Sebija All about

Post Reply
The BEN10

#3301 Re: Sebija All about

Post by The BEN10 »

hrasno38 wrote:Urednik stava je inace Filip Mursel Begovic koji izmedju ostalog kaze :lol: :lol: :lol:

http://www.vecernji.hr/svijet/intimna-i ... ica-833657
http://penbih.ba/2016/06/filip-mursel-b ... itologiju/
http://www.zurnal.info/novost/19914/zas ... a-begovica

Nemoj me tjerati da dalje vadim njegove i nebuloze lista u kojem je glavni urednik.....ili u prevodu napisao on ili Seka isto ti ga je hahahahaha. Vidi da imas ono bas trunkice obraza ti ovo ne bi postavila.....ali trunkice...jer u ovolikom tekstu ni slovom nije spomenut 12-togodisnji direktor Gavrankapetanovic. Fakat sam mislio da imas makar malo dostojanstva ali te je ovdje tvoj kolega izvanredno opisao.
Ako sam dobro upratio, Bakirova kćer Jasmina radi u Stavu.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/25 ... i_bih.html
Ali je zato posao u bosansko-turskoj medijskoj grupaciji pronašla Jasmina Izetbegović, kćerka Bakira Izetbegovića, koja radi kao tehnička urednica.
I mada je na siromašnoj bh. medijskoj sceni investicija u ambiciozno zamišljeni portal Faktor.ba, a posebice skupi tjednik Stav, teško isplativa, slaba prodaja i manjak reklama (oglašavaju se, uglavnom, dvije-tri turske kompanije) nije obeshrabrila menadžment firme Simurg Media koji je, također, „uvezen“ iz Turske, da u novembru pokrenu najskuplji projekat - dnevne novine Faktor.

10 miliona je došlo iz Turske - vrlo je moguće da se to odnosi na i Faktor/Stav.
JThomas

#3302 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

ja koliko znam nije više ovdje, a i što bi bila...

faktor i stav su osnovani kao rezervni avaz. ali bilo je xy obrata u međuvremenu, pa vidjećemo.
The BEN10

#3303 Re: Sebija All about

Post by The BEN10 »

JThomas wrote:ja koliko znam nije više ovdje, a i što bi bila...

faktor i stav su osnovani kao rezervni avaz. ali bilo je xy obrata u međuvremenu, pa vidjećemo.
Ako misliš na Jasminu - mislim da je i ona sama demantovala da je u Holandiji i da je u vezi sa Gligorom.
Dr. Kuca

#3304 Re: Sebija All about

Post by Dr. Kuca »

Ma jasno je ko dan, na kcusu su bili svi eminetni doktori, nikad nsita nije falilo, nikad pacijent nije umro na kcusu dok Seka nije dosla. Ujedinjena ljevica nastavlja da jede govna. Ljudi ba nadjite zivot, lijepo je vani, postoji zivot i mimo klixa. Kakav skup pateticnih iskompleksiranih besposlicara, a fol svi nesta pametni, neku pamet prosipaju na svim temama :lol: . Get a life.
mahalik

#3305 Re: Sebija All about

Post by mahalik »

Večeras je gost u Dnevniku D FTV
Banksy

#3306 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

sedmičnik Stav, Simurg Media d.o.o. izdavač portala Faktor.ba i lista STAV, direktor Simurga Burcu Uygur,

http://www.media.ba/bs/mediametar/tursk ... a-invazija
Erdoganova ispomoć onemoćalom Izetbegoviću, nažalost ili na sreću, s kontraefektima,

F. M. Begović, Bektaš i društvo, veličanje Erdogana, laude Busuladžiću, ismijavanje partizanskog pokreta, šovinistički, divljački linč nad uglednim nebošnjacima, ukratko, neofašizam, s istim ciljem i efektima koje postiže mlađahni Zahiragić, istina, izrečeni nešto inteligentnijim rečenicama, s puno stranih riječi... Ukratko, smeće. Još kraće, ko se poziva na njihovo pisanje, isti je kao i oni.
dulekrele

#3307 Re: Sebija All about

Post by dulekrele »

Dr. Kuca wrote:Ma jasno je ko dan, na kcusu su bili svi eminetni doktori, nikad nsita nije falilo, nikad pacijent nije umro na kcusu dok Seka nije dosla. Ujedinjena ljevica nastavlja da jede govna. Ljudi ba nadjite zivot, lijepo je vani, postoji zivot i mimo klixa. Kakav skup pateticnih iskompleksiranih besposlicara, a fol svi nesta pametni, neku pamet prosipaju na svim temama :lol: . Get a life.
Ti kao da sebe gledas u ogledalu. :lol:
VjecitiStudent

#3308 Re: Sebija All about

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:

sedmičnik Stav, Simurg Media d.o.o. izdavač portala Faktor.ba i lista STAV, direktor Simurga Burcu Uygur,

http://www.media.ba/bs/mediametar/tursk ... a-invazija
Erdoganova ispomoć onemoćalom Izetbegoviću, nažalost ili na sreću, s kontraefektima,

F. M. Begović, Bektaš i društvo, veličanje Erdogana, laude Busuladžiću, ismijavanje partizanskog pokreta, šovinistički, divljački linč nad uglednim nebošnjacima, ukratko, neofašizam, s istim ciljem i efektima koje postiže mlađahni Zahiragić, istina, izrečeni nešto inteligentnijim rečenicama, s puno stranih riječi... Ukratko, smeće. Još kraće, ko se poziva na njihovo pisanje, isti je kao i oni.
Jednom riječju ... SDA
Dozer

#3309 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Drugom rijecju - Demokratiiijaaaaaa
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3310 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

Sjoooooo kako se @vjesalica izofira sa postavljanjem ovog teksta mati moja.....nema nista ljepse nego kad neko ko je zasluzio sam sebi samarcinu zvekne :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3311 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

kakonako wrote:Kata,ovom pricom o sahrani roditelja,rece sve...ne mora dalje.Zalosno!Fino je hrasno navuce na tanak led,a zensko ko zensko,poleti na prvu.
Sta je zalosno? Zalosno.je to sto netko ko se busa u prsa da nije sovinista odvaja FGR od drugih ljudi, kao sto on radi.. ukop je intiman cin I obicno zelja preminule osobe. Samo.plitki ljudi to dovode u vezu sa pohvalama na bilo.koji.naci. u svom komentaru koji je napisao forumas hrasno se ni po cemu ne razlikuje od ljudi koji meni.nisu izjavili saucesce radi ateistickog nacina ukopa..ni po cemu. S tim, da jos jasno degradira ljude koji.nisu iz Sarajeva. Kao Sarajka, po dijagnozi ja ljude ne odvajam, bili odakle bili. I kakav tanak led? O cemu buncas? Taj isti hrabri Sanko je u Ljubljani radio "specijalizaciju", dok je hrasno nosio uniformu I branio ovaj grad.
Ako cete braniti vec nekoga neka to samo.ne bude Sanko. Eto, mala pomoc...Aganovic je ucio, nije preko stele zavrsio, cijeli rat je proveo u ratnoj bolnici na terenu, ima naucne radove I intelektualni.kapacitet. los menadzer, ali nije hulja...bolje od njega poceti od njega nego od Sanke......posebice od mahanja sahranom...
ultima_palabra

#3312 Re: Sebija All about

Post by ultima_palabra »

Dr. Kuca wrote:Ma jasno je ko dan, na kcusu su bili svi eminetni doktori, nikad nsita nije falilo, nikad pacijent nije umro na kcusu dok Seka nije dosla. Ujedinjena ljevica nastavlja da jede govna. Ljudi ba nadjite zivot, lijepo je vani, postoji zivot i mimo klixa. Kakav skup pateticnih iskompleksiranih besposlicara, a fol svi nesta pametni, neku pamet prosipaju na svim temama :lol: . Get a life.
Zaboravio si uvod: "nemam nikakve veze sa SDA, ali..." :D
hrasno38

#3313 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

http://www.radiosarajevo.ba/kolumne/ahm ... ije/252536

Kao sto se moglo i predpostaviti karanje krece iz svih oruzja :D
KatarinaKosaca

#3314 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

hrasno38 wrote:http://www.radiosarajevo.ba/kolumne/ahm ... ije/252536

mali off, ovo me podsjetilo...gdje je davor perinovic? Sta je sa njim?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3315 Re: Sebija All about

Post by pici »

hrasno38 wrote:Sjoooooo kako se @vjesalica izofira sa postavljanjem ovog teksta mati moja.....nema nista ljepse nego kad neko ko je zasluzio sam sebi samarcinu zvekne :lol: :lol: :lol:
to ti je ka ga sam sebi :izet: :mrgreen:

Image
hrasno38

#3316 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

KatarinaKosaca wrote:
hrasno38 wrote:http://www.radiosarajevo.ba/kolumne/ahm ... ije/252536

mali off, ovo me podsjetilo...gdje je davor perinovic? Sta je sa njim?
http://www.sara-vita.com/dr-davor-perinovic.html
KatarinaKosaca

#3317 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

Hvalana info.....nisam mislila da je u Sarajevu.....
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3318 Re: Sebija All about

Post by pici »

a seka se okružila psiHijatrima... štoli :mrgreen:
hrasno38

#3319 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

KatarinaKosaca wrote:Hvalana info.....nisam mislila da je u Sarajevu.....
Sreca pa se bavi svojom strukom a ne politkom s obzirom da je zestoki tvrdolinijas i Franjo mu je i dan danas zakletva.
hrasno38

#3320 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

pici wrote:a seka se okružila psiHijatrima... štoli :mrgreen:
i oni ce pobudalit pored nje :D
KatarinaKosaca

#3321 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

:sax:
hrasno38 wrote:
Sreca pa se bavi svojom strukom a ne politkom s obzirom da je zestoki tvrdolinijas i Franjo mu je i dan danas zakletva.
ne poznajem ga, ali.koliko secshecam Franjo ga je smijenio jer je saznao da mu je otac Srbin I da je krsten u pravoslavnoj crkvi.....Ali da ne offtopicim, ja iz Mehmeda Spahe, ostavljam ove koji nemaju veze sa SDP da rahat smijene Sebiju :-) :-) :-). Pozdrav hrasno....ti si ratni drug I koliko god se oko neceg ne slagali, ne mogu te tretirati kao neke koji "nemaju veze sa SDP"
hrasno38

#3322 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

KatarinaKosaca wrote::sax:
hrasno38 wrote:
ne poznajem ga, ali.koliko secshecam Franjo ga je smijenio jer je saznao da mu je otac Srbin I da je krsten u pravoslavnoj crkvi.....Ali da ne offtopicim, ja iz Mehmeda Spahe, ostavljam ove koji nemaju veze sa SDP da rahat smijene Sebiju :-) :-) :-). Pozdrav hrasno....ti si ratni drug I koliko god se oko neceg ne slagali, ne mogu te tretirati kao neke koji "nemaju veze sa SDP"
Ne poznajem ga fala bogu ni ja ali ga poznaje google:)
https://hr.wikipedia.org/wiki/Davor_Perinovi%C4%87

Ja cu ti samo jos jednom ponoviti ja nemam apsolutno nista ni sa SDP-om ni sa jednom politickom strankom u BiH osim sto sam do zadnjih izbora uvijek glasao za SDP a sada glasam za DF i NS! Posto se i DF prokurvao naravno necu odstupiti od ideje ali cu dobro razmisliti kojoj ce ljevici otici moj glas. Desnici nikada po cijenu zivota.
KatarinaKosaca

#3323 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

Na lokalnim sad, dadoh glas dr Stevanovicu, iako.je SDP....Da Magazinovic i Sucur vode stranku, glasala bih ih bez da trepnem....ali, eto, sad moram priznati da sjedim u Mehmeda Spahe :mrgreen: Cuva me rijamu, nice!
Dr. Kuca

#3324 Re: Sebija All about

Post by Dr. Kuca »

ultima_palabra wrote:
Zaboravio si uvod: "nemam nikakve veze sa SDA, ali..." :D

Ja i sda u putu se nismo sreli.
Matzan

#3325 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

hrasno38 wrote: Ja cu ti samo jos jednom ponoviti ja nemam apsolutno nista ni sa SDP-om ni sa jednom politickom strankom u BiH osim sto sam do zadnjih izbora uvijek glasao za SDP a sada glasam za DF i NS! Posto se i DF prokurvao naravno necu odstupiti od ideje ali cu dobro razmisliti kojoj ce ljevici otici moj glas. Desnici nikada po cijenu zivota.

Ja se jedino uzdam u svoju ljevicu i desnicu.
Ovo ostalo je sve go lupež, borba za fotelju i privilegije.
Kakve crne ideje i programi? Koalicije pravi svako sa svakim.
Nema to grama obraza ni odgovornosti prema biračima,
Post Reply