Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#3301 Re: Liverpool FC
Jesu... posljedica tajkunizacije klubova. Daleko od toga da je "demokratija" Madrida i Barcelone dobra, ali obični fan se makar jednom u 4 godine nešto pita.
- vaučer
#3302 Re: Liverpool FC
Dempsey, Kagawa..
Mislim da ovo ljeto sve ovisi o cijene u Liverpoolu.
Novca neće btii kao prošlo ljeto a moraju efektivno uraditi više s puno manje.
Dempsey za 5-8 miliona je super posao, plus diže profil kluba u SAD-u što bi ovi vlasnici znali unovčiti.
Kagawa ipak ima bolji izbor klubova i njemu trenutno Liverpool nema šta ponuditi osim nekih astronoskih brojeva što se sigurno neće dogoditi. Slažem se s Riddleom da Liverpoolu treba 'quick fix', inače je sve teže vratiti se u kolo Lige prvaka kad si duže van tog kruga. Da su pametni pljunuli bi šta god treba za Cavanija, još jedan dva igrača kojima ističe ugovor i sve staviti na što bolju poziciju u prvenstvu, nešto što bi im osiguralo bolji izbor i manje cijene igrača kao Kagawa u budućnosti. Naravno očekujem skroz suprotno od kluba koji se mazohistički kažnjava svaki put kad se dohvate novčanika.
Dempsey za 5-8 miliona je super posao, plus diže profil kluba u SAD-u što bi ovi vlasnici znali unovčiti.
Kagawa ipak ima bolji izbor klubova i njemu trenutno Liverpool nema šta ponuditi osim nekih astronoskih brojeva što se sigurno neće dogoditi. Slažem se s Riddleom da Liverpoolu treba 'quick fix', inače je sve teže vratiti se u kolo Lige prvaka kad si duže van tog kruga. Da su pametni pljunuli bi šta god treba za Cavanija, još jedan dva igrača kojima ističe ugovor i sve staviti na što bolju poziciju u prvenstvu, nešto što bi im osiguralo bolji izbor i manje cijene igrača kao Kagawa u budućnosti. Naravno očekujem skroz suprotno od kluba koji se mazohistički kažnjava svaki put kad se dohvate novčanika.
-
Coalman
#3303 Re: Liverpool FC
Nisi nas haman dobro shvatio.vaučer wrote:Dempsey, Kagawa..
-
Mustang1
#3304 Re: Liverpool FC
Meni ne pada na pamet ni jedan igrac sredine terena koji bi se uklopio Liverpool
Ne kazem da ga nema ima ih sigurno ali ne pada mi na pamet ni jedan .. A pri tome ne mislim na ove prosjecne igrace po 10.ak miliona koj iznace bacanje u vodu
- _Reds_
#3305 Re: Liverpool FC
Carroll hahaaa
Pa za njega je Dzeko Pele
!
Svakim danom sve sto vise dovode Britanaca, sve vise mi je muka gle4dati Liverpool.
Britanci su jadni, unistavaju moderni nogomet, dvoljni su pokazatejlji rezuletati eng. repke gdje je danas bitanski nogomet, umro je za sva vremena, a sa njim i i Kenny, i njegova filozofija.
Brate, Kenny molim te idi sam, bio si veliki, i kao takav idi, idi dok nisi postao mali, ovo vise nije 20to stoljece, ovo je 21. i ovo nije za tebe.
Pa za njega je Dzeko Pele
Svakim danom sve sto vise dovode Britanaca, sve vise mi je muka gle4dati Liverpool.
Britanci su jadni, unistavaju moderni nogomet, dvoljni su pokazatejlji rezuletati eng. repke gdje je danas bitanski nogomet, umro je za sva vremena, a sa njim i i Kenny, i njegova filozofija.
Brate, Kenny molim te idi sam, bio si veliki, i kao takav idi, idi dok nisi postao mali, ovo vise nije 20to stoljece, ovo je 21. i ovo nije za tebe.
- vaučer
#3306 Re: Liverpool FC
Pepe
Johnson, Skrtel, Agger, Enrique
Spearing, Henderson
Downing, Gerrard, Bellamy
Suarez
Dobra postava, nadam se dobroj utakmici i pobjedi.
Sretno crveni.
Johnson, Skrtel, Agger, Enrique
Spearing, Henderson
Downing, Gerrard, Bellamy
Suarez
Dobra postava, nadam se dobroj utakmici i pobjedi.
Sretno crveni.
- vaučer
#3307 Re: Liverpool FC
Chelsea vodi 1:0 na poluvremenu u prilično dosadnoj utakmici gdje ni jedna ekipa nije stvorila pravu šansu.
Loša igra Enriquea je poklonila priliku Ramiresu koji je zapucao u bliži kut sam pred Reinom.
Suarez izoliran, Downing sramotan, Bellamy isključen a Spearing i Henderson proživljavaju teške trenutke.
Možda se nešto promjeni u drugom dijelu, prednost Chelsea u golovima je minimalna ali imaju lakši zadatak u nastavku jer mogu braniti gol.
Loša igra Enriquea je poklonila priliku Ramiresu koji je zapucao u bliži kut sam pred Reinom.
Suarez izoliran, Downing sramotan, Bellamy isključen a Spearing i Henderson proživljavaju teške trenutke.
Možda se nešto promjeni u drugom dijelu, prednost Chelsea u golovima je minimalna ali imaju lakši zadatak u nastavku jer mogu braniti gol.
- Koolin1
#3308 Re: Liverpool FC
Ovom Enrique-u treba zabraniti da ikako dolazi u Englesku a kamoli da ikad vise zaigra za Liverpool...
- Edin H.
#3310 Re: Liverpool FC
Ovo sa sudijama i njihovim odlukama postaje stvarno smijesno, cist gol Carolla 
- Quaresma
#3311 Re: Liverpool FC
Daj ne lupetaj lopta nije presla liniju citavim obimom
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- Edin H.
#3312 Re: Liverpool FC
Kako stojimo sa dioptrijom?Quaresma wrote:Daj ne lupetaj lopta nije presla liniju citavim obimom
Sad su pokazali digitalni imidz i naravno da je presla, sto je bilo jasno i ranije.
Kako drugacije moze se vidjeti lopta iza precke, a kamera je sa lijeve strane, iz polja.
To lupetaj inace ostavi za svoje ukucane
- _Reds_
#3313 Re: Liverpool FC
I da li je ovo sad uspjesna sezona, ali je torfej mickey mousa uspjeh.
Hajde Kenny ziv ti nama bio, ali odstupi sam.
Hajde Kenny ziv ti nama bio, ali odstupi sam.
- seketa88
#3314 Re: Liverpool FC
Nije cijelim obimom presla liniju, na ESPN-u su uradili 3d prikaz ove situacije i to je jasno utvrdjeno

- Edin H.
#3315 Re: Liverpool FC
I iz tvog snimka se vidi da jeste, zar ne vidis da je snimano iz lijevog ugla.
Na ESPN-u je ovaj naslov
Chelsea clinch cup amid Carroll controversy
To po tebi znaci da su nevojbeno utvrdili da lopta nije presla liniju?
Pokazala su digitalni na ITV-u i kada se pogleda iznad precke, naravno da se vidi cijela lopta.
E sad moglo bi se raspravljati, da li jedan ili dva milimetra fale, ali to je vec besmisleno.
Prednost se u ovakvim situacijama mora dati napadacu, kao uostalom i kod offside-a, samo su bez-veze upropastili finale i produzetke.
Na ESPN-u je ovaj naslov
Chelsea clinch cup amid Carroll controversy
To po tebi znaci da su nevojbeno utvrdili da lopta nije presla liniju?
Pokazala su digitalni na ITV-u i kada se pogleda iznad precke, naravno da se vidi cijela lopta.
E sad moglo bi se raspravljati, da li jedan ili dva milimetra fale, ali to je vec besmisleno.
Prednost se u ovakvim situacijama mora dati napadacu, kao uostalom i kod offside-a, samo su bez-veze upropastili finale i produzetke.
- ultima_palabra
#3316 Re: Liverpool FC
Pokazali su neku kompjutersku slika, izgleda da nije čitava lopta prešla... u onakvoj situaciji teško je zamjeriti sudiji šta god da je pokazao.
- Zatamnjena stakla
#3317 Re: Liverpool FC
Ovaj go se ne može vidjet' 
- Jack Be Nimble
#3319 Re: Liverpool FC
Prosla lopta i liniju 2005, haj sve se vraca. Zato sam ja protiv video tehnologije, sve se to kad tad vrati.
-
Madrid
#3320 Re: Liverpool FC
Svaka cast Čehu na intervenciji, presla ona ili ne presla
I dobar Caroll danas pravo, mozda greska sto nije igrao od pocetka
I dobar Caroll danas pravo, mozda greska sto nije igrao od pocetka
-
Coalman
#3321 Re: Liverpool FC
Ma nije bio gol ipak nije prešla cijelim obimom, nažalost. A mislim da je Liverpul stigao do izjednačenja da bi na kraju osvojio FA Cup.
Igra je bila veoma loša uglavnom sve dok ulaska Carolla koji je na moje iznenađenje i mnogih ostalih unio jednu dozu svježine u igri Liverpula pomoću koje smo došli do gola, a umalo i do izjednačenja. Chelsea je u globalu bio bolji i zasluženo slavio.
Sada se već može reći da je sezona neupješna, Liverpul se nalazi na sramnom 8. mjesu na tabeli, a oborio je mnoge neslavne rekorde između kojih je i taj rekord po broju najmanje dobijenih utakmica kući... Na ljeto se mora odraditi i popraviti mnogo, mnogo toga ako Liverpul želi nešto više da uradi u narednoj sezoni.
Igra je bila veoma loša uglavnom sve dok ulaska Carolla koji je na moje iznenađenje i mnogih ostalih unio jednu dozu svježine u igri Liverpula pomoću koje smo došli do gola, a umalo i do izjednačenja. Chelsea je u globalu bio bolji i zasluženo slavio.
Sada se već može reći da je sezona neupješna, Liverpul se nalazi na sramnom 8. mjesu na tabeli, a oborio je mnoge neslavne rekorde između kojih je i taj rekord po broju najmanje dobijenih utakmica kući... Na ljeto se mora odraditi i popraviti mnogo, mnogo toga ako Liverpul želi nešto više da uradi u narednoj sezoni.
-
oridjidji
#3322 Re: Liverpool FC
Kerol odigrao najbolje u Liverpulu, ostali su bili prelosi. Celzi vise manje zasluzeno trijumfovao.
-
korisnicko ime1234
#3323 Re: Liverpool FC
Maloprije sam procitao nesto o tome da je liverpool potpisao mladog urugvajca iz bologne,gaston ramireza,igraca sredine terena.
- Gandalf
#3324 Re: Liverpool FC
Evo i ja ugledah to za Ramireza 
-
Coalman
#3325 Re: Liverpool FC
Za koliko para? Znam da je Bologna tražila 20 miliona, što je realno mnogo. Valjda nisu dali 20.