tempuser wrote:Sociolog wrote:
Ne volim da mi neko ko ne zivi ovdje ,pametuje a zivi u Svedskoj,Danskoj Americi...bas bi za primjer bilo koji tip iz Dijaspore sam nasrnuo na 17 specijalaca,ko on,one 1999, i ona cuvena akcija, kad ih je IPTF s Kleinom ostavio bez posla,mislim 15 +godina, ja ne bih mogao sam na 3 covjeka a kamoli na 17 specijalaca...ima ovdje starijih forumasha....da ne idemo u offf, upalice se ovi dijasporci i pocece pametovati
Eto ja nisam disapsorac, sarajevsko haustorce od 44 god, pa ne kontam, sta tu ima afirmativno i pozitivno kad kriminalac nasrne na 17 drotova? Jel to zato sto kao ima neka muda? Ne upratih ja ta silna muda 92-95, da je poletio sam na 17 cetalja?! Eto to sto ga nema po novinama zadnjih 10 god abolira sve sto je radio prije toga? Sljedece je da kriminalca sa isteklim rokom trajanja predloze za kakvu plaketu...
taj kretenizam i debilizam eufora tada je u velikoj mjeri kriv za stanje kakvo je sada

Dali su pravo kriminalccima da rade sta hoce, da budu zasticeni k'o svete krave, dok su policija i posten narod ostali donji
u svim zemljama na svijetu policija mlavi kriminalce, pogotovo stare poznanike, ali jok, u bosni neki debeli preplaceni kreten dosao da brani ljudska prava raznih karkelja, gasija, cela ...

i da kaznjava policiju kojoj je posao da brani narod upravo od takvih
dok je bila milicija ni jedan nisko ne bi dalje od pokusaja stigao