Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Heller

#32976 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Heller »

General War wrote:Ne znam, ako im je ovo plan be, kukanje nasuho i onih par baba studentica i onaj student disleksicar na protestima a sigurno su znali za ishod kakav ce biti...vidjet cemo sta je plan ce.
Mene prcali što sam s 22 još vuko drugu, a glaj mostarskih studenata
Point.

#32977 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Qoom wrote:Драган Човић[/b]
Драгaн Човић
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#32978 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

NOVI NIVO "POLITIKE"
Komšića se u srednjoj Bosni odriču i natpisima ispred kuća

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: sHa oste imate jednog svog u prdCenistvu a vi bi dva... e nemre :izet: :mrgreen:
Acid25

#32979 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Acid25 »

bh.tornjak wrote:Pronasao... :D
Image
:lol:
Kolinda

#32980 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Acid25 wrote:
Image
Nego deder pojasni kakvi su ono redovi pred njemačkom ambasadom u Sarajevu, koliko mi je poznato Hrvatima ne trebaju radne dozvole ?????
spreca

#32981 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Zeljko Komsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicc
Kolinda

#32982 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

spreca wrote:Zeljko Komsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicc
ĐeSi spčko nema te od davno...
invincible1921

#32983 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by invincible1921 »

Ako spase Alminiji pod ovim uslovima znaci MI SMO BILI BAGRA BEZOBRANA SEPARATISTICKA MIMO BILO KOJEG LANCA KOMANDOVANJA ILI ODGOVORNOSTI ILI EKONOMSKOG SISTEMA BiH, A SAD KAD JE NASA HDZ DIGLA RUKE OD NAS JER IM NE TREBAMO VISE VI NAS SPASITE.....otic i naje.bat se matere svima od vlade federacije do vlade kantona.

Spasite nas vi ciju smo vlast i postojanje drzave koju zastupate osporavli godinama...

Ako cemo ga spastavt onda dosta vise samovolje i HZ HB EP , toga da je privatno vlasnistvo HDZa da mogu radit samo hrvati, ali onij NAJPRAVIJI HRVATI ne bilo koji..
BHCluster

#32984 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

pici wrote:
NOVI NIVO "POLITIKE"
Komšića se u srednjoj Bosni odriču i natpisima ispred kuća

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: sHa oste imate jednog svog u prdCenistvu a vi bi dva... e nemre :izet: :mrgreen:
Naravno da nije on je člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda.
bh.tornjak

#32985 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

Kolinda wrote: Nego deder pojasni kakvi su ono redovi pred njemačkom ambasadom u Sarajevu, koliko mi je poznato Hrvatima ne trebaju radne dozvole ?????
neko u red....neko preko reda...na vrat na nos....jbg
155_mm

#32987 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

Kolinda wrote:
Acid25 wrote:
Image
Nego deder pojasni kakvi su ono redovi pred njemačkom ambasadom u Sarajevu, koliko mi je poznato Hrvatima ne trebaju radne dozvole ?????
jedni u redu za radnu dozvolu a drugi u redu za becku socijalu. svako u skladu sa svojim vrijednostima.
Maraschino

#32988 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

invincible1921 wrote:Ako spase Alminiji pod ovim uslovima znaci MI SMO BILI BAGRA BEZOBRANA SEPARATISTICKA MIMO BILO KOJEG LANCA KOMANDOVANJA ILI ODGOVORNOSTI ILI EKONOMSKOG SISTEMA BiH, A SAD KAD JE NASA HDZ DIGLA RUKE OD NAS JER IM NE TREBAMO VISE VI NAS SPASITE.....otic i naje.bat se matere svima od vlade federacije do vlade kantona.

Spasite nas vi ciju smo vlast i postojanje drzave koju zastupate osporavli godinama...

Ako cemo ga spastavt onda dosta vise samovolje i HZ HB EP , toga da je privatno vlasnistvo HDZa da mogu radit samo hrvati, ali onij NAJPRAVIJI HRVATI ne bilo koji..
Trebali bi otvoriti neki humanitarni broj da ih poguramo da mogu jos vise srbovati.
asker

#32989 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by asker »

Maraschino wrote:
invincible1921 wrote:Ako spase Alminiji pod ovim uslovima znaci MI SMO BILI BAGRA BEZOBRANA SEPARATISTICKA MIMO BILO KOJEG LANCA KOMANDOVANJA ILI ODGOVORNOSTI ILI EKONOMSKOG SISTEMA BiH, A SAD KAD JE NASA HDZ DIGLA RUKE OD NAS JER IM NE TREBAMO VISE VI NAS SPASITE.....otic i naje.bat se matere svima od vlade federacije do vlade kantona.

Trebali bi otvoriti neki humanitarni broj da ih poguramo da mogu jos vise srbovati.
Prenijeti jos 30% dionica na Federaciju, promjenit' upravni odbor, direktora, poslat' federalnu inspekciju dole na jedno mjesec dana, uvest' mjesecni monitoring poslovanja, otpustit viskove radne snage i onda reci Mehi u Kaknju da ubaci sklopku.
dert

#32990 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dert »

Eno i kardinal Puljic poceo :nasolji1: ...................... :twisted: :twisted: tugo moja .......
NeDirajSirotinju

#32991 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by NeDirajSirotinju »

Puljić ne prestaje prditi o ugroženim pravima Hrvata još od rata. Hoda po svijetu i priča o Bošnjacima kao evropskim talibanima.
vatrogasac

#32992 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

Ovo k'o u hororu. Te ga hoće ubiti pa neće.
Slamka za spas
Aluminiju neće biti isključena struja u naredna 24 sata, uprava "kupila" još vremena
bh.tornjak

#32993 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

Maraschino wrote:

eve ga.....

00387 61 1990 1990

vasim pozivom ili SMS-om donirate 1 KM za kupovinu zvucnika da bi kmecanje bilo jace
vatrogasac

#32994 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

Od 13. minute... Hercegovka o Komšiću i Čoviću.

EDIT: Preselili video.
Last edited by vatrogasac on 15/10/2018 10:47, edited 1 time in total.
hrusta

#32995 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hrusta »

bh.tornjak wrote:
Maraschino wrote:

eve ga.....

00387 61 1990 1990

vasim pozivom ili SMS-om donirate 1 KM za kupovinu zvucnika da bi kmecanje bilo jace
evo imaj jost vise linija, za sto vise poziva u isto vrijeme jer ce biti navala

Kontakti

Dom HDZ-a BiH – Središnjica
Kneza Domagoja bb
88 000 Mostar

Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar
Kneza Domagoja bb – I. kat

tel: 036/382-360
036/382-364
fax: 036/382-365
e-mail: [email protected]

Gradski odbor Zajednice žena KKK HDZ-a BiH Mostar
tel: 036/382-353

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar
tel: 036/382-362

Centrala
Telefon: 036/382-300
Govorni automat: 036/382-382
hrusta

#32996 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hrusta »

hizo ramidovic

#32997 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hizo ramidovic »

Е моји Турци, узалуд сте се распојасали.
Председник Додик је је био мало заузет због избора али кад је сазнао за овај проблем у Алуминију одмах је реаговао и обезбедио неколико стотина теравата бесплатне струје за своје гласаче са југа као и новац за исплату плата радницима у наредних 6 месеци.

Само да знате ко је газда у овој тзв. држави...

СТОП ТУРКСОМ ЗУЛУМУ!!!
Novak20

#32998 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Šta kaže Čović ? Može li mu neko izbiti "adute" iz ruku ?

https://www.dnevnik.ba/teme/covic-izmje ... avu-vlasti
Što precizno znače vaši navodi o Izbornom zakonu. Je li to uvjet za ustroj vlasti?!

- Apsolutni uvjet za uspostavu vlasti. Izborni zakon mora biti prethodna faza traženja partnerstava sa strankama s kojima ćemo napraviti novu reformsku agendu u kojoj bi trebalo definirati ekonomsku stabilnost, pravnu sigurnost i europski put BiH.

Što kažu vaši izračuni za Dom naroda, hoće li Hrvati moći kontrolirati ovaj dom koji je ključan za ustroj i funkcioniranje vlasti u FBiH i razini države?

- Oni su, rekao bih, vrlo dobri. Iako danas pričamo o Domu naroda, a nemamo odredaba Izbornog zakona koje je izbrisao Ustavni sud, i po najgorim, koje su izbrisane, mi imamo dominantnu većinu. To znači da u FBiH imamo iznad 12 nužnih mandata za kontrolu ovoga doma, a na razini države najmanje četiri od pet hrvatskih mandata. To je kapital koji bi bilo suludo prokockati. Po mom mišljenju, vlast će u BiH doći sama po sebi. Mi ne smijemo imati nikakvu krizu, ali uvjet je dobiti partnere za izgradnju posve nove BiH i novih odnosa.
Heller

#32999 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Heller »

NeDirajSirotinju wrote:Puljić ne prestaje prditi o ugroženim pravima Hrvata još od rata. Hoda po svijetu i priča o Bošnjacima kao evropskim talibanima.
Trebate shvatiti da su KC, IZ, SPC klerikalna krila HDZ, SDA i jebiga ne znam kako to kod popova ide SNSD/SDS.
vatrogasac

#33000 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

hizo ramidovic wrote:Е моји Турци, узалуд сте се распојасали.
Председник Додик је је био мало заузет због избора али кад је сазнао за овај проблем у Алуминију одмах је реаговао и обезбедио неколико стотина теравата бесплатне струје за своје гласаче са југа као и новац за исплату плата радницима у наредних 6 месеци.

Само да знате ко је газда у овој тзв. држави...

СТОП ТУРКСОМ ЗУЛУМУ!!!
I red je...

Image
Post Reply