Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- elmirčo
#3301 Re: Juventus
pirlo vidal i barzalji za 11 miliona :O
marotaaaaaaaaaaaa
ćoro je sve nadmašio
marotaaaaaaaaaaaa
ćoro je sve nadmašio
-
Gray
#3302 Re: Juventus
elmirčo wrote:pirlo vidal i barzalji za 11 miliona :O
marotaaaaaaaaaaaa
ćoro je sve nadmašio
Ako cemo posteno, 11 300 000
- capitano10
#3303 Re: Juventus
Pirlo 0 €
Barzagli 300 000-500 000 €
Vidal 10.5 miliona €

Vidal 10.5 miliona €
-
Gray
#3304 Re: Juventus
Upravu si, ja sam racunao Vidala na 11, a mislim da je Barza bio oko 0,3 mil. Ocapitano10 wrote:Pirlo 0 €
Vidal 10.5 miliona €
-
oridjidji
#3305 Re: Juventus
lacio uvijek neugodan protivnik juventusa,,, bice svega,,,Sorel wrote:Mislim da Lacio možemo pobijedit'.
Milan se potres'o nakon ispada iz LP, tako da će i oni tražit' u idućim utakmicama bolju formu.
Kao što Conte reče, krv prosuti do zadnje utakmice
- Dr. Kuca
#3306 Re: Juventus
Danas ih konte natjerod a treniraju
kakav gigant
-
lelan
#3307 Re: Juventus
Forza Juve, Forza Konte, forza ALESSANDRO DELPIERO. Samo nas može zeznuti onaj kloc Berlusconi
Last edited by lelan on 08/04/2012 23:31, edited 1 time in total.
- Zatamnjena stakla
#3308 Re: Juventus
Da, neugodan. Nezgodan pravo. I oni se bore ali zadnjih pet utakmica u gostima četiri su izgubili.oridjidji wrote:lacio uvijek neugodan protivnik juventusa,,, bice svega,,,Sorel wrote:Mislim da Lacio možemo pobijedit'.
Milan se potres'o nakon ispada iz LP, tako da će i oni tražit' u idućim utakmicama bolju formu.
Kao što Conte reče, krv prosuti do zadnje utakmice
Sve je na nama sad.
Conte kralj, nema opuštanja
- elmirčo
#3309 Re: Juventus
Dr. Kuca wrote:Danas ih konte natjerod a treniraju![]()
kakav gigant
del neri,
ranieri,
zakeroni....
ljudi su minijaturni za ovog Giganta, kao sto rece
del neri poslije poraza govori, nastavljamo istim tempom
- Manic Psycho
#3310 Re: Juventus
kako nas je lijepo opet vidjeti na vrhu. nadam se da cemo ostati tu do kraja.
sjajne tri utakmice, sinter, napoli i palermo. polako ulazimo u formu samo je treba odrzati
FORZA JUVE

Juveeeeeeeee, storia di un grande amore
sjajne tri utakmice, sinter, napoli i palermo. polako ulazimo u formu samo je treba odrzati
FORZA JUVE

Juveeeeeeeee, storia di un grande amore
- Comrad
#3311 Re: Juventus
Sad rutinski do kraja sezone i ne ispustati nikako lagane bodove. Samo da se ne desi da tresnemo Lazio i onda remiziramo protiv Cesene. To se ne smije dozvoliti, uvezati ove tri pobjede i titula je nasa. 
-
juventus
#3312 Re: Juventus
80 miliona za transfere...nije loše, nije...

-
Mr. Brightside
#3313 Re: Juventus
na listi zelja Roben, Rosi, Iguain i Džekojuventus wrote:80 miliona za transfere...nije loše, nije...![]()
![]()
- wickerman
#3314 Re: Juventus
Najbolje bi bilo da otkupe Boriella

-
frngla
#3315 Re: Juventus
trebala bi roma nama platiti za nanesenu duševnu bol zbog onog ublehaša

-
juventus
#3316 Re: Juventus
Džeko će u Anzhi, oni imaju više para...Mr. Brightside wrote:na listi zelja Roben, Rosi, Iguain i Džekojuventus wrote:80 miliona za transfere...nije loše, nije...![]()
![]()
-
BigBen
#3317 Re: Juventus
Pozdrav za sve Juventine!
Vidim da se pise na temi Juventusa pa sam odlucio prikljuciti. Nakon teskog perioda Juve se ponovo vratio na mjesto koje mu pripada jer seria a bez jakog Juventusa nije seria a. Drago mi je sto misevi iz svih dijelova italije ponovo strepe pred Juventusom. Iako sam bio skeptican na pocetku sezone,ali ovo sto Mister KOnte radi je fantasticno, tako da sada vjerujem da mozemo osvojiti scudetto. Imamo tezak raspored, ali kako igra Juve ovo bi mogla biti rutina do kraja:-D. Palermo je pao sa pola snage, mozda i najlaksa pobjeda u zadnje vrijeme. Dobra stvar je sto odlucujemo sami...Forza Juve!
Vidim da se pise na temi Juventusa pa sam odlucio prikljuciti. Nakon teskog perioda Juve se ponovo vratio na mjesto koje mu pripada jer seria a bez jakog Juventusa nije seria a. Drago mi je sto misevi iz svih dijelova italije ponovo strepe pred Juventusom. Iako sam bio skeptican na pocetku sezone,ali ovo sto Mister KOnte radi je fantasticno, tako da sada vjerujem da mozemo osvojiti scudetto. Imamo tezak raspored, ali kako igra Juve ovo bi mogla biti rutina do kraja:-D. Palermo je pao sa pola snage, mozda i najlaksa pobjeda u zadnje vrijeme. Dobra stvar je sto odlucujemo sami...Forza Juve!
- Kreativni_zidar
-
salle_eh1986
#3319 Re: Juventus
ovih 80 miliona uložiti u 2 -3 vrhunska igrača i nema zime za nas 5 sezona
džeko, kolarov, i neko po izboru conte-a
džeko, kolarov, i neko po izboru conte-a
- Cyrax
#3320 Re: Juventus
Evo neke licne zelje sto se mogu pokriti sa 80 miliona + prodaja Mela,Krasica itd:
Sredina - K. Asamoah, Nainggolan
desno krilo - ?
zamjena za stopera - Nesta ili Astori
masinerija u napadu - Jovetic
desno krilo - ?
- Riddle
#3321 Re: Juventus
Tvoja lista ili Juventusova?Mr. Brightside wrote:na listi zelja Roben, Rosi, Iguain i Džekojuventus wrote:80 miliona za transfere...nije loše, nije...![]()
![]()
Mislim da su dovoljno patili i stvarno je vrijeme da se vrate. Niko u Evropi (mislim na ove vece klubove) nema pozitivan omjer protiv Juventusa i osjetno fale u najjacim takmicenjima.
-
Gray
#3322 Re: Juventus
Cyrax wrote:Evo neke licne zelje sto se mogu pokriti sa 80 miliona + prodaja Mela,Krasica itd:
desno krilo - ?
Ne trebaju nam dvojica centralnih veznih, jedan dobar je sasvim dovoljan, kao Asamoah. Mislim da je on najizgledniji jer možemo Udineseu dati Pazienzu za njega.
A pored njega imamo puno dobrih mladih centralnih veznih koji bi mogli dobiti mjesto u prvom timu, kao Appelt ili Buoy, a naravno tu je i Maronne, a još se ne zna za Pogbu, da li će preći u Juve ili ostati u Man Utd. Znači 7 centralnih veznih bi mogli imati (mada će jedan od mladih vjerovatno na posudbu). Još se priča i o mladom Verattiju kao zamjeniku Pirla, ali mislim da i ako ga kupimo će ostati u svojoj ekipi još godinu dvije.
Za centralnog beka nam treba jedan igrač, mislim da može proći i Nesta ako ne bude novca, mada je malo rizično jer je stalno povrijeđen, ali Caceres može pokriti to mjesto a ne trebaju nam tri centralna vezna kada igramo 433.
Treba nam jedan lijevi bek, da bude prvotimac a da De Ceglie bude njegova zamjena. Ne volim trošiti Chiellinia na lijevom beku. Možda Cissokho ili Ansaldi ili neko treći. U najgorem slučaju i De CEglie se dosta popravio pa bi možda mogao doći neki rezervni lijevi bek.
Mislim da nam najviše treba u napadu, volio bih to vidjeti dvojicu igrača (s tim da bi jedan od njih igrao kao Vučinić na desnoj strani). Iskreno, volio bih svu trojicu novih napadača, ali to će se teško desiti (volio bih zamijeniti Vučinića).
Treba nam jedan čisit centarfor, snalažljiv u šesnestercu i jak glavom, neko kao prije Trezeguet. Džeko bi bio super, ali će vjerovatno biti skup pa se ne nadam puno. Higuain bi bio još bolji, ali su šanse još manje nego za Džeku. O Cavaniu da ni ne pričamo. Možda bi to mogao biti neko kao Leandro Damiao, mada je on jači u tehnici ali slabiji na glavi od ovih.
Sa desne strane bih volio vidjeti Jovetića (mada bi ga više volio vidjeti sa lijeve strane umjesto Vučinića, ali pošto ga nećemo prodavati vjerovatno, onda se mora naći drugo mjesto za Jovetića). Ako on bude skup, onda mislim da bi tu možda mogli dovesti Rossia. Lavezzi bi isto bio super ali mislim da nema šanse da nam ga NApoli proda. Svakako bih volio da vidim i Giovinca nazad u Juveu.
Tako, prema mojim nekim razmišljanjima, bih volio vidjeti ovu ekipu, od nekih polu-realnih solucija:
--------------Leandro Damiao------------
Vučinić -------------------- Jovetić/Rossi
------------MArchisio - Vidal--------------
--------------------Pirlo---------------------
Cissokho - Chiellini - Barzagli - Caceres
Giovinco bi mogao mjenjati Vučinića, Matri Leandra (mada bi MAtri vjerovatno svakako bio prije Leandra, bar na početku sezone), Pepe mijenjati Jovetića/Rossia, Appelt Pirla, Asamoah, Maronne, Buoy mijenjati Marchisia i Vidala, De Ceglie lijevog beka, Nesta i Bonucci centralne vezne i Lichtensteiner Caceresa. Storari naravno rezervni golman, i plus još par igrača za punjenje klupe.
Prodao bih Quagriaellu i Krasića, plus još par igrača što imamo na posudbama.
- Dr. Kuca
#3323 Re: Juventus
Cuj Seba ako ostane da bude zamjena Vucinicu

- 2407
#3324 Re: Juventus
Ima ManchesterRiddle wrote:Tvoja lista ili Juventusova?Mr. Brightside wrote:na listi zelja Roben, Rosi, Iguain i Džekojuventus wrote:80 miliona za transfere...nije loše, nije...![]()
![]()
![]()
Mislim da su dovoljno patili i stvarno je vrijeme da se vrate. Niko u Evropi (mislim na ove vece klubove) nema pozitivan omjer protiv Juventusa i osjetno fale u najjacim takmicenjima.
Vracamo se, vracamo... Andrea Agnelli i Antonio Conte su vratili odgovarajuci mentalitet Juventusu. Juventus opet ima onu neunistivu zelju i volju koja ga je nekada krasila, s par odgovarajucih pojacanja vjerujem da ce mnogima da se tresu gace sljedece sezone u Evropi
A sto se tice transfera, samo opusteno ljudi, ima jos dosta i ovaj put napokon nakon mnogo godina na celu imamo ljude koji ce da dovedu odgovarajuce igrace za ovaj tim. Tako da puno vjere u njih i realno malo ocekivanja za spektakularan mercato(ali hajde nek grijesim ovdje).
p.s.
Znate li kad ce u ovaj Juve doci Leandro Damiao? Nikad a mozda ni tada
p.p.s.
Giroud nova udarna 17-ka Juventusa, ko to ne bi volio vidjeti
-
Mr. Brightside
#3325 Re: Juventus
njihovaRiddle wrote:Tvoja lista ili Juventusova?Mr. Brightside wrote:na listi zelja Roben, Rosi, Iguain i Džekojuventus wrote:80 miliona za transfere...nije loše, nije...![]()
![]()
![]()
ja da mogu doveo bih malog Bastosa iz Lyona i Kaku