doktor78 wrote:Filter wrote:agent_zero wrote:Ima prelaz, Čepikuće se zove po selu, nalazi se iznad onog mosta na magistrali gdje je ona kao uvala. Ali to je samo lokalni prelaz, mislim da ne bi mogao tuda proći, tj. da postoji vjerovatnoća da bi te vratili.
isao ja prije dvije hefte preko cepikuca. mozes proci normalno, ali ako imas nesto za carine vratice te do neuma.
elem, prosao jednom i drugi put ako je bas za ljutu muku...
Znaci, nije bas za preporuciti?
ako si horan za razgledanje prirode, imas vremena, put je definitivno za preporuciti. selo ravne je prelijepo.
mozes svratiti i do radimlje, vjetrenice, stolac obavezno. odlicna turisticka tura
ali ako zuris, e onda ne... mada, dobra je varijanta kad neum i doljani zacepe. zato sam i krenuo prije sezone tim putem da malo prosnjuham, ko zna mozda nekad i zatreba
od stoca, tj kad udjes u PC put je uzak, los, ali nema murije

lokalci deru po okukama koliko masina moze izvuci.
od table za selo ravne, poprilicno ti je gatanje, dodjes na raskrsce i po osjecaju

iliti gps-u. iz dvije trake ulijeces u put sa jednom trakom, kao da ces nekome u dvoriste, pa onda opet siroka cesta, sega.
elem, izbijes na magistralu par kilometara prije skretanja za peljesac. duzi je za nekih 30ak kilometara od glavne dzade