SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sorcerer

#3301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sorcerer »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Saraba

#3302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Saraba »

strong69 wrote:Na poslu je cetvero mojih kolega trljalo oci nakon 27-me noci jer su do jutra bili u dzamiji, opravdavali su kritike sto se nose kratki sorcevi, sto raja sjedi u kaficima i pije pivo a onda se za Bajram njih troje ubilo od alkohola i jedva su u petak dosli na posao. Pametnom dosta.
Te bajke i lazi drugom pricaj , niko ko je bio 27 noci do jutra u dzamiji se nije napijao nego bas oni koji ovdje pljuju po muslimanima a jedva cekaju da slave Bajram
mali_balon

#3303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

Saraba wrote:
strong69 wrote:Na poslu je cetvero mojih kolega trljalo oci nakon 27-me noci jer su do jutra bili u dzamiji, opravdavali su kritike sto se nose kratki sorcevi, sto raja sjedi u kaficima i pije pivo a onda se za Bajram njih troje ubilo od alkohola i jedva su u petak dosli na posao. Pametnom dosta.
Te bajke i lazi drugom pricaj , niko ko je bio 27 noci do jutra u dzamiji se nije napijao nego bas oni koji ovdje pljuju po muslimanima a jedva cekaju da slave Bajram
JA hin znam 3ojicu sa bajram namaza da jednu ljutu a mrko me gledali sto nisam ibadetio za 27mu
Saraba

#3304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Saraba »

How yes no. Mislite neko je za dan rasto pa ne zna te forumske seljacke
mali_balon

#3305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

Saraba wrote:How yes no. Mislite neko je za dan rasto pa ne zna te forumske seljacke

Image
uglavnomja

#3306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

:D
zateznistub

#3307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Hoce li se prestati gurati nosevi u tuđe poslove? Ko, sta, kada, zasto i zbog cega...

Postali smo ozbiljni licemjeri i jedni i drugi
kenzo

#3308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kenzo »

je li bila neka pucnjava u centru??
Oligarh

#3309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Oligarh »

Nije pucnjava, vec opet suzavac u Cheersu

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
sheilak

#3310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sheilak »

Oligarh wrote:Nije pucnjava, vec opet suzavac u Cheersu

ovo nije bilo normalno. :-) a o dibeku neki dan necu ni pricati. :D ne smiješ više izaci u SA. :D
kenzo

#3311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kenzo »

dobro je da nema povrijedjenih
maxell_sarajevo

#3312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by maxell_sarajevo »

sheilak wrote:

ovo nije bilo normalno. :-) a o dibeku neki dan necu ni pricati. :D ne smiješ više izaci u SA. :D

Šta je to bilo u Dibeku?

A prije nekih mjesec i pol u Cheersu i bratskom Lounge baru je bila i racija.

Pricaju klosari po Jezeru da je valjda Mirso švicarac otvoreno trazio reket Stojnicu. :-)
miki.ba

#3313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by miki.ba »

maxell_sarajevo wrote: Pricaju klosari po Jezeru da je valjda Mirso švicarac otvoreno trazio reket Stojnicu. :-)
Sve fina gradska raja.
kinzekonze

#3314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kinzekonze »

miki.ba wrote:
maxell_sarajevo wrote: Pricaju klosari po Jezeru da je valjda Mirso švicarac otvoreno trazio reket Stojnicu. :-)
Sve fina gradska raja.
Jebiga bili fini ili ne, Denis i Dado jesu gradska raja. Nisi neki papci koji su 96. dosli u grad i kontaju sve je njihovo.
julisiz es grant

#3315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by julisiz es grant »

kinzekonze wrote:
miki.ba wrote:
Sve fina gradska raja.
Jebiga bili fini ili ne, Denis i Dado jesu gradska raja. Nisi neki papci koji su 96. dosli u grad i kontaju sve je njihovo.
Znači bolji "naš" kriminalac, nego neki došljo a fini čo'ek.
uglavnomja

#3316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

ovo vise nije ni vrijedno spomena :zzzz:

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/uz-prij ... -imamovica

"Dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika ukrali su jučer dva sata iza ponoći vozilo Audi A7 Mirzi Imamoviću, sinu Nihada Imamovića, jednog od najpoznatijih privrednika u Bosni i Hercegovini.

Oružano drumsko razbojništvo, kako ga je sam Nihad Imamović nazvao, desilo se u sarajevskom naselju Ciglane, tačnije u ulici Husrefa Redžića.

- Moj sin je dopratio djevojku do vrata kada se auto zaustavilo ispred njegovog. Dvojica muškarca s pištoljima natjerali su ga da izađe iz auta i odvezli su se u nepoznatom pravcu - kaže Nihad Imamović."

sinoc (valjda ista ekipa) otela bmw u buca potoku, isto pistolji ...
Verocious

#3317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Verocious »

maxell_sarajevo wrote:
sheilak wrote:

Šta je to bilo u Dibeku?

A prije nekih mjesec i pol u Cheersu i bratskom Lounge baru je bila i racija.

Pricaju klosari po Jezeru da je valjda Mirso švicarac otvoreno trazio reket Stojnicu. :-)
Eh jel reket il je nekom od stanara prekipilo trestanje muzike i buka :-?
uglavnomja

#3318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

da mi neko obajni ovo za policiju:

"...sakrivaju se dok ne prodje opasnost..."

koja je logika ove recenice? zar svaki stanovnik ovog grada ima svog licnog policajca 24 sata dnevno? policija ima specijalan zadatak da cuci pred tim ulazom na ciglanama? svaki ulaz ima svog policajca? svaka ulica ima svoju patrolu 24/7? policija ima parapsiholoske moci da zna kad i gdje ce neko napasti, pa se sakriju :-) ? ima 200.000 policajaca u gradu pa mogu pokrivati svaki svojih 10 m2?

a plate su im onako momacke, kao i cipele, prava su im 0, svaki maloljetni balo i kriminalaca ih mogu pljuvati, tuziti, ucjenjivati gubitkom posla, pa tu je sud koji pusta one koje policija uhapsi ... i tako dalje do njegovog visocanstva - omara nedodoirljivog, koji je vise stete ucinio bh pravosudju nego svi kriminalci zajedno.
Saraba

#3319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Saraba »

uglavnomja wrote:da mi neko obajni ovo za policiju:

koja je logika ove recenice? zar svaki stanovnik ovog grada ima svog licnog policajca 24 sata dnevno? policija ima specijalan zadatak da cuci pred tim ulazom na ciglanama? svaki ulaz ima svog policajca? svaka ulica ima svoju patrolu 24/7? policija ima parapsiholoske moci da zna kad i gdje ce neko napasti, pa se sakriju :-) ? ima 200.000 policajaca u gradu pa mogu pokrivati svaki svojih 10 m2?

a plate su im onako momacke, kao i cipele, prava su im 0, svaki maloljetni balo i kriminalaca ih mogu pljuvati, tuziti, ucjenjivati gubitkom posla, pa tu je sud koji pusta one koje policija uhapsi ... i tako dalje do njegovog visocanstva - omara nedodoirljivog, koji je vise stete ucinio bh pravosudju nego svi kriminalci zajedno.
Svaki covjek ima svog prisluskivaca a svaka ulica ima svog cinkarosa tako da oni sve znaju sta se desava bolje od svih nas
amko761

#3320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by amko761 »

E nek su konačno počeli i od novopečenih bogataša otimati, dosta više od sirotinje.
Reglan

#3321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Reglan »

Zatamnjena stakla

#3322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Zatamnjena stakla »

Viski se pivom zaljeva :mrgreen:
made_in_sarajevo

#3323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by made_in_sarajevo »

uglavnomja wrote:da mi neko obajni ovo za policiju:

sve super ali da im je plata mala... :lol: :lol: tebi ako je 1300+KM nula onda jebiga. niko ih nije tjerao da budu policajaci,a ako su vec izabrali to onda imaju da svoj posao rade kako treba ili nek idu u picku materinu. imam par jarana ljudi bi sve dali da mogu u policiji raditi ali umjesto toga sjede kuci i bulje u zid. ako sta izleti da rade za 500KM suti dobro je,nek se ima koja marka
drugi_profil

#3324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugi_profil »

Jeste to tako lafe, ali kad obuces uniformu onda te obavezuju propisi i zakoni koji su izgleda napisani da stite kriminalce.
sarajlija80

#3325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sarajlija80 »

uglavnomja wrote:ovo vise nije ni vrijedno spomena :zzzz:

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/uz-prij ... -imamovica

"Dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika ukrali su jučer dva sata iza ponoći vozilo Audi A7 Mirzi Imamoviću, sinu Nihada Imamovića, jednog od najpoznatijih privrednika u Bosni i Hercegovini.

Oružano drumsko razbojništvo, kako ga je sam Nihad Imamović nazvao, desilo se u sarajevskom naselju Ciglane, tačnije u ulici Husrefa Redžića.

- Moj sin je dopratio djevojku do vrata kada se auto zaustavilo ispred njegovog. Dvojica muškarca s pištoljima natjerali su ga da izađe iz auta i odvezli su se u nepoznatom pravcu - kaže Nihad Imamović."

sinoc (valjda ista ekipa) otela bmw u buca potoku, isto pistolji ...

Neopravdavam ovo sto se desilo ,narod je gladan ,nece vise niko da radi 28 dana u mjesecu za 500km i da ga svako prca,sada hoce svi da uzivaju na bilo koji nacin ,oni su krali tajno e mi cemo javno ,dok imamovici i slicni njima vozaju auta i razbacuju se luksuzom ,koji su stkli peko sirotinje ,posten covjek radi za 500km jedva ima hljeba da jede ono vozi u ovako siromasnoj zemlji kao sto je BIH audia koji vredi preko 100000 kerma posten covjek se bori da prezivi .To je aljo pokojni stvorio i takve ljude.
Locked