Mene prcali što sam s 22 još vuko drugu, a glaj mostarskih studenataGeneral War wrote:Ne znam, ako im je ovo plan be, kukanje nasuho i onih par baba studentica i onaj student disleksicar na protestima a sigurno su znali za ishod kakav ce biti...vidjet cemo sta je plan ce.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Heller
#32976 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Point.
#32977 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Драгaн ЧовићQoom wrote:Драган Човић[/b]
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#32978 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
NOVI NIVO "POLITIKE"
Komšića se u srednjoj Bosni odriču i natpisima ispred kuća
- Acid25
#32979 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
bh.tornjak wrote:Pronasao...![]()
- Kolinda
#32980 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nego deder pojasni kakvi su ono redovi pred njemačkom ambasadom u Sarajevu, koliko mi je poznato Hrvatima ne trebaju radne dozvole ?????Acid25 wrote:bh.tornjak wrote:Pronasao...![]()
- spreca
#32981 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zeljko Komsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicc
- Kolinda
#32982 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ĐeSi spčko nema te od davno...spreca wrote:Zeljko Komsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicc
-
invincible1921
#32983 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako spase Alminiji pod ovim uslovima znaci MI SMO BILI BAGRA BEZOBRANA SEPARATISTICKA MIMO BILO KOJEG LANCA KOMANDOVANJA ILI ODGOVORNOSTI ILI EKONOMSKOG SISTEMA BiH, A SAD KAD JE NASA HDZ DIGLA RUKE OD NAS JER IM NE TREBAMO VISE VI NAS SPASITE.....otic i naje.bat se matere svima od vlade federacije do vlade kantona.
Spasite nas vi ciju smo vlast i postojanje drzave koju zastupate osporavli godinama...
Ako cemo ga spastavt onda dosta vise samovolje i HZ HB EP , toga da je privatno vlasnistvo HDZa da mogu radit samo hrvati, ali onij NAJPRAVIJI HRVATI ne bilo koji..
Spasite nas vi ciju smo vlast i postojanje drzave koju zastupate osporavli godinama...
Ako cemo ga spastavt onda dosta vise samovolje i HZ HB EP , toga da je privatno vlasnistvo HDZa da mogu radit samo hrvati, ali onij NAJPRAVIJI HRVATI ne bilo koji..
- BHCluster
#32984 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Naravno da nije on je člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda.pici wrote:NOVI NIVO "POLITIKE"
Komšića se u srednjoj Bosni odriču i natpisima ispred kuća
![]()
![]()
![]()
sHa oste imate jednog svog u prdCenistvu a vi bi dva... e nemre
![]()
- bh.tornjak
#32985 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
neko u red....neko preko reda...na vrat na nos....jbgKolinda wrote: Nego deder pojasni kakvi su ono redovi pred njemačkom ambasadom u Sarajevu, koliko mi je poznato Hrvatima ne trebaju radne dozvole ?????
-
Qoom
-
155_mm
#32987 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
jedni u redu za radnu dozvolu a drugi u redu za becku socijalu. svako u skladu sa svojim vrijednostima.Kolinda wrote:Nego deder pojasni kakvi su ono redovi pred njemačkom ambasadom u Sarajevu, koliko mi je poznato Hrvatima ne trebaju radne dozvole ?????Acid25 wrote:bh.tornjak wrote:Pronasao...![]()
- Maraschino
#32988 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Trebali bi otvoriti neki humanitarni broj da ih poguramo da mogu jos vise srbovati.invincible1921 wrote:Ako spase Alminiji pod ovim uslovima znaci MI SMO BILI BAGRA BEZOBRANA SEPARATISTICKA MIMO BILO KOJEG LANCA KOMANDOVANJA ILI ODGOVORNOSTI ILI EKONOMSKOG SISTEMA BiH, A SAD KAD JE NASA HDZ DIGLA RUKE OD NAS JER IM NE TREBAMO VISE VI NAS SPASITE.....otic i naje.bat se matere svima od vlade federacije do vlade kantona.
-
asker
#32989 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Prenijeti jos 30% dionica na Federaciju, promjenit' upravni odbor, direktora, poslat' federalnu inspekciju dole na jedno mjesec dana, uvest' mjesecni monitoring poslovanja, otpustit viskove radne snage i onda reci Mehi u Kaknju da ubaci sklopku.Maraschino wrote:Trebali bi otvoriti neki humanitarni broj da ih poguramo da mogu jos vise srbovati.invincible1921 wrote:Ako spase Alminiji pod ovim uslovima znaci MI SMO BILI BAGRA BEZOBRANA SEPARATISTICKA MIMO BILO KOJEG LANCA KOMANDOVANJA ILI ODGOVORNOSTI ILI EKONOMSKOG SISTEMA BiH, A SAD KAD JE NASA HDZ DIGLA RUKE OD NAS JER IM NE TREBAMO VISE VI NAS SPASITE.....otic i naje.bat se matere svima od vlade federacije do vlade kantona.
-
dert
#32990 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eno i kardinal Puljic poceo
......................
tugo moja .......
- NeDirajSirotinju
#32991 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Puljić ne prestaje prditi o ugroženim pravima Hrvata još od rata. Hoda po svijetu i priča o Bošnjacima kao evropskim talibanima.
- vatrogasac
#32992 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo k'o u hororu. Te ga hoće ubiti pa neće.
Slamka za spas
Aluminiju neće biti isključena struja u naredna 24 sata, uprava "kupila" još vremena
- bh.tornjak
#32993 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
eve ga.....Maraschino wrote:Trebali bi otvoriti neki humanitarni broj da ih poguramo da mogu jos vise srbovati.invincible1921 wrote:Ako spase Alminiji pod ovim uslovima znaci MI SMO BILI BAGRA BEZOBRANA SEPARATISTICKA MIMO BILO KOJEG LANCA KOMANDOVANJA ILI ODGOVORNOSTI ILI EKONOMSKOG SISTEMA BiH, A SAD KAD JE NASA HDZ DIGLA RUKE OD NAS JER IM NE TREBAMO VISE VI NAS SPASITE.....otic i naje.bat se matere svima od vlade federacije do vlade kantona.
00387 61 1990 1990
vasim pozivom ili SMS-om donirate 1 KM za kupovinu zvucnika da bi kmecanje bilo jace
- vatrogasac
#32994 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Od 13. minute... Hercegovka o Komšiću i Čoviću.
EDIT: Preselili video.
EDIT: Preselili video.
Last edited by vatrogasac on 15/10/2018 10:47, edited 1 time in total.
- hrusta
#32995 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
evo imaj jost vise linija, za sto vise poziva u isto vrijeme jer ce biti navalabh.tornjak wrote:eve ga.....Maraschino wrote:Trebali bi otvoriti neki humanitarni broj da ih poguramo da mogu jos vise srbovati.invincible1921 wrote:Ako spase Alminiji pod ovim uslovima znaci MI SMO BILI BAGRA BEZOBRANA SEPARATISTICKA MIMO BILO KOJEG LANCA KOMANDOVANJA ILI ODGOVORNOSTI ILI EKONOMSKOG SISTEMA BiH, A SAD KAD JE NASA HDZ DIGLA RUKE OD NAS JER IM NE TREBAMO VISE VI NAS SPASITE.....otic i naje.bat se matere svima od vlade federacije do vlade kantona.
00387 61 1990 1990
vasim pozivom ili SMS-om donirate 1 KM za kupovinu zvucnika da bi kmecanje bilo jace
Kontakti
Dom HDZ-a BiH – Središnjica
Kneza Domagoja bb
88 000 Mostar
Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar
Kneza Domagoja bb – I. kat
tel: 036/382-360
036/382-364
fax: 036/382-365
e-mail: [email protected]
Gradski odbor Zajednice žena KKK HDZ-a BiH Mostar
tel: 036/382-353
Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar
tel: 036/382-362
Centrala
Telefon: 036/382-300
Govorni automat: 036/382-382
- hrusta
-
hizo ramidovic
#32997 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Е моји Турци, узалуд сте се распојасали.
Председник Додик је је био мало заузет због избора али кад је сазнао за овај проблем у Алуминију одмах је реаговао и обезбедио неколико стотина теравата бесплатне струје за своје гласаче са југа као и новац за исплату плата радницима у наредних 6 месеци.
Само да знате ко је газда у овој тзв. држави...
СТОП ТУРКСОМ ЗУЛУМУ!!!
Председник Додик је је био мало заузет због избора али кад је сазнао за овај проблем у Алуминију одмах је реаговао и обезбедио неколико стотина теравата бесплатне струје за своје гласаче са југа као и новац за исплату плата радницима у наредних 6 месеци.
СТОП ТУРКСОМ ЗУЛУМУ!!!
-
Novak20
#32998 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta kaže Čović ? Može li mu neko izbiti "adute" iz ruku ?
https://www.dnevnik.ba/teme/covic-izmje ... avu-vlasti
https://www.dnevnik.ba/teme/covic-izmje ... avu-vlasti
Što precizno znače vaši navodi o Izbornom zakonu. Je li to uvjet za ustroj vlasti?!
- Apsolutni uvjet za uspostavu vlasti. Izborni zakon mora biti prethodna faza traženja partnerstava sa strankama s kojima ćemo napraviti novu reformsku agendu u kojoj bi trebalo definirati ekonomsku stabilnost, pravnu sigurnost i europski put BiH.
Što kažu vaši izračuni za Dom naroda, hoće li Hrvati moći kontrolirati ovaj dom koji je ključan za ustroj i funkcioniranje vlasti u FBiH i razini države?
- Oni su, rekao bih, vrlo dobri. Iako danas pričamo o Domu naroda, a nemamo odredaba Izbornog zakona koje je izbrisao Ustavni sud, i po najgorim, koje su izbrisane, mi imamo dominantnu većinu. To znači da u FBiH imamo iznad 12 nužnih mandata za kontrolu ovoga doma, a na razini države najmanje četiri od pet hrvatskih mandata. To je kapital koji bi bilo suludo prokockati. Po mom mišljenju, vlast će u BiH doći sama po sebi. Mi ne smijemo imati nikakvu krizu, ali uvjet je dobiti partnere za izgradnju posve nove BiH i novih odnosa.
-
Heller
#32999 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Trebate shvatiti da su KC, IZ, SPC klerikalna krila HDZ, SDA i jebiga ne znam kako to kod popova ide SNSD/SDS.NeDirajSirotinju wrote:Puljić ne prestaje prditi o ugroženim pravima Hrvata još od rata. Hoda po svijetu i priča o Bošnjacima kao evropskim talibanima.
- vatrogasac
#33000 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I red je...hizo ramidovic wrote:Е моји Турци, узалуд сте се распојасали.
СТОП ТУРКСОМ ЗУЛУМУ!!!