Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Herr Flick

#3301 Re: Farma

Post by Herr Flick »

:lol: :lol: :lol:
kisni indijanac

#3302 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

dječak sa šibicama wrote:
kisni indijanac wrote:
klavirdžija wrote:Šta je to bilo sa "obrezanim", ko kome itd?
vesna memi: šta hoćeš ti osunećeni ?
Da da.

Cetnikusa sa Korduna.

Sad im uzima sardine, da Eki i Ekrem nemaju sta jesti.
i nije memi lako, fakat mu nije lako..kaže diraj mene, al' mi nemoj grad dirat....
Tayyip

#3303 Re: Farma

Post by Tayyip »

Memo će sve istrpiti na ličnoj osnovi, samo nemoj na narod, Sarajevo .... inače će ih zguziti u šupak sve redom. Juče je reko onom patuljku gadu da će ga jebati u šupak ako nastavi.
dječak sa šibicama

#3304 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

I Memo malo... brani grad, dobija glasove, ovo ono :D
samo_ti

#3305 Re: Farma

Post by samo_ti »

Memo je ovom svadjom samo "dobio" :-D
Glasovi iz BiH ce se ucetverostruciti, dobro i Mitrovicu, dobro i Memi jer ce u finale.

p.s. gledam svadju i zamisljam Macu na Meminom mjestu...kako bi on ovoj odbrusio sa Faššššistooooooo ! :D
iscrtani čovek

#3306 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

dječak sa šibicama wrote:
kisni indijanac wrote:
klavirdžija wrote:Šta je to bilo sa "obrezanim", ko kome itd?
vesna memi: šta hoćeš ti osunećeni ?
Da da.

Cetnikusa sa Korduna.

Sad im uzima sardine, da Eki i Ekrem nemaju sta jesti.
Vi od jednog običnog rijalitija pravite nacionalni sukob.
Prema Ekremu i Memi su od samog početka svi da ne kažem popustljivi, već i snisishodljivi. Ekremu je Zadruga opraštala milion stvari, koje ,,pravoslavcima'' na Farmi sigurno ne bi.
I nije Vesna Rivas prva koja je pominjala nacionalnost, već Ekrem. Kad je Nazif Gljiva ispao , tad je Ekrem rekao ,,ja musliman, on musliman, trebo je mene staviti za gazdu''. Na to mu je Zorica Marković tada izuzetno pristojno rekla da su tu svi ljudi jednaki, i da ne treba potencirati vere ni nacije.
Naravno, to ste zaboravili, uvek je lakše videti balvan u tuđem oku, a ne trn u svom. Memo i Ekrem, eto siroti, neiskvareni, važno samo da su ,,naši'', a ovi svi pokvareni, zli, četnici, samo što mitraljez ne nose...
dječak sa šibicama

#3307 Re: Farma

Nije bate, ja prvi nisam na toj liniji, ne znam za druge ali ja licno nemam razloga Memu ili Ekija podrzavati samo zato jer su "moji".

Za Vesnu samo kazem ono sto se zna... i cime se ona ponosi.

Image

Image
Last edited by dječak sa šibicama on 22/05/2013 11:57, edited 1 time in total.
Tayyip

#3308 Re: Farma

Post by Tayyip »

dječak sa šibicama wrote:I Memo malo... brani grad, dobija glasove, ovo ono :D
Memo ima lijepu glasačku organizaciju, poznati sarajevski ugostitelji su to razgranali na hiljade ljudi :D A to je samo baza, al jebo to.
Sinoć sam vidio da se nasekiro kad su je bila ona igra istine, kad je gadni patuljak govorio šta je vesna četnikuša Memi rekla (što zadruga ne dozvoljava da se kaže šta je tačno u pitanju a svi smo čuli šta), vrtio je onu flašu u rukama cijelo vrijeme zajapuren. Onaj golum se žalio da mu je reko da će ga jebati u šupak :D I maloprije je isto sve bilo ok, svađa i to jebo to, ali kad je došo trenutak da ova šešeljovka spominje neke stvari tada je opet poludio. Promijeni mu se glas i zajapuri se Memiš, nema zajebancije s tim stvarima Jebat će ih u zicagu sve ako se ovo nastavi.
Neradnik

#3309 Re: Farma

Post by Neradnik »

šta mu je rekla bičarka ne cuh?
trustm3

#3310 Re: Farma

Post by trustm3 »

Tayyip wrote:
dječak sa šibicama wrote:I Memo malo... brani grad, dobija glasove, ovo ono :D
Memo ima lijepu glasačku organizaciju, poznati sarajevski ugostitelji su to razgranali na hiljade ljudi :D A to je samo baza, al jebo to.
Sinoć sam vidio da se nasekiro kad su je bila ona igra istine, kad je gadni patuljak govorio šta je vesna četnikuša Memi rekla (što zadruga ne dozvoljava da se kaže šta je tačno u pitanju a svi smo čuli šta), vrtio je onu flašu u rukama cijelo vrijeme zajapuren. Onaj golum se žalio da mu je reko da će ga jebati u šupak :D I maloprije je isto sve bilo ok, svađa i to jebo to, ali kad je došo trenutak da ova šešeljovka spominje neke stvari tada je opet poludio. Promijeni mu se glas i zajapuri se Memiš, nema zajebancije s tim stvarima Jebat će ih u zicagu sve ako se ovo nastavi.
A sta mu je Vesna rekla, nisam to upratio :?
dječak sa šibicama

#3311 Re: Farma

Ko bi ih popratio sta jedni drugima govore....

Ne treba mu ovo vrijedjanje, sad je on kao povrijedjen, pa bices im laka meta jbt.

Shah i Goca ga pokusavaju oraspoloziti, ali ne ide. Treba kao Eki, iskulirati sve. Rekla im Vesna neka Eki i Memo pomru od gladi sto se nje tice, pa nista posebno, nije za dizanje nosa.
Prvo paradajz, sad sardine :D
kisni indijanac

#3312 Re: Farma

eno sad mi forumaši "pravimo nacionalni sukob "...samo citiramo ono što se ne može odšutjeti, erino pjevanje "ko to kaže ko to laže" i ovo vesnino maloprije pomenuto, ja inače nemam problem sa dobrim ljudima, imam sa ostrašćenim nacionalizmom...evo čak mi se i radojka i sa seljačkom politikom čini poštenijom od ovih koji se busaju da su ušli sa imenima i prezimenima u šou, ma koja imena i prezimena, bez obzira što ne slušam tu vrstu muzike dobro znam ko su imena i prezimena među narodnjacima.....
Asamoah Gyan

#3313 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

Gospodin_bez_kravate wrote:šta mu je rekla bičarka ne cuh?
"šta hoćeš ti osunećeni", juče
kremali

#3314 Re: Farma

Post by kremali »

Joj sad ce opet glupe bosnje puniti dzopove pinku jer memo toboze brani boje BiH...Ubjedljivo smo najprimitivnija zemlja na Blakanu a samim time i u Europi...
Pa evo juce Saska psovala beogradsku majku Sha, sta mislite hoce li se po BG forumima narod dici da glasa za SHA???

Memo je Ok lik, i navijao bi za njega bez obzira odakle je.Ali ovo sto se svaki put desava u BiH kad god je neki regionalni show u pitanju je stvarno presmijesno. Pa svi nam se smiju
klavirdžija

#3315 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Jašta, ne vjerujte svojim očima i ušima nego nama saloncima. Sve u ime "ko nas bre zavadi".

Ako je stvarno tako bilo, tu smradulju bi po pravilima šupci iz pinka trebali izbaciti, ali neće, ista su to vnago.
kisni indijanac

#3316 Re: Farma

dječak sa šibicama wrote:Nije bate, ja prvi nisam na toj liniji, ne znam za druge ali ja licno nemam razloga Memu ili Ekija podrzavati samo zato jer su "moji".

Za Vesnu samo kazem ono sto se zna... i cime se ona ponosi.

Image

Image
da dodam...

Neradnik

#3317 Re: Farma

Post by Neradnik »

Asamoah Gyan wrote:
Gospodin_bez_kravate wrote:šta mu je rekla bičarka ne cuh?
"šta hoćeš ti osunećeni", juče
u jebote pa trebali su je izbacit zbog toga.
Herr Flick

#3318 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Ja za tu Vesnu Rivas nikad cuo ,prvi put cujem za nju odkad je farma.Inace vise od pola ih nisam znao ko je kad je pocela farma
Artest

#3319 Re: Farma

Post by Artest »

...pa nije mu jebala sarajevsku majku, vec pokazala sovinizam. Sigurno i ona stjece poene vredjajuci Memu, kod svog glasackog tijela.

A to za Jevrica i Gljivu, ne provaljuj se srbijanac. Odmah se ovdje pisalo o glupom potezu Ekrema i da bezveze potencira te stvari.

Jevric je isuvise glup da bi shvatio takav kiks.
Neradnik

#3320 Re: Farma

Post by Neradnik »

On je meni gluplji sto je nakon onog onda opet sa njom progovorio a reko je da nece nikad.Sam sebi skace u usta.
dječak sa šibicama

#3321 Re: Farma

Pa da, i na FB sam citao, Ekrema su najvise osudjivali ljudi koji su muslimani. To mu je supacki, cuj Nazif je morao mene staviti za gazdu, jer sam musliman. Malo jaci musliman, ne trijezni se, bez rakije ne moze funkcionisati.

Ali ne treba o tome... to ove sitne duse kao sto je Vesna i hoce, njeni glasaci su ovi iz kolone za Seselja, mora ih podsjetiti da glasaju za nju.

Memo je u Srbiji jbg, ne mozes ti Eri zamjerati sto je veliki Srbin.

Shah mu je pravi prijatelj, vidi se. Evo sad prica kako su mu Vesna i jos valjda Zorica, prilazile i govorile kao tebi Memo nije prijatelj, on je musliman ovo ono. Ma fuj.
m@gm@

#3322 Re: Farma

Post by m@gm@ »

Kako je samo Sha sinoc uspio da ne opali Sasku sakom :-) svaka mu cast
kupačica

#3323 Re: Farma

Post by kupačica »

m@gm@ wrote:Kako je samo Sha sinoc uspio da ne opali Sasku sakom :-) svaka mu cast
Zvučiš kao da navikla da te pucaju šakom i to svakodnevno.
m@gm@

#3324 Re: Farma

Post by m@gm@ »

kupačica wrote:
m@gm@ wrote:Kako je samo Sha sinoc uspio da ne opali Sasku sakom :-) svaka mu cast

ne kontam :?
kupačica

#3325 Re: Farma

Post by kupačica »

m@gm@ wrote:
kupačica wrote:

ne kontam :?
Zvučiš kao da opravdavaš nasilje muškarca nad ženom. Čuj opali Sašku šakom? Ne možemo mI žene tako da komentarišemo.
Locked