SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- sorcerer
- Saraba
#3302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Te bajke i lazi drugom pricaj , niko ko je bio 27 noci do jutra u dzamiji se nije napijao nego bas oni koji ovdje pljuju po muslimanima a jedva cekaju da slave Bajramstrong69 wrote:Na poslu je cetvero mojih kolega trljalo oci nakon 27-me noci jer su do jutra bili u dzamiji, opravdavali su kritike sto se nose kratki sorcevi, sto raja sjedi u kaficima i pije pivo a onda se za Bajram njih troje ubilo od alkohola i jedva su u petak dosli na posao. Pametnom dosta.
-
mali_balon
#3303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
JA hin znam 3ojicu sa bajram namaza da jednu ljutu a mrko me gledali sto nisam ibadetio za 27muSaraba wrote:Te bajke i lazi drugom pricaj , niko ko je bio 27 noci do jutra u dzamiji se nije napijao nego bas oni koji ovdje pljuju po muslimanima a jedva cekaju da slave Bajramstrong69 wrote:Na poslu je cetvero mojih kolega trljalo oci nakon 27-me noci jer su do jutra bili u dzamiji, opravdavali su kritike sto se nose kratki sorcevi, sto raja sjedi u kaficima i pije pivo a onda se za Bajram njih troje ubilo od alkohola i jedva su u petak dosli na posao. Pametnom dosta.
- Saraba
#3304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
How yes no. Mislite neko je za dan rasto pa ne zna te forumske seljacke
-
mali_balon
#3305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Saraba wrote:How yes no. Mislite neko je za dan rasto pa ne zna te forumske seljacke

- zateznistub
#3307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hoce li se prestati gurati nosevi u tuđe poslove? Ko, sta, kada, zasto i zbog cega...
Postali smo ozbiljni licemjeri i jedni i drugi
Postali smo ozbiljni licemjeri i jedni i drugi
-
kenzo
#3308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
je li bila neka pucnjava u centru??
- Oligarh
#3309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nije pucnjava, vec opet suzavac u Cheersu
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
- sheilak
#3310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovo nije bilo normalno.Oligarh wrote:Nije pucnjava, vec opet suzavac u Cheersu
-
kenzo
#3311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dobro je da nema povrijedjenih
-
maxell_sarajevo
#3312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sheilak wrote:ovo nije bilo normalno.Oligarh wrote:Nije pucnjava, vec opet suzavac u Cheersu
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2a o dibeku neki dan necu ni pricati.
ne smiješ više izaci u SA.
Šta je to bilo u Dibeku?
A prije nekih mjesec i pol u Cheersu i bratskom Lounge baru je bila i racija.
Pricaju klosari po Jezeru da je valjda Mirso švicarac otvoreno trazio reket Stojnicu.
-
miki.ba
#3313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sve fina gradska raja.maxell_sarajevo wrote: Pricaju klosari po Jezeru da je valjda Mirso švicarac otvoreno trazio reket Stojnicu.
- kinzekonze
#3314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jebiga bili fini ili ne, Denis i Dado jesu gradska raja. Nisi neki papci koji su 96. dosli u grad i kontaju sve je njihovo.miki.ba wrote:Sve fina gradska raja.maxell_sarajevo wrote: Pricaju klosari po Jezeru da je valjda Mirso švicarac otvoreno trazio reket Stojnicu.
-
julisiz es grant
#3315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Znači bolji "naš" kriminalac, nego neki došljo a fini čo'ek.kinzekonze wrote:Jebiga bili fini ili ne, Denis i Dado jesu gradska raja. Nisi neki papci koji su 96. dosli u grad i kontaju sve je njihovo.miki.ba wrote:Sve fina gradska raja.maxell_sarajevo wrote: Pricaju klosari po Jezeru da je valjda Mirso švicarac otvoreno trazio reket Stojnicu.
- uglavnomja
#3316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovo vise nije ni vrijedno spomena
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/uz-prij ... -imamovica
"Dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika ukrali su jučer dva sata iza ponoći vozilo Audi A7 Mirzi Imamoviću, sinu Nihada Imamovića, jednog od najpoznatijih privrednika u Bosni i Hercegovini.
Oružano drumsko razbojništvo, kako ga je sam Nihad Imamović nazvao, desilo se u sarajevskom naselju Ciglane, tačnije u ulici Husrefa Redžića.
- Moj sin je dopratio djevojku do vrata kada se auto zaustavilo ispred njegovog. Dvojica muškarca s pištoljima natjerali su ga da izađe iz auta i odvezli su se u nepoznatom pravcu - kaže Nihad Imamović."
sinoc (valjda ista ekipa) otela bmw u buca potoku, isto pistolji ...
"Dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika ukrali su jučer dva sata iza ponoći vozilo Audi A7 Mirzi Imamoviću, sinu Nihada Imamovića, jednog od najpoznatijih privrednika u Bosni i Hercegovini.
Oružano drumsko razbojništvo, kako ga je sam Nihad Imamović nazvao, desilo se u sarajevskom naselju Ciglane, tačnije u ulici Husrefa Redžića.
- Moj sin je dopratio djevojku do vrata kada se auto zaustavilo ispred njegovog. Dvojica muškarca s pištoljima natjerali su ga da izađe iz auta i odvezli su se u nepoznatom pravcu - kaže Nihad Imamović."
-
Verocious
#3317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Eh jel reket il je nekom od stanara prekipilo trestanje muzike i bukamaxell_sarajevo wrote:sheilak wrote:ovo nije bilo normalno.Oligarh wrote:Nije pucnjava, vec opet suzavac u Cheersu
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2a o dibeku neki dan necu ni pricati.
ne smiješ više izaci u SA.
Šta je to bilo u Dibeku?
A prije nekih mjesec i pol u Cheersu i bratskom Lounge baru je bila i racija.
Pricaju klosari po Jezeru da je valjda Mirso švicarac otvoreno trazio reket Stojnicu.
- uglavnomja
#3318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
da mi neko obajni ovo za policiju:
"...sakrivaju se dok ne prodje opasnost..."
koja je logika ove recenice? zar svaki stanovnik ovog grada ima svog licnog policajca 24 sata dnevno? policija ima specijalan zadatak da cuci pred tim ulazom na ciglanama? svaki ulaz ima svog policajca? svaka ulica ima svoju patrolu 24/7? policija ima parapsiholoske moci da zna kad i gdje ce neko napasti, pa se sakriju
? ima 200.000 policajaca u gradu pa mogu pokrivati svaki svojih 10 m2?
a plate su im onako momacke, kao i cipele, prava su im 0, svaki maloljetni balo i kriminalaca ih mogu pljuvati, tuziti, ucjenjivati gubitkom posla, pa tu je sud koji pusta one koje policija uhapsi ... i tako dalje do njegovog visocanstva - omara nedodoirljivog, koji je vise stete ucinio bh pravosudju nego svi kriminalci zajedno.
koja je logika ove recenice? zar svaki stanovnik ovog grada ima svog licnog policajca 24 sata dnevno? policija ima specijalan zadatak da cuci pred tim ulazom na ciglanama? svaki ulaz ima svog policajca? svaka ulica ima svoju patrolu 24/7? policija ima parapsiholoske moci da zna kad i gdje ce neko napasti, pa se sakriju
a plate su im onako momacke, kao i cipele, prava su im 0, svaki maloljetni balo i kriminalaca ih mogu pljuvati, tuziti, ucjenjivati gubitkom posla, pa tu je sud koji pusta one koje policija uhapsi ... i tako dalje do njegovog visocanstva - omara nedodoirljivog, koji je vise stete ucinio bh pravosudju nego svi kriminalci zajedno.
- Saraba
#3319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Svaki covjek ima svog prisluskivaca a svaka ulica ima svog cinkarosa tako da oni sve znaju sta se desava bolje od svih nasuglavnomja wrote:da mi neko obajni ovo za policiju:
koja je logika ove recenice? zar svaki stanovnik ovog grada ima svog licnog policajca 24 sata dnevno? policija ima specijalan zadatak da cuci pred tim ulazom na ciglanama? svaki ulaz ima svog policajca? svaka ulica ima svoju patrolu 24/7? policija ima parapsiholoske moci da zna kad i gdje ce neko napasti, pa se sakriju? ima 200.000 policajaca u gradu pa mogu pokrivati svaki svojih 10 m2?
-
amko761
#3320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
E nek su konačno počeli i od novopečenih bogataša otimati, dosta više od sirotinje.
- Reglan
- Zatamnjena stakla
#3322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Viski se pivom zaljeva 
-
made_in_sarajevo
#3323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
uglavnomja wrote:da mi neko obajni ovo za policiju:
koja je logika ove recenice? zar svaki stanovnik ovog grada ima svog licnog policajca 24 sata dnevno? policija ima specijalan zadatak da cuci pred tim ulazom na ciglanama? svaki ulaz ima svog policajca? svaka ulica ima svoju patrolu 24/7? policija ima parapsiholoske moci da zna kad i gdje ce neko napasti, pa se sakriju? ima 200.000 policajaca u gradu pa mogu pokrivati svaki svojih 10 m2?
sve super ali da im je plata mala...
-
drugi_profil
#3324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jeste to tako lafe, ali kad obuces uniformu onda te obavezuju propisi i zakoni koji su izgleda napisani da stite kriminalce.
- sarajlija80
#3325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
uglavnomja wrote:ovo vise nije ni vrijedno spomena![]()
Neopravdavam ovo sto se desilo ,narod je gladan ,nece vise niko da radi 28 dana u mjesecu za 500km i da ga svako prca,sada hoce svi da uzivaju na bilo koji nacin ,oni su krali tajno e mi cemo javno ,dok imamovici i slicni njima vozaju auta i razbacuju se luksuzom ,koji su stkli peko sirotinje ,posten covjek radi za 500km jedva ima hljeba da jede ono vozi u ovako siromasnoj zemlji kao sto je BIH audia koji vredi preko 100000 kerma posten covjek se bori da prezivi .To je aljo pokojni stvorio i takve ljude.