Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hell fuck yeah, mislim da kod mixa ne pada nis, volio bih recimo da MIX M+ placam 45 misto 60 al sumnjam, moze bit da si zaboravio uracunat odrzavanje il kako vec stupid analogne od 15 markica...
Praetorious wrote:Piše da u cijene DUO i TRIO nije uračunato 15 KM za održavanje sistema. Dakle, na izložene cijene dodajte 15 KM za navedene pakete, kao i do sada.
@Telemach je par stranica prije naveo da cijene ostaju kakve su i bile, samo smo dodatno dobili povecanje brzina, mogucnost iznajmljivanja diska i static IP.
Praetorious wrote:Piše da u cijene DUO i TRIO nije uračunato 15 KM za održavanje sistema. Dakle, na izložene cijene dodajte 15 KM za navedene pakete, kao i do sada.
Ma nije frka, super je ovo, nego se covjek ponada na moment pa onda razocarenje a realno, da snize cijene 15 km i povecaju brzine 50% (govorim za duo i trio paket) nerealno je.
Nece za eksere raditi.
Sta znaci poziv mobitel 22 pf? koliko je sada?
Koja je razlika izmedju staticke i dinamicke adrese? kontam osnovnu razliku, nego sustinska me zanima.
Last edited by dječak sa šibicama on 01/02/2013 17:08, edited 1 time in total.
Postoji li mogucnost snimanja na vlastiti eksterni hard disk od 1 TB ? Placa li se ta usluga dodatno ili samo prikljucimo svoj eksterni hard disk i snimamo ?
dječak sa šibicama wrote:Ma nije frka, super je ovo, nego se covjek ponada na moment pa onda razocarenje a realno, da snize cijene 15 km i povecaju brzine 50% (govorim za duo i trio paket) nerealno je.
Nece za eksere raditi.
Sta znaci poziv mobitel 22 pf? koliko je sada?
Koja je razlika izmedju staticke i dinamicke adrese? kontam osnovnu razliku, nego sustinska me zanima.
Ako ti je dinamicka ip adresa,onda ti se mijenja svaki put kada se konektujes na internet,ili resetujes modem,a staticka ti je uvijek ista,danas,sutra,za 5 godina...
Manager19sa wrote:Postoji li mogucnost snimanja na vlastiti eksterni hard disk od 1 TB ? Placa li se ta usluga dodatno ili samo prikljucimo svoj eksterni hard disk i snimamo ?
mozes i ne placas nista, ali pazi, receiver ti disk formatira u 'ext' format, na winsima to ne mozes citat tako da prilikom ponovnog spajanja diska na komp morat ces formatirati disk da bih ga mogao koristiti...
svaka čast za Telemach...
ja imam samo jedno pitanje, a to je dali ja mogu uzet ovaj HDD od 320GB i koristit ga na PCu jer na D3 baš i nemam šta snimit što me pretjerano zanima...
Dosao s posla i ukljucim tv kad pokazuje obavijest da d3 ne prima signal i da provjerim kablove.. uradim to i vidim nema problema, restart ne pomaze i zovnem 1430.. ni oni ne znaju sta je.. u medjuvremenu skontam da nema ni neta ni analogne.. napravili su nalog da neko dodje, al kontam ide vikend, pa ko zna kad ce to biti.. zivim sam pa niko nije mogao nista cackati.. jel imao neko slican problem i ima li neki narodski lijek? Ubicu se ako vikend bude bez tv i neta..
veliki_ah wrote:Dosao s posla i ukljucim tv kad pokazuje obavijest da d3 ne prima signal i da provjerim kablove.. uradim to i vidim nema problema, restart ne pomaze i zovnem 1430.. ni oni ne znaju sta je.. u medjuvremenu skontam da nema ni neta ni analogne.. napravili su nalog da neko dodje, al kontam ide vikend, pa ko zna kad ce to biti.. zivim sam pa niko nije mogao nista cackati.. jel imao neko slican problem i ima li neki narodski lijek? Ubicu se ako vikend bude bez tv i neta..
Da li ti je kod komsija sve uredu, i da li si izmirio racune na vrijeme?