Išćerujem zlo
ućerujem dobro
Moderator: _BataZiv_0809
medvjed23 wrote:
ne znam.. iskrivljeni udovi, mračne oči, vrištanje.. sve mi je to isprva bilo smiješno, al kasnije je dobilo na ozbiljnosti i uvjerljivosti, možda zato što sam film gledo u 3 iza ponoći dok je nešto lupkalo oko prozora..

A suptilni homoerotični tonovi?omar little wrote:top gun
kakvo kolosalno, klisejsko, smece. nisam gledala od osamdesetih, naleti na tv-u danas. jos ja kruza ne podnosim, al reko pregrmicu. odron. vrhunac karakterizacije likova zvakanje zvaka. mila majko
Joj on je katastrofa opcenito, mada u filmu Felon je odglumio za 10..omar little wrote:![]()
svaka val kilmerova scena je totalni krindz.
iskljucila sam na pola i evo sada trazim nesto za pogledat da mi sapere taj splacinarski ukus.

Da. Nema mimike lica. Nista. Mrtav. Oci mrtvenema me tamo wrote:Dobar je Aflek u njemu drama, možda te nervira njegova faca?
Pa ne znam da mu to moze biti opravdanje. Sto nije uzeo bolovanje?Tito_i_Partija wrote:Nije on toliko los glumac, nego je stvar u tome da je za vrijeme snimanja prolazio kroz neke zajebane stvari u svom zivotu, vecinom prouzrokovane alkoholom. Brak mu bio pred samim raspadom ( i na kraju se rasp'o). Kad gledas The Accountant, Batman vs Superman, i Live By Night, vidis da tip uopste nije prisutan mentalno i da je skroz nezainteresovan za ono sto se desava oko njega.
Vjerovatno zato sto su ti ugovori bili davno potpisani i nepostovanjem istih bi se doveo u jos goru situaciju, jer:Zejnep wrote:Pa ne znam da mu to moze biti opravdanje. Sto nije uzeo bolovanje?Tito_i_Partija wrote:Nije on toliko los glumac, nego je stvar u tome da je za vrijeme snimanja prolazio kroz neke zajebane stvari u svom zivotu, vecinom prouzrokovane alkoholom. Brak mu bio pred samim raspadom ( i na kraju se rasp'o). Kad gledas The Accountant, Batman vs Superman, i Live By Night, vidis da tip uopste nije prisutan mentalno i da je skroz nezainteresovan za ono sto se desava oko njega.
amenomar little wrote:![]()
svaka val kilmerova scena je totalni krindz.
iskljucila sam na pola i evo sada trazim nesto za pogledat da mi sapere taj splacinarski ukus.