Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stigao novi AndroidBox pa bih molio preporuku (može i u inbox) ako nije pristojno ovdje od kog ste nabavili iptv a da to bude netko tko će biti pouzdan i imati naše kanale ako nudi i netflix i sl. uz kakav popust još bolje .
Hvala.
Juce pricam sa jaranom koji ima box android i koristi ott.
Kaze da mu je slika bila tamna na ott i da je promijenio hdmi ulaz i da je slika sada bolja tj svjetlija
Ovo prvi puta cujem Zar nisu 2 hdmi ulaza ista, a na 3. hdmi ulazu pored hdmi pise jos nesto, ne mogu sad da se sjetim sta.
Koristim Amlogic T95xPLUS, star je vec par godina ali mene dobro sluzi, imam problem sa HBO Max aplikacijom, instaliram ja nju ali ne radi kako treba. Sporo reaguje na komande a kad se i uspije pokrenuti neki snimak, ne dogadja se nista.
Tako je prije bilo i sa jos nekim aplikacijama, pa prorade kad dodje update. Cudno.
pozzz drugari,da li bi mi mogao tko pomoci,radi se o ovoj masini Mekotronics R58X,gdje bih ovo mogao naci,odnosno naruciti,da li mozda ima kod nas gdje kakva ponuda ili neko narucuje ovakve android boxove u BiH
Lucazode wrote: ↑05/06/2022 17:37
Imam opciju kupovine EON boxa pa da li je nekome poznato može li se koristiti za KODI i Castanje ? Dakle bez telemach signala samo internet? Da li će se moći koristiti android interfejs da ne bacim lovu, može li raditi kao standalone android box bez Telemach signala?
U srbiji su uspeli da srede otkljucavanje kaona za 20e naplacuju mora se flesuje emmc chip.Za kaon SDMC ott model se flesuje sa aidan romom za s905x2 ili slimbox romom i radi bez problema.Za sdmc sam licno radio flesovanje pa zato to pisem.
Pozdrav
Ima li neko preporuku za screen casting aplikaciju koja radi na boxovima bez integrisanog chromecast-a? Znam da ih ima na stotine u prodavnici ali me zanima ima li neko sa foruma dobra iskustva sa nekom.
Peacean wrote: ↑19/12/2022 11:32
Ima li ko kakva iskustva sa Roku uređajima? Nije mi jasno da li je u pitanju android uređaj tipa firestick ili je nešto još više ograničeno?
Android je, slican Firesticku ali malo slabiji po performansama, mislim da onaj osnovni Roku Streaming stick ima samo 500 MB RAM-a a Streaming stick+ je malo jaci i on je jedini koji podrzava 4k
Pozdrav, jel se još nekom dešava na eon smart tv app da slika stane uspori pa ubrza, non stop mi se to dešava i pojavljuju se prekidi crno samo 15stak sekundi, app instalirana na boxu a95xf3, ne treba mi niko iz Telemaha pisat kako oni nisu za to odgovorni. Do sad radilo savršeno 2 god, sad problemi već mjesec, da li ću ista dobiti ako izbrišem pa ponovo instaliram app, ko da sam procitala još nekom slično ovako se dešava?
@aida25
Problemi su počeli kada su ukinuli CBR sa EON app kada ista radi bežično (putem wifi mreže), Kada je uređaj spojen LAN kablom, u podešavanjima se pojavi CBR.
Ujedno, tada su dosta kanala prebacil u HEVC i problemi su počeli...
Rješenje.je vratiti neku staru verziju EON app ili spojiti uređaj LAN kablom pa vidjeti kako se ponaša app.
Ok hvala na odg a moze li mozda na pp uputstvo kako da instaliram tu stariju verziju, ja sam to imala crni vrag mi poslao ali sad ne mogu da nadjem, nesto znam da sam isla na apk combo , i onda dole bude samo zadnja verzija apk za skinut. Ako mozes samo napisati sta ono treba napisati i kako da dodjem do ove verzije prije ove, hvala puno.
aida25 wrote: ↑20/01/2023 22:58
Ok hvala na odg a moze li mozda na pp uputstvo kako da instaliram tu stariju verziju, ja sam to imala crni vrag mi poslao ali sad ne mogu da nadjem, nesto znam da sam isla na apk combo , i onda dole bude samo zadnja verzija apk za skinut. Ako mozes samo napisati sta ono treba napisati i kako da dodjem do ove verzije prije ove, hvala puno.
Hajde posalji crnom PP, to ti je najbrze, pa ce ti dati stariju verziju ako ima