Hafis wrote:quote="emil_L"
Pa ko to pokušava ukloniti Bešlića i zašto bi ga uklanjali? Svaka kriza rodi neku soluciju pa tako i ova u Mostaru.Kad smo već tu, zašto se izbori nisu proveli u djelo?
pa otkud njega tolike godine radonačelnik a 25%. ne uklapa se u tvoju priću brato.
zašto se izbori nisu proveli u djelo? :
To je pitanje za tebe. Ovako je još bolje. Raspušteno gradsko vijeće i Ljubo žandara kako mu je volja.
Smiješno i jeste. A sad se zapitaj otkud "zastavnik Živko" tu gdje jeste, pa se onda opet nasmiji, ali ovaj put od muke
Živko se na koncu pokazao čak i kao prijatno iznenađenje. Čudi me da vam na tom podveleškom minderluku nije pala na um ideja da se možda Živko potajno vraća starom jatu. Valja opet živjeti sa svojim narodom.
Već sam ti jednput objasnio da mi uopće nije jasno odakle ti mišljenje da "vi" trebate biti politička referenca bilo kome ? Ovo najozbiljnije..pa šaka nepismenih besposličara handri vas već dvadeset godina a ti stalno ponavljaš nekakvu uspavanku o nemoći Bošnjaka. Gluposti.
I sam brato dobro znaš da nemaš gdje ni poštenih cipela kupiti u tih tvojih 75%, a ne još da govoriš o referencama. Zato ćući i ćekaj k'o i do sad.
pa otkud njega tolike godine radonačelnik a 25%. ne uklapa se u tvoju priću brato.
Nije izabran direktnim izborima. Valjda toliko znaš. Šta se ne uklapa?
To je pitanje za tebe. Ovako je još bolje. Raspušteno gradsko vijeće i Ljubo žandara kako mu je volja.
I govorim ti da je to moja stvar a ne tvoja. Ne uklapa se to u nekakvu priču o "stolnom gradu" a nisi u stanju organizovat izbore.

Kad je bolje, onda ostavimo vako i svima fino. E sad što se tiče Bešlićevog žandaranja..

Jadan nisi bio, nije smio prnut kad se počelo gradit po Sjevernom logoru a ne šta drugo...
Živko se na koncu pokazao čak i kao prijatno iznenađenje. Čudi me da vam na tom podveleškom minderluku nije pala na um ideja da se možda Živko potajno vraća starom jatu. Valja opet živjeti sa svojim narodom.
Tješi se (jelde bi bilo lijepo da se kako HDZ more uvalit u aparaturu ali Živko hebe pa rastura

) a usput se dogovori sam sa sobom jesam li na nevesinjskom ili gatačkom minderu. Ovako zbunjuješ sam sebe pa nisam siguran u kojem kontekstu da ti odgovorim (gatačkom ili nevesinjskom)
Pa šta će drugo vego živjet sa svojim narodom, ta neće sa mnom..
I sam brato dobro znaš da nemaš gdje ni poštenih cipela kupiti u tih tvojih 75%, a ne još da govoriš o referencama. Zato ćući i ćekaj k'o i do sad.
Ma jok roćko, neko te debelo dezinformiše. Bolan bujrum navrati ponekad u Mostar. Već sam ti rekao da ne trebaš samo ćulit iza Huma. Dođi, pojedi, popi, obiđi malo Stari Most, Stari Grad itd..Ta ljudi iz čitavog svjeta dolaze da vide ovu ljepotu, moreš i ti. Neće ti bola niko ništa (samo ne spominji "stolni" ni "treći" jer u tom slučaju moreš ne daj bože imati kakvu nezgodu)
Pa ko će ti roćko slatki govorit o referencama ako ne ja? Nije moja krivica što ste politički nepismeni. 20 godina ste dojnji a ti i dalje naprdivaš o nekakvoj političkoj lukavštini
I na kraju šta da "ćekam"? Vaše granatiranje, sakupljanje po Heliodromu ili vojnom? Ne kontam, de ako ti nije zahmetli pojasni malo