Champions League 2012-13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ledeni_caj
#3301 Re: Champions League 2012-13
Dzaba se nadate ako kontate da ce Bayern opet ovako odigrati. 
- BHF_Manijak
#3302 Re: Champions League 2012-13
Kakvih sve ovdje likova ima, a sve se lafo razumiju u fudbal. Aha k'o Marca u krvi qrac.
Bayernova ova generacija je puna luzera, ali Arsenal je bio i ostao luzer evropskog fudbala, ne znam sta se cudite sto su ispali?!
I manite se te seljacke politike sto je povukoste iz Premijer lige BiH, cuj favorizovanje timova u Ligi prvaka, ne gleda svijet kroz istu prizmu fudbal kao balkanski nazadluci, opustite se ba. Jebote priacte o utakmici kao da je Bayern protiv FAMOS-a igrao a ne protiv Arsenala. Kakvi smijesni likovi!
Al' cuj ovih Engleza sto su se navadili i to sve zagirzeni navijaci Uniteda. Halo ba, nijednog Engleza na mapi u 1/4 finalu, sta se javljate ne kontam? Vi ste vozdra sa ovogodisnjom LP!

Bayernova ova generacija je puna luzera, ali Arsenal je bio i ostao luzer evropskog fudbala, ne znam sta se cudite sto su ispali?!
I manite se te seljacke politike sto je povukoste iz Premijer lige BiH, cuj favorizovanje timova u Ligi prvaka, ne gleda svijet kroz istu prizmu fudbal kao balkanski nazadluci, opustite se ba. Jebote priacte o utakmici kao da je Bayern protiv FAMOS-a igrao a ne protiv Arsenala. Kakvi smijesni likovi!
Al' cuj ovih Engleza sto su se navadili i to sve zagirzeni navijaci Uniteda. Halo ba, nijednog Engleza na mapi u 1/4 finalu, sta se javljate ne kontam? Vi ste vozdra sa ovogodisnjom LP!
- MOSALJOZE
#3303 Re: Champions League 2012-13
BHF_Manijak wrote:Kakvih sve ovdje likova ima, a sve se lafo razumiju u fudbal. Aha k'o Marca u krvi qrac.
Al' cuj ovih Engleza sto su se navadili i to sve zagirzeni navijaci Uniteda. Halo ba, nijednog Engleza na mapi u 1/4 finalu, sta se javljate ne kontam? Vi ste vozdra sa ovogodisnjom LP!![]()
![]()
-
SaMaster
#3304 Re: Champions League 2012-13
Ajmo Parove za cetvrtfinale, da vidimo 
Evo moj prijedlog:
Borussia Dortmund - Malaga
Bayern München - Juventus Turin
Real Madrid - Paris St. Germain
Barcelona - Galatasaray
Evo moj prijedlog:
Barcelona - Galatasaray
- PriNc_ba
#3305 Re: Champions League 2012-13
fkt smijesno da se bajern dize u oblake a da ovo dopustaju ... uz sudijsku pomoc su se provukli ali ako im dodje sada neko ozbiljniji sumnjam da ce moci do polufinala...
-
BRAH
#3306 Re: Champions League 2012-13
hoce li i ovaj put biti probni zDrijeb. da znamo ko ce skim dan prije izvlacenja
- Bianconeri1988
#3307 Re: Champions League 2012-13
Bayern bez Riberya kao muha bez glave. Budući protivnici njemačke ekipe su sigurno shvatili odakle vreba najveća opasnost, zaustaviš li Riberya i Svajnštajgera zaustavio si i 75 % Bayerna. Večeras sam stekao dojam da se igralo još 3 dana Bayern ne bi zabio gol.
Ok imaš 3:1 iz prve utakmice, osiguran prolaz, ali nisam očekivao da će ovako sramotno i bezidejno odigrati kod kuće. Sami sebi nabijaju kompleks gubitničke ekipe, ali može se reći poraz u pravo vrijeme.
Na drugoj tekmi Malaga zasluženo prošla dalje, za vikend sigurno igrajte protiv njih jer su večeras pocrkali, a i psihički su izmoreni.
Ok imaš 3:1 iz prve utakmice, osiguran prolaz, ali nisam očekivao da će ovako sramotno i bezidejno odigrati kod kuće. Sami sebi nabijaju kompleks gubitničke ekipe, ali može se reći poraz u pravo vrijeme.
Na drugoj tekmi Malaga zasluženo prošla dalje, za vikend sigurno igrajte protiv njih jer su večeras pocrkali, a i psihički su izmoreni.
- Partijaner
#3308 Re: Champions League 2012-13
Ja bih volio ovo:
Bayern-BvB
Barca-Real
Malaga-Galata
Juve-PSG
Bayern-BvB
Barca-Real
Malaga-Galata
Juve-PSG
-
Djubre_
#3309 Re: Champions League 2012-13
Bjezim sa ove teme.. ne mogu citati ove pacenike sto samo u sudije gledaju a ne utakmicu.. zaprdi vam sudija! Manite se tih prica iz premijer lige. Sudija izbacio arsenal? Da je Bog bogdom dao pamet a ne kompijuter nekima.. odoh muka mi je 
Sent from my GT-i9001
Sent from my GT-i9001
- Riddle
#3310 Re: Champions League 2012-13
Bayern - Barcelona
Dortmund - PSG
Real - Juventus
Galatasaray - Malaga

Dortmund - PSG
Real - Juventus
Galatasaray - Malaga
- MOSALJOZE
#3311 Re: Champions League 2012-13
ja bih volio real jer ti ne znaju za PROLAZ protiv nasPartijaner wrote:Ja bih volio ovo:
Bayern-BvB
Barca-Real
Malaga-Galata
Juve-PSG
- ledeni_caj
#3312 Re: Champions League 2012-13
Ocekujem komentare da je Hoeness namjestio izvlacanje ako Bayern dobije nekog od ovih autsajdera u petak. 
- Partijaner
#3313 Re: Champions League 2012-13
Uz pomoc sudija do finala.MOSALJOZE wrote:ja bih volio real jer ti ne znaju za PROLAZ protiv nasPartijaner wrote:Ja bih volio ovo:
Bayern-BvB
Barca-Real
Malaga-Galata
Juve-PSG
-
semirizsvemira
#3314 Re: Champions League 2012-13
Hahahaha cuj sudije pomogle da ispadnu United i Arsenal . De ljudi okanite se navijanja i gledajte realno . Sudija je fakticki pomogao unitedu zato sto nije dao crveni Rafaelu i penal cist ko suza . A crveni karton su mnogi u engleskoj proglasili ispravnim . U svim slucajevima u ovih osam utakmica bolji ide dalje i ja mislim sasvim posteno i pravednogorgonzola wrote:Unitedu i arsenalu jesu. Sto je unitedu svirao nije bajernu jos je onaj iz bajerna direktno na igraca isao.Sarajevo1946 wrote:Znači, da se razumijemo, Unitedu, Milanu, Arsenalu, Portu su sudije krive za ispadanje?
-
oridjidji
#3315 Re: Champions League 2012-13
Svi tipuju da Barsa izvuce Galatu, ko da gledam u cejf ce se raji usrati Platini i bagra i izvuci Barsu i Real da se kolju medjusobnoSaMaster wrote:Ajmo Parove za cetvrtfinale, da vidimo
Evo moj prijedlog:
Barcelona - Galatasaray
- Riddle
#3316 Re: Champions League 2012-13
Ne nabijaju oni nista. Jesu gubitnicka ekipa. Davno sam ja rekao da ce se zagrcnuti negdje. Nazalost se to nije desilo veceras, ali smijem se kladiti u mnogo stosta da nece doci do finala.Bianconeri1988 wrote: Ok imaš 3:1 iz prve utakmice, osiguran prolaz, ali nisam očekivao da će ovako sramotno i bezidejno odigrati kod kuće. Sami sebi nabijaju kompleks gubitničke ekipe, ali može se reći poraz u pravo vrijeme.
- PriNc_ba
#3317 Re: Champions League 2012-13
pa da nije sviran onaj nepostojeci ofsajd i da je arsenal u onoj minuti poveo 0 - 2 ko zna sta bi bilo do kraja... ono je prevelika greska u ovako mirnoj tekmi i u onako cistoj situaciji... ali sudije su bolidi s obzirom da je uefa mislila da je gotovo sve vec nakon londona bilo... volio bih da su smrdljivi bavarci ispali ali mislim da je ipak bolje sto su na kraju prosli jer bi stvarno neko dobro isprasio arsenala u 1/4 finalu...andr0id wrote:Bjezim sa ove teme.. ne mogu citati ove pacenike sto samo u sudije gledaju a ne utakmicu.. zaprdi vam sudija! Manite se tih prica iz premijer lige. Sudija izbacio arsenal? Da je Bog bogdom dao pamet a ne kompijuter nekima.. odoh muka mi je
Sent from my GT-i9001
-
Mustang1
#3318 Re: Champions League 2012-13
Ako bude Bayern-Barca zanimljivije ce biti delegiranje sudaca nego sama utakmica

- Maharadza
#3319 Re: Champions League 2012-13
Jok, samo će se reći 'scheiss bayern dusel', što je sinonim za taj klub, više nafake nego pameti imaju.ledeni_caj wrote:Ocekujem komentare da je Hoeness namjestio izvlacanje ako Bayern dobije nekog od ovih autsajdera u petak.
Evo wenger daje intervju na zdf-u: liku bi bolje bilo da ode u dolmečere i da se kani fudbala, pošto bolje govorio njem. od polovine švaba.
Tapatalked
Last edited by Maharadza on 13/03/2013 23:07, edited 1 time in total.
- Bianconeri1988
#3320 Re: Champions League 2012-13
Sapraste na ruke s tim pričama o sudijama. Večeras je Arsenal zakinut bez dileme i ljudi se opravdano bune, ali Arsenal je sam sebi kriv za poraz, pa oni su ispali u prvom poluvremenu na Emiratesu.
Posebno su mi smiješni ovi što ismijavaju ove što se bune zbog suđenja, a sljedeći put kad sudije donesu odluku na štetu njihovog kluba oni će biti ti koji će kritikovati sudije. Dvoličnost na djelu.
Posebno su mi smiješni ovi što ismijavaju ove što se bune zbog suđenja, a sljedeći put kad sudije donesu odluku na štetu njihovog kluba oni će biti ti koji će kritikovati sudije. Dvoličnost na djelu.
- marshall_bug
#3321 Re: Champions League 2012-13
Malo si fulio, sa Barcom je upravo suprotno. Zadnjih 6 godina igraju vrhunski konstantno i dese se 2 lose sedmice odma se svi nalozili da je Barci kraj, i onda Barca opet po starom odnosno opet najboljiIsti slucaj i sa Barcom sinoc. Zadnjih 5 utakmica sve izgubili i igrali lose. OStale ekipe ih dominirale. Sinoc oni rasturili Milan koji bi, u snosnjoj formi, rasturila bilo koja ekipa sa Otoke i odmah je Barca opet tito....Nerealno totalno....
-
Djubre_
#3322 Re: Champions League 2012-13
Smrdljivi bavarci? Dobro razumijem sad tvoje komentare.. ugodna noc i vidimo se u cetvrtfinaluPriNc_ba wrote:pa da nije sviran onaj nepostojeci ofsajd i da je arsenal u onoj minuti poveo 0 - 2 ko zna sta bi bilo do kraja... ono je prevelika greska u ovako mirnoj tekmi i u onako cistoj situaciji... ali sudije su bolidi s obzirom da je uefa mislila da je gotovo sve vec nakon londona bilo... volio bih da su smrdljivi bavarci ispali ali mislim da je ipak bolje sto su na kraju prosli jer bi stvarno neko dobro isprasio arsenala u 1/4 finalu...andr0id wrote:Bjezim sa ove teme.. ne mogu citati ove pacenike sto samo u sudije gledaju a ne utakmicu.. zaprdi vam sudija! Manite se tih prica iz premijer lige. Sudija izbacio arsenal? Da je Bog bogdom dao pamet a ne kompijuter nekima.. odoh muka mi je
Sent from my GT-i9001
Sent from my GT-i9001
-
SaMaster
#3323 Re: Champions League 2012-13
marshall_bug wrote:Malo si fulio, sa Barcom je upravo suprotno. Zadnjih 6 godina igraju vrhunski konstantno i dese se 2 lose sedmice odma se svi nalozili da je Barci kraj, i onda Barca opet po starom odnosno opet najboljiIsti slucaj i sa Barcom sinoc. Zadnjih 5 utakmica sve izgubili i igrali lose. OStale ekipe ih dominirale. Sinoc oni rasturili Milan koji bi, u snosnjoj formi, rasturila bilo koja ekipa sa Otoke i odmah je Barca opet tito....Nerealno totalno....
Ma nisi ti mene shvatio. Nisam ja tvrdiod a lose igraju nego sam htio reci da ljudi ne sagledavaju realnost nego sude trenutno i onda u sustini samo lupetaju...
- PriNc_ba
#3324 Re: Champions League 2012-13
ma super su
mirisu
pa realno mozete se gombati samo sa psg-om i galatom... ostali ko god da dodje pregazit ce "mirisljive" bavarce

- R9..
#3325 Re: Champions League 2012-13
Borussia Dortmund - Juventus
Bayern München - Barcelona
Paris St. Germain - Malaga
Real Madrid - Galata

Bayern München - Barcelona
Paris St. Germain - Malaga
Real Madrid - Galata