hrvatska-more

Post Reply
Filter

#3301 Re: hrvatska-more

Post by Filter »

agent_zero wrote:Ima prelaz, Čepikuće se zove po selu, nalazi se iznad onog mosta na magistrali gdje je ona kao uvala. Ali to je samo lokalni prelaz, mislim da ne bi mogao tuda proći, tj. da postoji vjerovatnoća da bi te vratili.
isao ja prije dvije hefte preko cepikuca. mozes proci normalno, ali ako imas nesto za carine vratice te do neuma.
elem, prosao jednom i drugi put ako je bas za ljutu muku...
doktor78

#3302 Re: hrvatska-more

Post by doktor78 »

Filter wrote:
agent_zero wrote:Ima prelaz, Čepikuće se zove po selu, nalazi se iznad onog mosta na magistrali gdje je ona kao uvala. Ali to je samo lokalni prelaz, mislim da ne bi mogao tuda proći, tj. da postoji vjerovatnoća da bi te vratili.
isao ja prije dvije hefte preko cepikuca. mozes proci normalno, ali ako imas nesto za carine vratice te do neuma.
Znaci, nije bas za preporuciti?
Filter

#3303 Re: hrvatska-more

Post by Filter »

doktor78 wrote:
Filter wrote:
Znaci, nije bas za preporuciti?
ako si horan za razgledanje prirode, imas vremena, put je definitivno za preporuciti. selo ravne je prelijepo.
mozes svratiti i do radimlje, vjetrenice, stolac obavezno. odlicna turisticka tura
ali ako zuris, e onda ne... mada, dobra je varijanta kad neum i doljani zacepe. zato sam i krenuo prije sezone tim putem da malo prosnjuham, ko zna mozda nekad i zatreba

od stoca, tj kad udjes u PC put je uzak, los, ali nema murije :D lokalci deru po okukama koliko masina moze izvuci.
od table za selo ravne, poprilicno ti je gatanje, dodjes na raskrsce i po osjecaju :-) iliti gps-u. iz dvije trake ulijeces u put sa jednom trakom, kao da ces nekome u dvoriste, pa onda opet siroka cesta, sega.
elem, izbijes na magistralu par kilometara prije skretanja za peljesac. duzi je za nekih 30ak kilometara od glavne dzade
sead80

#3304 Re: hrvatska-more

Post by sead80 »

Eh ovako..zena i ja bi negdje krajem juna isli do Krka.. da li neko ima kakve preporuke, gdje na Krk, Apartman, Hotel??

Za svaku informaciju sam zahvalan :)
JanuaryJones

#3305 hrvatska-more

Post by JanuaryJones »

Prelazi se regularno, prešli prošle godine na putu prema Korčuli, nigdje živa roba, samo HR policija/carina igra karti u hladu. Cesta je dobra i siđe se na magistralu u Slanom.

Edit: prije puta smo provjerili u BIHAMKu i uredno su na poslali listu prelaza na kojem i je ovaj, Trebimlja/Ćepikuće br. 27 na listi.

Image

Sent from my iPad using Tapatalk
doktor78

#3306 Re: hrvatska-more

Post by doktor78 »

Filter, January Jones , hvala na informacijama!
El malagueño

#3307 Re: hrvatska-more

Post by El malagueño »

Nebi bila ova tema nista bez alfonsa kaudersa, branioc hrvatskog primorja u prvom saffu :)
Alfons Kauders

#3308 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

El malagueño wrote:Nebi bila ova tema nista bez alfonsa kaudersa, branioc hrvatskog primorja u prvom saffu :)
vazda kontra avaza :D
jahhjer

#3309 Re: hrvatska-more

Post by jahhjer »

El malagueño wrote:Nebi bila ova tema nista bez alfonsa kaudersa, branioc hrvatskog primorja u prvom saffu :)
Ne bi*
El malagueño

#3310 Re: hrvatska-more

Post by El malagueño »

jahhjer wrote:
Ne bi*
Tipkam sa mobitela, halali :D
El malagueño

#3311 Re: hrvatska-more

Post by El malagueño »

Alfons Kauders wrote:
Pa dje si Alfonse misu dzamijski :) jedva sam cek'o proljece da se opet sretnemo na temi :) Sta ima na moru? Nekretnine ok? Jel' bura nanijela imalo stete preko zime? Haj skrpi to sto prije ba, da ti ne propadne sezona :D A uspust ovdje malo reklamiraj :) koja je destinacija ove godine in?
Alfons Kauders

#3312 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

El malagueño wrote:
Alfons Kauders wrote:
Pa dje si Alfonse misu dzamijski :) jedva sam cek'o proljece da se opet sretnemo na temi :) Sta ima na moru? Nekretnine ok? Jel' bura nanijela imalo stete preko zime? Haj skrpi to sto prije ba, da ti ne propadne sezona :D A uspust ovdje malo reklamiraj :) koja je destinacija ove godine in?
Imam dobre seme za Mljet i Brac ove godine. Takodjer radim i Albaniju, super cijene, super ekipa, fantasticna hrana (meni godi mahom kontinentalna, Hrvati su ipak bolji s ribom). Jedini je problem prevoz, nece raja da vozi toliko, mada i mi vala seremo - kad mogu Poljaci do Makarske, mozemo vala i mi do Vlore i Sarande.

More se organizovat i jahtica sa skiperom, mahom kratke ture od Dubrovnika, sMljet, Korcula, Lastovo - ali slaba potraznja, prejaka konkurencija, svi su to krenuli radit.

S djeticima ne radim, Fahro prosao na "tenderu"... Sad nekad trebaju krenuti naruceni tekstovi protiv Hrvatske i Albanije. Kako cujem od 1.6. je dogovoreno, cijena sitnica. :D
El malagueño

#3313 Re: hrvatska-more

Post by El malagueño »

Alfons Kauders wrote:
El malagueño wrote:
Alfons Kauders wrote:
Imam dobre seme za Mljet i Brac ove godine. Takodjer radim i Albaniju, super cijene, super ekipa, fantasticna hrana (meni godi mahom kontinentalna, Hrvati su ipak bolji s ribom). Jedini je problem prevoz, nece raja da vozi toliko, mada i mi vala seremo - kad mogu Poljaci do Makarske, mozemo vala i mi do Vlore i Sarande.

More se organizovat i jahtica sa skiperom, mahom kratke ture od Dubrovnika, sMljet, Korcula, Lastovo - ali slaba potraznja, prejaka konkurencija, svi su to krenuli radit.

S djeticima ne radim, Fahro prosao na "tenderu"... Sad nekad trebaju krenuti naruceni tekstovi protiv Hrvatske i Albanije. Kako cujem od 1.6. je dogovoreno, cijena sitnica. :D
Ma drago mi je da se biznis siri. Neka neka :) a vala i meni je to malo bezze sto raja nece s autom da ide. Sta je to nama preci, pa ja bio prije 2 godine na moru u Doboju. Plaza malo daleka bila, ali smjestaj ekstra! Pravo sam se odmorio
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3314 Re: hrvatska-more

Post by KatarinaKosaca »

El malagueño wrote:Ma drago mi je da se biznis siri. Neka neka :) a vala i meni je to malo bezze sto raja nece s autom da ide. Sta je to nama preci, pa ja bio prije 2 godine na moru u Doboju. Plaza malo daleka bila, ali smjestaj ekstra! Pravo sam se odmorio
Poslije mikroklime u Marbelli, to je za tebe pravi užitak ;-) dugo nisam vidjela la enje, pa ne odolih :D
El malagueño

#3315 Re: hrvatska-more

Post by El malagueño »

KatarinaKosaca wrote:
El malagueño wrote:Ma drago mi je da se biznis siri. Neka neka :) a vala i meni je to malo bezze sto raja nece s autom da ide. Sta je to nama preci, pa ja bio prije 2 godine na moru u Doboju. Plaza malo daleka bila, ali smjestaj ekstra! Pravo sam se odmorio
Poslije mikroklime u Marbelli, to je za tebe pravi užitak ;-) dugo nisam vidjela la enje, pa ne odolih :D
:) Ma odavno se nisam onako omeracio :) No he visitado Marbella desde mucho tiempo :P Desde ahora paso mis veranos en Doboj :) La playa es maravillosa!
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3316 Re: hrvatska-more

Post by KatarinaKosaca »

El malagueño wrote::) Ma odavno se nisam onako omeracio :) No he visitado Marbella desde mucho tiempo :P Desde ahora paso mis veranos en Doboj :) La playa es maravillosa!
Pense que ibas, por la cercania. Referiendo se a tu apodo.. :mrgreen: :thumbup:
El malagueño

#3317 Re: hrvatska-more

Post by El malagueño »

KatarinaKosaca wrote:
El malagueño wrote::) Ma odavno se nisam onako omeracio :) No he visitado Marbella desde mucho tiempo :P Desde ahora paso mis veranos en Doboj :) La playa es maravillosa!
Pense que ibas, por la cercania. Referiendo se a tu apodo.. :mrgreen: :thumbup:
He elegido este apodo porque me gusta mucho la canción 'la malagueña'...
dadoka84

#3318 Re: hrvatska-more

Post by dadoka84 »

Kakva vam je ovo telenovela :D
karanana

#3319 Re: hrvatska-more

Post by karanana »

jel neko nekad bio u ducama (da li se ovako kaze?) kod omisa?
kako vam se cini? kakav je smjestaj?
ja proso par puta i ucinilo mi se fino i cisto sto se plaze i mora tice. a i omis i split blizu.
fantabox

#3320 Re: hrvatska-more

Post by fantabox »

karanana wrote:jel neko nekad bio u ducama (da li se ovako kaze?) kod omisa?
ja proso par puta i ucinilo mi se fino i cisto sto se plaze i mora tice. a i omis i split blizu.
Lijepa plaza, cisto more, ali tu Splicani dolaze na kupanje tako da je guzva velika, pogotovo vikendom. Omis i Split blizu, ali racunaj da je upravo dionica Omis - Split jedna od najfrekventnijih cesti u Hrvatskoj, vozi se puzevom brzinom uvečer u sezoni!
fantabox

#3321 Re: hrvatska-more

Post by fantabox »

fantabox wrote:
Lijepa plaza, cisto more, ali tu Splicani dolaze na kupanje tako da je guzva velika, pogotovo vikendom. Omis i Split blizu, ali racunaj da je upravo dionica Omis - Split jedna od najfrekventnijih cesti u Hrvatskoj, vozi se puzevom brzinom uvecer u sezoni!
fantabox

#3322 Re: hrvatska-more

Post by fantabox »

fantabox wrote:
fantabox wrote:
Lijepa plaza, cisto more, ali tu Splicani dolaze na kupanje tako da je guzva velika, pogotovo vikendom. Omis i Split blizu, ali racunaj da je upravo dionica Omis - Split jedna od najfrekventnijih cesti u Hrvatskoj, vozi se puzevom brzinom uvecer u sezoni!
Sorry za dupli... 'bem ti tehniku :-)
Banksy

#3323 Re: hrvatska-more

Post by Banksy »

Omiš je 5 min vožnje, Split nekih pola sata. Plaže su krasne, more jako čisto, samo je zbog geografije Bračkog kanala poprilično vjetrovito i usred ljeta, pa kome smeta nije zgodno. I inače, cijeli taj potez Brela - Podstrana je vjetrovit, ali prelijep, s najljepšim plažama na tokm dijelu Jadrana. Problem je ako ideš s malom djecom ili starijim osobama jer je sav smještaj s gornje strane magistrale koja ide tik uz plaže, pa moraš biti jako pažljiv oko prelaska jer je saobraćaj gust, a magistralu ne možeš izbjeći. Praktično je i što s te lokacije možeš napraviti puno kvalitetnih jednodnevnih izleta do Omiša i Poljica, Biokova, Splita i Trogira. Tu, u Dućama, je i jedan od najboljih restorana Sd županije, Bracera, s prekrasnom plažom i debelom hladovinom. Ne znam kakav je smještaj, generalno, ni snabdijevanje, prijace i dućani, itd, ali ako si mobilan i voliš aktivan odmor, to je izvrsno mjesto za ljetovanje.
DZONPI

#3324 Re: hrvatska-more

Post by DZONPI »

Vec 2 godine ljetujem u Biogard na moru savrseno.Od smjestaja plaza cjena i vecernjeg ugodjaja.
golman

#3325 Re: hrvatska-more

Post by golman »

...ja ću u Zaostrog sa karatašima :djidovoma:
Post Reply