
nego ono gore mi se pravo svidja, sator fazoni ovo ono
ali meni ne izvodivo...
Dopunio sam gore, sve je to fino, znam i ja da je tamo temperatura daleko ispod nule, pa me možda to odvrati da nikad ne odem, ali nikad neću sigurno znati kako je tamo, jer to nisam lično doživio.Raigor Stonehoof wrote: Sto mi sjede na volej
Evo ja cu rec da je na Antarktiku prehladno i da nikad necu otic, a ti cekaj priliku da odes da formiras misljenje, jer mozda i nije hladno, bolje da se uvjeris
beni-bu-man wrote:
Znam, zato se moram peglat po hotelima
ja cu u SochiTomahawk11 wrote:beni-bu-man wrote:
Znam, zato se moram peglat po hotelima![]()
Jel sa prezidenteom svojimspreca wrote:ja cu u SochiTomahawk11 wrote:beni-bu-man wrote:
![]()
![]()
![]()
...ili na Krim
Znam i ja jednog, spremao se pola godine aktivno pred Zrce, treninzi, dijetalna ishrana, napuco se ko Apolon, hebote, ne bi li šta na belegiju, i vratio se suha qurtza, i kaze, ma bezveze i Zrce i Pag, bolji mu Gradac bio...Tomahawk11 wrote:Dopunio sam gore, sve je to fino, znam i ja da je tamo temperatura daleko ispod nule, pa me možda to odvrati da nikad ne odem, ali nikad neću sigurno znati kako je tamo, jer to nisam lično doživio.Raigor Stonehoof wrote: Sto mi sjede na volej
Evo ja cu rec da je na Antarktiku prehladno i da nikad necu otic, a ti cekaj priliku da odes da formiras misljenje, jer mozda i nije hladno, bolje da se uvjeris
Bolan, koliko se raje samo za ŽrćeTa vratilo razočarano, a kad gledaju slike i video priloge,na svakom čošku
pametnospreca wrote:ja cu u SochiTomahawk11 wrote:beni-bu-man wrote:
![]()
![]()
![]()
...ili na Krim
uh kako bi ja volio ovako....ali niko onda nece samnomgentoo wrote:5 dana ~550KM sa hranom, gorivom, izlaskom u Trogir i manjim shopingom u Dechatlonu.. 2 odrasla insana i toddler![]()
![]()
Najjaci su mu ovi sto govore kako nikad ne bi a nisu probaliTomahawk11 wrote:Šator je dobar za kakve planine, jezero i to, na moru - ne, hvala.
ima.....ali je skuplje od francuske i spanije a sve ostalo kao u sssru....usluga i smjestaj losi......nemaju oni te turisticke kulturebeni-bu-man wrote: pametno![]()
Imal gore borovine ?
nekad je to bio glavni smjestajTomahawk11 wrote:Šator je dobar za kakve planine, jezero i to, na moru - ne, hvala.
Raigor Stonehoof wrote:Najjaci su mu ovi sto govore kako nikad ne bi a nisu probaliTomahawk11 wrote:Šator je dobar za kakve planine, jezero i to, na moru - ne, hvala.
Zato ih je puna Turska, Španija....spreca wrote:ima.....ali je skuplje od francuske i spanije a sve ostalo kao u sssru....usluga i smjestaj losi......nemaju oni te turisticke kulturebeni-bu-man wrote: pametno![]()
Imal gore borovine ?
2000 kupio šator (doduše za dvije osobe) prvi puta ga raspakovao 2014 u bašći ispred kuće a i to sam kumio molio 3 godinespreca wrote: uh kako bi ja volio ovako....ali niko onda nece samnom![]()
![]()
....kazu isto si ko cergar, samo da ti je shator...ja sam htio sebi pred kucom pa da spavam u shatoru ali opet nedaju
![]()
![]()
+1spreca wrote: uh kako bi ja volio ovako....ali niko onda nece samnom![]()
![]()
....kazu isto si ko cergar, samo da ti je shator...ja sam htio sebi pred kucom pa da spavam u shatoru ali opet nedaju
![]()
![]()

pa kad ih ima ko rusaTomahawk11 wrote:Zato ih je puna Turska, Španija....spreca wrote:ima.....ali je skuplje od francuske i spanije a sve ostalo kao u sssru....usluga i smjestaj losi......nemaju oni te turisticke kulturebeni-bu-man wrote: pametno![]()
Imal gore borovine ?
ja sam lud na satorski smjestaj.....u kuci mogu zimi....aljeti s zadovoljstvom u shatoru.....a volim i planinu a posebno rijeku sa shatorom i pecanje is pavanje u satoru po3-4 danamad_max_ba wrote:2000 kupio šator (doduše za dvije osobe) prvi puta ga raspakovao 2014 u bašći ispred kuće a i to sam kumio molio 3 godinespreca wrote: uh kako bi ja volio ovako....ali niko onda nece samnom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2015 na boračkom je bio u upotrebi zoru dočekah u autu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lmo wrote:+1spreca wrote: uh kako bi ja volio ovako....ali niko onda nece samnom![]()
![]()
![]()
![]()
fakat
nista ajmo ga mi razapet iza moje zgrade ima fin parkic, djaba wajfaj, dzamija odma pored, koje drvo samo ne znam jel bor a i miljacka u blizinimad_max_ba wrote:2000 kupio šator (doduše za dvije osobe) prvi puta ga raspakovao 2014 u bašći ispred kuće a i to sam kumio molio 3 godinespreca wrote: uh kako bi ja volio ovako....ali niko onda nece samnom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti bi to jarane mogao izdavati.....takvih uslova nema nigdje na Jadranu.....dzamija ,kafici itd sve u minut hodabeni-bu-man wrote:nista ajmo ga mi razapet iza moje zgrade ima fin parkic, djaba wajfaj, dzamija odma pored, koje drvo samo ne znam jel bor a i miljacka u blizinimad_max_ba wrote:2000 kupio šator (doduše za dvije osobe) prvi puta ga raspakovao 2014 u bašći ispred kuće a i to sam kumio molio 3 godinespreca wrote: uh kako bi ja volio ovako....ali niko onda nece samnom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa vidiš li da sam napisao za dvije osobebeni-bu-man wrote:nista ajmo ga mi razapet iza moje zgrade ima fin parkic, djaba wajfaj, dzamija odma pored, koje drvo samo ne znam jel bor a i miljacka u blizinimad_max_ba wrote:2000 kupio šator (doduše za dvije osobe) prvi puta ga raspakovao 2014 u bašći ispred kuće a i to sam kumio molio 3 godinespreca wrote: uh kako bi ja volio ovako....ali niko onda nece samnom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vi ste za tri i pomad_max_ba wrote: pa vidiš li da sam napisao za dvije osobe
nemremo ti i ja stat nikako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit