Prodati zenu, djecu i ostalu rodbinustari_rastafari wrote:Ja se lagano pakujem za Brazil, a vi ?
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3301 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3302 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
http://www.klix.ba/sport/emir-spahic-ig ... /130323012MOSALJOZE wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... F5DjUMixAA Spaha sinoć
Najjaci komentar ispod
SENAD HADŽIĆ VEĆ KRENUO PJEŠKE U BRAZIL,KAŽE DA STIGNE NA VRIJEME!!!!!
- Travnički Noćni Šetač
#3303 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Proslava pobjede u Travniku:
- bingov buraz
#3304 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jok posjed lopte nam je dosao sam od sebe,maestro je dirigovao orkestrom sinoc nesto kao Zidane vaktile,lopta nikad nije bila kod njega ,primi izbaci trzajem trepavice dvojicu i proslijedi bolje postavljenom saigracu,to se ne uci to se radja.Arteta wrote:Ma bjazi ba.gorgonzola wrote:Ebo ti repku ako zavisi od jednog igraca. Samo da mahnem onim koji su kukali kad se pjanic povrijedio. Pisali su , kuku nama sta cemo sada, nema repke i veznog bez pjanica, makar nerijeseno bez pjanica..... Eto vam pjanic, mora on jos pure da jede da stigne misimovica. I onako starog sto kazu glupisoni sa tv-a.
Misimovic nije organizovao dva napada, igra nam se svodila na duge lopte, da je Pjanic bio u sredini vecina napada bi bili dobro organizovani.
Ima li neki link da pogledam utakmicu jos jednom da lakse podnesem mahmurluk
- Asamoah Gyan
#3305 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Svaka čast KristiTayyip wrote:Svaka čast Igoru Kristiću na odrađenoj utakmici![]()
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3307 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Idi se ti sine FIFA-e na playci igrajArteta wrote:Ma bjazi ba.gorgonzola wrote:Ebo ti repku ako zavisi od jednog igraca. Samo da mahnem onim koji su kukali kad se pjanic povrijedio. Pisali su , kuku nama sta cemo sada, nema repke i veznog bez pjanica, makar nerijeseno bez pjanica..... Eto vam pjanic, mora on jos pure da jede da stigne misimovica. I onako starog sto kazu glupisoni sa tv-a.
Misimovic nije organizovao dva napada, igra nam se svodila na duge lopte, da je Pjanic bio u sredini vecina napada bi bili dobro organizovani.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3308 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Yahel wrote:http://www.klix.ba/sport/emir-spahic-ig ... /130323012MOSALJOZE wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... F5DjUMixAA Spaha sinoć
Najjaci komentar ispod![]()
![]()
SENAD HADŽIĆ VEĆ KRENUO PJEŠKE U BRAZIL,KAŽE DA STIGNE NA VRIJEME!!!!!
- phillie
#3309 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
E je.bo si im znanjeHame_ wrote:
-
The 51st State
#3310 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
zaboravili ste cimburijadu kao metod specijalnog rata
.
- phillie
#3311 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne znam jel bilo ovdje:
-idu Miske, Vedo i Dzeko, kontas?
-Ne kontam.
-Ni Grci ne kontaju.
-idu Miske, Vedo i Dzeko, kontas?
-Ne kontam.
-Ni Grci ne kontaju.
-
IlijaLadin
#3312 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Osim na onom linku na Youtube-u, da li jos negdje ima dostupan snimak cijele utakmice?

- LunaLati
#3313 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sa ogromnom željom da se dođe do pobjede, sa ogromnom vjerom u sebe, sa Sušićem koji je znao sve to posložiti i pravu taktiku primijeniti, sve do jednog naši su igrači sinoć bili strašni zmajevi.
Čestitke još jednom svima zbog radosti koju su nam sinoć pružili. Volim te
Čestitke još jednom svima zbog radosti koju su nam sinoć pružili. Volim te
- Ajatolah_
#3314 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Hame_ wrote:
- muha_sa
#3315 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
phillie wrote:E je.bo si im znanjeHame_ wrote:
- tendzera
#3316 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Red bi bio, da nas pocastisHame_ wrote:
- Bosanski_hibrid
#3317 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Miske je daleko od toga da je za starog gvožđa, još u njemu ima potencijala za vrhunsku igru. Pjanić nam nudi jednu dodatnu širinu u igri i imamo više mogućnosti sa njim. Meni je sinoć za oko zapao i Medunjanin, odigrao je tako mudro, razarao je njihovu igru samo tako, sigurni pasevi... Nema se šta kuditi u našem timu, a mislim da je Grke dosta koštalo i to nagađanje sa Pjanićem hoće li igrati/neće. Nisu se postavili kako treba, a statistika o igri govori sama za sebe. Čini mi se da su Grci još jednom iskoristili 100% svoje šanse, jednu jedinu
. Ona bi za nas bila kobna da nemamo monstrume u špici i polušpici. Pa i sam Santos je priznao, ne sjeća se kada im je neko zabio 3 komada. 
- LunaLati
#3318 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Zaboravih od silne sreće da spomenem odnos našeg kapitena prema dresu koji nosi. Čitam da mu je sinoć nakon utakmice u svlačionici pozlilo i da su mu davali infuziju. Spahiću naklon do poda !!
- J.P.Montoya
#3319 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
al ce iduce godine da se skupljaju panini slicice to je malo reci 
- amidzazeher
#3320 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Danas mi ni mahmurluk nije tezak!!

- Edin H.
#3321 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sto je ono Pape ljut nakon prvog gola?noiserr wrote:
![]()
- Tigar1
#3322 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Strahovao sam i brinuo se... iako smo od početka igrali organizovano i držali kontrolu iskustvo gledanja ovakvih utakmica kad igramo protiv ''velikih'' je uvijek odnosilo misli na pesimizam.
Pa i kad je pao prvi pa i drugi, pa i treći, govorim hanumi u '85-oj ''Ba nije gotovo još dok sudija ne odsvira!'' ... strah, šta li...
Perfektna tekma, sad kad na miru odgledah snimak, taktički i tehnički smo ih rasuli, svaka čast momcima i Papetu
HVALA VAM!!!!!
Pa i kad je pao prvi pa i drugi, pa i treći, govorim hanumi u '85-oj ''Ba nije gotovo još dok sudija ne odsvira!'' ... strah, šta li...
Perfektna tekma, sad kad na miru odgledah snimak, taktički i tehnički smo ih rasuli, svaka čast momcima i Papetu
HVALA VAM!!!!!
- shalla
#3323 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sinoćnja tekma mi je kroz neke sitnice pokazala da smo definitivno postali velika reprezentacija a reći ću vam i zašto:
- Zabijamo golove ni iz čega, a vrlo dobro se sjećam mnogih tekmi iz prošlosti gdje smo pravili po 3-4 mrtve šanse a na kraju zijanimo;
- U stanju smo poprilično bezbolno nadoknaditi nedostatak standardnih igrača trkom i zalaganjem ostalih momaka;
- Počeli su nam bez imalo ustručavanja svirati penale (ono je i bio penal ali nisam siguran da bi nam prije 2-3 godine svirali ovakav penal);
- Počeli smo davati „guzovača“ golove, onu loptu je samo Svemogući nekako prebacio preko linije;
Da se osvrnem malo i na igrače:
Begović – sinoć skoro pa neocijenjen;
Mujdža – obzirom da se tek vraća poslije povrede fenomenalan, pogotovo u defanzivi a na izborenom penalu bi mu pozavidio i Ruud van Nistelrooy
Vranješ – sinoć me definitivno kupio i više nemam dileme da li treba igrati u prvih 11;
Spahić – a šta reći? I dalje mi nije jasno kako u igračkoj karijeri u „past clubs“ nema timove poput Arsenala, Intera, Bayerna i sl...
Zukanović – uh, pribojavao sam se kako će izgledati na beku ali je i on odigrao jako dobro i smireno, svaka čast;
Zahirović – sinoć vjerovatno najbolje izdanje za reprezentaciju, iako i dalje smatram da je poprilično limitiran igrač sinoć je prvi put odigrao sa dosta manje straha što se odmah vidjelo i na njegovoj igri, primopredaji lopte i sl;
Medunjanin – ne znam jbg, meni sinoć Medo nije bio Bog zna šta. Njegov problem je njegova itekako primjetna sporost a sinoć se vidjelo da kad mu se odigra presing na njemu gubi lopte ali srećom grci to nisu kaznili. Ne znam, možda je do pozicije, možda je do izostanka Pjanića ali sinoć mi to nije bilo to;
Lulić – sinoć poprilično samozatajan ali nekako opravdavam to činjenicom da je vjerovatno imao instrukcije da ne ostavlja puno Zukanovića (nešto što su Stevo i Avdija uradili kod grčkog gola, zaigrali se, ponijelo ih i obojica jurnuli gore i Samaras ostade sam ko duh al jbt ga, valjda će im Pape ukazati na tu grešku);
Misimović – ne mogu da vjerujem u to ali izgleda da ga je ova Kina preporodila, nije onoliko trčao ni u najboljim danima, svaka mu čast. Penal sam bio ubijeđen 3000% da će zabiti, ne znam kako je uspio onako loše opucati al hajde, nek mu ovo bude posljednji promašaj;
Ibišević – joj meni je Vedo žrtveno janje u ovoj formaciji, igra povučenije i ne može pružiti ono što inače zna ali to nadoknađuje zalaganjem, požrtvovanošću i neizmjerno mi je drago što je Torosidis baš njega napucao onom loptom (kad smo kod Torosidisa, mislim da će do kraja života pamtiti Zenicu, prvo je pogodio onu stativu poslije penala pa je napucao Vedu a kao šlag na tortu Džeko mu je uzeo jedno 10-ak zračnih duela, mislim da je nakon jednog od tih duela ostao na travi onako gledajući u prazno, samo što nije zaplakao hehe);
Džeko – hejteri i neznalice, pozdravio vas je jedan od najboljih napadača u Evropi. Enough said!
Mislim da povratkom Pjanića i Salihovića i akoBogda sređivanjem papira za Kolašinca i Bičakčića imamo strašnu ekipu, pogotovo prvih 11 a Bogami i klupa će biti poprilično respektabilna...
Smatram da bi ovih 11 na slici ispod bilo tvrd orah za najjače svjetske reprezentacije i mislim da ako se aBd plasiramo na SP nećemo uopšte tamo biti bezazleni, čak naprotiv... Btw, volim ove asimetrične formacije, slušao sam jednom Capella kako priča o ovim "kosim" formacijama, da su one zakon jer zbunjuju protivnika
)...

A na klupi Burić/Fejzić, Pandža, Zukanović, Bičakčić, Rahimić, Medunjanin, Zahirović, Ibričić, Stevanović, Muslimović...LUDILO
- Zabijamo golove ni iz čega, a vrlo dobro se sjećam mnogih tekmi iz prošlosti gdje smo pravili po 3-4 mrtve šanse a na kraju zijanimo;
- U stanju smo poprilično bezbolno nadoknaditi nedostatak standardnih igrača trkom i zalaganjem ostalih momaka;
- Počeli su nam bez imalo ustručavanja svirati penale (ono je i bio penal ali nisam siguran da bi nam prije 2-3 godine svirali ovakav penal);
- Počeli smo davati „guzovača“ golove, onu loptu je samo Svemogući nekako prebacio preko linije;
Da se osvrnem malo i na igrače:
Begović – sinoć skoro pa neocijenjen;
Mujdža – obzirom da se tek vraća poslije povrede fenomenalan, pogotovo u defanzivi a na izborenom penalu bi mu pozavidio i Ruud van Nistelrooy
Vranješ – sinoć me definitivno kupio i više nemam dileme da li treba igrati u prvih 11;
Spahić – a šta reći? I dalje mi nije jasno kako u igračkoj karijeri u „past clubs“ nema timove poput Arsenala, Intera, Bayerna i sl...
Zukanović – uh, pribojavao sam se kako će izgledati na beku ali je i on odigrao jako dobro i smireno, svaka čast;
Zahirović – sinoć vjerovatno najbolje izdanje za reprezentaciju, iako i dalje smatram da je poprilično limitiran igrač sinoć je prvi put odigrao sa dosta manje straha što se odmah vidjelo i na njegovoj igri, primopredaji lopte i sl;
Medunjanin – ne znam jbg, meni sinoć Medo nije bio Bog zna šta. Njegov problem je njegova itekako primjetna sporost a sinoć se vidjelo da kad mu se odigra presing na njemu gubi lopte ali srećom grci to nisu kaznili. Ne znam, možda je do pozicije, možda je do izostanka Pjanića ali sinoć mi to nije bilo to;
Lulić – sinoć poprilično samozatajan ali nekako opravdavam to činjenicom da je vjerovatno imao instrukcije da ne ostavlja puno Zukanovića (nešto što su Stevo i Avdija uradili kod grčkog gola, zaigrali se, ponijelo ih i obojica jurnuli gore i Samaras ostade sam ko duh al jbt ga, valjda će im Pape ukazati na tu grešku);
Misimović – ne mogu da vjerujem u to ali izgleda da ga je ova Kina preporodila, nije onoliko trčao ni u najboljim danima, svaka mu čast. Penal sam bio ubijeđen 3000% da će zabiti, ne znam kako je uspio onako loše opucati al hajde, nek mu ovo bude posljednji promašaj;
Ibišević – joj meni je Vedo žrtveno janje u ovoj formaciji, igra povučenije i ne može pružiti ono što inače zna ali to nadoknađuje zalaganjem, požrtvovanošću i neizmjerno mi je drago što je Torosidis baš njega napucao onom loptom (kad smo kod Torosidisa, mislim da će do kraja života pamtiti Zenicu, prvo je pogodio onu stativu poslije penala pa je napucao Vedu a kao šlag na tortu Džeko mu je uzeo jedno 10-ak zračnih duela, mislim da je nakon jednog od tih duela ostao na travi onako gledajući u prazno, samo što nije zaplakao hehe);
Džeko – hejteri i neznalice, pozdravio vas je jedan od najboljih napadača u Evropi. Enough said!
Mislim da povratkom Pjanića i Salihovića i akoBogda sređivanjem papira za Kolašinca i Bičakčića imamo strašnu ekipu, pogotovo prvih 11 a Bogami i klupa će biti poprilično respektabilna...
Smatram da bi ovih 11 na slici ispod bilo tvrd orah za najjače svjetske reprezentacije i mislim da ako se aBd plasiramo na SP nećemo uopšte tamo biti bezazleni, čak naprotiv... Btw, volim ove asimetrične formacije, slušao sam jednom Capella kako priča o ovim "kosim" formacijama, da su one zakon jer zbunjuju protivnika

A na klupi Burić/Fejzić, Pandža, Zukanović, Bičakčić, Rahimić, Medunjanin, Zahirović, Ibričić, Stevanović, Muslimović...LUDILO
Last edited by shalla on 23/03/2013 11:44, edited 2 times in total.
- tendzera
#3324 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Bio sam ubjedjen, da ako prvi povedemo, da cemo slaviti na kraju 
- phillie
#3325 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
A Grci jos vjezbali prekide i ulaske u 16-erac. Zalosno, zaista zalosno, o Zeuse i Posejdone

@shalla
Jarane, svaka cast za analizu, ali kako si uspio? Ja se sto se tice utakmice, osim golova, skoro nicega ne sjecam, a nisam bio pjan
@shalla
Jarane, svaka cast za analizu, ali kako si uspio? Ja se sto se tice utakmice, osim golova, skoro nicega ne sjecam, a nisam bio pjan
Last edited by phillie on 23/03/2013 11:51, edited 1 time in total.