Towelie wrote:Ne laje pas radi sela, vec radi sebe.![]()
Tako se arzika i ekipa "sprdaju" ne iz nekog cejfa i opuštenosti (to bi bili cak i pozitivni motivi), nego iz zabrinutosti za sebe i svoju dogmu, zbog osipanja stada i cepanja muslimanskog saffa. Jos ovi murtedi i razne sorte cafira znaju slabe tačke Islamu, mogu pokazati obimni prljavi ves koji hodze kriju od stada, pa onda Islam lako razotkrivaju pred drugima koji ovo čitaju.![]()
Ja otkako sam se registrovao na forum arzuhal i hazreti Smrcak pišu isto, ni zerru se nisu promenili. A kazu da se samo budale ne menjaju vremenom i sa novim spoznajama o sebi i životu.![]()
Ja sam na svoje evoluiranje i više nego ponosan, trust me. Pokazao sam i sebi i drugima kako mi je istina prioritet, a ne ego. Nastaviću i dalje u istom maniru.![]()
Covek je kao voda, ako je tekuca, onda je bistra i prijatnog ukusa, a ako je ustajala, onda je zamućena, a i ne mirise dobro.
Islam - pitanja i odgovori
- Connaisseur Karlin
#3301 Re: Islam - pitanja i odgovori
- arzuhal
#3302 Re: Islam - pitanja i odgovori
baška bogo moljacBloo wrote:arzi, knjiški moljac
-
sekerbay
#3303 Re: Islam - pitanja i odgovori
Ćuti jadan, ne razotkrivaj nas. Ako smo ti već dopustili da izađeš, moro si ispunit neke preduslove, a jedan od njih je i diskrecija.Towelie wrote: iz zabrinutosti za sebe i svoju dogmu
Viš da nas je iz dana u dan sve manje i manje...
samo nam još ti fališ da dodaješ so na ranu.
Towelie wrote:znaju slabe tačke Islamu
Nazvali bismo je evolucijom u suprotnom smjeruTowelie wrote: Ja sam na svoje evoluiranje i više nego ponosan
i to pod parolom nazad do amebeTowelie wrote:Nastaviću i dalje u istom maniru
- Connaisseur Karlin
#3304 Re: Islam - pitanja i odgovori
bogomójacarzuhal wrote:baška bogo moljacBloo wrote:arzi, knjiški moljac
- Connaisseur Karlin
#3305 Re: Islam - pitanja i odgovori
wow, vi ste njemu dopustilisekerbay wrote:Ćuti jadan, ne razotkrivaj nas. Ako smo ti već dopustili da izađeš, moro si ispunit neke preduslove, a jedan od njih je i diskrecija.Towelie wrote: iz zabrinutosti za sebe i svoju dogmu
- arzuhal
#3306 Re: Islam - pitanja i odgovori
Haj, kad me opet prozivaš, imam pravo na replikuTowelie wrote:Ne laje pas radi sela, vec radi sebe.![]()
Tako se arzika i ekipa "sprdaju" ne iz nekog cejfa i opuštenosti (to bi bili cak i pozitivni motivi), nego iz zabrinutosti za sebe i svoju dogmu, zbog osipanja stada i cepanja muslimanskog saffa. Jos ovi murtedi i razne sorte cafira znaju slabe tačke Islamu, mogu pokazati obimni prljavi ves koji hodze kriju od stada, pa onda Islam lako razotkrivaju pred drugima koji ovo čitaju.![]()
Ja otkako sam se registrovao na forum arzuhal i hazreti Smrcak pišu isto, ni zerru se nisu promenili. A kazu da se samo budale ne menjaju vremenom i sa novim spoznajama o sebi i životu.![]()
Ja sam na svoje evoluiranje i više nego ponosan, trust me. Pokazao sam i sebi i drugima kako mi je istina prioritet, a ne ego. Nastaviću i dalje u istom maniru.![]()
Covek je kao voda, ako je tekuca, onda je bistra i prijatnog ukusa, a ako je ustajala, onda je zamućena, a i ne mirise dobro.
Ja osobno, a na temelju islamskih izvora, vjerujem da će islama kad-tad nestati zaposve s lica Zemlje, tako da me ne dotiče ničije napuštanje islama i "osipanje stada".
Također ima ovdje ljudi (ili drugdje, a ja znam takve ljude) koji su "oduvijek" ateisti ili su bili (kakvi-takvi) muslimani pa su postali ateisti pa nemaju takav odnos prema islamu ili izvorima islama, imaju nekakav respekt makar zbog ljudi koje poznaju, koji su im dragi, pa se ne sprdaju s tim. Ja se ne izigravam s ljudima zato što su ateisti, ne rugam se ljduima jer vjeruju u ovo ili ono ili ne vjeruju, ne idem za tim, ne interesuje me, neka svako traži i ima istinu kakvu god hoće.
Uopće ne diram ničije pravo na kritiku i dovođenje islama i islamskih izvora pod lupu sumnje, analize, propitivanja i - negiranja.
Ali ljude koji su jučer bili muslimani (baš onakvi prema kakvim danas pokazuju svoje prosvjetljeno i produhovljeno zajebavanje), i koji znaju šta su muslimanima važne i bitne stvari, ono što vole i što nikako ne vole da im se dira, pokazuju svoj pravi karakter izigravajući se s tim stvarima. To je ili beskarakterno ili infantilno, dječiji level zajebancija, isto da neko ko je bio vegan napusti to, počne jesti meso i onda hoda pokraj vegana jedući pileća krilca, ćevape i sl. bacajući kosti oko njih i sve dobacujući im kako nemaju pojma o životu
Kada neki ateista koji je dugo bio u ateizmu, povjeruje u Boga, pa taj je prvi i najpozvaniji da pokaže svo razumijevanje svijeta za ateiste, a ne da im odjednom počne govoriti kako su "bezbožnici", kako će u pakao, kako su "neznalice, slijepih srca" ili kako je sa ateizam septička jama, i sl...
Tvoje "Allax" i slične stvari ne pokazuju tvoju potragu za istinom na koju imaš pravo koje ti i Allah daje, nego nešto drugo...A ja, ako reagujem, reagujem na to. I uvijek ću, na neki način. Ako si ti na TO ponosan, onda ti aferim. Ako je to tvoje stvarno stanje duha, onda islam (ili "stado", kako bi ti današnji to rekao) nije ništa izgubio.
-
sekerbay
#3307 Re: Islam - pitanja i odgovori
A jesi li ti udata?Connaisseur Karlin wrote:wow, vi ste njemu dopustili
Inače, vidim te ko malu partizanku(hej nek se čuje čuje, hej nek se zna...) kojoj umirući predsjednik komunističkog prijekog suda govori: karlinka, ako ih ne iskorijenimo goli otok i ja, dokrajči ih ti svojim šupljim postovima koje ćeš štancat na klixovom forumu
- arzuhal
#3308 Re: Islam - pitanja i odgovori
Ne dirajte Ljubinku, ona je naše polutajno oružje za masovno uništenje žive sile. Samo je treba usmjerit.
- Connaisseur Karlin
#3309 Re: Islam - pitanja i odgovori
arzo, pa pod kakvom kategorijom vjernika je npr. Smrcak, jer covjek prezentira Islam i svoje vjerovanje gematrijom Kurana ?arzuhal wrote:[?
Zasto podzavate besmisleno dekodiranje Kurana?
- Bloo
- Globalna šefica
#3310 Re: Islam - pitanja i odgovori
leti štaub svuda
- arzuhal
#3311 Re: Islam - pitanja i odgovori
Ko podržava? Vidiš da moram (ili ne moram) čitati i tebe i njega...I još kamaru ljudi koji imaju slobodu da iznose sve i svašta...Connaisseur Karlin wrote:arzo, pa pod kakvom kategorijom vjernika je npr. Smrcak, jer covjek prezentira Islam i svoje vjerovanje gematrijom Kurana ?arzuhal wrote:[?
'nači Gospode Bože...
- Connaisseur Karlin
#3312 Re: Islam - pitanja i odgovori
samo sam pitala: kako ste mu dopustili izlazak iz Islamasekerbay wrote:A jesi li ti udata?Connaisseur Karlin wrote:wow, vi ste njemu dopustili
Inače, vidim te ko malu partizanku(hej nek se čuje čuje, hej nek se zna...) kojoj umirući predsjednik komunističkog prijekog suda govori: karlinka, ako ih ne iskorijenimo goli otok i ja, dokrajči ih ti svojim šupljim postovima koje ćeš štancat na klixovom forumu
- arzuhal
#3313 Re: Islam - pitanja i odgovori
Bloo wrote:![]()
leti štaub svuda

Ukapah nov, crven bensilah s agdom zbog tebe, edepsuze jedan...
- Baran
#3314 Re: Islam - pitanja i odgovori
Ima li ovdje dobrih argumenata? Ako nema, da prelistam temu 
- Bloo
- Globalna šefica
#3315 Re: Islam - pitanja i odgovori
Osupnuta sam količinom turcizamaarzuhal wrote:Bloo wrote:![]()
leti štaub svuda
Ukapah nov, crven bensilah s agdom zbog tebe, edepsuze jedan...
- Connaisseur Karlin
#3316 Re: Islam - pitanja i odgovori
pa hajde reci , sto je tvoje misljenje o naucnim cudima u Kuranuarzuhal wrote:Ko podržava? Vidiš da moram (ili ne moram) čitati i tebe i njega...I još kamaru ljudi koji imaju slobodu da iznose sve i svašta...Connaisseur Karlin wrote:arzo, pa pod kakvom kategorijom vjernika je npr. Smrcak, jer covjek prezentira Islam i svoje vjerovanje gematrijom Kurana ?arzuhal wrote:[?
'nači Gospode Bože...
- arzuhal
#3317 Re: Islam - pitanja i odgovori
U mene se sve svodi na ad homeini...Baran wrote:Ima li ovdje dobrih argumenata? Ako nema, da prelistam temu
- arzuhal
#3318 Re: Islam - pitanja i odgovori
To će ti @šećerbegović objasnit, ima od mene izun da priča s tobom u moje ime u vezi s tim stvarima, ne gumo ja stić na sve, kabul olsunConnaisseur Karlin wrote: pa hajde reci , sto je tvoje misljenje o naucnim cudima u Kuranu
- Connaisseur Karlin
#3319 Re: Islam - pitanja i odgovori
ja sam tebe pitala, ne zelim odgovore drugiharzuhal wrote:To će ti @šećerbegović objasnit, ima od mene izun da priča s tobom u moje ime u vezi s tim stvarima, ne gumo ja stić na sve, kabul olsunConnaisseur Karlin wrote: pa hajde reci , sto je tvoje misljenje o naucnim cudima u Kuranu
- Connaisseur Karlin
#3321 Re: Islam - pitanja i odgovori
Muslimani, vjernici, da li vjerujete u naucna cuda iz Kurana, kao sto vjerujete u druga cuda iz hadisa ? ( Smrcko tebe nisam pitala!)
- Towelie
#3322 Re: Islam - pitanja i odgovori
Pa jah, nisu me skratili za glavu kao sto se po islamskim propisima postupa sa murtedima.Connaisseur Karlin wrote:wow, vi ste njemu dopustilisekerbay wrote:Ćuti jadan, ne razotkrivaj nas. Ako smo ti već dopustili da izađeš, moro si ispunit neke preduslove, a jedan od njih je i diskrecija.Towelie wrote: iz zabrinutosti za sebe i svoju dogmu
- Connaisseur Karlin
#3323 Re: Islam - pitanja i odgovori
secerkobeogvic daje odbrenjaarzuhal wrote:Ne dirajte Ljubinku, ona je naše polutajno oružje za masovno uništenje žive sile. Samo je treba usmjerit.
ti bi da druge usmjeravas
vi ste control-freaks
- Connaisseur Karlin
#3324 Re: Islam - pitanja i odgovori
znam, nije ni katolicanstvo blagoslovilo bez skidanja glaveTowelie wrote:Pa jah, nisu me skratili za glavu kao sto se po islamskim propisima postupa sa murtedima.Connaisseur Karlin wrote:wow, vi ste njemu dopustilisekerbay wrote: Ćuti jadan, ne razotkrivaj nas. Ako smo ti već dopustili da izađeš, moro si ispunit neke preduslove, a jedan od njih je i diskrecija.Zar nije Islam milostiva religija?
- arzuhal
#3325 Re: Islam - pitanja i odgovori
Nije ba to, nego to kontaju samo BosanciConnaisseur Karlin wrote:secerkobeogvic daje odbrenjaarzuhal wrote:Ne dirajte Ljubinku, ona je naše polutajno oružje za masovno uništenje žive sile. Samo je treba usmjerit.
ti bi da druge usmjeravas
vi ste control-freaks